Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.85 FtUSD392.16 FtCHF442.09 FtGBP491.88 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz TakacsB #26289. hozzászólásáraÉn is igy szántok!Egyik éven össze, másikon széjjel.Amennyiben egy oldalra szántok ott is marad barázda, ugyan ugy mint az össze szántásnál, csak nem középen, hanem szélen!
Válasz AGROKID #26282. hozzászólásáraCsak azért lett így szántva mert középen már púp volt. Majd tavasszal a rota és az időjárás szépen bedolgozza addig a barázdát.
Válasz 76béci #26231. hozzászólásáraSzia 76béci!
Az az igazság kihasználatlanság miatt is adtam el!
Meg a 16LE kevés ennek az ekének,min 25 cm mélység kell neki mivel a kormánylemez eléggé magas,sekélyebb szántásnál kevés a föld az ekefejnek,és már nem is dolgozik szépen.Nagyon nehezen vitte a Mitsu.A mostani SER-2 ekét hozzá hasonlítva röhögve viszi.
Jól fordít az eke,de véleményem szerint 25LE alatt nem érdemes foglalkozni vele.
Válasz Gulyas85 #26280. hozzászólásáraIgen figyelni kell a netet de ha kell adok telefonszámot és a srác hoz pontosan ilyen tipust osztrákoktól.Körmendi srác nagyon korrekt hivatalosan cégszerüen hozza áfás számlával. Házhozszállítja üzemanyag áron.A sajátomat celldömölkön vettem de azért el kellett menni. Árban igen 250-310 amiért lehet venni.
Válasz AGROKID #26282. hozzászólásáraÉn sem szeretek vissza tolatgatni, főleg nem barázdában. Iszonyatosan összetapossa az ember a földet, barázda alját.
Válasz TakacsB #26273. hozzászólásáraSzép, szép, csak azt nem értem egy ilyen kis területen miért nem lehet vissza tolatni a géppel miért kell elrondítani középen borozdával.
Válasz Bencsiki #26274. hozzászólásáraEz nagyon szép terv, de jobb az ilyen ötleteket csendbe suttogni vagy el se mondani!
Sosem tudhatod honnan és mikor jön NAV bácsi!
Amúgy nagyon jó ötlet.
A másik dolog folyamatba van, csak kicsit körülményes!
Válasz 76 Ati #26262. hozzászólásáraSzia! Nagyon patika kis szerkezetnek tűnik!
Hol, vagy honnan lehet ilyesmi gépeket szerezni? Bújni kell a netet gondolom...
250-300ezer Ft körül vannak ezek ugye?
Válasz Bencsiki #26276. hozzászólásáraBencsiki!
A pálnka gőzös lehelettel,mehetsz rovarra és gombára!A tulfogyasztás hatása nemhogy tócsát és nyomot, de melékhatásként irtja a gyomot!
Válasz Bég #26275. hozzászólásáraAzt pontosan még nem tudom, de hogy nem leszek annyira szomorú, ha nem jön be, azt biztos. Feltéve persze, ha kitart addig a birs.
Válasz hspityu #26242. hozzászólásáraSzia!
Köszi az infót.
Nagyon ígéretes, csak kicsit messze van. Nincs utánfutós autóm, fuvaroztatva pedig kicsit sok lenne.
Másrészt pedig az idén lemondtam a permetezőről, a befolyó pénzeimen pálinkafőzőt építtetek.
Már finoman fortyog 200 liter tiszta birs cefre.
Válasz 74 Misi #26270. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget.
Már kerestem is az úriembert,de Japánban van,elméletileg hétfőn már lesz.Akkor újra érdeklődöm.
Üdv.
Esetleg véletlenül nem tudja valaki az Iseki ral színkódját? Vagy hol tudnám megnézni?
Az enyémre is ráférne egy új fényezés.Meg felirat csere!De nem tudom,hogy azt lehet e kapni,vagy csináltatni kell?
Válasz psycho #26259. hozzászólásáraÜdv!!
Még a kasza és rendsodró,azon látszik őcsinálta. Attól független nagyom jó!!!!! De a felszedö Ha azt is ő csinálta akkor nagyon profi!!!
