Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD391.08 FtCHF443.07 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Balu2 #28735. hozzászólásáraDe igen,mert középen van egy támasztó gyürü de eltörte. Hátra nyomta a hüvelyt a bordákat ívesre húzta és a végét lerágta. Hosszabb folyamat ez de most meg lett a baj.
Szép estét mindenkinek. Érdeklődnék, hogy akinek van nagy rugókapás kombinátora, azon milyen méretŰ laposvasra vannak csavarozva a kapák? 40x10-es esetleg 50x10-es? Előre is köszönöm!
Válasz krizol #28732. hozzászólásáraAnnyi baj legyen hogy nem kpm-es vizsga az a lényeg hogy megvan. Az okokat ismerem vizsgáztattam egy ideig kpm-nél Székesfehérváron hordtam oda elég személykocsit tudom hogy megy sajnos a pénz beszél és egyre jobban.........
Válasz pepitamotors1984 #28731. hozzászólásáraÜdv!
Sajnos vonófejre nem vizsgáztattam.A közlekedési felügyeleten lehetett volna megoldani.Minden müszaki feltételnek megfelelt a traki, a vonófej is fel volt szerelve, de egyébb okok miatt nem vittem oda!
Ez már a mindennapi használatra van.A vizsgára acélcsavarokkal, kontra anyákkal voltak a rögzitések megoldva.
Üdvözlöm a Fórum társakat
Ha már esik az esö akkor irány a mühely. Ismerösöm gépe került kínpadra egy yani Ke-3. Pár képet hoztam róla. Nagy munka gépeket húzott és ez lett a vége.
Válasz Gabesz15 #28722. hozzászólásáraMivel írtad hogy fóliázol így neked mindenféleképpen egy kisebb testű traktorra van szükséged a Lóerő az a megművelendő mennyiségtől is függ de legyen 20 lóerő azzal már jól boldogulsz. Az én véleményem szerint neked ideális gép lenn: Kubota X20 vagy X24, Kubota GT3 , Kubota ASTE A195, vagy ennek olcsóbb változata Hinomoto CX 19 (ez is kubota csak más a felirat.) Számításba jöhet még:
Iseki SIAL 19 vagy Iseki SIAL 21 kicsit nagyobb de jó ár-érték arányban az ISEKI Landrider TA 215. Vagy még esetleg a Yanmar F 190 vagy F 200 vagy F 210. Ha olcsóbbat szeretnél akkor keress Mitsubishi MT 205 vagy az igazi erőgép Hinomoto E 2004-est. Amire érdemes odafigyelni szintező elektronikával szerelt legyen. Ha viszont magas és széles a fólia akkor kattints ide ez egy igen jó konstrukció. Vagy kattints ide is ezzel is jól járnál. Kereskedőt meg olyat válassz aki szimpatikus és segítőkésznek tűnik. Sok sikert.
Sziasztok, 20 lóerő körüli traktort szeretnék vásárolni, és szeretnék pár szakavatott tanácsot kérni tőletek, ár érték arányban szerintetek miben gondolkozzak, esetleg kinél vásároljak? Fóliás kertészetben használnám szántásra, talajmarásra, plusz függesztett vegyszerező kellene még hozzá. Köszi előre is a választ!
Válasz lakatosr66 #28720. hozzászólásáraEz a keresztirányú szintezés visszajelzö lámpája,de az olajhoz semmi köze. A bal felsö sarki a hosszirányú szintezés visszajelzöje.Nekem az MT25-n van külön kettö kapcsoló amivel be tudom a szintezést kapcsolni.Sztem elektromos eredetü a hiba.
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem Mitsubishi MT205 traktoron a műszerfalon egy visszajelző lámpa sárgán pilácsol, mi lehet az ? (pirossal be van karikázva)Előtte a tulaj öntött a talajmaróba olajat. Biztos azzal van kapcsolatba. Szerintem túl sok olajat öntött bele.
Egy jobbra balra nyíl van rajta, lehet a szintező munkahengerre utal.
