Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.2 FtUSD390.02 FtCHF442.28 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz wernerj #30286. hozzászólásáraÜdv. Hozz egy drónt,ahol sok japán kistraktort látsz az erdő közepén(fentről),na ott lesz a találkozó.Vagy ha látsz egy japán kistrakit,kövesd hátha oda megy.Legvégső esetben hívd fel Misit segíteni fog.
Válasz wernerj #30286. hozzászólásáraSzia A GPS oda talál de útmutató nyilakat is ki helyezünk, hogy könnyebb legyen odatalálni.
Ügy látom a találkozóba új programot is be építhetünk motorház tető szépség versenyt. A motorház tetőt mindenképp hozzad az sem baj ha alatta lesz a traki az a tuti
Válasz 74 Misi #30273. hozzászólásáraSzia Misi!
Ha a matricának az a feltétele, hogy ott legyen a traktorból egy darab, én is viszem a motorháztetőt. Rakj félre nekem egy darabot, légyszíves! Újszilváson ki lesz valahol táblázva, merre lesz a találkozó? Vagy a helyi kocsmában érdeklődök, ott mindent tudnak.......
Új tagként köszöntöm a régi fórumozókat. Örülők hogy ezzel a témával is foglalkoztok.
Mint friss japán traktor tulajdonos szeretném a régi szakik tanácsát kérni.
Tulajdonomba illetve családba került egy Kubota GL260 használt traki 2008-as évjárat ha minden igaz kardánra 30LE-t tud leadni.
Hol lehetne ehhez a típushoz szerelési útmutatót illetve kezelési útmutatót magyar vagy német vagy angol nyelven beszerezni?
Szeretnénk rajta motorolajat, olajszűrőt, hidraulikaolajat, váltóolajat, valamint ezek szűrőjét illetve üzemanyag szűrőt cserélni.
Mivel ki tudja hogy ezeket mikor cserélték illetve az üzemóra számláló is a hihetetlen 890 órát mutatja. Szerintem inkább 2000 óra körűl járhat.
Honnét tudom ezeket beszerezni?
Eddig a keletagrot és a traktor60-t ajánlották. Nekem a legjobb lenne valahol Győr körül ha lenne egy ezzel a témával foglalkozó bolt. Ti honnan veszitek az alkatrészeket?
Köszönettel várom megtisztelő válaszaitokat. Remélem hamarosan én is hozzá tudok szólni a témáitokhoz.
Válasz krizol #30272. hozzászólására
Krizol meg ígérem ha elhozod a trakidnak a motorház tetejét akkor kapsz egy matricát. De a trakidnak a motorház tetőt kell el hoznod . Tudom te képes vagy rá.
Válasz 74 Misi #30270. hozzászólásáraKorán indulok, és legalább a motorháztetőt viszem,hogy kapjak matricát!Amugy nagyon tetszik, az ötvenes évek hangulatát idézi, egy kis koreai beütéssel!
Válasz --Geri-- #30263. hozzászólásáraÜdv.! Ez pont olyan min az enyém. Ha tudsz a villákra húzz valami gumicsövet, mert hajlamos anélkül sérteni egy kicsit. Használd egészséggel
Válasz lajoskam #30260. hozzászólásáraKiskunhalason a Satamo Plusnál a konténer raktárban volt 100 fajta szintezö munkahenger potméterekkel minden kellékeivel. Ott tuti van, anno a Palibá mutatta nekem.
Sziasztok! Shibaura kistraktorhoz keresek szintező munkahenger melletti potmétert(csúszka). Az enyémből ki van szakítva a vezeték, sérült a poti is, ami 1 KOhm-os volt.
Válasz lackó42 #30257. hozzászólásáraÉn innen vettem http://traktor60.hu/japantraktor-alkatresz/japantraktor-talajmarokesek Nyugodtan lehet venni utángyártottat is,mert az eredeti háromszor annyiba kerűl,és nem kopik az olyan gyorsan.
Válasz lackó42 #30257. hozzászólásáraSzia!
Ne ne vegyél után gyártottat!
Egy szezon alatt fele elkopik,másik fele meg eltörik. Tatabánya Agrotechnik kft,ők tudnak Japán késeket hozni.
