Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407.83 FtUSD393.55 FtCHF432.15 FtGBP488.04 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Köszönöm a dicséretet!
Még olyan sok rutin nincs. Ez a második alkalom, hogy hasitók. Méterbe meg az első. :)
Dolgozik a kuplung is, nem egyszer. Főleg a kuglinál,ha nagyon ághelyes. "Szépen" lefullad a gép.
Nem tudom neked mi az eddigi tapasztalatod, de szerintem pont a kicsit vastagabb a jobb. Főleg az ilyen cser, tölgy anyagból. A vékonyabb már nagyobb valószínűséggel ághelyes, még sokkal szálasabb, csavarodottabb. Amúgy szépen dolgozik a hasítód. A kuplung már tette a dolgát, vagy még nem volt olyan szitu?
Ügyesen csináljátok a munkagépek fejlesztését,én is belefogtam egy nagy projektbe(na jó nem olyan nagy).A munkalámpámat megtuningoltam egy kapcsolóval.
Üdv mindenkinek!
A szántások befejeztével azon gondolkodtam, ki kellene próbálni a tárcsás ekét.Elméletileg kevésbé terheli a traktort, mivel a tárcsa fordul. Élőben még nem láttam dolgozni, csak youtube-on. Dolgozott már ilyennel valaki? Elvileg az ekefejek helyére fel tudnám rakni őket, lehet megcsinálom a télen. Ilyenre gondolok:http://olx.hu/hirdetes/tarcsas-3-as-eke-csere-ID2ImfP.html
Nos... Akkor üdv. mindenkinek! Igaz hogy a szezonnak gyakorlatilag vége van, de Yani ekéjén még végre tudtunk hajtani egy apró tuningot (vasárnap szakadó esőben ) Jó gazos ugaron gyorsan ki is tudtuk próbálni. Szépen darabolt, nyesett nem volt tömődés. Esetleg van valakinek hosszabb távú tapasztalata elővágó tárcsával?
Mifelénk ilyenkor az öregebbek mindig megkérdezték,hogy tudod te,hogy mi az elnézés?Amikor b...od a kecskét és elnézel a két szarva között.Bocsi de ezt nem tudtam kihagyni.
Tudod ha valami nem tetszik, ne szólj szám nem fáj fejem.
Nem mindenki lehet okos,ezért itt a fórumon,hozzá szolnak,leírnak dolgokat,érdeklődnek egymástól,ha ez valakinek nem tetszik, a fórum nem kötelező dolog.
Laca! Saját magadból csináltál a napokban is vadbarmot!Egyszer te ajánlod a "gumilelő"helyeket,máskor pedig te keresel gumit???Akkor most miről beszélünk????Te ÁSZ!
Bocs de valamit félreértettél Lacikám!Én nem kritizálok dolgokat csak egyes emberek hozzászólásain vagyok kiakadva,és ezt mertem egy picit szóvá tenni,amit lehet hogy először nem neked kellet volna megszólni!!
Szia.Lehetséges amit írtál, sőt valószínű, de az is előfordulhat hogy a túl laza talajban egyszerűen elsűlyed a mag....én tapasztaltam már ilyet, igaz homokon...én ugy csináltam foki előtt, hogy maró, aztán simítós kombinátor kicsit szögben járatva....mint a tükör olyan lett a terület....vagy maró utáni rögtörő is megoldás...
Válasz #21157. hozzászólásra
Bocsi! Akinek nem inge ne vegye magára!Csak már néha kiakad az ember ,ha beleolvas az idióta hozzászólásokba és a hasonszőr kérdésekbe!!!!!
Válasz #21158. hozzászólásra
Gábor! Más téma.
Elmúlt hetekben próbáltam privátban küldeni egy üzenetet, amit valószínűleg nem kaptál meg.
Az után érdeklődtem, hogy minta után, kicsi módosítással vállalnál-e kormánylemez gyártást.
Sziasztok!! Nem tudom hogy pár napja én kelek rosszul vagy beteg vagyok-e?De sajnos olyan "hülye" kérdéseket,hozzászólásokat"olvasok az elmúlt napokban,hogy már azon gondolkozom,hogy felkeresem háziorvosomat!!!!EMBEREK mielőtt IDE írtok az előtt gondolkozzatok!!!!!!!!
35454 hozzászólás
Válasz #21203. hozzászólásra
Üdv nagy lehet nálatok a biztonság,ha így
kint meritek hagyni a fát az utcán!
Feltéve,ha jól láttam!!
Válasz #21202. hozzászólásra
Köszönöm a dicséretet!
