Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Elitjocko #28742. hozzászólásáraKöszi az infót. Egy kombinátort szeretnék csinálni. Tervek szerint 32x10 es kapákkal. 2 méteres lenne,18 kapával 3 sorban. Mi a véleményetek? Elég ilyen szélességhez ennyi kapa? Valamint esetleg jobb lenne az erősített (32×12-es)kapákkal szerelni?
Válasz 74 Misi #28768. hozzászólásáraEy itt van tőlem 10km-re, egyszer voltam szétnézni, de többet a környékére se mentem
Több lóerőt ad meg a hirdetésekben meg az évjáratokat is elírja rendesen.
A legszebb hogy simán beléd akarja beszélni hogy az márpedig annyi
Am asszem egy román srác viszi a boltot.
Válasz BélaNB #28760. hozzászólásáraSzia!
Jó hangja van a gépnek.A füst a kipufogó csatlakozásnál jön ki,valószínű a tömítéssel van baj.(nincs semmilyen lyuk a víz kifolyásának)
Nekem is van egy 14 lovas hinomoto-m csak az pár évvel fiatalabb. Szeretem nagyon, de ilyen kicsiben jól gondold meg a 4wd hiányát.
Ha elfelejtem bekapcsolni az elejét homokban tekerem a kormányt de megy tovább egyenesen
Persze majd jön vki okosabb aki szerint fél fékkel lehet forgolódni, de azért na..
Válasz BélaNB #28760. hozzászólásáraszerintem is jó hangja van nem csörög zörög.Abban esetleg nem tudsz segíteni hogy váltóba hidraulikába mi együtt van hány liter olaj kell.
Általában a kipufogó könyök alján van egy furat,hogy az esetleg a kipufogóba belehulló eső ki tudjon folyni. Valószínű onnan jön ki egy kis füst az indításkor. Szerintem teljesen normális hangja van a gépnek.
Sziasztok, ez jó állapotú gép lehet szerintetek a videó alapján? Mi az a füst ami kijön a motortól mikor beinditja az elején?
Illetve szép hangja van szerintetek? Video link
Válasz vrxlaci #28757. hozzászólásáraA kubota igen jó traktorokat készít mindegyiknek meg van a maga előnye hátrány az ASTE sorozatnál vannak játékszabályok amiket be kell tartani. Ilyen az állandóan zárt motorháztető azért is van rajta még külön rögzitő fül is mert a konstrukció így van kitalálva hogy ne forralja fel a motort de attól nem rossz. Nekem már volt ASTE kubotám imádtam és most is a kedvenceim közé tartozik bármikor megvenném jó felépítésű jól felszerelt trakik. Mondjuk a Yanmar F175 is jó választás lenne és bőven elég a leírt munkához.
sziasztok.Én teljesen új vagyok itt a fórumban és örököltem egy régi hinomoto gépet amit most próbálok rendbe rakni mert kicsit el volt hanyagolva.Olyan kérdésem lenne hogy azt valaki megtudja e mondani nekem hogy mennyi váltó olaj illetve talajmaróba mennyi olajra van szükség mert ahogy láttam a váltó olaj ellenőrző kis csavar helye be van hegesztve :-( köszönöm a segítséget.
Régebben, amikor még én is keresgéltem sorközművelőt, akkor találtam hirdetéseket, hogy Vecsésen egy úr készít/árul ilyen sorközművelőket. Volt többféle méret, kihajtható, nem kihajtható, kormányozható, nem kormányozható. Arra már nem emlékszem hogy itt hirdette agro-n vagy más oldalon, de elég sok hirdetése volt, és elég újszerűnek néztek ki a munkaeszkzök a fényképek alapján. Érdemes lehet rákeresni, bár úgy emlékszem hogy drágán adta őket.
Válasz ilokos #28745. hozzászólásáraHa újjak a kések akkor semmit, fel fogja verni a mostani eléggé vizes földet. Némi javulás tapasztalható ha kopott kapákkal rotálsz ilyenkor.
