Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Jópofa amúgy a többi videója is. Ez a kifogyott a kisfülkés mtz-ből a gázolaj sztori, amiben 2:20-tól a kiscsaj olyan rendet vág kaszával, hogy az férfi embernek is becsületére válna.Az is elég félelmetes, mikor az elején a kabin tetején a feje felett pörgeti az égő kaszát. Ha ilyen menyasszonyom lenne, akkor nem merném otthon azt mondani hogy nem ízlett a vacsi.
Mi most is igy csináljuk, kicsi területekről szedem össze oda nem érdemes bálázót hivni és persze nem túl nagy mennyiségekről van szó. De a hölgynek jól áll a kezében a vella
Jól csinálja a csaj. Azt láttátok, hogy mezítláb mászkál? Manapság ilyesmit nem látni, se fiatalokat akik dolgoznak a földön, vagyis hát elég ritka. De hát a földdel ugye munka van, az meg manapság nem divat, van inkább helyette pláza, tv, számítógép, xbox, meg buli.
Amúgy szólnék neki, hogy óvatosabban azzal a futással, vagy tartsa oldalra azt a villanyelet, mert ha megakad egy göbben, akkor lehet elmegy a kedve egy időre a szénapakolástól.
Jó sport az biztos. Gyerek koromba nekem is volt benne részem, mondjuk én szerettem csinálni. Ma már ez nem divat, nem is tudom mikor láttam utoljára a határba kézzel gyűjtő embereket. Pedig nem vagyok olyan öreg.
Ha jól emlékszem pár hónapja még a Győző árult használt kis bálázót kistraki után. Az is ez a STAR márka volt és talán 1 milkó körül hirdette. Most nem látom már fent az oldalukon.
Szia Balu
Van Tápióbicskén egy bontós aki új alkatrészt is árul.Van nála 10-15db 50-es bontva.
Vér János 30/401-9697
remélem még ez a száma,kb 1,5éve beszéltem vele ezen.
Igen ilyet én is hallottam. Állítólag a végére állítva raklapra rakják kettő sor magasan és átkötik, mert így könnyebb tárolni. A haveréknak itt is van bálás kazán, a szalmát nem dicsérik, mert sok a pernye utána. a kukorica kóró bálát szeretik, mert egy bála után egy marék pernye marad, ráadásul ha a kombájn nyomán bálázik sok csutka lesz benne aminek jobb a fűtő értéke. Csak azt meg nem tudja minden bálázó beütni.
Neked nagyon megérné. Remek bálás kazánokat lehet kapni és eléggé sokan csináltak igen komoly fűtési rendszereket rá. Van tapasztalat, nem kell neked kikísérletezni a dolgot.
Én is csak azért gondolkozok rajta mert manapság eléggé meg fingatták a külföldis fa transzportot.
Ha nem változik veszek egy bálás kazánt és repcét vagy egyébb dolgot be bálázom és eltüzelem.
Nekem tavaly lett volna lehetőségem egy hasonlóra csak kínaiba. Nem mertem belevágni, féltem az alkatrész utánpótlástól meg nem biztos hogy lenne rá melóm. itt már mindenki nagy bálázik és homlokrakodózik, nehogy már meg keljen fogni a bálát. Nagyon kevesen készíttetnek kis bálát.
2 évvel ezelőtt igen komolyan fontolgattam egy ilyesmi bálázó beszerzését. De akkor csak Kínai volt 1 milka körül, az Olaszt vagy a Japót 3 milka alatt nem találtam.
Egy haveromnak volt hasonló, 2 évig használta, tetszett neki.
Mondjuk én inkább a hálóba kötős, 3 pont felfüggesztésű fazonra gerjedtem.
Azt monták hogy 16-lovas elbírja. Én kipróbáltam. Háát. Talán soksúj ja meg kisseb fogás szélesség. De egyépként nem rossz eke. Azért a teli kormánylemezest kipróbálnám.
Sziasztok!
Lenne egy kérésem mindenkihez,nem ide tartozik de ti legalább segítetek ha tudtok.
Szóval kellene nekem 50-es kisfülkés ajtók,ha valakinek van vagy tud valahol kérem hívjon!
Előre is köszi!
06302625124
Üdv. Olx-en amiket Székesfehérváron hirdetnek kisgépeket, azok ennél a srácnál vannak akivel én üzleteltem. De szerintem nincs minden gépe fent a hirdetések között.
