Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak652 FtBenzin árak637 FtEUR408 FtUSD391.24 FtCHF431.97 FtGBP486.14 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok! Nem pont ide tartozik; de hátha van valakinek tapasztalata DUTRA UE-28 milyen traki mennyire használható;vagy egy hasonló teljesítményű Yanmarnak nyomába sem érhet?
Válasz BélaNB #27894. hozzászólására Én is a YAnmara szavazok nekem is van egy csak az négykerékhajtásu 120cm szártépöt könyedén viszi pedig több hektárt nyirunk vele évek ota .
Válasz patek75 #27888. hozzászólásáraSzia! Valóban jó kis szerkezet, a rajta lévő trágya súlya nem lehetett valami nagy -meglátásom szerint- mert szinte csak szalma volt és elég száraz. Nem tudom, hogy ha jó leveses, vizes szarvasmarha/ disznó trágyával lett volna megrakva akkor is ilyen könnyen vitte-e volna. De összeségében valóban jó kis találmány.
Én elfogult vagyok a Yanmar irányban,a nagyobb lóerő miatt is, azt választanám.Az ym szériás gépek egyszerűek,megbízhatóak.Viszonylag egyszerűen javíthatók.
A helyedben vinnék egy szerelőt magammal,mert elég sok mindenre kéne odafigyelni,és még így is előfordul az,hogy költeni kell a gépre pár forintot.
Az viszont jó ha a hangja szép,és szépen veszi a sebességfokozatokat.Nem csöpög az olaj,és a hűtőfolyadék.
A gumik sem árt ha jók.Meg még sok minden.
Válasz patek75 #27888. hozzászólásáraNagyon komoly, gondolom az ára is az
Viszont megnézném hogy egy kicsit süppedősebb homokon hogy fordul meg vele a dupla tengely miatt
Helló!Egy kis segítséget szeretnék kérni mindenkitől!Akérdés az lenne Iseki TU185F-hez hol tudnék első féltengely szimeringet beszerezni és szintező munkahengerem szárán is folyik az olaj.Szétszedtük de nem sima gumigyűrű van benne ebbe is tudnátok segíteni?Válaszotokat előre köszönöm!
Válasz Birkás Balázs #27877. hozzászólásáraEgy 24le-s új iseki van kinézve, összkerekes,difizár...jövőhéten megyek tárgyalni, ha sikerül megegyezni lehet még erősebb lesz, de sztem a 24lovas is elviszi... persze lehet nem lesz ennyire megpakolva
Ha meglesz a traki majd rakok fel vidit hogy viszi, nagyon remélem ,hogy vinni fogja, ha nem akkor meg megy le az mtz ről a fülke, mert fóliába kell majd szórni
Válasz gabi.gabor #27871. hozzászólásáraÉn egy 25 LE don feng kínai géppel bálázok egy kis JD kockázóval. Minden gond nélkül viszi, csak szerintem egy kicsit lassan, mert a bálázó nem bírja jobban enni. Ami a lényeg a gépnél, hogy DUPLA KUPLUNGOS legyen!! Ez azért kell, mert ha a rend feltolul, akkor a gép haladása megáll és a bálázó dolgozik ccsak.
Válasz Bencsiki #27831. hozzászólásáraSzia!
Látom hogy volt bcs kaszád.
Érdeklődni szeretnék hogy mik a tapasztalataid vele kapcsolatban? Mennyire voltál vele megelégedve?
Voltak esetleg hibái?
Ha esetleg szerelni kell rajta valamit akkor lehet hozzá alkatrészt beszerezni?
Sziasztok!
Ma sikerült kipróbálni a trágyaszórót amit pár hete vásároltam, igaz még nem kis traktorral...
Nagyon jól vizsgázott gyönyörüen dolgozik, szépen terít, jól szétdarálja a trágyát, mindkét oldalra egyformán szór, szóval meg vagyok elégedve
Válasz 74 Misi #27869. hozzászólásáraSziasztok szép estét . Ilyen alsó húzó nekem is jól jönne . Lehet ilyent vásárólni valahol ? Az a laposvas nem hajlik meg amikor meg van rakva az utánfutó ?
