Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD391.85 FtCHF441.7 FtGBP491.64 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
A múltkor néztük ezt a hirdetést, látszik a névből, meg a telefonszámból is hogy kamu. Pityikusz írta akkor, hogy írt arra az e-mail címre és valami lengyel árveréses cég néven írtak neki vissza, hogy ha előre elutalsz X eurot, akkor intézik a gépet. Becsapás a dolog, azért komolytalan az ár is.
Van egy tárcsám, amit nem tudok beállítani. az a gond, hogy az első sor jól dolgozik, de a hátsó nem.
A hátsón a lapok egy része kisebb, mint a többi lap. Az lehet a gond? Vagy a beállítás nem jó?
Próbálok feltenni képeket:
Elég nehéz a tárcsa, a súllyal szerintem nincs gond.
Valaki írhatna neki megkérdezve hol a gép, kiváncsi vagyok mit mond mert a gép oldalán ott van az angol műszaki érvényességet igazoló papír.
Én már nem írok neki mert üzenetbe elküldtem a k...a a....a.
Üdv!
http://www.pomax.hu/
Csomagküldés is van náluk,nem drága.
Akár 2db-ot is elküldenek,nem muszáj megvenni egy dobozzal.Ettől olcsóbb csavart nem hiszem,hogy lehet találni.
Üdv mindenkinek köszönöm a segitséget az ekéhez.sajna még nem prbáltan.támaszró orsót szeretnék venni.hol a legolcsobb? A méretre elèg a legkissebb is vagy inkább mérjek.
ha esetleg valaki talajmaró vásárlásán gondolkodik, az enyém már eladó. sajna a traktorom már megette a kenyere javát, a hidraulika nagyon odavan, úgyhogy kínlódás dolgozni a maróval. Emiatt válok meg tőle.
Múltkor szó volt arról, hogy mi mit is módosítottunk az ekén!
1. Mikor meg érkezett az eke szorult a kereke..csapágyak ki bezsíroz semmi változás, akkor be lett vágva 4 ponton mind a két oldalon a csapágyház, így már jó lett!
2. Az ekenád alá lógott az ekevasnak, így azzal alapból szántani sem lehetett volna, mivel feltámasztotta az ekét, így abból az elején 2 cm le lett vágva.
3. Kapott két ekefej beforgatott.(IH35 eke előkéből)
4. Nyírócsavarok állandóan szakadtak, így fel lett durva 10-re és 4.8 keménységű csavarok kerültek bele!(alapból 8-s 8.8, de volt benne 10.9 keménységű is, azok is szakadtak)
5. Z-tengelyt kapott, így könnyebb beállítani.
Ezen változtatások után nekünk szépen dolgozott, könnyen vontatható eke.
Válasz #23014. hozzászólásra
Igen fűnyírásra kell, hát összkerekesbe ami belefér az árba az a kubota b5000-6000 talán, de azok meg nem nagyon kevés le? Te melyiket vennéd a kubota L2000 csak hátsó kerekest vagy a kubota b5000 4x4-et? Bár a b5000-nek elég picik a kerekei.
Szia!
Nem olyan rossz gép ez csak régebbi típus azért olcsóbb.
De biztos hogy csak fű nyírásra kell?Ezt nagyon át kell gondolni,mert ha esetleg másra is fog kelleni akkor lehet érdemesebb venni öszkerekest.
Jó estét.
Érdeklődnék, szerintetek a kubota l2000 jó gép-e? Füvet nyírni szeretném, úgy néztem ennek már kicsit nagyobbak a kerekei. Illetve feltűnően olcsóbb a többi japán trakinál ez csak azért van, mert csak a hátulja hajt vagy nem szabad ilyent megvenni 600-800 ezer ft-ért? Köszönöm.
Nekem új késeim vannak és így igen sok földet
mozgat elég a 2-es kardánfordulat 850 körüli.
A képen látszik a rota belsejébe gumilap van fogatva.
A kisöreg mutatja a késcserét.
Ha eléggé vizes a föld az ragadni fog a rota belsejéhez amivel nem fogsz tudni mit csinálni.
Az idén szerintem lesz is bírkózás a sárral.
Viszont én azt tapasztaltam ha vizesebb a föld a kelleténél a kopott késes rotára kevésbé ragad fel a sár, valószínű azért mert a kopott kés nem mozgat meg egyszerre annyi földet mint az új kések.
Esetleg a rota hátúlján levő rugokon lazítasz és akkor a földet csak hátra dobja, de akkor nem lesz szép a rotálás.
35441 hozzászólás
Válasz #23039. hozzászólásra
Sziasztok!
