Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Fórumtársak!!
Csinálok magamnak egy pólóra a fórumos nevemet, hogy aki ott lesz az tudja ki vagyok. Ezt azért gondoltam mert ahogy az utolsó létszámot néztem nem leszünk kevesen.
Ha esetleg valakinek kell ilyen felirat /saját fórumos nevével persze/ jelezze felém INGYEN BÉRMENTVE CSINÁLOK.
Max a gazdától kérünk egy vasalót és a helyszínen fel vasaljuk 2 perc alatt.
Már gondoltam az első találkozón meg csinálom, de valahogy el maradt.
Holnap meg nézem a papírbóltban a szükséges papírt, a sajátomat meg is csinálom és mintaként le fényképezem, hogy lássátok milyen lenne.
Válasz Kismumus74 #24285. hozzászólására
Persze mászófokozatba megyünk előre, Fél óra gazolás után így nincs olyan, szét megy a derekam és nem bírom a gazolást.
A két tartály az meg műtrágya adagoló mert a gerenda amin rajta van az a kultivátoré.
Válasz AGROKID #24283. hozzászólásáraHm, ez nem gyenge, huzod őket magad után? Az a két tartály meg azért kell, hogy ha sietsz a kistraktoros találkozóra akkor gyorsabban mész és hűtöd a célszerszámot(kat)?
Válasz ilokos #24278. hozzászólásáraÚgy néz ki ez a kaszák időszaka. Nagyon patentnak néz ki ez a kis Kowalski. Nemrég vettem én is egy kaszát, ez 120-as. Kicsit rozsdás volt, meg úgy nézett ki mint amit használtak, úgyhogy épp a héten fényeztem le.
Ha 280 kg akkor nem spórolták ki belőle az anyagot. Szállítási pozícióban nem taszigálja menet közben a gödröknél a traktor elejét?
Válasz ilokos #24274. hozzászólására Szia. Én is hasonlót használok egy ideje, csak kapott egy rendterítő tuningot.
Én nagyon meg vagyok elégedve vele.
Válasz Lali86 #24275. hozzászólásáraIgen lengyel 135 MINI változat,Kowalski.
280 kg A kardán csatlakozó és a dob széle 64cm van, A normál 135-ös 108 cm és 320 kg.
Válasz danesz8881 #24264. hozzászólásáraÜdv.! Ha van a közeledben Marso gumiszerviz, akkor csörgesd meg őket, vagy http://www.marso.hu/termekek/mezogazdasagi-abroncsok BKT, vagy Mitas márkájú (állítólag egész jók) és van is az a méret ami neked kell.
Sziasztok! Hajtok egy japán kistraktorra, nézegetem a kereskedők honlapjait és egyszerűen nem tudom eldönteni hol, kitől lenne érdemes vásárolni. A honlapok többségén nincs ár feltüntetve, ha telefonálok - ritka kivétellel - mintha a Balkán alsói gátőrrel beszélnék, egyedül a nyíregyházi keletagrosok küldtek korrekt árajánlatot, viszont azt baromira nem tudom összehasonlítani más kereskedők ajánlataival.
Szóval ha tud valaki, kérem segítsen abban, hogy kinél, hol érdeklődjek még?
Előre is köszönöm!
P.
Válasz Tomi19921220 #24258. hozzászólásáraSzia!!!
A nyomóágba (P) beteszel egy plusz útváltó szelepet egy carry over-el, onnan továbbviszed a nyomóágat az eredeti vezérlésre.A visszafolyó ágat bekötöd a
tartályba (váltó) és már készen is vagy.
Ha valami nem világos,hívj fel.
209136565
üdv
Bezo
Üdv. Mindenkinek! Ma volt egy kis javítás a Yanmar-on. A keréktengely szimering a múlt héten feladta a harcot. (kb 4 hónapja már egyszer eresztett, de akkor 5 nap alatt valami miatt elmúlt) A csavarok nagyon szépen lejöttek, de a kerékcsavarcsonk csak melegítéssel,és csavarlazító fürdővel volt hajlandó lejönni. Hoztam képeket is: Szétszedés után--> Itt már bent az új szimering--> a tengelyen volt két berágás is de az újnak az ajkai nem oda estek (de azért kicsit felpolíroztam 2000-es csiszolópapírral) És ha már lent volt a kerék könnyen tudtam fényképezni egy hashúzót is Tomi19921220-nak: ez is kihúzható, és tömör anyag.
Válasz hspityu #24243. hozzászólásáraAz AF-es trakin zöld gomb a olyan funkciót lát el ha az irányváltót hátramenetbe rakom automatikusan fel emelei a rotát.
