Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR414.08 FtUSD399.68 FtCHF436.3 FtGBP490.92 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
ebbe is van igazsag.de a tomoritet talajba mindig szepen ki kell apam belorussal vegig kombinatorozza vagy negyszer gyonyoru a klls de a minoseg az kritikan aluli:(
Amit 74 Misi berakott videot, ott egész jó megoldásnak tűnik a talajmaróra szerelt pálcás henger. Ehelyett még talán valami kisebb gyűrűshenger tagot is lehetne utána kötni ha elbírja, de ez csak egy ötlet.
van rogtoros kombinatorom de azutan nem marad vetesre keszen allo sima fold:(en sargarepat akarok vetni,az iden marozott foldbe vetettem de eleg foghijas lett a kelles mert laza foldbe hamar kiszarad a mag:(radasul minden eggyes vetesnel kifogott egy felhoszakadast az aztan beleverte 15 cntire a magot:
Válasz #21137. hozzászólásra
Üdv b l a fórumon Az hogy japánt veszel, az irány jó! Az hogy milyet és honnan az már fogós kérdés, de nem lehetetlen.
Legjobb ár érték arányúak az eredeti darabok (egyenesen a konténerből, természetesen átvizsgáltat) Mert ha már festve és szervizelve van az feláras (ha értesz a gépekhez akkor ezeket te is meg tudod csinálni) Néhány kereskedő: =Géporigó Zalaegerszeg= ,=Füri Velence=, =Kelet-Agró Nyíregyháza=,=Oraker Hatvan= Sikeres keresgélést
Üdv mindenkinek. Új vagyok a fórumon és most tervezem az első japán traktoromat megvásárolni. Ehhez kérnék segítséget, tapasztalatot akinek már van, hol érdemes az országban a legjobb ár-érték arányú trakit megvásárolni úgy 20-25 Le között. Melyik kereskedőt ajánlanátok.
Patkány irtás Balu?Két hete mi is ezt csináltuk a szomszéddal.Úgy aláfurkálták a háza alját a patkányok,hogy muszáj volt merényletet elkövetni ellenük.Amíg kintről nyomtuk be nekik, nem vettük észre,hogy a ház megtelt odabent füsttel.Utána egy hétig szellőztetni kellett neki.
Válasz #21130. hozzászólásra
Szerintem megoldható, ha a két kerék helyére, ami a talajmaró hátulján van egy nagyobb csövet teszel. A magasságállítás megoldott, a munkát meg elvégzi.
egy kerdsem volna,mivel valami hengert tervezek a talajmaro utan.sargarepaval fogalkozok es az erdekelne hogy van e valakinek hez hasonlo talajmaroja........vagy ha nincsen hogyon tudnam megoldani??
Egy liter motorolajat kellett utántöltenem és beindult a kicsi.A sárvédőn lett egy kisebb horpadás, de a többi közt elvész.Valamennyi olaj a váltóból is kifojt a szerszámosban levő levegőztetőn.Egy Manitu segitette ki szorult hejzetéből.Azt hogy hogy kerültem le a trakiról, azt nem tudom.
Válasz #21121. hozzászólásra Teljesen egyetértek veled én is kiforditottam igy 120cm széles a komámé gyáriméret 98cm oldalas területen elis boritotta már ö is a trakit.
Hát igen, ahogy most tapasztaltad is, Isten nem ver bottal.
IV.parancsolat
Hat napon át munkálkodjál, és végezd minden dolgodat.
De a hetedik nap az Úrnak, a te Istenednek szombatja: semmi dolgot se tégy azon,...
De egyébként szántáshoz miért nem fordítod ki a hátsó kerekeket???
Ugyanis ha kifordítanád akkor a traki szélesebb lenne kb. 12 centivel,és hidd el ez már sokat számít a borulékonyság szempontjából, lásd a képem! Meg ugye akkor lenne az első meg a hátsó kerekek közti keréktáv ugyanolyan, azaz kb. 65-70 centi. Mert ha nem fortítod ki akkor elől van 65-70 centi, hátul meg csak 50 cm, és ez így nem optimális a szántáshoz. Meg ahogy a hat év alatt kitapasztaltam, nem kifordított hátsó kerekekkel való szántásnál ezen 1 méter széles Mitsuk esetében nem is lehet az ekét rendesen beállítani, mert így az első ekefej alig fog valamit.
Viszont a krumplisorok közé nagyon szuper az 1 méteres szélesség. Ezért én ősszel a szántáshoz mindig kifordítom, tavasszal meg visszafordítom a hátsó kerekeket, mert tavasztól őszig nekem már csak keskeny traki kell.
Üdv Józsi!!! Alighanem elment a kezed alatt néhány amper! Marha jól néz ki, minden elismerésem! (rozsdamaró, korróziógátló alapozó, fedőszín,gumiél és teljesen gyári)
Hali! Én 2 éve vettem 6-14 es gunikat 40000-ért szereléssel együtt egy gumisnál. BKT márka. Teljesen jó, nem ilyen műanyag jellegű, mert már láttam olyat is.....
