Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.94 FtUSD394.94 FtCHF445.63 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Tomi19921220 #24488. hozzászólásáraÉn sem véletlenül raktam alá 10-es lemezt, igaz én már eleve így terveztem. Nekem még a csúszótalpakat kellene megszélesítenem, mert lazább talajon szokott süllyedni, de most ezerrel a burgonyaszedő projekt megy, majd csak utána.
Válasz 76 Ati #24479. hozzászólásáraSzevasztok - nekem hasonló ekém van, Wirax márkájú.Az enyémen egy kicsivel más terelôlemezek vannak és jól fordítanak. Akit érdekel az visszaolvashat a hozzászólásaimban, már egy párszor írtam errôl az ekérôl- képekkel egyutt. Próbálok videót is feltôlteni róla, de eddig még nem sikerult.
Válasz Lali86 #24471. hozzászólásáraSzép estét mindenkinek.
Nem tudok az ekéröl semmi adatot mert csak elmentem mellette és megkapta a figyelmem gondoltam le fotozom.
06-76/479-477 110 mellék elmondanak róla mindent.
Válasz Laxa #24474. hozzászólásáraIgen, az a névleges fordulatszám.
Szivattyúra nem tudok mit mondani, nincs tapasztalatom. A 4kw motor kb. 5,4 Le, de villanynál teljesen más a forgató nyomaték. Én biztos megpróbálnám, ha nem kell nagy költségekbe verni magad, hogy meghajtsd a traktorral.
Válasz psycho #24473. hozzászólásáraKöszönöm! Vmi ilyesmire emlékszem én is. De ez így pontos. 2800 a névleges fordulat lenne?
Szivattyúról vkinek véleménye?
Tudna valaki segíteni nekem, hogy a Kubota L1500 leggyorsabb kardánfokozata mennyi. (4 fokozat van benne,elfelejtettem ,ez van...)
Valamint véleményetek szerint ugyanezen gép egy 3 lépcsős SIHI szivattyút elbírna hajtani? Eredetileg 4kWos villanymotor hajtotta. 1420 fordulat kellene neki.
Válasz 76 Ati #24467. hozzászólásáraEz hanyas fogású eke?
Kinézetre olyan lengyeles, "Bomet"-szerű, de a váz is eltér egy kicsit, meg az ekefejek is mások.
Köszönöm a válaszokat :) Most már biztos Japo lesz vagy kubota vagy yanmar ym család valamelyik tagja :P Most már csak a tojás pénzt kell félre raknom :D
Válasz Virth Roland #24454. hozzászólásáraÜdv Roland!
Nekem Orakeres kalapácsos zúzóm van,(http://traktor60.hu/kistraktor-munkaeszkozok/szarzuzok-vizszintes-tengelyu/vizszintes-tengelyu-szarzuzo-efgc-105) meg vagyok vele elégedve,füvet is szépen le lehet vele vágni.Tehát a fű vágástól akár a kukorica zúzásig jó.3-4 cm átmérőjű fahajtások se okoznak neki problémát.
Eddig be vált,igaz előtte egy Orakeres FL-100 mulcsozóm volt,az nem volt jó.
Válasz patek75 #24459. hozzászólásáraA lovas ekefejeknek, eredeti állapotukban 28 cm a fogásszélességük, darabonként.Lehet számolni,hogy bírja-e a hármat.
Régi hozzászólások között találsz róla szót,és még műszaki adatok is voltak fotóval ha jól emlékszem.
Én biztos,hogy a Kubotát keresném,amit te írtál az már 3 hengeres,én is olyat szerettem volna első gépnek.Aztán máshogy alakult.
Ettől függetlenül jó gép lehet az orosz masina is,csak az mintha nem diesel lett volna hanem benzines,de ebben lehet,hogy tévedek...
Sziasztok :) tudom nem japó csak egy kérdés tudok valamit hogy milyen lehet a mini mtz?:) T-012 talán a neve :) Gondolkodom valami pici trakiban kert szántásra és a mérete pont jó lenne :) A másik a Kubota B7001 :) Ruszki kicsit olcsóbb :)
Válasz patek75 #24459. hozzászólásáraÜdv!A jó árért érdemes megvenni,mert a régi lovasekék elég jók.Lehet kétekefejjel is szántani.A harmadikat csak akkor használni mikor a körülmények megkivánják.