Válasz Bencsiki #27867. hozzászólásáraÜdv.
Arra gondoltam,hogy egy leégett sarokcsiszoló(kisflex) szöghajtása is jó lehet(az hamarabb akad a környéken,és olcsóbb).
Válasz egymotoros #27851. hozzászólásáraSzia! A 120x120 hálós 10 db kiskockát ad ki valóban, a hesston madzagos 140x160 viszont jóval többet kb. 15 db-ot. Árak errefelé:
Kis kocka 80 Ft, hálós 750 Ft, madzagos nagy körbála 1000 ft
Válasz egymotoros #27851. hozzászólásáraErre én is kiváncsi voltam, ezért tavaly két egyforma renden kipróbáltam és nekem nagyon szűken jött ki a tíz,pedig a kisbálám nem nagy méretű. Igaz jól össze szoktam kalapálni!
Válasz psycho #27853. hozzászólásáraSzia!
Köszi a választ. Ezt több, mint tökéletes!
Majd megnézem az árát. És főleg azt, hogy az "ocó kinai" is hasonló-e!
35454 hozzászólás
Válasz Yanmar YM 2002D #27903. hozzászólásáraÜdv! Nem egy súlycsoport.Ég és föld a különbség, tömören ennyi...Nem lehet összehasonlítani.
Sziasztok! Nem pont ide tartozik; de hátha van valakinek tapasztalata DUTRA UE-28 milyen traki mennyire használható;vagy egy hasonló teljesítményű Yanmarnak nyomába sem érhet?
Válasz Tomi19921220 #27901. hozzászólásáraOlyanra csináld ahogy neked jó ez egyértelmű,nekem sűrűnek látszik a sok kar egymás mellett.
Válasz hspityu #27900. hozzászólásáraÉn mindig balról szállok fel, ezért is tettem így, na meg kicsit messze lenne ott. így pont kényelmes :)
Válasz Tomi19921220 #27899. hozzászólásáraJól néz ki,én kicsit távolabb raknám,hogy fel tudjak lépni ,a gépre.Kb vonalába a piros plexitartó konzolnak.
Sziasztok!
Alakul az elosztó :D
Válasz BélaNB #27894. hozzászólására Én is a YAnmara szavazok nekem is van egy csak az négykerékhajtásu 120cm szártépöt könyedén viszi pedig több hektárt nyirunk vele évek ota .
Válasz patek75 #27888. hozzászólásáraSzia! Valóban jó kis szerkezet, a rajta lévő trágya súlya nem lehetett valami nagy -meglátásom szerint- mert szinte csak szalma volt és elég száraz. Nem tudom, hogy ha jó leveses, vizes szarvasmarha/ disznó trágyával lett volna megrakva akkor is ilyen könnyen vitte-e volna. De összeségében valóban jó kis találmány.
Válasz BélaNB #27894. hozzászólásáraSzia
Én elfogult vagyok a Yanmar irányban,a nagyobb lóerő miatt is, azt választanám.Az ym szériás gépek egyszerűek,megbízhatóak.Viszonylag egyszerűen javíthatók.
Válasz sermangabor84 #27891. hozzászólásáraSzia
A helyedben vinnék egy szerelőt magammal,mert elég sok mindenre kéne odafigyelni,és még így is előfordul az,hogy költeni kell a gépre pár forintot.
Az viszont jó ha a hangja szép,és szépen veszi a sebességfokozatokat.Nem csöpög az olaj,és a hűtőfolyadék.
A gumik sem árt ha jók.Meg még sok minden.
Sziasztok.
Ti melyik gépet vennétek füvet nyirni 1 méteres fűnyíróval?
Yanmar ym 1500
Hinomoto E14
mindegyik csak hátsó kerekes jó állapotú.