Üdv!
Próbáld meg:Puskás Tibor Pétfürdő
Email: pusire@chello.hu
Tel: 36 30 9396 997
Én vele csináltattam a matricát, utánvéttel szállit. előtte elküldi a mintát emailben.
Csak egy fotót és méreteéket küldtem.(olcsó)
Üdv!
Valaki itt a múltkor tett fel képeket az eke előbeforgatóról. Amit saját maga csinált légtartályból. Meg kérhetném tegye fel megint. Nem találom. Meg a megoldása is érdekelne. Köszi!
Válasz hspityu #28700. hozzászólásáraIgen kelet-agrosokkal már beszéltem tőlük lesz elvileg ha nem akkor van dekoros ismerős Székesfehérváron és a régi képek alapján csinálni tud nekem rá.
Nagyon komolyan néz ki,a feliratot viszont ki kellene egészítened egy "T"(turbó) jellel pl:FT175
Remélem,hogy így még jobban ki tudod majd használni az adottságait a gépednek.
Egyébként vállalsz már "túrbósítást"?
Ebbe eléggé úttörő vagy, csak gratulálni tudok.
Ezek után mi lesz a következő projekt,hiszen most,hogy készen van a gép "unatkozni" fogsz.
Ma összeraktam a gépet nem minden elem lett rajta festve. Csak azok amik nagyon gyalázatosan néztek ki porfestve van előtte homokolva és alapozva.Ral 2004-es sf-el színkóddal került festésre.A rács pedig Ral 9016 matt lett.
Részvétem a kutyus miatt! Én 4 éve veszítettem el 16 éves volt ami szépkor mainapig minden nap szobakerül hogy milyen is volt .
A mostani kutyámat nekem is zeusznak hívják .
35441 hozzászólás
Válasz Csaby68 #28730. hozzászólásáraSzia!
Engem érdekelne a vetőgép. Írnál róla pár dolgot +küldenél képet Köszi.
Válasz gergotoki #28736. hozzászólásáraA 45Le carraro munka gépeit. Második gazdás traki az elözönél nem tudni mit kapott.
Válasz Balu2 #28735. hozzászólásáraDe igen,mert középen van egy támasztó gyürü de eltörte. Hátra nyomta a hüvelyt a bordákat ívesre húzta és a végét lerágta. Hosszabb folyamat ez de most meg lett a baj.
Válasz Józsi074 #28737. hozzászólásáraHeló!
50x12-es, Kombi 3,3 a típusa. Mtz-vel szoktam húzkodni :)
Szép estét mindenkinek. Érdeklődnék, hogy akinek van nagy rugókapás kombinátora, azon milyen méretŰ laposvasra vannak csavarozva a kapák? 40x10-es esetleg 50x10-es? Előre is köszönöm!
Válasz 76 Ati #28727. hozzászólásáraMiket húzott vele hogy ez lett a vége ?
Válasz 76 Ati #28727. hozzászólásáraAz a hüvely nem volt elcsúszva?Mert eléggé a hegyét vitte le.
Válasz krizol #28732. hozzászólásáraAnnyi baj legyen hogy nem kpm-es vizsga az a lényeg hogy megvan. Az okokat ismerem vizsgáztattam egy ideig kpm-nél Székesfehérváron hordtam oda elég személykocsit tudom hogy megy sajnos a pénz beszél és egyre jobban.........
Köszönet Győzőnek, aki a vizsgán segitett az alvázszám felkutatásában!
Válasz pepitamotors1984 #28731. hozzászólásáraÜdv!
Sajnos vonófejre nem vizsgáztattam.A közlekedési felügyeleten lehetett volna megoldani.Minden müszaki feltételnek megfelelt a traki, a vonófej is fel volt szerelve, de egyébb okok miatt nem vittem oda!
Ez már a mindennapi használatra van.A vizsgára acélcsavarokkal, kontra anyákkal voltak a rögzitések megoldva.