35454 hozzászólás
Válasz #21803. hozzászólásra
Ez is jó! bozótvágó a kenyérgázas ellen:
https://www.youtube.com/embed/dVv597m848s
Válasz #21797. hozzászólásra
Jópofa amúgy a többi videója is. Ez a kifogyott a kisfülkés mtz-ből a gázolaj sztori, amiben 2:20-tól a kiscsaj olyan rendet vág kaszával, hogy az férfi embernek is becsületére válna.Az is elég félelmetes, mikor az elején a kabin tetején a feje felett pörgeti az égő kaszát. Ha ilyen menyasszonyom lenne, akkor nem merném otthon azt mondani hogy nem ízlett a vacsi.
Válasz #21799. hozzászólásra
Mi most is igy csináljuk, kicsi területekről szedem össze oda nem érdemes bálázót hivni és persze nem túl nagy mennyiségekről van szó. De a hölgynek jól áll a kezében a vella
Sziasztok!
Jól csinálja a csaj. Azt láttátok, hogy mezítláb mászkál? Manapság ilyesmit nem látni, se fiatalokat akik dolgoznak a földön, vagyis hát elég ritka. De hát a földdel ugye munka van, az meg manapság nem divat, van inkább helyette pláza, tv, számítógép, xbox, meg buli.
Amúgy szólnék neki, hogy óvatosabban azzal a futással, vagy tartsa oldalra azt a villanyelet, mert ha megakad egy göbben, akkor lehet elmegy a kedve egy időre a szénapakolástól.
Válasz #21782. hozzászólásra
Köszi ma megpróbálom hívni.
Jó sport az biztos. Gyerek koromba nekem is volt benne részem, mondjuk én szerettem csinálni. Ma már ez nem divat, nem is tudom mikor láttam utoljára a határba kézzel gyűjtő embereket. Pedig nem vagyok olyan öreg.
Na kb ennyit az időszerű témáról.
Lépem. Jó éjt mindenkinek.
Válasz #21795. hozzászólásra
Francba a technikával! Így kell ezt. Kölyök koromban még csináltam. Nem élveztem olyan nagyon ....
Válasz #21795. hozzászólásra
Hát az biztos, hogy mini bálába fajlagosan drágább, mint a nagy, de hát nekünk kicsi traktorjaink és kicsi területeink vannak.
Hogy mit ki nem találnak. Itt meg csomagolják a minibálát. Csak az a baj, hogy olyan ez mint a gyerekcipő. Minél kisebb annál drágább...
Válasz #21792. hozzászólásra
Na ja ha eltalálja kiüti mint bantu ....t a malária...
Moderátor által módosítva: 2015-01-09 08:14:16
Így sem rossz.
Válasz #21791. hozzászólásra
Szuperek ezek a bálalövők. Csak a kocsin történő elrendezés bajos. Leveri a rakodót, mint vak a poharat....
Na mégegyszer.
Válasz #21787. hozzászólásra
Hát ... egyre nehezebb normális munkaerőt találni.
Ehhez mit szóltok?
Válasz #21786. hozzászólásra
Oks, bocs, félreértettelek. Valóban nem rossz árak új mini körbálázóért.
Válasz #21785. hozzászólásra
Sok okosságot kitalál a földműves hogy a munkáját könnyítse!
Válasz #21784. hozzászólásra
Igen ezt én is láttam. Lehet félreérthető voltam, kis kocka bálázóra gondoltam. Viszont ha ezek újak nem rossz az ár.
Bálákat csak össze kell hordani
Aztán kocsira rakni.
Válasz #21783. hozzászólásra
Most is van neki.
Válasz #21779. hozzászólásra
Ha jól emlékszem pár hónapja még a Győző árult használt kis bálázót kistraki után. Az is ez a STAR márka volt és talán 1 milkó körül hirdette. Most nem látom már fent az oldalukon.
Válasz #21759. hozzászólásra
Szia Balu
Van Tápióbicskén egy bontós aki új alkatrészt is árul.Van nála 10-15db 50-es bontva.
Vér János 30/401-9697
remélem még ez a száma,kb 1,5éve beszéltem vele ezen.
Nézz szét itt.
Válasz #21777. hozzászólásra
Kistrakihoz kockabálázót nem láttam még!!
Válasz #21774. hozzászólásra
Igen ilyet én is hallottam. Állítólag a végére állítva raklapra rakják kettő sor magasan és átkötik, mert így könnyebb tárolni. A haveréknak itt is van bálás kazán, a szalmát nem dicsérik, mert sok a pernye utána. a kukorica kóró bálát szeretik, mert egy bála után egy marék pernye marad, ráadásul ha a kombájn nyomán bálázik sok csutka lesz benne aminek jobb a fűtő értéke. Csak azt meg nem tudja minden bálázó beütni.