Üdvözlöm a Fórumtársakat
Látom egyre többen emlegetnek igy hát be kapcsolodok. Misi köszi a továbbítást Csabival nagyot dumáltunk, most küldtem neki képeket. A trágyaszóró egy Schict tipusú gép,nagyon jó a munka minösége jó a kocsi felépítése. Egyik ismerösömnek van azt próbáltam ki és teljesen magával ragadott. Ez 2,5to de két hete szereztem egy szamócás barátomnak egy 2 tonnást. Talán az méretben jobban állna a mitsu mögött de ezzel is nagy barátok.Nehéz ehhez a tipushoz hozzá jutni.
Válasz 74 Misi #26240. hozzászólásáraAha nagyon patika kis szerelvény, szépen dolgozik, nah valami ilyesmit tudnék én is elképzelni! Ennek a trágyaszórónak mi a tipusa?
Válasz Geresz1 #26246. hozzászólásáraAzok a kerekek,a vető tárcsákat hajtják.Még csak odább raktam az udvarban, de felemelte.Könnyebb mint az spc,de nem röhög a Jani.Az elejét nem emelgette.Majd kialakul tavaszig.
Válasz Geresz1 #26251. hozzászólására
Te is ugy teszel mint az orvosom!Mostanában azt kérdezi, hogy nem iszok e keveset,bezzeg egy jó pár éve meg azzal cseszegetett, hogy nem sok e az amennyit iszok.Nem lehet az embereken elmenni!
Oké,én még csak pár éve vezetek traktort, a váltvaforgató eke meg 2. alkalommal volt felrakva a gép mögé,plusz egy amikor kivettem az utánfutóból.
Szóval nagy tapasztalat nincs még vele.Az a fura, amikor megyek bele bal kerékkel a barázdába.Persze majd igyexem megszokni.
A beállítás az meg külön téma,azzal elment 1 óra biztos,de lehet,hogy a duplája is.
Azt a vetőgépet egy 15LE-s gépnek simán bírnia kell.Arra illik figyelni, hogy ne a keréknyomba menjen a vetőelem.
(Vagyis én erre figyelnék.)
Válasz Bencsiki #26221. hozzászólásáraBencsiki találtam neked egy permetezőt.Ennél olcsóbban...
A tartály ne legyen repedt a szivattyú meg nyomjon és kész.
35441 hozzászólás
Válasz TakacsB #26289. hozzászólásáraÉn is igy szántok!Egyik éven össze, másikon széjjel.Amennyiben egy oldalra szántok ott is marad barázda, ugyan ugy mint az össze szántásnál, csak nem középen, hanem szélen!
Údv. Agroaprós ágaprítóval van valakinek tapasztalata esetleg a paraméterekkel együtt megosztaná velünk
Válasz AGROKID #26282. hozzászólásáraCsak azért lett így szántva mert középen már púp volt. Majd tavasszal a rota és az időjárás szépen bedolgozza addig a barázdát.
Válasz Lacika... #26287. hozzászólásáraAgrotechnik direkt nekem hozta a főnök én konkrét tipust kerestem. Így lett ez a yanmar ke 50
Válasz 76béci #25841. hozzászólásáraHol vetted a trakidat?
Válasz 76béci #26231. hozzászólásáraSzia 76béci!
Az az igazság kihasználatlanság miatt is adtam el!
Meg a 16LE kevés ennek az ekének,min 25 cm mélység kell neki mivel a kormánylemez eléggé magas,sekélyebb szántásnál kevés a föld az ekefejnek,és már nem is dolgozik szépen.Nagyon nehezen vitte a Mitsu.A mostani SER-2 ekét hozzá hasonlítva röhögve viszi.
Jól fordít az eke,de véleményem szerint 25LE alatt nem érdemes foglalkozni vele.
Válasz psycho #26283. hozzászólásáraNem muszáj a barázdában tolatni. Én inkább vissza tolatok így szebb a végeredmény.