Válasz #21100. hozzászólásra
Annyira nem fontos a gumi. CSak nézegetem, hogy mennyiért mennek. Elég változó az ára. Gondoltam megkérdezem itt is, hátha tud valaki olcsó helyet.
Amúgy 6-14( első) és 8.3-24-es gumit nézegettem.
Köszönöm.
35454 hozzászólás
Válasz #21152. hozzászólásra
Igen ezt igy kell. Mi is igy csináljuk. Gratula.
Válasz #21146. hozzászólásra
Sziasztok!
A japánok így vetik a sárgarépát.
Rotál,tömörít,vet,permetez.
Múltkoriában szó volt a szárzúzókról.Én ilyen késtartót csinálok,na meg ilyen hajtómüvet használok.Bevállt többedik masina.
Válasz #21150. hozzászólásra
Remek!
Üdv!
Szombaton meg volt a hasogató tesztje. Úgy néz ki bevált!
https://www.youtube.com/watch?v=XttI-8wQ8dQ
Válasz #21148. hozzászólásra
És ha mér itt tartunk: ma (dec.8) van az Eketiltó Boldogasszony ünnepe!
Válasz #21121. hozzászólásra
És mondá az önkormányzat az ő helyi rendeletében:
(5) Vasár- és ünnepnapokon a (2)-(3) bekezdésben meghatározott tevékenység folytatása tilos ....
Válasz #21115. hozzászólásra
Megágyazott magának és ledőlt egy kicsit.
Jó, hogy bajod nem esett.
Válasz #21144. hozzászólásra
ebbe is van igazsag.de a tomoritet talajba mindig szepen ki kell apam belorussal vegig kombinatorozza vagy negyszer gyonyoru a klls de a minoseg az kritikan aluli:(
Válasz #21144. hozzászólásra
Amit 74 Misi berakott videot, ott egész jó megoldásnak tűnik a talajmaróra szerelt pálcás henger. Ehelyett még talán valami kisebb gyűrűshenger tagot is lehetne utána kötni ha elbírja, de ez csak egy ötlet.
Válasz #21143. hozzászólásra
Sziasztok!
Nem lehet hogy azért lett foghíjas mert a porhanyósra, lazára marózott talajt leverte, aztán lezárta az eső? Aztán a mag meg nem bírt kitörni alóla.
Válasz #21133. hozzászólásra
van rogtoros kombinatorom de azutan nem marad vetesre keszen allo sima fold:(en sargarepat akarok vetni,az iden marozott foldbe vetettem de eleg foghijas lett a kelles mert laza foldbe hamar kiszarad a mag:(radasul minden eggyes vetesnel kifogott egy felhoszakadast az aztan beleverte 15 cntire a magot:
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban hol lehet szerezni 8-18 as gumit használtban ami repedezésmentes.
(Bridgestone 8-18. Farm Service Lug Special)
Üdv b l a fórumon Az hogy japánt veszel, az irány jó! Az hogy milyet és honnan az már fogós kérdés, de nem lehetetlen.
Legjobb ár érték arányúak az eredeti darabok (egyenesen a konténerből, természetesen átvizsgáltat) Mert ha már festve és szervizelve van az feláras (ha értesz a gépekhez akkor ezeket te is meg tudod csinálni) Néhány kereskedő: =Géporigó Zalaegerszeg= ,=Füri Velence=, =Kelet-Agró Nyíregyháza=,=Oraker Hatvan= Sikeres keresgélést
Válasz #21139. hozzászólásra
Az enyém is
http://agrotechnik.hu/
Üdv itt a fórumon.
Nézd meg az Agrotecnik traktor kft honlapját.
(Az enyém is onnan van)
Válasz #21136. hozzászólásra
Igen patkány irtás,mert ellepték az istállót.
De elég nehéz őket kiirtani.
Üdv mindenkinek. Új vagyok a fórumon és most tervezem az első japán traktoromat megvásárolni. Ehhez kérnék segítséget, tapasztalatot akinek már van, hol érdemes az országban a legjobb ár-érték arányú trakit megvásárolni úgy 20-25 Le között. Melyik kereskedőt ajánlanátok.
Válasz #21135. hozzászólásra
Üdv!
Patkány irtás Balu?Két hete mi is ezt csináltuk a szomszéddal.Úgy aláfurkálták a háza alját a patkányok,hogy muszáj volt merényletet elkövetni ellenük.Amíg kintről nyomtuk be nekik, nem vettük észre,hogy a ház megtelt odabent füsttel.Utána egy hétig szellőztetni kellett neki.
Na mire jó a jappán traki!
Üdv a klubban!
Örülök,hogy nem történt semmi bajod.
Válasz #21132. hozzászólásra
Sima rögtörő hengerben nem gondolkoztál még?
Válasz #21131. hozzászólásra
nekem nem japcsi marom van:(
Válasz #21130. hozzászólásra
Szerintem megoldható, ha a két kerék helyére, ami a talajmaró hátulján van egy nagyobb csövet teszel. A magasságállítás megoldott, a munkát meg elvégzi.
egy kerdsem volna,mivel valami hengert tervezek a talajmaro utan.sargarepaval fogalkozok es az erdekelne hogy van e valakinek hez hasonlo talajmaroja........vagy ha nincsen hogyon tudnam megoldani??