Válasz Tomi19921220 #24242. hozzászólásáraA zöld gombal helyezed áram alá a szintező rendszert,nálam ha be van kapcsolva akkor működik.
A fekete gombal megnézheted,hogy a műszerfalon a visszajelzők jók e.
35441 hozzászólás
Válasz Tomi19921220 #24290. hozzászólásáraSzia
Kafán megoldottad, az utánfutót és az aprítót is egyszerre ki tudod vinni.
Viszont én úgy emlékszem zöld rendszámmal nem szabad vontatni.Amennyiben tényleg így van,akkor óvatosan kéne közlekedned közúton.
Őszről maradt egy kis faág meg tuskó :)
Fórumtársak!!
Csinálok magamnak egy pólóra a fórumos nevemet, hogy aki ott lesz az tudja ki vagyok. Ezt azért gondoltam mert ahogy az utolsó létszámot néztem nem leszünk kevesen.
Ha esetleg valakinek kell ilyen felirat /saját fórumos nevével persze/ jelezze felém INGYEN BÉRMENTVE CSINÁLOK.
Max a gazdától kérünk egy vasalót és a helyszínen fel vasaljuk 2 perc alatt.
Már gondoltam az első találkozón meg csinálom, de valahogy el maradt.
Holnap meg nézem a papírbóltban a szükséges papírt, a sajátomat meg is csinálom és mintaként le fényképezem, hogy lássátok milyen lenne.
Válasz Kismumus74 #24285. hozzászólására
Persze mászófokozatba megyünk előre, Fél óra gazolás után így nincs olyan, szét megy a derekam és nem bírom a gazolást.
A két tartály az meg műtrágya adagoló mert a gerenda amin rajta van az a kultivátoré.
Válasz Balu2 #24286. hozzászólásáraNem pirosnak kellene lennie? Csak érdeklődöm.
Nálunk még a vödőr is :
Válasz AGROKID #24283. hozzászólásáraHm, ez nem gyenge, huzod őket magad után? Az a két tartály meg azért kell, hogy ha sietsz a kistraktoros találkozóra akkor gyorsabban mész és hűtöd a célszerszámot(kat)?
Válasz AGROKID #24283. hozzászólásáraGazoló célszerszám.
Válasz Lali86 #24280. hozzászólásáraMisinek is ugyan ilyen van.
Sziasztok!
Nagyon jól néznek ki a kaszák,főleg a rendterítős tetszik az nagyon fain!
Válasz ilokos #24278. hozzászólásáraÚgy néz ki ez a kaszák időszaka. Nagyon patentnak néz ki ez a kis Kowalski. Nemrég vettem én is egy kaszát, ez 120-as. Kicsit rozsdás volt, meg úgy nézett ki mint amit használtak, úgyhogy épp a héten fényeztem le.
Ha 280 kg akkor nem spórolták ki belőle az anyagot. Szállítási pozícióban nem taszigálja menet közben a gödröknél a traktor elejét?
Válasz ilokos #24274. hozzászólására Szia. Én is hasonlót használok egy ideje, csak kapott egy rendterítő tuningot.
Én nagyon meg vagyok elégedve vele.
Válasz Lali86 #24275. hozzászólásáraIgen lengyel 135 MINI változat,Kowalski.
280 kg A kardán csatlakozó és a dob széle 64cm van, A normál 135-ös 108 cm és 320 kg.
Sziasztok!
mai szerzemény :)
Válasz ilokos #24274. hozzászólásáraSzeva
Jól néz ki,a szokásos munkavideót lájkolnám...
Válasz ilokos #24274. hozzászólásáraSzia.
Ez milyen kasza? Lengyel 1,35.ös?
Sziasztok!
Mai szerzeményem igaz csak nálam van és dolgozhatok vele,a gazdának még nincs traktora
hozzá.
Válasz BanDom #24270. hozzászólásáraKöszi jó lett
Köszönöm! De az nem fog menni, mert táboroztatok egész nyáron. :/
Válasz AGROKID #24267. hozzászólására
Válasz bezo #24269. hozzászólásáraHolnap csőrögök akkor! :)
Válasz danesz8881 #24264. hozzászólásáraÜdv.! Ha van a közeledben Marso gumiszerviz, akkor csörgesd meg őket, vagy http://www.marso.hu/termekek/mezogazdasagi-abroncsok BKT, vagy Mitas márkájú (állítólag egész jók) és van is az a méret ami neked kell.
Válasz Tomi19921220 #24268. hozzászólásáraSzia!!!
Hívj fel,van minden alkatrész, ha kell.