Még olyan sok rutin nincs. Ez a második alkalom, hogy hasitók. Méterbe meg az első. :)
Dolgozik a kuplung is, nem egyszer. Főleg a kuglinál,ha nagyon ághelyes. "Szépen" lefullad a gép.
Válasz #21198. hozzászólásra
Nem tudom neked mi az eddigi tapasztalatod, de szerintem pont a kicsit vastagabb a jobb. Főleg az ilyen cser, tölgy anyagból. A vékonyabb már nagyobb valószínűséggel ághelyes, még sokkal szálasabb, csavarodottabb. Amúgy szépen dolgozik a hasítód. A kuplung már tette a dolgát, vagy még nem volt olyan szitu?
Válasz #21200. hozzászólásra
Szevasztok!
Én a kuglizás könnyitésére csináltam egy emelet ráépitést a kömüvesbakra.
Válasz #21199. hozzászólásra
https://www.youtube.com/watch?v=E82-tpAUzHQ&list=UUfx8c0btjB1GMWvV4lektOw
Válasz #21198. hozzászólásra
Rövid video:https://www.youtube.com/watch?v=E82-tpAUzHQ&list=UUfx8c0btjB1GMWvV4lektOw
Ismét volt egy kis munka a traktorral. Egész jól megy! Igaz a fa is olyan :) De az átmérő miatt tartottam egy kicsit.
Sziasztok
Ügyesen csináljátok a munkagépek fejlesztését,én is belefogtam egy nagy projektbe(na jó nem olyan nagy).A munkalámpámat megtuningoltam egy kapcsolóval.
Válasz #21195. hozzászólásra
Köszönöm!Majd nézelődök, hogy miből tudnám megoldani.Gondolkodtam kővágó korongon amelyikről már lekopott a gyémánt.
Válasz #21192. hozzászólásra
Üdv. krizol! A tárcsa átmérője 320mm vastagsága 4mm, és edzett bóracél 49HRC keménységű. (egyedileg csináltattam)
Válasz #21152. hozzászólásra
Üdv!
írtam privát üzenetet!
jó megoldás a kés tartó!
Sziasztok.
Hiányzik az az ék róla sajnos, pedig a megvétel előtt abban egyeztünk meg hogy lesz rajt aztán lemaradt. De majd szerkesztek rá a télen.
Válasz #21190. hozzászólásra
Én is gondolkodom hasonló megoldáson.Érdekelne a tárcsa átmérője.
Üdv mindenkinek!
A szántások befejeztével azon gondolkodtam, ki kellene próbálni a tárcsás ekét.Elméletileg kevésbé terheli a traktort, mivel a tárcsa fordul. Élőben még nem láttam dolgozni, csak youtube-on. Dolgozott már ilyennel valaki? Elvileg az ekefejek helyére fel tudnám rakni őket, lehet megcsinálom a télen. Ilyenre gondolok:http://olx.hu/hirdetes/tarcsas-3-as-eke-csere-ID2ImfP.html
Nos... Akkor üdv. mindenkinek! Igaz hogy a szezonnak gyakorlatilag vége van, de Yani ekéjén még végre tudtunk hajtani egy apró tuningot (vasárnap szakadó esőben ) Jó gazos ugaron gyorsan ki is tudtuk próbálni. Szépen darabolt, nyesett nem volt tömődés. Esetleg van valakinek hosszabb távú tapasztalata elővágó tárcsával?
Válasz #21188. hozzászólásra
Kösz ,rendes vagy.
Válasz #21187. hozzászólásra
Mifelénk ilyenkor az öregebbek mindig megkérdezték,hogy tudod te,hogy mi az elnézés?Amikor b...od a kecskét és elnézel a két szarva között.Bocsi de ezt nem tudtam kihagyni.
Elnézést kérek a többi fórumozótól.
Válasz #21184. hozzászólásra
NEM ÉRTED,HOGY NEM ERRE VALÓ EZ A HELY
Na mindenki igyon meg egy jófajta házipáleszt !!!Aztán ha minden ok teszek, fel egy eketuning képet
Válasz #21181. hozzászólásra
Végre valaki,aki nem csak lehurrog,ha elmerem mondani az én meglátásomat!!Vendégem vagy egy sörre TESÓ!!
Válasz #21179. hozzászólásra
Hidd el nem a fórummal van bajom csak az olyan hozzászólásokkal,amik nem a JAPÁN KISTRATOROK témakörbe illenek!!
Válasz #21181. hozzászólásra
Bocsi,igazad van
Nem lehetne véletlenül, hogy a "Japán kis traktorok" téma, valóban a kis traktorokról, ezek használatáról, gépeiről szóljon?
Lehet, hogy költői a kérdés...
De tényleg, néha felesleges a sok nem ideillő hozzászólás...
