Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR404.69 FtUSD392.62 FtCHF430.85 FtGBP485.44 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok!
Szártépő vásárlása előtt állok. Használ vki Reziben gyártott 6késes szártépőt. Ők állítják, hogy az Y elrendezés sokkal jobb, mint a hagyományos 4késes. Annyira azért nem olcsó, hogy vegyek egyet infó nélkül.
Köszönöm a segítséget.
Válasz JAGI #29886. hozzászólásáraÜdv!
Csak vicceltem
Az mondjuk kár,hogy nem tudsz legeltetni mert ennek a jószágnak az a mindene. Amúgy kitartás és sok szerencsét!
Gyári yanmar kapaszkodó karmok ha valkit érdekelne van nekem eladó !
Képeket teszek majd fel.
Hátsó felnire kell felfogatni és kikell hajtani ha szükség van rájuk .
Válasz 74 Misi #29892. hozzászólásáraPróbáltam két kereskedővel,de csak a náluk vásároltat számítják be,csak a papírozás miatt variálok kell a rendszám,az utánfutóra fel le szállítás nekem nem megoldás.
Ismertek olyan kereskedőt aki beszámítja a japán kistraktort az általa forgalmazott japán kistraktor árába?,tehát nem bizományba veszi át hanem beszámítja?
Válasz egymotoros #29885. hozzászólásáraYanmar FX 24D-s gépen van 3x3 fokozat. A harmadik legkisebb sebességtartományban báláztam, az anyagtól függően a 2. - 3. sebességben. A TLT 4 sebességes és nem a legkisebb, hanem az egyel fölötte levő sebességfokozatban használtam, mivel a kosnak a gyors mozgás az előnyös (lendületből könnyebben vág).
Válasz Józsi074 #29882. hozzászólásáraMindent a kisgép csinált a szénával. Sa Masz kaszával vágta, rotoros rendrakó és egy kis regi, de felújított JD bálázóval dolgozik. A fogyasztást nem tudom pontosan megmondani, mert közben mást is csinált, csak összehasonlítani tudom a másik gépével (Dong Feng 304-es).
Válasz Maszek Zs #29881. hozzászólásáraSzia!
Nem panaszként mondtam a fogyasztást, nem is sokallom, csak azt mondták nekem, hogy sokkal kevesebbet fogyasztanak, mint a kínaiak. 50, 60 közötti birkalétszámom van minden évben és az a baj, hogy nincs legeltetési lehetőség, így egész évben etetnem kell. Békéscsabán lekok és itt van egy elég nagy vevőköröm a szénára is. Nyulászok, pár birka a kertben stb.
Válasz JAGI #29880. hozzászólásáraÜdv!
Gratulálok Azért a fogyasztásra ne panaszkodj. Arra gondolj,hogy össze kellett volna gyüjteni és felrakni....stb. Így könnyebben bánsz vele. Meg a tömörítőt valaminek újra és újra lendületbe kell hozni. Mennyi állat van,hogy ennyi bála kell? De nem a NAV-tól vagyok!
Üdv Mindenkinek!
Szegény kis trakimnak most kezdődik a szezon. Nagyon jó dolog ez a félaut sebváltó!!!! Nem kell kuplungolni - nem áll le a bálázó. Csak még szokatlan és mégis használom automatikusan. Most kezdjük egymást igazán megismerni,de idáig csupa kellemes csalódás. A fogyasztása viszont semmivel sem kevesebb, mint a kínaiaké, pedig a megvételének egyik oka a kis fogyasztás lett volna. De nem baj! pótolja a kényelem!
Válasz vrxlaci #29877. hozzászólásáraSzia! Köszönöm Nem melegedett (igaz a "kinti" hőfok se volt túl nagy) de nyári kánikulában lehet hogy gond lett volna. Csak mivel most nyírtam füvet először így még nem volt tapasztalatom abban, hogy fél óra alatt is fel tud eléggé gyűlni mindenféle franc a hűtőn.