Válasz Feritz #24457. hozzászólásáraA teli a és a réselt között nem sok különbség van szerintem! Az biztos hogy megéri annak aki meg veszi! Az utóbbi időben nagyon elszálltak az árakkal sajnos, és nem csak japán gépeknél, ha nem úgy mindennel!
Válasz Elitjocko #24456. hozzászólására100 hogy megéri valakinek ha ezt a tipusú ekét akarja venni, mintha most bemenne a boltba. Elég nagy mértékű volt ez az áremelés, de mindenük drágább lett ha jol látom.
Üdv mindenkinek.segeitséget kérnék van tapasztalata valakinek az oraker kft által árult kalapácsos mulcsozoval illetve a piros ekével? mikor lesznek videok a találkozoról?
Üdvözlök mindenkit!Segítségre lenne szükségem.Hinomoto E2304 hátsó kihajtás (a tengely) úgy tünik meghajlott.A pontos neve kellene.Hol keressem,lehet-e kapni.Létezik hogy meghajlik? Pl.: marózásnál elkap egy gyökeret, hidraulika túl emel,Hosszú a gardán tengely?A hiba: furcsán jár a tengely (kóvályog) olaj folyás (szimering csere után is).A gép nem az enyém.A segítséget előre is köszönöm!J.János
35441 hozzászólás
Válasz psycho #24490. hozzászólásárahát igen. részemről egy kis tervezői hiba volt.
Tanuló pénz megvolt, de így már jó lett :)
Válasz Tomi19921220 #24488. hozzászólásáraÉn sem véletlenül raktam alá 10-es lemezt, igaz én már eleve így terveztem. Nekem még a csúszótalpakat kellene megszélesítenem, mert lazább talajon szokott süllyedni, de most ezerrel a burgonyaszedő projekt megy, majd csak utána.
http://abload.de/img/dsc000468orce.jpg
Válasz AGROKID #24487. hozzászólására110-120ezer körül.
vas anyagom az 80%-ban volt.
Válasz psycho #24486. hozzászólásáraigen, sajnos az kapott.
fogtam vele gumi darabot aztán rendezkedett a kés.
de megoldottam :)
Válasz Tomi19921220 #24484. hozzászólásáraFaxa, összegbe mennyibe jött ki?
Válasz Tomi19921220 #24484. hozzászólásáraTetszik. Jó nézni, hogy nem spóroltad ki az anyagot a késtengelyből sem. Az állókés csavarjait szépen áthúzta a lemezen!
Meg probáltuk kivenni a porlasztokat a trakibol de nagyon ragaszkodik hozzá !!!
Válasz Tomi19921220 #24483. hozzászólásárana majd így:
https://www.youtube.com/watch?v=S0zwjJrHCIA&feature=youtu.be
Sziasztok!
most már teljesen elkészült a zúzóm.
csináltam egy kis videót a készülésről :)
https://www.youtube.com/watch?v=S0zwjJrHCIA&feature=youtu.be
Válasz Felvidéki67 #24481. hozzászólásárafile:///C:/Users/Pc/Desktop/20141114_124705.mp4
Válasz 76 Ati #24479. hozzászólásáraSzevasztok - nekem hasonló ekém van, Wirax márkájú.Az enyémen egy kicsivel más terelôlemezek vannak és jól fordítanak. Akit érdekel az visszaolvashat a hozzászólásaimban, már egy párszor írtam errôl az ekérôl- képekkel egyutt. Próbálok videót is feltôlteni róla, de eddig még nem sikerult.
Válasz 76 Ati #24479. hozzászólásáraKöszönöm az infot.
Válasz Lali86 #24471. hozzászólásáraSzép estét mindenkinek.
Nem tudok az ekéröl semmi adatot mert csak elmentem mellette és megkapta a figyelmem gondoltam le fotozom.
06-76/479-477 110 mellék elmondanak róla mindent.
Ma megkapta a színt :)
Én is így gondolom, ha nem bírja a 3 fejet akkor megy 2 fejjel, amúgy az ára annyira baráti hogy terra ekét nem kapni érte.