Tudom, hogy volt róla szó korábban de azért megkérdem: 130cm-es Yanmar maróhoz késkészletet hol érdemes beszerezni. Van valakinek tapasztalata utángyártottakkal?
Válasz fabok.geza #30245. hozzászólásáraKeresztapámnak van ilyen gépe. Ennek el kell vinni simán. Nekem más palántázom van de súlyban kb ez simán viszi,emeli. Küldök képet mi hogy csináljuk.
Válasz Koko84 #30239. hozzászólásáraSzia!
Köszönöm a választ!
A szűrőm új,csere óta 15 üó van benne.
Valószínű,hogy a biztonsági szelephez ment valami kosz. Finoman működésbe hoztam a bizt.szelepet,és azóta a jelenség megszűnt. De ha megint előjönne akkor lecserélem a szűrőt,valami jobb minőségűre.
Válasz Raphy #30244. hozzászólásáraIgen, most kell vennem gépet. Tudom, hogy nem Japán, de felmerült ilyen is: http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/traktor-45-le-alatt/foton-254-europard/h_6608153?ref=49678d92
Válasz fabok.geza #30227. hozzászólásáraSzia. Csak azért kellett széthúzni hogy ne tapossa a foliát. Az Ym első hidja szerintem gyengebb mint az ujabbaké. De ha belegondolunk raknak rájuk homlokrakodot is. Most akarsz trakit venni? Szerintem 1 25le el kell tudni vinni. Párszor permeteztünk 5hl essel is azzal nagyon ovatosan kellett menni mert két kerékre állt.
Van egy váltva forgató eke kb 20LE fölötti gépre való.Sajnos nem az én ekém,de nekem van fent tartva pár napig.Viszont mivel vettem már egy ekét,ezért nem veszem meg,a pontos méreteket az eladótól lehet megkérdezni,nekem küldte emailban az alábbi képeket.
Az ára 150eft.
Még nem hirdeti meg,de ha nem kell, akkor felrakja majd hirdetésbe,így akinek esetleg kell van pár nap reagálni.
Telefonszámot nem írok ki ide,de linkelem az eladót.
35441 hozzászólás
El készültek a pólók a segítő csapatnak. Így ha kérdés van napközben tudjátok, hogy kihez kell fordulni.
A találkozó előtti utolsó munka, most már meg kellene valamikor takarítani,
Válasz wernerj #30286. hozzászólásáraÜdv. Hozz egy drónt,ahol sok japán kistraktort látsz az erdő közepén(fentről),na ott lesz a találkozó.Vagy ha látsz egy japán kistrakit,kövesd hátha oda megy.Legvégső esetben hívd fel Misit segíteni fog.
Válasz wernerj #30286. hozzászólásáraMindenüt a patkónyomok után!
Válasz wernerj #30286. hozzászólásáraSzia A GPS oda talál de útmutató nyilakat is ki helyezünk, hogy könnyebb legyen odatalálni.
Ügy látom a találkozóba új programot is be építhetünk motorház tető szépség versenyt. A motorház tetőt mindenképp hozzad az sem baj ha alatta lesz a traki az a tuti
Válasz 74 Misi #30273. hozzászólásáraSzia Misi!
Ha a matricának az a feltétele, hogy ott legyen a traktorból egy darab, én is viszem a motorháztetőt. Rakj félre nekem egy darabot, légyszíves! Újszilváson ki lesz valahol táblázva, merre lesz a találkozó? Vagy a helyi kocsmában érdeklődök, ott mindent tudnak.......
Válasz szerletics #30283. hozzászólásáraKépről jól néz ki , munka közben is szívesen megnéznénk.
Válasz petrovistvan #30279. hozzászólásáraÜdv a csapatban!
A szűröket kapd ki a trakiból vid be egy autós boltba " biztos fognak szeretni" és egy kis méregetés után meg találják a megfelelőt.
Ja és képet tényleg tehetnél fel, Vagy szombaton a találkozón meg mutathatnád élőben is.
Japán kis traktor tulajdonosoknak ajánlom következő gyártmányomat:
http://www.szerletics.hu
Elérhetőség: +36309408556
szerleticsgep@gmail.com
Válasz petrovistvan #30279. hozzászólásáraSzia, képet dobnál fel a trakiról?
Válasz petrovistvan #30280. hozzászólásáraHa jol látom az egy terra orr súj. Nekem is a micun ijen volt elől.