Üdv. Mindenkinek! Végre volt időm kipróbálni a Yanit fűnyírásban is. Nekem tetszett (a hűtőnek már annyira nem, mert rendesen megtelt) A srácoknak nyírtam egy focipályát a kert alatt: Van videó is, egy másik helyről:katt IDE
Válasz ilokos #2919. hozzászólásáraTegnap írtam magánban egy mailt, nem tudom célba ért e.
Nekem is a hidraulika halt meg, még felemelt, aztán azóta se le,se fel.
Meg lenne pár kérdésem nekem is a talajmaró potijival kapcsolatban.
Sajnos ezek a a japán jelek sokat nem mondanak.
Megnéztem a képet és a videót is,a videó egy Kubota traktorral készült,a kép meg egy szép Yanmar-ról van.Csak gratulálni tudok, mind a két gép jó.Főleg a Yanmar.
Nekem van egy 120 cm-es kétdobos eladó. Sajnos a beígért bérmunkák elmaradtak rá, és egy műtét miatt egy darabig még nem tudok traktorozni, ezért lett eladó. 120-as, két dobos, jó állapotban van, téli tárolásból adódóan koszos egy kicsit. Jár vele egy szett tartalék penge és egy szabadonfutós kardántengely.
Ez egy kompaktor volna,ami kitunő dolog ha nemígy állnának rajta a tárcsa lapok. Így viszont egy balra kanyarodás rásegítő. Válasz 74 Misi #29855. hozzászólására
Rossz szögbe van fordítva a tárcs, azon kívül ha jól is állna folyamatosan tekerné a traktort! Talán ha két tengelyen lennének a lapok ellenkező irányba és szögbe fordítva még azt is el tudom képzelni hogy jó munkát csinál.
35454 hozzászólás
Ma Szántottam egy kicsit. Enyhén morzsás szerkezetű a talaj.{:lol:![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
}![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160512173628_20160512_145755.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160512173712_20160512_155907.jpg)
Válasz Balaci #29902. hozzászólásárahát még át gondolom lehet vágatom :)
A link
http://starex.hu/index.php?c=237&p=3136
Lehet kicsit drága, de jó.
Sziasztok!
Szártépő vásárlása előtt állok. Használ vki Reziben gyártott 6késes szártépőt. Ők állítják, hogy az Y elrendezés sokkal jobb, mint a hagyományos 4késes. Annyira azért nem olcsó, hogy vegyek egyet infó nélkül.
Köszönöm a segítséget.
Válasz Zsoltár70 #29898. hozzászólásáraAzért kérdem mert ha nincs akkor vágatok![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz YanmarFF245Gergő #29897. hozzászólásáraÉn egy egy MTZ hengerfejet tettem rá az elég nehéz.
Hello valakinek nincs felesleges orrsúlynak valója ???![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz Radocz #29847. hozzászólásáraIgy utólag is köszi a választ csak nehezen találtam vissza a fórumba.Üdv!
Válasz JAGI #29886. hozzászólásáraÜdv!![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Csak vicceltem
Az mondjuk kár,hogy nem tudsz legeltetni mert ennek a jószágnak az a mindene. Amúgy kitartás és sok szerencsét!
Gyári yanmar kapaszkodó karmok ha valkit érdekelne van nekem eladó !
Képeket teszek majd fel.
Hátsó felnire kell felfogatni és kikell hajtani ha szükség van rájuk .
Válasz 74 Misi #29892. hozzászólásáraPróbáltam két kereskedővel,de csak a náluk vásároltat számítják be,csak a papírozás miatt variálok kell a rendszám,az utánfutóra fel le szállítás nekem nem megoldás.
Válasz Zsoltár70 #29890. hozzászólásáraA legtöbb be számítja , de jobban jársz ha meghirdeted és te adod el.![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz JAGI #29889. hozzászólásáraKöszi :) ;)
Sziasztok!
Ismertek olyan kereskedőt aki beszámítja a japán kistraktort az általa forgalmazott japán kistraktor árába?,tehát nem bizományba veszi át hanem beszámítja?
