Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.22 FtUSD390.63 FtCHF443.85 FtGBP497.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Igen, a kések ára töredéke a többihez képest. Úgy álltam neki, hogy nem spórolom ki sehonnét az anyagot. Egyszer kell jó alapanyagból összerakni és akkor örök élet meg két nap.
Kések folyamatban vannak és a garat is lézervágás/élhajlítás alatt. KLDB szorítóhüvelyt vettem, az tűnt a legideálisabbnak 40-es tengelyre.
Videó lesz mindenképp, már én is kíváncsi vagyok mit fog muzsikálni.
Egyelőre marad direktbe, nekem nem kell 30-40mm-nél vastagabb fára, meglátom hogy működik. Szíjhajtásra már kicsit gázos lenne átalakítani, alternatívának szerintem marad a nyomatékhatárolós kardán.
Válasz #23284. hozzászólásra
Üdv.psycho! Nagyon szép gyári minőségű munka! GRATULA!!! (biztos hogy direktbe akarod majd hajtani, nem félted a trakit a "visszarúgástól"? A miénk is át lesz alakíva szíjasra.) De tényleg nagyon profi munka, ügyes vagy!!!
Szia
Nagyon komolynak néz ki.Majd egy 2 perces munkavideót mindenképpen csinálj.
Aztán lehet készülődni a sorozatgyártásra...
Ma végre traktoroztam reggeltől estig,na jó nem egészen de 8-17.30-ig ,kellemesen elfáradtam jó volt hazajönni,ami szerintem a lényeg, traktorozni nagyon jó volt.Pár ismerősömnek megszépült a kertje.
Valami hasonló betegségbe én is belevágtam. A pénz az megy bele szépen, pedig alig tűnik komoly cuccnak. Egyelőre így állok, csak összepróbáltam kések nélkül mit mutat, érdemes-e folytatni.
Üdv. Mindenkinek! SEGÍTSETEK HA TUDTOK! Egy jó ismerősöm Kubota Saturn X-24 traktorját ELLOPTÁK!!! Ha valaki lát,hall gyanúsan olcsó ilyen trakit, kérem értesítsen privátban! Ismertető jelei: A maró terelőlemeze középen erősen korrodált, a motorháztető horpadt, a trepnilemeze (lábnál) szőnyeg alatt középen rozsdás, a sárvédőlemez foltokban rozsdás! Szóval füleljetek, nézelődjetek ha van rá lehetőség! (és vigyázzatok az értékeitekre!)
Sziasztok,
Nagy nehezen megszületett a döntés. Holnap szállítják is hozzánk! Iseki Tx 1510, 120 cm-es talajmaróval, 3 pont függesztéssel, használt, de jó állapotú szárzúzóval. Ezt sikerült az adott keretből kiválasztani. Esetleg van vagy volt valakinek ilyen trakija?
Üdv. Mindenkinek! Ha valakit érdekel, van jó talajmarókés készlet. 10mm vastag 50-52HRC keménységű rugóacél. (1600/db) 06/20-915-28-40 Gyarmati Gergely (ismerem úgyhogy megbízhattok benne)
Ma kipróbáltam azt a bizonyos tàrcsàt minden orrsúly nélkül szépen viszi a traktor de az orrát minden kiemelésnél picit megemeli. Még ki fogom próbálni valamilyen súllyal is kb 80-100 kg biztos kell rà. Amúgy szépen dolgozik ou 2 be viszi.
Egy menetben ez az eredmény
He -he de viccesek az Urak
Tépek a hányós kutyáról szőrt és holnap talajmaró lukra teszem magam:))
Sztem nem lesz délutánra már ilyen jó kedvem!
Szép napot Boldog Névnapot Sándorok,Józsefek!