Sziasztok!
Hozzáértő fórumtársaktól kérdezném rotáláskor a rota belsejében felrakodó nagy mennyiségű földel mit lehet kezdeni?A fordulonkénti kivésés nem túl hatékony.A japánok a belső oldalra raknak gumilemezt ez vajon jó megoldás lehet?
Válasz Adis #28741. hozzászólásáraSzia.
Ez a típusú krumpli vetőgép.Fénykép sajnos még nincs,de keresek 1 hasonlót itt a fórumon.A tárcsák hiányoznak hátul.Ami bakhátat készíti.Többi része meg van.A hétvégén le sterimózom és készítek képeket ha érdekel.
Válasz Elitjocko #28742. hozzászólásáraGondolom,hogy a váz kialakitása is befolyásolja az anyagvastagságot.Nagyobb táv áthidalás esetén, több kapa esetén erősebb masszivabb anyag.
Válasz Józsi074 #28737. hozzászólásáraKapa függő, mert van a kis rugós kapa(25x8) ezt 40x10-re kell, és van a nagy rugós kapa(32x10 vagy 32x12) ezeket pedig 50x12 lapos vasra kell csavarozni!
Off:Most készítek rugó kapás kultivátort egy régebbi merev kapásból, és arról maradtak alig kopót lúdtalp kapáim, ha valakit érdekel eladók!
35441 hozzászólás
Üdv! Ezeknek a japóknak az adagolóján lehez állitani? Mondjuk egy kis kaját adni vagy elvenni?
Válasz 76béci #28758. hozzászólásáraKöszönöm a választ!
S mi lenne a vélemény Kubota Xb-1 15 le trakiról, lehet ez is megfelelne a
http://www.traktorimport.hu/hu/traktorok/item/kubota-xb-1-dt hmm?
Válasz Adis #28741. hozzászólásáraKészíttetem képeket.
https://www.youtube.com/watch?v=-lJb77bHTx4
Válasz Lali86 #28784. hozzászólásáraKöszi a segítséget ezt még gyakorolnom kell.
http://www.youtube.com/watch?v=9Qk9fvPnR4k
Nézzetek bele ennek a videónak a közepébe.
Fűnyíró traktorokkal szántanak.
Válasz patek75 #28782. hozzászólásáraEz magától dolgozik,te csak a távirányítót kezeled!
Precíziós gazdálkodásban is használható!(25 000 099Ft)Vagy szépen elírták!!!
Válasz patek75 #28783. hozzászólásáraSziasztok.
Ha megengeded, hogy segítsek, a link amit beszúrtál:
http://www.jofogas.hu/vas/Szartepo_kalapacsos_45092022.htm
Talán majd mosthttp://http://www.jofogas.hu/vas/Szartepo_kalapacsos_45092022.htmhttp://http://www.jofogas.hu/vas/Szartepo_kalapacsos_45092022.htm
Jó reggelt!
http://www.jofogas.hu/vas/Szartepo_kalapacsos_45092022.htm
Mit tud ennyi pénzért?????
Válasz lakatosr66 #28777. hozzászólásáraIgen és nem is olyan öreg
Válasz Elitjocko #28742. hozzászólásáraKöszi az infót. Egy kombinátort szeretnék csinálni. Tervek szerint 32x10 es kapákkal. 2 méteres lenne,18 kapával 3 sorban. Mi a véleményetek? Elég ilyen szélességhez ennyi kapa? Valamint esetleg jobb lenne az erősített (32×12-es)kapákkal szerelni?
Válasz Tomi19921220 #28738. hozzászólásáraKöszi Tomi!
Válasz -salátás- #28771. hozzászólásáraÉn is úgy tudom hogy ez csak egy le rakat és Romániából hozzák a masínákat
Válasz 74 Misi #28770. hozzászólásáraSzóval, Misi bácsi, neked is Geas-od van ! Lebuktál !