Válasz #21775. hozzászólásra
Neked nagyon megérné. Remek bálás kazánokat lehet kapni és eléggé sokan csináltak igen komoly fűtési rendszereket rá. Van tapasztalat, nem kell neked kikísérletezni a dolgot.
És lehet kapnia kistrakihoz kockabálázót is ....
Válasz #21773. hozzászólásra
Illetve, ha valaki nagyban szőlőzik:
Válasz #21772. hozzászólásra
Én is csak azért gondolkozok rajta mert manapság eléggé meg fingatták a külföldis fa transzportot.
Ha nem változik veszek egy bálás kazánt és repcét vagy egyébb dolgot be bálázom és eltüzelem.
Válasz #21773. hozzászólásra
Nálunk van egy 30-40 főből álló lovas csapat, akik otthon maguk gondozzák a lovaikat. Ők szeretik nagyon a mini, meg a kis bálákat.
Válasz #21771. hozzászólásra
Nekem tavaly lett volna lehetőségem egy hasonlóra csak kínaiba. Nem mertem belevágni, féltem az alkatrész utánpótlástól meg nem biztos hogy lenne rá melóm. itt már mindenki nagy bálázik és homlokrakodózik, nehogy már meg keljen fogni a bálát. Nagyon kevesen készíttetnek kis bálát.
Válasz #21771. hozzászólásra
2 évvel ezelőtt igen komolyan fontolgattam egy ilyesmi bálázó beszerzését. De akkor csak Kínai volt 1 milka körül, az Olaszt vagy a Japót 3 milka alatt nem találtam.
Egy haveromnak volt hasonló, 2 évig használta, tetszett neki.
Mondjuk én inkább a hálóba kötős, 3 pont felfüggesztésű fazonra gerjedtem.
Mit szóltok ehhez?
Válasz #21739. hozzászólásra Nagyon jól viszi az ekét és szépen is forgat .
Válasz #21750. hozzászólásra Ne foglalkozz vele én irtam olyan komen tereket a videoi alá hogy rögtön letiltott minden igazságot irót .
talán most
" class="green" rel="ugc nofollow" target="_blank">Sziasztok. Remélem sikerül a linket illeszteni, még nem csináltam eddig. Milyen szép a szántás, ráadásul kinyírja a trakit." class="green" rel="ugc nofollow" target="_blank">www.youtube.com/embed/SjrQFBnMdvE" frameborder="0" allowfullscreen>
Válasz #21765. hozzászólásra
Azt monták hogy 16-lovas elbírja. Én kipróbáltam. Háát. Talán soksúj ja meg kisseb fogás szélesség. De egyépként nem rossz eke. Azért a teli kormánylemezest kipróbálnám.
"Küzd, mint malac a jégen!"
Válasz #21763. hozzászólásra
A jobbos is kell,meg a telefonszám is kellene.
Merre található?
Szia Balu ! Melyik ajtó kellene ? Jobbos van ismerősömnek ,most beszéltem vele ,komplett, 4000 ft! De tud adni tel számot akinek szerinte mindene van.
Válasz #21761. hozzászólásra
Talán holnapra meglesz a szám.Az első figura mindjárt mondta,újat tud :-)Mondom ja,annyiért komplett fülkét lehet kapni :-)
Válasz #21760. hozzászólásra
Oké köszi!
Szia!Beszéltem ma egyik emberrel,ott nincs,de talán máshol.Oda még telszám kell.
Sziasztok!
Lenne egy kérésem mindenkihez,nem ide tartozik de ti legalább segítetek ha tudtok.
Szóval kellene nekem 50-es kisfülkés ajtók,ha valakinek van vagy tud valahol kérem hívjon!
Előre is köszi!
06302625124
Válasz #21750. hozzászólásra
Lője már le valaki.
Válasz #21756. hozzászólásra
Üdv. Olx-en amiket Székesfehérváron hirdetnek kisgépeket, azok ennél a srácnál vannak akivel én üzleteltem. De szerintem nincs minden gépe fent a hirdetések között.
Válasz #21753. hozzászólásra
Szia! Ezt az embert nem lehet elérni valahol az interneten?
Van valakinek sorközművelős videója?
Kukoricás előnyben!