A múltkor néztük ezt a hirdetést, látszik a névből, meg a telefonszámból is hogy kamu. Pityikusz írta akkor, hogy írt arra az e-mail címre és valami lengyel árveréses cég néven írtak neki vissza, hogy ha előre elutalsz X eurot, akkor intézik a gépet. Becsapás a dolog, azért komolytalan az ár is.
Sziasztok.
Tudnátok segíteni?
Van egy tárcsám, amit nem tudok beállítani. az a gond, hogy az első sor jól dolgozik, de a hátsó nem.
A hátsón a lapok egy része kisebb, mint a többi lap. Az lehet a gond? Vagy a beállítás nem jó?
Próbálok feltenni képeket:
Elég nehéz a tárcsa, a súllyal szerintem nincs gond.
Köszi szépen.
Válasz #23038. hozzászólásra
Valaki írhatna neki megkérdezve hol a gép, kiváncsi vagyok mit mond mert a gép oldalán ott van az angol műszaki érvényességet igazoló papír.
Én már nem írok neki mert üzenetbe elküldtem a k...a a....a.
Itt van megint egy marharépa aki azt se tudja mit árúl és úgy próbálja be palizni a népet az olcsó kamu géppel.
Válasz #23036. hozzászólásra
Látod én meg mondtam!!
Válasz #23035. hozzászólásra
Meg-meg, na meg még mindig olcsóbb, mint egy készen vásárolt gép ugyanebben a méretben.
Válasz #23033. hozzászólásra
Üdv.Elitjocko! Ez igen! Gratula szépen dolgozik! Megérte a sok hegesztéssel töltött óra !
Válasz #23029. hozzászólásra
Üdv.szamoca! Egészen szépen dolgozik ez az eke! De azért kérte mind a 22-lóerőt!
Ma kipróbálásra került a kombinátor.
Szántáson ilyena munkája 1x lemunkálásra.
Válasz #23031. hozzászólásra
Szívesen!
Válasz #23028. hozzászólásra
Köszi, egész jók az árak!!
Válasz #23029. hozzászólásra
Elég jól fogja a 22LE-öt.
8-éves lucerna kiszántása, előtte megtárcsázva.
Válasz #23022. hozzászólásra
Üdv!
http://www.pomax.hu/
Csomagküldés is van náluk,nem drága.
Akár 2db-ot is elküldenek,nem muszáj megvenni egy dobozzal.Ettől olcsóbb csavart nem hiszem,hogy lehet találni.
Üdv mindenkinek köszönöm a segitséget az ekéhez.sajna még nem prbáltan.támaszró orsót szeretnék venni.hol a legolcsobb? A méretre elèg a legkissebb is vagy inkább mérjek.
Válasz #23024. hozzászólásra
Beirtam ide az oldalt ahol gumit meg szürőket lehet venni. Simán kitörölte.Pedig japántraktor téma volt. Normális?!
Válasz #23021. hozzászólásra
Szia. Gondolom este nem volt szükséged altatóra!
Válasz #23023. hozzászólásra
Igen, őket nésztem már. Amúgy privátba el lehet küldeni.
Válasz #23022. hozzászólásra
Céget nem lehet irni. Módi kitörli. Amugy csavarbolt.
Csavarokat és anyákat venné, esetleg nem tudtok valamilyen céget maszekot ahol elfogatható árban lenne?
Sziasztok!
Egy kis hétvégi munka!
Egyik, jó ismerősömnek hasitottuk össze a fát. Közel 50köbméter, méter akácfa, 13h alatt.
ha esetleg valaki talajmaró vásárlásán gondolkodik, az enyém már eladó. sajna a traktorom már megette a kenyere javát, a hidraulika nagyon odavan, úgyhogy kínlódás dolgozni a maróval. Emiatt válok meg tőle.
iseki 136cm
Válasz #23018. hozzászólásra
Még csak most készült el, de mindenképpen lesz, sőt videó is lesz!
Válasz #23017. hozzászólásra
Tetszik a talajmaró után a rögtörő henger képeket ha kérhetnék a munkájáról, és a tapasztalatokat is meg oszthatnád.
Talajmaró is elkészült, már várja a tavaszt!
Múltkor szó volt arról, hogy mi mit is módosítottunk az ekén!
1. Mikor meg érkezett az eke szorult a kereke..csapágyak ki bezsíroz semmi változás, akkor be lett vágva 4 ponton mind a két oldalon a csapágyház, így már jó lett!
2. Az ekenád alá lógott az ekevasnak, így azzal alapból szántani sem lehetett volna, mivel feltámasztotta az ekét, így abból az elején 2 cm le lett vágva.