Válasz patek75 #27888. hozzászólásáraNagyon komoly, gondolom az ára is az
Viszont megnézném hogy egy kicsit süppedősebb homokon hogy fordul meg vele a dupla tengely miatt
Válasz patek75 #27888. hozzászólásáraTényleg ügyes meg jó. De minek kell így pörgetni a trakit?????
Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni japán kistraktor vásárlásakor hogy mire figyeljek?Pl motorikusan és szerkezetileg?
Válasz --Geri-- #27889. hozzászólásáraközbe találtam inoft itt a fórumon, van aki ezt használja. elnézést a kérdésért :)
Sziasztok!
Szerintettek jó olaj lehet a trakiba, a John Deere Plus 50 ll 15w-40?
Ügyes kis szerkezet
Helló!Egy kis segítséget szeretnék kérni mindenkitől!Akérdés az lenne Iseki TU185F-hez hol tudnék első féltengely szimeringet beszerezni és szintező munkahengerem szárán is folyik az olaj.Szétszedtük de nem sima gumigyűrű van benne ebbe is tudnátok segíteni?Válaszotokat előre köszönöm!
Válasz bice #27870. hozzászólásáraJó ötlet, átgondolom, meg értekezek a mechanikusommal!
Válasz fulmination14 #27879. hozzászólásáraSzia!
Igen, volt, tökre meg voltam vele elégedve, javítva nem volt, évente egyszer zsírzás és olaj a hajtóműbe.
Balu barátunk többet tudna róla mondani.
Válasz nagybalazs189 #27880. hozzászólásáraSzia!
A telószámom:
+ Magyarország (36)
T-mobile (30)
705
Büntető a fociban (11)
Ennyi játékos van - jobb esetben - egyszerre a focipályán (22)
Köszi!
Sziasztok! Tudna valaki tippet adni, hogy egy ilyen típusú szárzúzóhoz létezik-e valamilyen fűnyíró adapter, vagy házilag kell összehebrákolni egyet?
Válasz Birkás Balázs #27877. hozzászólásáraEgy 24le-s új iseki van kinézve, összkerekes,difizár...jövőhéten megyek tárgyalni, ha sikerül megegyezni lehet még erősebb lesz, de sztem a 24lovas is elviszi... persze lehet nem lesz ennyire megpakolva
Ha meglesz a traki majd rakok fel vidit hogy viszi, nagyon remélem ,hogy vinni fogja, ha nem akkor meg megy le az mtz ről a fülke, mert fóliába kell majd szórni
Válasz gabi.gabor #27871. hozzászólásáraÉn egy 25 LE don feng kínai géppel bálázok egy kis JD kockázóval. Minden gond nélkül viszi, csak szerintem egy kicsit lassan, mert a bálázó nem bírja jobban enni. Ami a lényeg a gépnél, hogy DUPLA KUPLUNGOS legyen!! Ez azért kell, mert ha a rend feltolul, akkor a gép haladása megáll és a bálázó dolgozik ccsak.
Válasz Bencsiki #27859. hozzászólásáraSzia! Küldenék egy mms-t kérnék egy telszámot!
Válasz Bencsiki #27831. hozzászólásáraSzia!
Látom hogy volt bcs kaszád.
Érdeklődni szeretnék hogy mik a tapasztalataid vele kapcsolatban? Mennyire voltál vele megelégedve?
Voltak esetleg hibái?
Ha esetleg szerelni kell rajta valamit akkor lehet hozzá alkatrészt beszerezni?
Válaszodat előre is köszönöm!
Üdv: Dani!
Válasz Lali86 #27864. hozzászólásáraHali!
Krizol :azért írtam 90 fokot mert tudtam hogy pálinkafőzőbe lesz
Hiába nálunk a faluba Lali86 az ész..én inkább csak csavarlazításra való vagyok
74 Misi.
betolod,kihúzod hm..ez nekem is tetszik ez a megoldás !
meg a fenyőfa alatt is használható !