Üdv:
bezo
Válasz bezo #24265. hozzászólásáraÜdv!
a "carry over" mit is takar? :D
a többi az okés. már csak időt kell keríteni, na meg egy útváltó szelepet :D
Válasz Porfelhő #24266. hozzászólásáraSzereintem gyere a hó végén rendezésre kerülő találkozóra és biztosan tudunk segíteni.
Sziasztok! Hajtok egy japán kistraktorra, nézegetem a kereskedők honlapjait és egyszerűen nem tudom eldönteni hol, kitől lenne érdemes vásárolni. A honlapok többségén nincs ár feltüntetve, ha telefonálok - ritka kivétellel - mintha a Balkán alsói gátőrrel beszélnék, egyedül a nyíregyházi keletagrosok küldtek korrekt árajánlatot, viszont azt baromira nem tudom összehasonlítani más kereskedők ajánlataival.
Szóval ha tud valaki, kérem segítsen abban, hogy kinél, hol érdeklődjek még?
Előre is köszönöm!
P.
Válasz Tomi19921220 #24258. hozzászólásáraSzia!!!
A nyomóágba (P) beteszel egy plusz útváltó szelepet egy carry over-el, onnan továbbviszed a nyomóágat az eredeti vezérlésre.A visszafolyó ágat bekötöd a
tartályba (váltó) és már készen is vagy.
Ha valami nem világos,hívj fel.
209136565
üdv
Bezo
Sziasztok
Azt szeretném kérdezni hogy első gumit hol vegyek 5-12es méretű Kubota B1400-asra?
Válasz AGROKID #24249. hozzászólására
na majd igy:
https://www.youtube.com/watch?v=mTrQiLO6owQ
Válasz zoli82 #24260. hozzászólásáraValami nem jó nem nyitja meg
.
Így jobb
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=aRN9aCkoHvo
Elkészült
https://www.youtube.com/edit?o=U&video_id=aRN9aCkoHvo
Sziasztok!
Szeretnék a trakimra egy kihelyezett hidraulika kört tenni.
hova lehetne kötni? csinált-e már valaki ilyesmit?
Válasz BanDom #24251. hozzászólásáraKöszönöm a képet!
Válasz Gorio #24233. hozzászólásáraKöszönöm!
A jövő héten megkérdezem őket.
Válasz AGROKID #24254. hozzászólásáraHallod Miskó, kertész papának kiapadtak a gondolatai vagy hovalett?
Válasz BanDom #24253. hozzászólásáraEz éppen csak ott a környéken lett meg reptetve, beljebb még több van.
Válasz AGROKID #24249. hozzászólásáraÜdv.! Ez nagyon király!!! "Felcsavartam" HD-ra! (nem kevés fólia van a környéken)
Válasz 74 Misi #24250. hozzászólásáraNem volt magasan csak 165 méteren.
Üdv. Mindenkinek! Ma volt egy kis javítás a Yanmar-on. A keréktengely szimering a múlt héten feladta a harcot. (kb 4 hónapja már egyszer eresztett, de akkor 5 nap alatt valami miatt elmúlt) A csavarok nagyon szépen lejöttek, de a kerékcsavarcsonk csak melegítéssel,és csavarlazító fürdővel volt hajlandó lejönni. Hoztam képeket is: Szétszedés után--> Itt már bent az új szimering--> a tengelyen volt két berágás is de az újnak az ajkai nem oda estek (de azért kicsit felpolíroztam 2000-es csiszolópapírral) És ha már lent volt a kerék könnyen tudtam fényképezni egy hashúzót is Tomi19921220-nak: ez is kihúzható, és tömör anyag.
Válasz AGROKID #24249. hozzászólásáraBammeg ez nagyon jó. Nem szédültél a magasba ?
A felbontást csavarjátok neki oda csak úgy élvezhető.
szisztok van 2 db kubota felnim 8.3 r22 osztókör azthiszem 6x 150 06-20-38-75-991
Válasz Tomi19921220 #24246. hozzászólására
Ma meg volt a teszt.
jó kis masina! :)
Válasz hspityu #24243. hozzászólásáraAz AF-es trakin zöld gomb a olyan funkciót lát el ha az irányváltót hátramenetbe rakom automatikusan fel emelei a rotát.
Válasz hspityu #24243. hozzászólásáraköszönöm!
holnapra össze jött egy kis marózás, ki akarom tapasztalni a masinát :)
Válasz Tomi19921220 #24242. hozzászólásáraA zöld gombal helyezed áram alá a szintező rendszert,nálam ha be van kapcsolva akkor működik.
A fekete gombal megnézheted,hogy a műszerfalon a visszajelzők jók e.
Válasz hspityu #24241. hozzászólásáraKöszi szépen!
merült fel még 2 kérdés.
ezek a gombok mire szolgálnak?