Nekem egy 23 pacis Hinomoto mögött egy Komondor SFT-130 poroszkál. 280 kg súlyú, és szép munkát végez. Ellenben nagyon emelgeti a gép orrát szállítás közben, hiába tettem rá plusz 50 kiló súlyt. Szerintem a szántón nem lesz gondod, inkább a szállítás fog nehézségekbe ütközni, ha messzire kell menni a szántóhoz.
Sziasztók én nemrég lettem yanmar 1500d tulajdonos és aszt szeretném kérdezni hogy a féltengely mellet van egy cső szűrő ki tudja hogy hol lehet kapni elöre is köszi
HA valakit érdekel gyártanak talajmaro kapákat GYörben most vettünk a Yani rs 120cm talajmarohoz teszik a minősége és a 32 db 50 ezer volt T:20/9152840 Gyarmati Gergelyt keresétek ha valakit érdekel !
Üdv. A szakértőkhöz fordulok és a tapasztalattal rendelkezőkhöz, szerintetek a 23 Le Hino meg tud birkózni egy 150 cm-es tengelyű 46 cm-es lapokkal szerelt 17 cm-es tárcsalaposztással ellátott 2x9 lapos V tárcsával a szántóföldön? Lehet egy kicsit túlértékeltem a gépem, még nem próbáltam ki új, a vélemények függvényében a lehetőségek: marad, csere kisebbre,ill. megy a piacra.
hali van egy yanmar f15d m szeretnék hozzá ágdarálot a kérdésem.azlenne hogy a traktornak.nem árt mert halottam pletykakat hogy a kardánnak nemtesz jot meg erősebb fánál visszarug a motornak és az nemvalami joo? Esetleg valakinek tapasztalat. Talán ha kuplungos kardánnal lenne használva?
Nem kevés marózás volt ma.
Egy része belőle:
Kb. 4x ennyi volt. De csak ez a része volt homokos, a többi kötöt talaj volt ( nem is kicsit ) Azokon a részeken nem is lett ilyen finom a marózás, mint itt a homokosabb területen.
35441 hozzászólás
Válasz #23286. hozzászólásra
Igen, a kések ára töredéke a többihez képest. Úgy álltam neki, hogy nem spórolom ki sehonnét az anyagot. Egyszer kell jó alapanyagból összerakni és akkor örök élet meg két nap.
Kések folyamatban vannak és a garat is lézervágás/élhajlítás alatt. KLDB szorítóhüvelyt vettem, az tűnt a legideálisabbnak 40-es tengelyre.
Videó lesz mindenképp, már én is kíváncsi vagyok mit fog muzsikálni.
Egyelőre marad direktbe, nekem nem kell 30-40mm-nél vastagabb fára, meglátom hogy működik. Szíjhajtásra már kicsit gázos lenne átalakítani, alternatívának szerintem marad a nyomatékhatárolós kardán.
Üdv.psycho! Nagyon szép gyári minőségű munka! GRATULA!!! (biztos hogy direktbe akarod majd hajtani, nem félted a trakit a "visszarúgástól"? A miénk is át lesz alakíva szíjasra.) De tényleg nagyon profi munka, ügyes vagy!!!
Szia
Nagyon komolynak néz ki.Majd egy 2 perces munkavideót mindenképpen csinálj.
Aztán lehet készülődni a sorozatgyártásra...
Ma végre traktoroztam reggeltől estig,na jó nem egészen de 8-17.30-ig ,kellemesen elfáradtam jó volt hazajönni,ami szerintem a lényeg, traktorozni nagyon jó volt.Pár ismerősömnek megszépült a kertje.
De még mennyire, hogy érdemes! Ahogy az kinéz, hibátlannak tűnik, mint egy gyári!
Válasz #23284. hozzászólásrafaxa lessz.K-L szoritó meg minden. .Márcsak kés kell.
Már szerintem a kések ára minimális a készültségi fokhoz képest.Jól néz ki,szép munka!
Válasz #23283. hozzászólásra
Inkább szelektiv a látásom, azt látom amit szeretnék.Ez volt a hiba.