3. Kapott két ekefej beforgatott.(IH35 eke előkéből)
4. Nyírócsavarok állandóan szakadtak, így fel lett durva 10-re és 4.8 keménységű csavarok kerültek bele!(alapból 8-s 8.8, de volt benne 10.9 keménységű is, azok is szakadtak)
5. Z-tengelyt kapott, így könnyebb beállítani.
Ezen változtatások után nekünk szépen dolgozott, könnyen vontatható eke.
Válasz #23014. hozzászólásra
Igen fűnyírásra kell, hát összkerekesbe ami belefér az árba az a kubota b5000-6000 talán, de azok meg nem nagyon kevés le? Te melyiket vennéd a kubota L2000 csak hátsó kerekest vagy a kubota b5000 4x4-et? Bár a b5000-nek elég picik a kerekei.
Válasz #23009. hozzászólásra
Szia!
Nem olyan rossz gép ez csak régebbi típus azért olcsóbb.
De biztos hogy csak fű nyírásra kell?Ezt nagyon át kell gondolni,mert ha esetleg másra is fog kelleni akkor lehet érdemesebb venni öszkerekest.
Válasz #23001. hozzászólásra
Én most akarok építeni egy műtrágya és mikrogranulátum szórót a traki elejére, bár nem ilyen lesz de amire kell jó lesz.
Válasz #23000. hozzászólásra
Nem kell annak 2-es fordulat, én a kopott késekkel 1-es max 2-es fokozatban rotálok.
A tiednek nincs belül gumi?
Válasz #22998. hozzászólásra
Annyira azért nem is jó.
Lazán marad a fólia lehúzás után, nem is volna baj vele ha nem volna szél.
Válasz #23007. hozzászólásra
OK!
Jó estét.
Érdeklődnék, szerintetek a kubota l2000 jó gép-e? Füvet nyírni szeretném, úgy néztem ennek már kicsit nagyobbak a kerekei. Illetve feltűnően olcsóbb a többi japán trakinál ez csak azért van, mert csak a hátulja hajt vagy nem szabad ilyent megvenni 600-800 ezer ft-ért? Köszönöm.
Válasz #23006. hozzászólásra
Bocsi csak a kép csalós egy kicsit.
Válasz #23004. hozzászólásra
Dőlést a trakin állítom.
Válasz #23003. hozzászólásra
Remélem nem,olyan széles mint a bagodié.
Válasz #23004. hozzászólásra
Bocs és kíváncsi vagyok én is a munkájára!!
Válasz #23002. hozzászólásra
Dőlés szöget,hogy tudsz állítani?Mert a fogás szélességet azt hiszem látom.
Válasz #23002. hozzászólásra
Kíváncsi vagyok nagyon a munkájára.
Elég komoly :-) Nem keskeny az a kerék?
Ha minden igaz holnap kész az eke.
Válasz #22998. hozzászólásra
Műtrágyaszóróból ilyet keresek ami a traki elején van.
Válasz #22997. hozzászólásra
Nekem új késeim vannak és így igen sok földet
mozgat elég a 2-es kardánfordulat 850 körüli.
A képen látszik a rota belsejébe gumilap van fogatva.
A kisöreg mutatja a késcserét.
Válasz #22996. hozzászólásra
Igen 2100.Igen ez is bivaly jószág volt ettől is elvárom.
Ez a herkentyű sem túl bonyolult.
Válasz #22992. hozzászólásra
Ha eléggé vizes a föld az ragadni fog a rota belsejéhez amivel nem fogsz tudni mit csinálni.
Az idén szerintem lesz is bírkózás a sárral.
Viszont én azt tapasztaltam ha vizesebb a föld a kelleténél a kopott késes rotára kevésbé ragad fel a sár, valószínű azért mert a kopott kés nem mozgat meg egyszerre annyi földet mint az új kések.
Esetleg a rota hátúlján levő rugokon lazítasz és akkor a földet csak hátra dobja, de akkor nem lesz szép a rotálás.
Válasz #22994. hozzászólásra
Egyel nagyobb ilyened már volt nem? Az a homlokrakodós.
Válasz #22993. hozzászólásra
Tetszik! Sok-sok hibamentest hozzá !
Válasz #22991. hozzászólásra
Iseki Tl1900. Szervókormány,szintezős hidraulika,3 hengeres motor,136-tos talajmaró,1100 üzemóra.
Válasz #22991. hozzászólásra
Igen jól láttad. Ez lesz idén az igahúzó.
Sziasztok!
Ki mennyire küszködik rotáláskor a rota belsejére feltapadt földel?
Újfajta marókés elhelyezések?