Válasz prokop1032 #30278. hozzászólásáraHello.
Jó az orrsúly a trakin.Ha jól látom beton. Gondolom házilag készült.
Ötletes.
Tisztelt Japán kis traktor fórumozók.
Új tagként köszöntöm a régi fórumozókat. Örülők hogy ezzel a témával is foglalkoztok.
Mint friss japán traktor tulajdonos szeretném a régi szakik tanácsát kérni.
Tulajdonomba illetve családba került egy Kubota GL260 használt traki 2008-as évjárat ha minden igaz kardánra 30LE-t tud leadni.
Hol lehetne ehhez a típushoz szerelési útmutatót illetve kezelési útmutatót magyar vagy német vagy angol nyelven beszerezni?
Szeretnénk rajta motorolajat, olajszűrőt, hidraulikaolajat, váltóolajat, valamint ezek szűrőjét illetve üzemanyag szűrőt cserélni.
Mivel ki tudja hogy ezeket mikor cserélték illetve az üzemóra számláló is a hihetetlen 890 órát mutatja. Szerintem inkább 2000 óra körűl járhat.
Honnét tudom ezeket beszerezni?
Eddig a keletagrot és a traktor60-t ajánlották. Nekem a legjobb lenne valahol Győr körül ha lenne egy ezzel a témával foglalkozó bolt. Ti honnan veszitek az alkatrészeket?
Köszönettel várom megtisztelő válaszaitokat. Remélem hamarosan én is hozzá tudok szólni a témáitokhoz.
Sziasztok! Mai meló meggy szüret utáni kapálás
egy szép csokor
Lazító is elkészült végre !! :)
Válasz Balu2 #30274. hozzászólásáraSzevasz Balu! Mit kérsz érte?
Eladó 9,5 x 22 vagy csere 24 es re.
Válasz krizol #30272. hozzászólására
Krizol meg ígérem ha elhozod a trakidnak a motorház tetejét akkor kapsz egy matricát. De a trakidnak a motorház tetőt kell el hoznod . Tudom te képes vagy rá.
Válasz 74 Misi #30270. hozzászólásáraKorán indulok, és legalább a motorháztetőt viszem,hogy kapjak matricát!Amugy nagyon tetszik, az ötvenes évek hangulatát idézi, egy kis koreai beütéssel!
Meg kezdtük az előkészületeket. Jelentem a fűtelenítettem a területet.
Válasz kovacsnorbi.2005 #30268. hozzászólásáraSzia'
Első körbe csak azok kapnak matricát aki hozza a trakit, a többit szét osztjuk , ha marad ki gondolok rád.
Nekem is tudnál?
Válasz 74 Misi #30252. hozzászólásáraSzia misi! Nem tudnál egy matricát küldeni postán mert nem tudok a találkozóra elmenni!
Válasz Balázs1994 #30265. hozzászólásáraIgen tudok róla hogy eladta a volt egykori üzlet társának. De gondolom ha van nekik akkor csak eladó.
Válasz --Geri-- #30263. hozzászólásáraÜdv.! Ez pont olyan min az enyém. Ha tudsz a villákra húzz valami gumicsövet, mert hajlamos anélkül sérteni egy kicsit. Használd egészséggel
Válasz 76 Ati #30262. hozzászólására CSak az a nagy baj hogy Pali bá eladta a céget és nagyon okosak akik megvették.
Válasz sermangabor84 #30247. hozzászólásáraTel számot dobsz nekem.
Sziasztok!
Gondoltam megosztom Veletek is az új szerzeményemet
Válasz lajoskam #30260. hozzászólásáraKiskunhalason a Satamo Plusnál a konténer raktárban volt 100 fajta szintezö munkahenger potméterekkel minden kellékeivel. Ott tuti van, anno a Palibá mutatta nekem.
Válasz lackó42 #30257. hozzászólására SZia kérdez meg BANdom kollégát az ö sogora gyárt Györbe jóminöségü kapákat én is azt használom.
Sziasztok! Shibaura kistraktorhoz keresek szintező munkahenger melletti potmétert(csúszka). Az enyémből ki van szakítva a vezeték, sérült a poti is, ami 1 KOhm-os volt.