Valami hasonló betegségbe én is belevágtam. A pénz az megy bele szépen, pedig alig tűnik komoly cuccnak. Egyelőre így állok, csak összepróbáltam kések nélkül mit mutat, érdemes-e folytatni.
http://abload.de/img/dsc_0030_1cajsk.jpg
Válasz #23282. hozzászólásra
Amiotta árokba borult kettős látása van))
Válasz #23279. hozzászólásra
Üdv!
Úgy látom, hogy Ti nem egy dologról beszéltek.
Válasz #23280. hozzászólásra
Bocsi,elnéztem.Nem az ágapritóra gondoltam, hanem a szürőre!
Válasz #23279. hozzászólásra
Csak a 8 kés huszezer))
Válasz #23278. hozzászólásra
Szerintem még 28-35 ezer is irreális!
Válasz #23260. hozzászólásra
Helye vállogatja.280-350 eft
Üdv. Mindenkinek! SEGÍTSETEK HA TUDTOK! Egy jó ismerősöm Kubota Saturn X-24 traktorját ELLOPTÁK!!! Ha valaki lát,hall gyanúsan olcsó ilyen trakit, kérem értesítsen privátban! Ismertető jelei: A maró terelőlemeze középen erősen korrodált, a motorháztető horpadt, a trepnilemeze (lábnál) szőnyeg alatt középen rozsdás, a sárvédőlemez foltokban rozsdás! Szóval füleljetek, nézelődjetek ha van rá lehetőség! (és vigyázzatok az értékeitekre!)
Egy kis . Vajon a sofőrnek van rutinja?
Válasz #23165. hozzászólásra
Sziasztok,
Nagy nehezen megszületett a döntés. Holnap szállítják is hozzánk! Iseki Tx 1510, 120 cm-es talajmaróval, 3 pont függesztéssel, használt, de jó állapotú szárzúzóval. Ezt sikerült az adott keretből kiválasztani. Esetleg van vagy volt valakinek ilyen trakija?
Válasz #23258. hozzászólásra
Szia!
Képet rakj fel róla akkor könnyebb beazonosítani.
Válasz #23257. hozzászólásra
Üdv. Mindenkinek! Ha valakit érdekel, van jó talajmarókés készlet. 10mm vastag 50-52HRC keménységű rugóacél. (1600/db) 06/20-915-28-40 Gyarmati Gergely (ismerem úgyhogy megbízhattok benne)
Válasz #23268. hozzászólásra
Igen, nálam is a homokban biztos "térdig" elkaparnék egy akkora tárcsával.
Válasz #23269. hozzászólásra
Én meg ezen az éven még be sem indíottam a trakit.
Kis túlzással azt is mondhatnám, hogy azt sem tudom hogy megvan-e még, nem lopták-e el a garázsból.
Szántogatok én is
Válasz #23267. hozzászólásra
Őrülök hogy szépen viszi én féltem, hogy nagy lesz neki. Felénk a homokban biztos szenvedne a traki.
Ma kipróbáltam azt a bizonyos tàrcsàt minden orrsúly nélkül szépen viszi a traktor de az orrát minden kiemelésnél picit megemeli. Még ki fogom próbálni valamilyen súllyal is kb 80-100 kg biztos kell rà. Amúgy szépen dolgozik ou 2 be viszi.
Egy menetben ez az eredmény
Ösztönösen tudom mi a jó nekem!!
Válasz #23264. hozzászólásra
Látom van ízlésed? Nem a sörre gondoltam sikerült a LEGJOBB ÉS A LEG SZEBB TRAKI traki mellé álnod.
KÉp
Sziasztok!
He -he de viccesek az Urak
Tépek a hányós kutyáról szőrt és holnap talajmaró lukra teszem magam:))
Sztem nem lesz délutánra már ilyen jó kedvem!