Válasz #21124. hozzászólásra Vigyázz magadra, mert belőled csak egy van. A traki pótolható...
Mi történt? Hogy kerültél az árok aljára?
Üdvözöllek a klubban! Még szerencse, hogy nem lett bajod.
Üdv. mindenkinek! Megy tovább a horizontális toló-húzó projekt. Van hozzá gumi és edzett acél él is . (még nincs tesztelve)
Válasz #21124. hozzászólásra
Uhh... Szerencse hogy te megúsztad!
Válasz #21113. hozzászólásra
Köszönöm! Eljátszottam vele egyszer kétszer éjszakába nyúlóan, de a végeredmény tetszik. Már szétkaptam, jöhet a festés.
Egy liter motorolajat kellett utántöltenem és beindult a kicsi.A sárvédőn lett egy kisebb horpadás, de a többi közt elvész.Valamennyi olaj a váltóból is kifojt a szerszámosban levő levegőztetőn.Egy Manitu segitette ki szorult hejzetéből.Azt hogy hogy kerültem le a trakiról, azt nem tudom.
Ha a pilóta megúszta karcolás nélkül akkor, nem olyan nagy a baj. A technika javítható, pótolható, de az ember már más "kategória". (Szomorú képek)
Válasz #21121. hozzászólásra Teljesen egyetértek veled én is kiforditottam igy 120cm széles a komámé gyáriméret 98cm oldalas területen elis boritotta már ö is a trakit.
Hát igen, ahogy most tapasztaltad is, Isten nem ver bottal.
IV.parancsolat
Hat napon át munkálkodjál, és végezd minden dolgodat.
De a hetedik nap az Úrnak, a te Istenednek szombatja: semmi dolgot se tégy azon,...
De egyébként szántáshoz miért nem fordítod ki a hátsó kerekeket???
Ugyanis ha kifordítanád akkor a traki szélesebb lenne kb. 12 centivel,és hidd el ez már sokat számít a borulékonyság szempontjából, lásd a képem! Meg ugye akkor lenne az első meg a hátsó kerekek közti keréktáv ugyanolyan, azaz kb. 65-70 centi. Mert ha nem fortítod ki akkor elől van 65-70 centi, hátul meg csak 50 cm, és ez így nem optimális a szántáshoz. Meg ahogy a hat év alatt kitapasztaltam, nem kifordított hátsó kerekekkel való szántásnál ezen 1 méter széles Mitsuk esetében nem is lehet az ekét rendesen beállítani, mert így az első ekefej alig fog valamit.
Viszont a krumplisorok közé nagyon szuper az 1 méteres szélesség. Ezért én ősszel a szántáshoz mindig kifordítom, tavasszal meg visszafordítom a hátsó kerekeket, mert tavasztól őszig nekem már csak keskeny traki kell.
Szia!
Ezt ,hogy sikerült össze hoznod?
Nem minden napi képek ezek.
Mi lett a kár?
Sikerült kiszedni onnét? Az anyagi kár a képek alapján nem jelentős, vagy mégis? Képeken sem kellemes nézni, nem még átélni, gondolom én.
Őszi munkák utáni mosás és pihi :)
Dolgoztam már ilyenel és olyan keskeny és maga az érzet is menni vele a Yanmarhoz képest
A micsum földhöz vágta magát,nem tetszik neki a vasárnapi meló.
Válasz #21110. hozzászólásra
Hú Józsi! Bocsi felcseréltem a jeleket nem hanem
Válasz #21110. hozzászólásra
Üdv Józsi!!! Alighanem elment a kezed alatt néhány amper! Marha jól néz ki, minden elismerésem! (rozsdamaró, korróziógátló alapozó, fedőszín,gumiél és teljesen gyári)
Válasz #21099. hozzászólásra
www.legolcsobbgumi.eu
Oraker kft Hatvan
http://www.sinaopt.com/
Válasz #21108. hozzászólásra Nézd meg a Marso kft ott van ez a méret és jok az áraik is .
Sikerült előrehaladnom a projekttel.... :)
Válasz #21108. hozzászólásra
Hali! Én 2 éve vettem 6-14 es gunikat 40000-ért szereléssel együtt egy gumisnál. BKT márka. Teljesen jó, nem ilyen műanyag jellegű, mert már láttam olyat is.....
Válasz #21100. hozzászólásra
Annyira nem fontos a gumi. CSak nézegetem, hogy mennyiért mennek. Elég változó az ára. Gondoltam megkérdezem itt is, hátha tud valaki olcsó helyet.
Amúgy 6-14( első) és 8.3-24-es gumit nézegettem.
Köszönöm.
Válasz #21106. hozzászólásra
Ami nekem lényeg ott pont látszik minden!!
Válasz #21105. hozzászólásra
Remélem valamennyire látszik a méret.
Válasz #21104. hozzászólásra
Köszi!!!!!
Ha gép elé kerülök letöltöm