Válasz lackó42 #30257. hozzászólásáraÉn innen vettem http://traktor60.hu/japantraktor-alkatresz/japantraktor-talajmarokesek Nyugodtan lehet venni utángyártottat is,mert az eredeti háromszor annyiba kerűl,és nem kopik az olyan gyorsan.
Válasz lackó42 #30257. hozzászólásáraSzia!
Ne ne vegyél után gyártottat!
Egy szezon alatt fele elkopik,másik fele meg eltörik. Tatabánya Agrotechnik kft,ők tudnak Japán késeket hozni.
Jó napot Urak!
Tudom, hogy volt róla szó korábban de azért megkérdem: 130cm-es Yanmar maróhoz késkészletet hol érdemes beszerezni. Van valakinek tapasztalata utángyártottakkal?
Köszönettel:
Lackó
Válasz Raphy #30255. hozzászólásáraIgen, én is láttam, de fenntartásaim vannak, szerintem az én talajomhoz túl finom kis szerkentyű.
Válasz Raphy #30254. hozzászólásáraMost juttott eszembe multkor mit talaltam:
http://www.jofogas.hu/magyarorszag?q=Kubota%20palantazo
Válasz fabok.geza #30253. hozzászólásáraAz Rs az enyém. Neki Foton van. Az Rs előtt azzal palántáztunk.
Válasz Raphy #30250. hozzászólásáraKöszi, igen gondolkoztam RS-09 vásárlásán is, de nagyon nehéz jó állapotút találni. Keresztapád nem adja el? :)
Ezzel a jelképes ajándékkal várjuk a találkozóra érkező traktorokat. Remélem tetszik?
Válasz sermangabor84 #30247. hozzászólásáraKöszönöm a választ
Válasz fabok.geza #30245. hozzászólásáraKeresztapámnak van ilyen gépe. Ennek el kell vinni simán. Nekem más palántázom van de súlyban kb ez simán viszi,emeli. Küldök képet mi hogy csináljuk.
Válasz sermangabor84 #30248. hozzászólásáraNa ezt nem tudom beszéld meg vele,hivatkozhatsz rám is.
Válasz hspityu #30242. hozzászólásáraBakker nekem jó lenne csak nincs ennyi pénzem!
Esetleg robogót nem számol be plussz ráfizetek?
Válasz saligaati #30243. hozzászólásáraNekem van tökéletes egy két villamos gondja volt de azonkívül nem bántam meg!
Válasz Koko84 #30239. hozzászólásáraSzia!
Köszönöm a választ!
A szűrőm új,csere óta 15 üó van benne.
Valószínű,hogy a biztonsági szelephez ment valami kosz. Finoman működésbe hoztam a bizt.szelepet,és azóta a jelenség megszűnt. De ha megint előjönne akkor lecserélem a szűrőt,valami jobb minőségűre.
Válasz Raphy #30244. hozzászólásáraIgen, most kell vennem gépet. Tudom, hogy nem Japán, de felmerült ilyen is: http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/traktor-45-le-alatt/foton-254-europard/h_6608153?ref=49678d92
Válasz fabok.geza #30227. hozzászólásáraSzia. Csak azért kellett széthúzni hogy ne tapossa a foliát. Az Ym első hidja szerintem gyengebb mint az ujabbaké. De ha belegondolunk raknak rájuk homlokrakodot is. Most akarsz trakit venni? Szerintem 1 25le el kell tudni vinni. Párszor permeteztünk 5hl essel is azzal nagyon ovatosan kellett menni mert két kerékre állt.
Sziasztok érdeklődnék kinek van yanmar fx255 és mi a tapasztalat vagy a yanmarokrol. Köszönöm ha segitettek.
Sziasztok
Van egy váltva forgató eke kb 20LE fölötti gépre való.Sajnos nem az én ekém,de nekem van fent tartva pár napig.Viszont mivel vettem már egy ekét,ezért nem veszem meg,a pontos méreteket az eladótól lehet megkérdezni,nekem küldte emailban az alábbi képeket.
Az ára 150eft.
Még nem hirdeti meg,de ha nem kell, akkor felrakja majd hirdetésbe,így akinek esetleg kell van pár nap reagálni.
Telefonszámot nem írok ki ide,de linkelem az eladót.
http://www.jofogas.hu/magyarorszag?account_list_id=296e627d55d4d5d82372ce2dc8db0407&o=2