Válasz krizol #28728. hozzászólásáraKirály gratula tartozol egy vallomással a vonófejjel kapcsolatban!!!
Üdv fórumtársak!Valakit érdekelné e krumpli vetőgép?Csipeszes 2soros.Ha lesz igény,képet rakok fel.Fórumtársnak nem nagy pénz.
Válasz krizol #28728. hozzászólásáraGratula
A nyolc éve hüséges társam,bár néha voltak kicsapongásai,makacsságai,a tegnapi nap folyamán sikeres müszaki vizsgát tett!
Üdvözlöm a Fórum társakat
Ha már esik az esö akkor irány a mühely. Ismerösöm gépe került kínpadra egy yani Ke-3. Pár képet hoztam róla. Nagy munka gépeket húzott és ez lett a vége.
Lerajzoltam a Yanmarom elektromos hálózatát gondolom sok külömbség nincs ezek között így megosztom veletek is. Tipus Yanmar KE 50.
Válasz Gabesz15 #28722. hozzászólásáraMivel írtad hogy fóliázol így neked mindenféleképpen egy kisebb testű traktorra van szükséged a Lóerő az a megművelendő mennyiségtől is függ de legyen 20 lóerő azzal már jól boldogulsz. Az én véleményem szerint neked ideális gép lenn: Kubota X20 vagy X24, Kubota GT3 , Kubota ASTE A195, vagy ennek olcsóbb változata Hinomoto CX 19 (ez is kubota csak más a felirat.) Számításba jöhet még:
Iseki SIAL 19 vagy Iseki SIAL 21 kicsit nagyobb de jó ár-érték arányban az ISEKI Landrider TA 215. Vagy még esetleg a Yanmar F 190 vagy F 200 vagy F 210. Ha olcsóbbat szeretnél akkor keress Mitsubishi MT 205 vagy az igazi erőgép Hinomoto E 2004-est. Amire érdemes odafigyelni szintező elektronikával szerelt legyen. Ha viszont magas és széles a fólia akkor kattints ide ez egy igen jó konstrukció. Vagy kattints ide is ezzel is jól járnál. Kereskedőt meg olyat válassz aki szimpatikus és segítőkésznek tűnik. Sok sikert.
Válasz Balu2 #28697. hozzászólásáraIgényesre sikerült, sok hibamentes munkaórát hozzá!
Válasz 76 Ati #28721. hozzászólásáraKöszönöm a választ !
Sziasztok, 20 lóerő körüli traktort szeretnék vásárolni, és szeretnék pár szakavatott tanácsot kérni tőletek, ár érték arányban szerintetek miben gondolkozzak, esetleg kinél vásároljak? Fóliás kertészetben használnám szántásra, talajmarásra, plusz függesztett vegyszerező kellene még hozzá. Köszi előre is a választ!
Válasz lakatosr66 #28720. hozzászólásáraEz a keresztirányú szintezés visszajelzö lámpája,de az olajhoz semmi köze. A bal felsö sarki a hosszirányú szintezés visszajelzöje.Nekem az MT25-n van külön kettö kapcsoló amivel be tudom a szintezést kapcsolni.Sztem elektromos eredetü a hiba.
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem Mitsubishi MT205 traktoron a műszerfalon egy visszajelző lámpa sárgán pilácsol, mi lehet az ? (pirossal be van karikázva)Előtte a tulaj öntött a talajmaróba olajat. Biztos azzal van kapcsolatba. Szerintem túl sok olajat öntött bele.
Egy jobbra balra nyíl van rajta, lehet a szintező munkahengerre utal.
Válasz Maszek Zs #28716. hozzászólásáraNincs mit !
Válasz krizol #28712. hozzászólásáraKöszi az infót a 7 végén felveszem vele a kapcsolatot.
Válasz Balu2 #28697. hozzászólásáraGratulálok PROFI vagy!
Válasz lakatosr66 #28711. hozzászólásáraKöszi!
Válasz pepitamotors1984 #28698. hozzászólásáraSzép lett.