Válasz psycho #24475. hozzászólásáraAttól tartok,ha áttételezni kell nem fogja bírni. Elég nehéz hajtású szivattyúk ezek.
Válasz Laxa #24474. hozzászólásáraIgen, az a névleges fordulatszám.
Szivattyúra nem tudok mit mondani, nincs tapasztalatom. A 4kw motor kb. 5,4 Le, de villanynál teljesen más a forgató nyomaték. Én biztos megpróbálnám, ha nem kell nagy költségekbe verni magad, hogy meghajtsd a traktorral.
Válasz psycho #24473. hozzászólásáraKöszönöm! Vmi ilyesmire emlékszem én is. De ez így pontos. 2800 a névleges fordulat lenne?
Szivattyúról vkinek véleménye?
Válasz Laxa #24472. hozzászólásáraÜdv!
Ilyet találtam:
Gear - RPM
#1- 597 @2800
#2- 850 @2800
#3- 1185 @ 2800
#4- 1371 @ 2800
Tudna valaki segíteni nekem, hogy a Kubota L1500 leggyorsabb kardánfokozata mennyi. (4 fokozat van benne,elfelejtettem ,ez van...)
Valamint véleményetek szerint ugyanezen gép egy 3 lépcsős SIHI szivattyút elbírna hajtani? Eredetileg 4kWos villanymotor hajtotta. 1420 fordulat kellene neki.
Válasz 76 Ati #24467. hozzászólásáraEz hanyas fogású eke?
Kinézetre olyan lengyeles, "Bomet"-szerű, de a váz is eltér egy kicsit, meg az ekefejek is mások.
Válasz Virth Roland #24454. hozzászólásáraAz Orakeres kis pirosról van fenn a neten több video is:
Válasz 76 Ati #24467. hozzászólásáraMekkora trakihoz ajánlott?
látott valaki ilyen ekét dolgozni dolgozni?
Köszönöm a válaszokat :) Most már biztos Japo lesz vagy kubota vagy yanmar ym család valamelyik tagja :P Most már csak a tojás pénzt kell félre raknom :D
Ha esetleg valakinek megfelelö a képen látható eke,akkor Kecskeméten a Nagytraktor Kft-nél megnézheti.
Válasz Virth Roland #24454. hozzászólásáraÜdv Roland!
Nekem Orakeres kalapácsos zúzóm van,(http://traktor60.hu/kistraktor-munkaeszkozok/szarzuzok-vizszintes-tengelyu/vizszintes-tengelyu-szarzuzo-efgc-105) meg vagyok vele elégedve,füvet is szépen le lehet vele vágni.Tehát a fű vágástól akár a kukorica zúzásig jó.3-4 cm átmérőjű fahajtások se okoznak neki problémát.
Eddig be vált,igaz előtte egy Orakeres FL-100 mulcsozóm volt,az nem volt jó.
Válasz patek75 #24459. hozzászólásáraA lovas ekefejeknek, eredeti állapotukban 28 cm a fogásszélességük, darabonként.Lehet számolni,hogy bírja-e a hármat.
Válasz denkolevente #24462. hozzászólásáraSzia.
Régi hozzászólások között találsz róla szót,és még műszaki adatok is voltak fotóval ha jól emlékszem.
Én biztos,hogy a Kubotát keresném,amit te írtál az már 3 hengeres,én is olyat szerettem volna első gépnek.Aztán máshogy alakult.
Ettől függetlenül jó gép lehet az orosz masina is,csak az mintha nem diesel lett volna hanem benzines,de ebben lehet,hogy tévedek...
Válasz denkolevente #24462. hozzászólásáraÜdv!
Nekem volt T-12-es trakim.2 hengeres benzines 10 lóerős motorja van.Gyári állapotában én nem használtam.Átalakítottam diesel motorosra,úgy jó volt.Itt többet tudnak neked mondani róla:http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9214348&la=124034174
Sziasztok :) tudom nem japó csak egy kérdés tudok valamit hogy milyen lehet a mini mtz?:) T-012 talán a neve :) Gondolkodom valami pici trakiban kert szántásra és a mérete pont jó lenne :) A másik a Kubota B7001 :) Ruszki kicsit olcsóbb :)
Válasz patek75 #24459. hozzászólásáraÜdv!A jó árért érdemes megvenni,mert a régi lovasekék elég jók.Lehet kétekefejjel is szántani.A harmadikat csak akkor használni mikor a körülmények megkivánják.