Válasz Gulyas85 #26280. hozzászólásáraIgen figyelni kell a netet de ha kell adok telefonszámot és a srác hoz pontosan ilyen tipust osztrákoktól.Körmendi srác nagyon korrekt hivatalosan cégszerüen hozza áfás számlával. Házhozszállítja üzemanyag áron.A sajátomat celldömölkön vettem de azért el kellett menni. Árban igen 250-310 amiért lehet venni.
Válasz AGROKID #26282. hozzászólásáraÉn sem szeretek vissza tolatgatni, főleg nem barázdában. Iszonyatosan összetapossa az ember a földet, barázda alját.
Válasz TakacsB #26273. hozzászólásáraSzép, szép, csak azt nem értem egy ilyen kis területen miért nem lehet vissza tolatni a géppel miért kell elrondítani középen borozdával.
Válasz Bencsiki #26274. hozzászólásáraEz nagyon szép terv, de jobb az ilyen ötleteket csendbe suttogni vagy el se mondani!
Sosem tudhatod honnan és mikor jön NAV bácsi!
Amúgy nagyon jó ötlet.
A másik dolog folyamatba van, csak kicsit körülményes!
Válasz 76 Ati #26262. hozzászólásáraSzia! Nagyon patika kis szerkezetnek tűnik!
Hol, vagy honnan lehet ilyesmi gépeket szerezni? Bújni kell a netet gondolom...
250-300ezer Ft körül vannak ezek ugye?
Üdv Urak!
Ezt nézzétek meg, kegyetlenül ötletes!https://www.youtube.com/watch?v=7tM1lRvGZow
Válasz krizol #26277. hozzászólásáraNa ugye!
Válasz Bencsiki #26276. hozzászólásáraBencsiki!
A pálnka gőzös lehelettel,mehetsz rovarra és gombára!A tulfogyasztás hatása nemhogy tócsát és nyomot, de melékhatásként irtja a gyomot!
Válasz Bég #26275. hozzászólásáraAzt pontosan még nem tudom, de hogy nem leszek annyira szomorú, ha nem jön be, azt biztos. Feltéve persze, ha kitart addig a birs.
Most hogy fogod permetezni a buzad egy palinkafozovel?
Válasz hspityu #26242. hozzászólásáraSzia!
Köszi az infót.
Nagyon ígéretes, csak kicsit messze van. Nincs utánfutós autóm, fuvaroztatva pedig kicsit sok lenne.
Másrészt pedig az idén lemondtam a permetezőről, a befolyó pénzeimen pálinkafőzőt építtetek.
Már finoman fortyog 200 liter tiszta birs cefre.
A mai kiskert. Előtte vastagon meg volt ganajozva.
Mélység 25-30 cm körül volt, úgy hogy az eke a gerendáig bent volt a földben.
Válasz 74 Misi #26270. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget.
Már kerestem is az úriembert,de Japánban van,elméletileg hétfőn már lesz.Akkor újra érdeklődöm.
Válasz puccer #26267. hozzászólásáraSziasztok!
Lehet hogy segít. Ha lehet hinni a franciáknak:
http://pfd-online.fr/peintures-iseki/1122505-peinture-pour-tracteurs.html
Válasz puccer #26267. hozzászólásáraA Kelet Agrót ha fel hívod és Szabó Győző fórum társunkat keresed az biztos fog neked segíteni.
Válasz safegateglobalfinancehome #26268. hozzászólására
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-11-12 13:21:27
Üdv.
Esetleg véletlenül nem tudja valaki az Iseki ral színkódját? Vagy hol tudnám megnézni?
Az enyémre is ráférne egy új fényezés.Meg felirat csere!De nem tudom,hogy azt lehet e kapni,vagy csináltatni kell?
Válasz Józsi074 #26264. hozzászólásáraÜdv. Nagyon klassz lesz a gép,gratulálok.
Válasz Józsi074 #26264. hozzászólásáraSzia.
Szép lesz a Yani.A szántás is szép.Csak így tovább.
Üdv Mindenkinek!
Nálam amíg a Kubota szánt, a Yanmar készül...
Válasz psycho #26259. hozzászólásáraÜdv!!
Még a kasza és rendsodró,azon látszik őcsinálta. Attól független nagyom jó!!!!! De a felszedö Ha azt is ő csinálta akkor nagyon profi!!!