Válasz Balu2 #28697. hozzászólásáraAmi szép az szép!
Sziasztok!
Nem tud valaki eladó 600 literes IBC tartályt reális áron?
Válasz pepitamotors1984 #28703 hozzászólásár
Üdv!
Próbáld meg:Puskás Tibor Pétfürdő
Email: pusire@chello.hu
Tel: 36 30 9396 997
Én vele csináltattam a matricát, utánvéttel szállit. előtte elküldi a mintát emailben.
Csak egy fotót és méreteéket küldtem.(olcsó)
Válasz Maszek Zs #28709. hozzászólásáraSzia !
BanDom kolléga volt !| 2015-10-23 -án 19:27:20 -kor
A második oldalán van, ha lapozol a hozzászólásaiban. Képeket is becsatoltam.
Válasz Balu2 #28697. hozzászólásáraBeszarás!!!!!
Üdv!
Valaki itt a múltkor tett fel képeket az eke előbeforgatóról. Amit saját maga csinált légtartályból. Meg kérhetném tegye fel megint. Nem találom. Meg a megoldása is érdekelne. Köszi!
Válasz Balázs1994 #28707. hozzászólásáraKöszi szépen ! Ment a mail !
Válasz lakatosr66 #28694. hozzászólásáraSzia email: simson8888@hotmail.com
Válasz hspityu #28699. hozzászólásáraKöszi Pityu,de még elöbb az enyémet kell tesztelni.
Válasz Balázs1994 #28702. hozzászólásáraEz azért egy kicsit bonyolultabb ,de kérdésedre válaszolva birni fogja.
Válasz hspityu #28701. hozzászólásáraAzért ezen még van munka mire kinéz valahogy és nem hiányos ez egy kicsit?
Válasz hspityu #28700. hozzászólásáraIgen kelet-agrosokkal már beszéltem tőlük lesz elvileg ha nem akkor van dekoros ismerős Székesfehérváron és a régi képek alapján csinálni tud nekem rá.
Válasz Balu2 #28697. hozzászólására Olyat szeretnék kérdezni hogy a töltönyomást a henger fejtömités hogyan birja nem fog ki fujni
Aki esetleg keres váltva forgató 1fejes ekét annak találtam egyet:
http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/traktor-45-le-alatt/kis-traktorhoz-1-es-valtvaforgatos-eke/h_6587253?ref=d4e6bbd6
Válasz pepitamotors1984 #28698. hozzászólásáraSzép nekem tetszik,lesz rá matrica is?
Válasz Balu2 #28697. hozzászólásáraSzia
Nagyon komolyan néz ki,a feliratot viszont ki kellene egészítened egy "T"(turbó) jellel pl:FT175
Remélem,hogy így még jobban ki tudod majd használni az adottságait a gépednek.
Egyébként vállalsz már "túrbósítást"?
Ebbe eléggé úttörő vagy, csak gratulálni tudok.
Ezek után mi lesz a következő projekt,hiszen most,hogy készen van a gép "unatkozni" fogsz.
Ma összeraktam a gépet nem minden elem lett rajta festve. Csak azok amik nagyon gyalázatosan néztek ki porfestve van előtte homokolva és alapozva.Ral 2004-es sf-el színkóddal került festésre.A rács pedig Ral 9016 matt lett.
Asszem elkészült a remekmű.Megvolt a próbakör is.
Válasz gabi.gabor #28693. hozzászólásáraKöszönöm szépen, Gábor !
Igen a kutyáknál az szép kor, mivel őnáluk duplán számít, duplán számítják.
Válasz AGROKID #28692. hozzászólásáraKöszönöm !
Egy igazán önzetlen ember vagy !
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-02-29 08:25:32
Részvétem a kutyus miatt! Én 4 éve veszítettem el 16 éves volt ami szépkor mainapig minden nap szobakerül hogy milyen is volt .
A mostani kutyámat nekem is zeusznak hívják .
Válasz lakatosr66 #28687. hozzászólására