Válasz Virth Roland #24454. hozzászólásáraHelló! Nekem volt és nem vált be az eke most vettem egy bagodi 2 fejeset gyönyörűen dolgozik igaz még csak próba volt meg.
Sziasztok!
Lenne egy 3 fejes lovaseke elég olcsón iseki205 elbírja?
Előtte T25 húzta ennyi az infó róla.
Válasz Feritz #24457. hozzászólásáraA teli a és a réselt között nem sok különbség van szerintem! Az biztos hogy megéri annak aki meg veszi! Az utóbbi időben nagyon elszálltak az árakkal sajnos, és nem csak japán gépeknél, ha nem úgy mindennel!
Válasz Elitjocko #24456. hozzászólására100 hogy megéri valakinek ha ezt a tipusú ekét akarja venni, mintha most bemenne a boltba. Elég nagy mértékű volt ez az áremelés, de mindenük drágább lett ha jol látom.
Válasz Feritz #24455. hozzászólásáraÉn ennyiért a 3 fejest adom el, az igaz 1 évet futott, de nem kopott semmit! Bocsi reklámért!
Eladó eke!:)
http://www.keletagro.hu/hu/munkagepek/ekek/p-729/eke-2-fejes-15-23le-japan-kistraktorokhoz-reselt-nyirocsapos-komondor-ser-2
Mostmár azért elég drága lett így hogy rátettek egy 50est! Januárba még 99+fa volt....
Üdv mindenkinek.segeitséget kérnék van tapasztalata valakinek az oraker kft által árult kalapácsos mulcsozoval illetve a piros ekével? mikor lesznek videok a találkozoról?
SZEretném meg kérdezni a hozzá értöket mennyi lehet a porlasztonyomása Yanmar 1500as trakinak a találkozon elfelejtetem .
Sziasztok.
Olyan kérdésem lenne hogy (yanmar 1720) eltud e húzni vontatott axial permetezőt? És ha igen milyen nagyságú amivel megbirkózik és meg is hajtja.
Válaszokat előre is köszönöm.
Válasz meridabikes #24450. hozzászólásáraSzivesen.Szerintem jobb hogyha egy jó forgácsoló mühelyt keresel meg az elhajlott alkatrésszel.
Válasz krizol #24449. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget!
Válasz meridabikes #24448. hozzászólásáraÜdv!
Erőleadó tengely!Másnéven TLT tengely
Üdvözlök mindenkit!Segítségre lenne szükségem.Hinomoto E2304 hátsó kihajtás (a tengely) úgy tünik meghajlott.A pontos neve kellene.Hol keressem,lehet-e kapni.Létezik hogy meghajlik? Pl.: marózásnál elkap egy gyökeret, hidraulika túl emel,Hosszú a gardán tengely?A hiba: furcsán jár a tengely (kóvályog) olaj folyás (szimering csere után is).A gép nem az enyém.A segítséget előre is köszönöm!J.János
Elészült a "luca széke"!Több mint egy évig tartott a kivitelezés,azért még apróbb munkák vannak rajta.
Válasz Tomi19921220 #24445. hozzászólásáraTomi1992 köszönöm az információt.
Válasz Kioti #24437. hozzászólásáraheló!
A kardán a szabadonfutós.
a hajtómű 1:2-es gyorsítós, új hajtás.
adom a linkeket:
Hajtómű:http://traktor60.hu/szoghajtomuvek/szoghajtomu-30le-szarzuzohoz
Kardán: http://webaruhaz.habi.hu/termekek/15798/Kardantengely_szabadonfutos_1100_mm_15_kw_20_le_2000_Nm_HBR.html
Pár kép a találkozórólhttps://drive.google.com/folderview?id=0B3RJ4-plkR3-fjVSNHQwcVJnekVCS0VwenJkT0xWNWR5SjcxSDhQOXFobDFhSFBzc1dVOGs&usp=sharing
Válasz krizol #24442. hozzászólásáraHali4
No a kutya az nem ..csak az asszony 2 napig:))
Válasz Geresz1 #24441 hozzászólásá
Nem morgot?