Még mindig meg tudnak lepni az emberek !
Erre szoktam mondani, hogy amikor kérdez, akkor is hazudik !
Válasz gergotoki #28773. hozzászólásáracsodákra képesek ezek az új photoshop progik és a nyomtatók !
Válasz gergotoki #28772. hozzászólására
Válasz -salátás- #28771. hozzászólásáraJa meg a kubotának a papírja 2006 os évjáratú már annyira el kapott az ideg hogy mondtuk neki most hadja abba ......
Válasz 74 Misi #28768. hozzászólásáraItt voltam majd nem sírtam a nevetéstől :D :D
Néztem a kubotát késsel inditotta el
Válasz 74 Misi #28768. hozzászólásáraEy itt van tőlem 10km-re, egyszer voltam szétnézni, de többet a környékére se mentem
Több lóerőt ad meg a hirdetésekben meg az évjáratokat is elírja rendesen.
A legszebb hogy simán beléd akarja beszélni hogy az márpedig annyi
Am asszem egy román srác viszi a boltot.
Válasz lakatosr66 #28769. hozzászólásáraPéldául de az isekinek a típusa is elgondolkodtató
Válasz 74 Misi #28768. hozzászólásáraAz évjáratok miatt ?
Ez egy komoly hozzá értő kereskedő lehet
http://www.japankistraktor.com/traktorok
Válasz Balu2 #28766. hozzászólásáravalaszBELA NB.
NEKEM ZEN-NOH VAN azon is van furat a csonkon...
Jó hangja van a gépnek.A füst a kipufogó csatlakozásnál jön ki,valószínű a tömítéssel van baj.(nincs semmilyen lyuk a víz kifolyásának)
Nekem is van egy 14 lovas hinomoto-m csak az pár évvel fiatalabb. Szeretem nagyon, de ilyen kicsiben jól gondold meg a 4wd hiányát.
Ha elfelejtem bekapcsolni az elejét homokban tekerem a kormányt de megy tovább egyenesen
Persze majd jön vki okosabb aki szerint fél fékkel lehet forgolódni, de azért na..
Válasz frutti01 #28762. hozzászólásáraHívd fel a Keletagronál Szabó Győzőt.
Ő biztosan tud ebben segíteni.
Készül az ekém,ma a traktorhoz állitottam be.
Válasz BélaNB #28760. hozzászólásáraszerintem is jó hangja van nem csörög zörög.Abban esetleg nem tudsz segíteni hogy váltóba hidraulikába mi együtt van hány liter olaj kell.
Általában a kipufogó könyök alján van egy furat,hogy az esetleg a kipufogóba belehulló eső ki tudjon folyni. Valószínű onnan jön ki egy kis füst az indításkor. Szerintem teljesen normális hangja van a gépnek.
Sziasztok, ez jó állapotú gép lehet szerintetek a videó alapján? Mi az a füst ami kijön a motortól mikor beinditja az elején?
Illetve szép hangja van szerintetek?
Video link
Üdv kubota l2002 kistraktoron hol találom alváz számot motor számot gyártási évet??
Válasz vrxlaci #28757. hozzászólásáraA kubota igen jó traktorokat készít mindegyiknek meg van a maga előnye hátrány az ASTE sorozatnál vannak játékszabályok amiket be kell tartani. Ilyen az állandóan zárt motorháztető azért is van rajta még külön rögzitő fül is mert a konstrukció így van kitalálva hogy ne forralja fel a motort de attól nem rossz. Nekem már volt ASTE kubotám imádtam és most is a kedvenceim közé tartozik bármikor megvenném jó felépítésű jól felszerelt trakik. Mondjuk a Yanmar F175 is jó választás lenne és bőven elég a leírt munkához.
Válasz toplak.balazs #28754. hozzászólásáraÜdv!
A Kubota Aste szériát én elkerülném,ha lehet.