Válasz #21178. hozzászólásra
Mert nem kapok sehol te ÁSZ!!!
Válasz #21177. hozzászólásra
Tudod ha valami nem tetszik, ne szólj szám nem fáj fejem.
Nem mindenki lehet okos,ezért itt a fórumon,hozzá szolnak,leírnak dolgokat,érdeklődnek egymástól,ha ez valakinek nem tetszik, a fórum nem kötelező dolog.
Válasz #21176. hozzászólásra
Laca! Saját magadból csináltál a napokban is vadbarmot!Egyszer te ajánlod a "gumilelő"helyeket,máskor pedig te keresel gumit???Akkor most miről beszélünk????Te ÁSZ!
Válasz #21175. hozzászólásra
Bocs de valamit félreértettél Lacikám!Én nem kritizálok dolgokat csak egyes emberek hozzászólásain vagyok kiakadva,és ezt mertem egy picit szóvá tenni,amit lehet hogy először nem neked kellet volna megszólni!!
Válasz #21173. hozzászólásra
Már régen észre vettem te ász!
A fórumozók figyelmébe ajánlottam,mivel ők is hasonló gépekkel dolgoznak mint jó magam.
Válasz #21173. hozzászólásra
Ki vagy te,hogy itt kritizáld a dolgokat,te vagy az atya úristen?
Válasz #21171. hozzászólásra
Te például az eke eladásoddal tudsz kiakasztani,de ezt már más is szóvá tette!Csak te nem veszed észre!!
Bocsi,de nem én vagyok beteg,hanem az aki sületlenségeket írogat!!!
Válasz #21155. hozzászólásra
Ha beteg vagy ,ne kelj fel,nem kell olvasgatnod.
Válasz #21143. hozzászólásra
Szia.Lehetséges amit írtál, sőt valószínű, de az is előfordulhat hogy a túl laza talajban egyszerűen elsűlyed a mag....én tapasztaltam már ilyet, igaz homokon...én ugy csináltam foki előtt, hogy maró, aztán simítós kombinátor kicsit szögben járatva....mint a tükör olyan lett a terület....vagy maró utáni rögtörő is megoldás...
Válasz #21168. hozzászólásra
emailt leirtam az előbb, ott elérsz,ha tudok segitek
Válasz #21167. hozzászólásra
Tudom, Plútó Nemesbikki én meg Az ellenkező irányból írok! Sajóörös után,sajón túl!!
Válasz #21166. hozzászólásra
Vannak itt páran a város környékéröl. Pl plútó
Válasz #21165. hozzászólásra
Borsodit azt nagyon szeretem,de jó a Kőbányai is!!A viccet félretéve igen én is Borsodi vagyok és Tiszaújváros közeli kisközségből!!
Válasz #21164. hozzászólásra
Borsodi az borsodi: Látnom kellene képen
Válasz #21161. hozzászólásra
Gábor Gábor mi majdnem szomszédok vagyunk!!!Nekem kühne ekéhez kellene ekevas.Minta után tudnál-e segíteni rajtam????
Válasz #21157. hozzászólásra
Bocsi! Akinek nem inge ne vegye magára!Csak már néha kiakad az ember ,ha beleolvas az idióta hozzászólásokba és a hasonszőr kérdésekbe!!!!!
Amugy az ék azért kell a kupalá,hogy ne tudjon odahuzzni más fadarabott , görcsöt mert felszakitja ,szakithatja a csapágyat))Tapasztaltam((
Válasz #21160. hozzászólásra
Nem jött email. emodi65@freemail.hu mindent meghallgatok))
Gábor! Más téma.
Elmúlt hetekben próbáltam privátban küldeni egy üzenetet, amit valószínűleg nem kaptál meg.
Az után érdeklődtem, hogy minta után, kicsi módosítással vállalnál-e kormánylemez gyártást.
Az enyémek ezt nem tudták.
Válasz #21156. hozzászólásra
Az ék nem azért kell a kúpalá)) kugli nem szokott átfordulni))
Válasz #21155. hozzászólásra
Oké.
(Bár kicsit általánosra sikerült a dorgálás...)
Válasz #21150. hozzászólásra
Kezedre vigyázz!
Nem látom jól, de szerintem hiányzik a kúp alól egy vezető ék, ami elfordulás ellen biztosítja a kuglit.
Sziasztok!! Nem tudom hogy pár napja én kelek rosszul vagy beteg vagyok-e?De sajnos olyan "hülye" kérdéseket,hozzászólásokat"olvasok az elmúlt napokban,hogy már azon gondolkozom,hogy felkeresem háziorvosomat!!!!EMBEREK mielőtt IDE írtok az előtt gondolkozzatok!!!!!!!!