Válasz Gulyas85 #27873. hozzászólásáraSzép. De gondolod, hogy a kistraktor is el fogja vinni? Nekem hasonlóval nem sikerül.
Válasz Lacika... #27875. hozzászólásáraKöszönöm,megkaptam!
Válasz krizol #27865. hozzászólásáraKüldtem e-mailt,bent van!
Válasz Magai Tamás #27872. hozzászólására20 mm vastag eddig nem volt vele gond.
Sziasztok!
Ma sikerült kipróbálni a trágyaszórót amit pár hete vásároltam, igaz még nem kis traktorral...
Nagyon jól vizsgázott gyönyörüen dolgozik, szépen terít, jól szétdarálja a trágyát, mindkét oldalra egyformán szór, szóval meg vagyok elégedve
Válasz 74 Misi #27869. hozzászólásáraSziasztok szép estét . Ilyen alsó húzó nekem is jól jönne . Lehet ilyent vásárólni valahol ? Az a laposvas nem hajlik meg amikor meg van rakva az utánfutó ?
Látom a bálázás a téma érdeklődnék hogy japán géppel báláztok? Milyen bálázóval ? Könnyen viszi a gép?
Válasz Bencsiki #27867. hozzászólásáraÜdv.
Arra gondoltam,hogy egy leégett sarokcsiszoló(kisflex) szöghajtása is jó lehet(az hamarabb akad a környéken,és olcsóbb).
Válasz egymotoros #27836. hozzászólásáraÉn így oldottam meg, állandóan fent van, ha kell akkor ki húzom ha nem kell akkor vissza tolom.
Válasz wernerj #27861. hozzászólásáraSzia!
Köszi a lehetőséget, holnap hívlak!
Válasz Lali86 #27864. hozzászólásáraSzia!
Igen, arra gondoltam, amelyiket belinkelted.
Válasz egymotoros #27851. hozzászólásáraSzia! A 120x120 hálós 10 db kiskockát ad ki valóban, a hesston madzagos 140x160 viszont jóval többet kb. 15 db-ot. Árak errefelé:
Kis kocka 80 Ft, hálós 750 Ft, madzagos nagy körbála 1000 ft
Üdv!
Segitséget szeretnék kérni.Kellene egy vezetékelési rajz a traktorhoz.Leginkább a generátor, fessszabályzó.akkumulátor környéki kötések rajza érdekelne.
Válasz Bencsiki #27860. hozzászólásáraSziasztok!
Ilyen fűkasza szöghajtásra gondoltál?
Kínai fűkasza szöghajtás
Vagy traktoros fűkaszáéra?
Válasz egymotoros #27851. hozzászólásáraErre én is kiváncsi voltam, ezért tavaly két egyforma renden kipróbáltam és nekem nagyon szűken jött ki a tíz,pedig a kisbálám nem nagy méretű. Igaz jól össze szoktam kalapálni!
Válasz egymotoros #27850. hozzászólásáraBékéscsabán olyan a felszin mint a biliárdasztal!:)
Válasz Bencsiki #27860. hozzászólásáraHívj fel ha van egy kis időd,lehet tudok segíteni. T-mobil 337 nulla738.
Válasz psycho #27853. hozzászólásáraSzia!
Köszi a választ. Ezt több, mint tökéletes!
Majd megnézem az árát. És főleg azt, hogy az "ocó kinai" is hasonló-e!
Válasz Geresz1 #27856. hozzászólásáraSzia!
Nem, annál sokkal kisebb erőhatásra kell. (pálinkafőző elektromos keverő).
Válasz krizol #27857. hozzászólására
Azt hiszem neked is dolgod lesz a kultúr előtt.
Válasz Geresz1 #27856. hozzászólásáraMinek azt annyira felmelegiteni?
Válasz Bencsiki #27849. hozzászólására90 fok 1:1
Válasz Geresz1 #27854. hozzászólásárahttp://traktor60.hu/szoghajtomuvek