Szép napot Boldog Névnapot Sándorok,Józsefek!
Válasz #23252. hozzászólásra
Szia!
Nekem egy 23 pacis Hinomoto mögött egy Komondor SFT-130 poroszkál. 280 kg súlyú, és szép munkát végez. Ellenben nagyon emelgeti a gép orrát szállítás közben, hiába tettem rá plusz 50 kiló súlyt. Szerintem a szántón nem lesz gondod, inkább a szállítás fog nehézségekbe ütközni, ha messzire kell menni a szántóhoz.
Válasz #23259. hozzászólásra
Valami más megoldás akkor!!
Válasz #23259. hozzászólásra
Mennyit kostál!!!!
!
Válasz #23254. hozzászólásra
Ne akard tudni az árát)))
Sziasztók én nemrég lettem yanmar 1500d tulajdonos és aszt szeretném kérdezni hogy a féltengely mellet van egy cső szűrő ki tudja hogy hol lehet kapni elöre is köszi
Sziasztok.
A japán kistraktorok egy új hasznosítási módja:
HA valakit érdekel gyártanak talajmaro kapákat GYörben most vettünk a Yani rs 120cm talajmarohoz teszik a minősége és a 32 db 50 ezer volt T:20/9152840 Gyarmati Gergelyt keresétek ha valakit érdekel !
Válasz #23248. hozzászólásra
Geresznek van gondja a csupasz furatokkal ő nem talál bele. Azért ajánlottam neki egy kis pamacsot a lik környékére hátha.
Válasz #23253. hozzászólásra
Ez jónak.tűnik hol leget ilyet venni?
Válasz #23251. hozzászólásra
Nem direktbe kell hajtani hanem ékszíjjal .
https://www.youtube.com/watch?v=L6Vx5Shb9Cc
Üdv. A szakértőkhöz fordulok és a tapasztalattal rendelkezőkhöz, szerintetek a 23 Le Hino meg tud birkózni egy 150 cm-es tengelyű 46 cm-es lapokkal szerelt 17 cm-es tárcsalaposztással ellátott 2x9 lapos V tárcsával a szántóföldön? Lehet egy kicsit túlértékeltem a gépem, még nem próbáltam ki új, a vélemények függvényében a lehetőségek: marad, csere kisebbre,ill. megy a piacra.
hali van egy yanmar f15d m szeretnék hozzá ágdarálot a kérdésem.azlenne hogy a traktornak.nem árt mert halottam pletykakat hogy a kardánnak nemtesz jot meg erősebb fánál visszarug a motornak és az nemvalami joo? Esetleg valakinek tapasztalat. Talán ha kuplungos kardánnal lenne használva?
De lehet,hogy utoljára akkor találkozott olyannal,amikor még divat volt a szőr.É s azért csak arra emlékszik.
Válasz #23248. hozzászólásra
Válasz #23242. hozzászólásra
Misi! Már nem divat a szőr! Csak meg kell síkosítani a sima felületet, és már csúszik is bele!
Válasz #23242. hozzászólásra
Misi neked megint ott jár az eszed,ahol másnak az újjjjja?
Válasz #23216. hozzászólásra
Nem jól látod.Zsiguli felni belemezelve.Defekttűrő,örök garanciás.
Válasz #23244. hozzászólásra
Szia --Geri--! Akkor ma nem unatkoztál! Jó lett!
Jó estét!
Nem kevés marózás volt ma.
Egy része belőle:
Kb. 4x ennyi volt. De csak ez a része volt homokos, a többi kötöt talaj volt ( nem is kicsit ) Azokon a részeken nem is lett ilyen finom a marózás, mint itt a homokosabb területen.
Válasz #23234. hozzászólásra
Szia!
Ez az a kutya, amelyik intelligensen a zacskóba hány ha utazik?
Válasz #23241. hozzászólásra Esetleg ha be szőrözöd a lukat akkor lehet hogy jobban megy.