Válasz Masina93 #29883. hozzászólásáraEgy régi telefonom van, ami nem alkalmas a videózásra. De legközelebb megkérek valakit és felteszem.
Köszönöm a kérdéseket! remélem tudtam segíteni! Ha valakit konkrétabban érdekel valami - szivesen válaszolok.
Válasz egymotoros #29885. hozzászólásáraYanmar FX 24D-s gépen van 3x3 fokozat. A harmadik legkisebb sebességtartományban báláztam, az anyagtól függően a 2. - 3. sebességben. A TLT 4 sebességes és nem a legkisebb, hanem az egyel fölötte levő sebességfokozatban használtam, mivel a kosnak a gyors mozgás az előnyös (lendületből könnyebben vág).
Válasz Józsi074 #29882. hozzászólásáraMindent a kisgép csinált a szénával. Sa Masz kaszával vágta, rotoros rendrakó és egy kis regi, de felújított JD bálázóval dolgozik. A fogyasztást nem tudom pontosan megmondani, mert közben mást is csinált, csak összehasonlítani tudom a másik gépével (Dong Feng 304-es).
Válasz Maszek Zs #29881. hozzászólásáraSzia!
Nem panaszként mondtam a fogyasztást, nem is sokallom, csak azt mondták nekem, hogy sokkal kevesebbet fogyasztanak, mint a kínaiak. 50, 60 közötti birkalétszámom van minden évben és az a baj, hogy nincs legeltetési lehetőség, így egész évben etetnem kell. Békéscsabán lekok és itt van egy elég nagy vevőköröm a szénára is. Nyulászok, pár birka a kertben stb.
Válasz JAGI #29880. hozzászólásáraJövő héten nekem is báláznom kell, hogy bírta a kiskocka bálázót a traki? hanyadikba húztad milyen tlt fordulaton?
Válasz kovacsnorbi.2005 #29741. hozzászólásáraNekem van eladó 1 éves wirax 135 fűkaszám 260000 Ft-ért 1 év garanciával ha érdekel tel:+36209594168
Válasz JAGI #29880. hozzászólásáraSzia videózni nem szoktál?? Engem érdekelne videó meló közben!!
Válasz JAGI #29880. hozzászólásáraÜdv. Szép munka!
Te kaszáltad, és sodortad is?
Milyen típusú ez a bálázó? Fogyasztásod mennyire jött ki?
Válasz JAGI #29880. hozzászólásáraÜdv!
Azért a fogyasztásra ne panaszkodj. Arra gondolj,hogy össze kellett volna gyüjteni és felrakni....stb. Így könnyebben bánsz vele. Meg a tömörítőt valaminek újra és újra lendületbe kell hozni. Mennyi állat van,hogy ennyi bála kell? De nem a NAV-tól vagyok!![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Gratulálok
Üdv Mindenkinek!![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160510115504_b_l_z_s_a_japival_2_.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160510115556_b_l_z_s_a_japival_1_.jpg)
Szegény kis trakimnak most kezdődik a szezon. Nagyon jó dolog ez a félaut sebváltó!!!! Nem kell kuplungolni - nem áll le a bálázó. Csak még szokatlan és mégis használom automatikusan. Most kezdjük egymást igazán megismerni,de idáig csupa kellemes csalódás. A fogyasztása viszont semmivel sem kevesebb, mint a kínaiaké, pedig a megvételének egyik oka a kis fogyasztás lett volna. De nem baj! pótolja a kényelem!
Válasz BanDom #29878. hozzászólásáraLátom neked is 2WD trakid van.
Válasz vrxlaci #29877. hozzászólásáraSzia! Köszönöm
Nem melegedett (igaz a "kinti" hőfok se volt túl nagy) de nyári kánikulában lehet hogy gond lett volna. Csak mivel most nyírtam füvet először így még nem volt tapasztalatom abban, hogy fél óra alatt is fel tud eléggé gyűlni mindenféle franc a hűtőn.
Válasz BanDom #29876. hozzászólásáraSzia!