Egy kép a 2 tonnásról
Üdvözlöm a Fórumtársakat
Látom egyre többen emlegetnek igy hát be kapcsolodok. Misi köszi a továbbítást Csabival nagyot dumáltunk, most küldtem neki képeket. A trágyaszóró egy Schict tipusú gép,nagyon jó a munka minösége jó a kocsi felépítése. Egyik ismerösömnek van azt próbáltam ki és teljesen magával ragadott. Ez 2,5to de két hete szereztem egy szamócás barátomnak egy 2 tonnást. Talán az méretben jobban állna a mitsu mögött de ezzel is nagy barátok.Nehéz ehhez a tipushoz hozzá jutni.
Válasz 74 Misi #26240. hozzászólásáraAha nagyon patika kis szerelvény, szépen dolgozik, nah valami ilyesmit tudnék én is elképzelni! Ennek a trágyaszórónak mi a tipusa?
Mit tesz az ember, ha van egy japán kistraktorja, nem szeret füvet nyírni és van némi érzéke a gépépítéshez? Érdemes megnézni az ember videóit.
https://www.youtube.com/channel/UCenHgjYhjqRzT1dS6f_EdJA/videos
Válasz 76béci #26255. hozzászólására19 meg a belső
Válasz 76béci #26255. hozzászólására Most mértem meg 42 cm külsö átmérö.
Bucsánat TZ!K keréksúly
Minden forumtársnak jó estét. Valaki tudja az átmérőjét a TZ4k keréksúlnak csak azért érdekel hogy belefér a 18" felni belsejébe. Válaszokat köszönöm.
Válasz Geresz1 #26246. hozzászólásáraAzok a kerekek,a vető tárcsákat hajtják.Még csak odább raktam az udvarban, de felemelte.Könnyebb mint az spc,de nem röhög a Jani.Az elejét nem emelgette.Majd kialakul tavaszig.
Válasz Geresz1 #26251. hozzászólására
Te is ugy teszel mint az orvosom!Mostanában azt kérdezi, hogy nem iszok e keveset,bezzeg egy jó pár éve meg azzal cseszegetett, hogy nem sok e az amennyit iszok.Nem lehet az embereken elmenni!
Válasz Bég #26249. hozzászólásáraKöszönöm.
Egy tuningolt bagodim van.
Válasz krizol #26250. hozzászólásáraZolikám!
Ez olyan szép egyenes és egyenletes!!
iszol Te veleget:))
Üdv az Uraknak!
A jó időben én is elkezdtem a szántást!
Válasz TakacsB #26244. hozzászólásáraugyes vagy szep munka. Milyen ekevel dolgoztal?
Van keped rola?
Válasz TakacsB #26244. hozzászólásáraSzép munka,ma én is voltam szántani az is szép lett.
Sajnos nem fotóztam.
Válasz gazda palánta #26241. hozzászólásáraSzia.
Oké,én még csak pár éve vezetek traktort, a váltvaforgató eke meg 2. alkalommal volt felrakva a gép mögé,plusz egy amikor kivettem az utánfutóból.
Szóval nagy tapasztalat nincs még vele.Az a fura, amikor megyek bele bal kerékkel a barázdába.Persze majd igyexem megszokni.
A beállítás az meg külön téma,azzal elment 1 óra biztos,de lehet,hogy a duplája is.
Azt a vetőgépet egy 15LE-s gépnek simán bírnia kell.Arra illik figyelni, hogy ne a keréknyomba menjen a vetőelem.
(Vagyis én erre figyelnék.)
Válasz Geresz1 #26245. hozzászólásáraBocs most látom a kerekeit:))
Válasz erdohazi1980 #26234. hozzászólásáraSzia!
Fel bírja emelni a Yanó vagy vontatott?
Mai kiskert szántásom
Sziasztok! Mit gondoltok, ennek a vetőgépnek mi lehet a lóerő igénye?
Válasz Bencsiki #26221. hozzászólásáraBencsiki találtam neked egy permetezőt.Ennél olcsóbban...
A tartály ne legyen repedt a szivattyú meg nyomjon és kész.
A fúvóka hiányt könnyen lehet pótolni kis pénzből.