Válasz Balu2 #28753. hozzászólásáraÉn ma már eggyet csináltam a kettö félböl. Holnap sztem megy a kicsi a mühelyböl.
sziasztok.Én teljesen új vagyok itt a fórumban és örököltem egy régi hinomoto gépet amit most próbálok rendbe rakni mert kicsit el volt hanyagolva.Olyan kérdésem lenne hogy azt valaki megtudja e mondani nekem hogy mennyi váltó olaj illetve talajmaróba mennyi olajra van szükség mert ahogy láttam a váltó olaj ellenőrző kis csavar helye be van hegesztve :-( köszönöm a segítséget.
Üdvözletem!
Érdkelődnék hogy a Kubota aste szériás traktrokkal mi a tapasztalat ,vélemény?
Aste 155 elég fünyirási munkákhoz? illetve 100 as kalapácsos mulcsozóhoz?
kisebb kerti munkák stb.
vagy egy yanmar fx175
vagy egy nagyob 20 le körüli gép lenne az ideális?
A cél az lenne hogy ne 2milla legyen a gép azért:)
Válasz 76 Ati #28739. hozzászólásáraÉn is így jártam 2009-be az F14-el.(még garázsom se volt)
Válasz AGROKID #28747. hozzászólásáraAzt hiszem ez volt. Már lejárt, de egy telefont megérhet, mert nem lett törölve.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/sorkozmuvelo/h_2451395
Válasz AGROKID #28747. hozzászólásáraSziasztok!
Régebben, amikor még én is keresgéltem sorközművelőt, akkor találtam hirdetéseket, hogy Vecsésen egy úr készít/árul ilyen sorközművelőket. Volt többféle méret, kihajtható, nem kihajtható, kormányozható, nem kormányozható. Arra már nem emlékszem hogy itt hirdette agro-n vagy más oldalon, de elég sok hirdetése volt, és elég újszerűnek néztek ki a munkaeszkzök a fényképek alapján. Érdemes lehet rákeresni, bár úgy emlékszem hogy drágán adta őket.
Válasz 74 Misi #28749. hozzászólásáraAztán úgy jár a rotával mint te a traktorral!!!
Válasz ilokos #28745. hozzászólására
Próbáltad már le venni a burkolatot?
Válasz AGROKID #28747. hozzászólásáratagos
Kormányozható sorközművelőt vennek, ha esetleg valaki lát vagy tud ilyet!!!!
3-4 tagod bőven elég volna.
Válasz ilokos #28745. hozzászólásáraHa újjak a kések akkor semmit, fel fogja verni a mostani eléggé vizes földet. Némi javulás tapasztalható ha kopott kapákkal rotálsz ilyenkor.
Sziasztok!
Hozzáértő fórumtársaktól kérdezném rotáláskor a rota belsejében felrakodó nagy mennyiségű földel mit lehet kezdeni?A fordulonkénti kivésés nem túl hatékony.A japánok a belső oldalra raknak gumilemezt ez vajon jó megoldás lehet?
Válasz Adis #28741. hozzászólásáraSzia.
Ez a típusú krumpli vetőgép.Fénykép sajnos még nincs,de keresek 1 hasonlót itt a fórumon.A tárcsák hiányoznak hátul.Ami bakhátat készíti.Többi része meg van.A hétvégén le sterimózom és készítek képeket ha érdekel.
Válasz Elitjocko #28742. hozzászólásáraGondolom,hogy a váz kialakitása is befolyásolja az anyagvastagságot.Nagyobb táv áthidalás esetén, több kapa esetén erősebb masszivabb anyag.
Válasz Józsi074 #28737. hozzászólásáraKapa függő, mert van a kis rugós kapa(25x8) ezt 40x10-re kell, és van a nagy rugós kapa(32x10 vagy 32x12) ezeket pedig 50x12 lapos vasra kell csavarozni!
Off:Most készítek rugó kapás kultivátort egy régebbi merev kapásból, és arról maradtak alig kopót lúdtalp kapáim, ha valakit érdekel eladók!