Jó a videó,tetszik a gép munkája.
Nem melegedett,hogy megtelt a hűtő?
Üdv. Mindenkinek! Végre volt időm kipróbálni a Yanit fűnyírásban is. Nekem tetszett (a hűtőnek már annyira nem, mert rendesen megtelt) A srácoknak nyírtam egy focipályát a kert alatt:
Van videó is, egy másik helyről:katt IDE
foldmunka munkatarsam udvaraban, kb. 10-12 m3 felesleges foldet hordtunk el aznap...
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160509142214_dsc_0082.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160509142255_dsc_0081.jpg)
Gyomirtás![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160509131631_f_nyk_p1073.jpg)
Válasz hspityu #29871. hozzászólásáraKöszönöm ! yanmarom is volt !! ez előtt és most le cseréltem nagyobbra !
Válasz ilokos #2919. hozzászólásáraTegnap írtam magánban egy mailt, nem tudom célba ért e.
Nekem is a hidraulika halt meg, még felemelt, aztán azóta se le,se fel.
Meg lenne pár kérdésem nekem is a talajmaró potijival kapcsolatban.
Sajnos ezek a a japán jelek sokat nem mondanak.
Válasz gergotoki #29870. hozzászólásáraSzevasz
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Megnéztem a képet és a videót is,a videó egy Kubota traktorral készült,a kép meg egy szép Yanmar-ról van.Csak gratulálni tudok, mind a két gép jó.Főleg a Yanmar.
Válasz gergotoki #29869. hozzászólására
Hopsz a kép le maradt
Hoztam 1 képet ide is az új gépről
És egy kis videót https://www.youtube.com/watch?v=pTWZ9yoV0ws
Válasz attila1216 #29867. hozzászólásáraPest megye, Mende.
Rendben, várom az e-mailt.
Válasz Lali86 #29866. hozzászólásárahol található ? Írok emailt !
Válasz attila1216 #29865. hozzászólására230
Válasz Lali86 #29863. hozzászólásáraÜdvözlöm érdeklődnék hogy mennyiért eladó a kasza ?
Válasz 74 Misi #29855. hozzászólásáraNégypont felfüggesztésű traktorra való.
Válasz kokesz74 #29861. hozzászólásáraSziasztok!
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160508083914_2015_06_13_09.12.45.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160508084025_2016_04_26_16.52.11.jpg)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20160508084112_2016_04_26_16.55.44.jpg)
Nekem van egy 120 cm-es kétdobos eladó. Sajnos a beígért bérmunkák elmaradtak rá, és egy műtét miatt egy darabig még nem tudok traktorozni, ezért lett eladó. 120-as, két dobos, jó állapotban van, téli tárolásból adódóan koszos egy kicsit. Jár vele egy szett tartalék penge és egy szabadonfutós kardántengely.
Ez egy kompaktor volna,ami kitunő dolog ha nemígy állnának rajta a tárcsa lapok. Így viszont egy balra kanyarodás rásegítő.
Válasz 74 Misi #29855. hozzászólására
17lovas "hinóm" után keresek dobos fűkaszát,ha valakinek van eladó legyen szíves jelezze!!
Üdv:Kokesz74
Válasz 74 Misi #29855. hozzászólásáraSzépek azok a majdnem egyenes tárcsalapok!![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
Rossz szögbe van fordítva a tárcs, azon kívül ha jól is állna folyamatosan tekerné a traktort! Talán ha két tengelyen lennének a lapok ellenkező irányba és szögbe fordítva még azt is el tudom képzelni hogy jó munkát csinál.
Válasz 74 Misi #29855. hozzászólásáraSzerintem egybeépített mindent ami otthon volt!
Válasz vrxlaci #29856. hozzászólásáraEzt a dumát még nem hallottam nagyon jó.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz 74 Misi #29855. hozzászólásáraTalán,ha beledobod a kútba emeli a vízszintet![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
De biztos volt konkrét elképzelése a gazdának.
Ez meg mire lehet jó ?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)