Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408.5 FtUSD397.14 FtCHF434.97 FtGBP492.13 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #20703. hozzászólásra
Mostmár vannak rajta beforgatók gyárilag, a régieken még nem voltak. Így kíváncsi lennék én is rá. Az a nyírócsap kérdés nem is olyan fontos mert ekkora ekénél nem sok szerepe van. Ugyan is ha fogsz vele valamit úgy is elkapar mint hogy elgőrbítsen valamit. Én sokat kínlódtam vele a végén raktam bele 10-es acél csavart mert a nyolcasokat állandóan elnyírta.Meg annak az ekének az a baja kicsik a kormánylemezek, meg nem lehet velük mélyen dolgozni. Nekem csak ennyi a véleményem.
Eke témához hozzá szólnék én is, hogy a komodor is jó és nagy előnye, hogy nyírócsapos eke meg persze aránylag magas is viszont beforgatok kellenek rá!
Bagodi ekéhez hozzászólva,
nekem is az van szögállítós. Nekem az egyik kormánylemezem jobban meg van hajlítva mint a másik. Lehet az előző gazdája lecserélte a kormány lemezt.
Mivel én csak 1 fejet húztam vele ami meg van hajlítva jobban az jól forgat így. Nem kínozta 2 fejjel mert erre amilyen kötött és ragadós talaj van, csak turkáltam volna 2-essel.
Én a helyedbe szereznék valami másik kormány lemezt és azt raknám fel rá. Mert amúgy én szeretem mert elmegyek akárhova maszekba könnyen tudok szőlőt beszántani és földet szántani is vele.
Válasz #20700. hozzászólásra
Szia.
A késeket méhtelepen találtam.Gyári kések.Elméletileg olyan max mélysége olyan 45cm lesz.Még kerül rá egy rögtörő henger hátra. Meg az orr betéteket cserélni lehet majd.Remélem beválik majd.
Hát igen, bennem is felemás érzéseket kelt ez az eke. 2x20as, 20 cm max mélység és 70kg. Ha második ekének kellene valami otthonra kaparászós, akkor talán meggondolnám. Hozzátenném még azt is (bár lehet hogy már unalmasnak tartjátok tőlem), hogy ezt a kettes ekét tőlünk eggyel keletre jóval olcsóbban meg lehet venni, annyira hogy még 1 db-ért is megérné kimenni (ha kellene) még a behozatali áfát, meg az üzemanyagköltséget is rászámolva. Géporigonál ugyanez 55 bruttó, kb annyit is érhet.
Az első videón lévő szántás,engem nem győzött meg arról,hogy az az eke kell nekem.A második viszont szép munka.
Este komoly eső volt,pár napig nem kell rámenni a földre...
Válasz #20689. hozzászólásra
Szia az nem 130000-áfa. Ez áfásan 130000ft.van nekem is ilyen ekém jó kis eke most őszel használtam többet. Nekem jobban tetszik mint az előző és szebb a munkàja.
Válasz #20689. hozzászólásra Én nem sértödök meg az tuti. ???????? nem tudok válaszolni én még nem próbáltam de a 74Misinek van tapasztalata vele,meg a Szamócának is.
Válasz #20680. hozzászólásraSzervusz Roland
Ha vissza lapozol 2-4 oldalt, akkor biztos találsz vagy 4-5 féle ekét, amellyeket a fórumtársak felraktak és mindegyik munkája kifogástalan.Rajtad áll hogy neked melyik jôn be. Sok sikert a választáshoz.
Válasz #20680. hozzászólásra Roland én a helyedben beszélnék az Agrotechnikkel is mert igaz bagodija van de az újabb fajta hattyúnyakas.Sokkal jobb fejek,jó a húzása és ha jól tudom 130 az ára.Másnem össze hasonlításnak.A honlapján megtalálod.
Válasz #20678 hozzászólásra Köszönöm.Nálam nagyon frankó mert tisztán tartott folyamatosan müvelt területeim vannak,de gyeptörést nem szeretnék vele elvállalni.2.-al húzza füst nélkül 70fokos vizzel.Szeretem ezt a masinát nagyon,de sztem az eke sem fog csalódást okozni.
Agrokid,Hspityu köszönöm szépen.Sajna a minösége a videónak nem a legjobb mert telefonos felvétel.Ha a samsunggal csinálom akkor jobb mert 5mpixeres de a nokiám csak 3,2 Ok Pityu beillesztem ide is a videót.
Válasz #20666. hozzászólásra
Nem feltétlenül muszály új ekét venni.Nézegetni kell a hírdetéseket és ha egy jót talál az ember akkor lecsapni rá.Ezt a szezont már kihúzod a bagodival,jövőre mire megint kell akkorra biztosan találsz egy jót jó áron.
Válasz #20663. hozzászólásra
Persze nem mindig éri meg forgatni és forgolódni de viszont sokszór előfordúl csak 1 irányba tudok mozogni a trakival és akkor viszont jó a VF.
Válasz #20654. hozzászólásra
Szépen dolgozik az ekéd.De úgy látom,hogy a cirok szántásnál hamarabb volt visszatolatni mint megfordulni.Én pont ezért adtam el a váltvaforgatós ekémet,mert a kertek 95%-a amiket szántok ilyen meg még rövidebb mint a videón lévő.
Válasz #20661. hozzászólásra
Akkor bocs én nem voltam figyelmes nem vettem észre, hogy válaszóltál.
Ja valami féle pizzás volt a kajálda.
Én meg ismertelek csak nem akartam zavarni, csak meg kérdeztem.
Válasz #20655. hozzászólásra
De válaszoltam,hogy ott voltam.És kérdeztem is,hogy talán te is ott voltál?De akkor minden bizonnyal igen.És közben már eszembe is jutott,hogy hol láthattál.Egyik este vacsorázni mentünk és ott az étterem előtt láttam egy ismerős arcot telefonálni.De nem tudtam,hogy honnan ismerős,olyan rossz arcmemóriám van.Még mondtam is az asszonynak,hogy valahonnan ismerős ez a tag de nem jut eszembe,hogy honnan.Bocsi,hogy nem ismertelek meg de oldalba vághattál volna ha te megismertél.
Bakker csak most jöttem rá a Bagodi szögállítós eke a legmodernebb eke most a piacon 3D-ben lehet állítani nem csak vízszintesen hanem függőlegesen is én meg most támasztottam ki akkor most az enyém 2Dimenziós ?
35454 hozzászólás
Válasz #20703. hozzászólásra
Mostmár vannak rajta beforgatók gyárilag, a régieken még nem voltak. Így kíváncsi lennék én is rá. Az a nyírócsap kérdés nem is olyan fontos mert ekkora ekénél nem sok szerepe van. Ugyan is ha fogsz vele valamit úgy is elkapar mint hogy elgőrbítsen valamit. Én sokat kínlódtam vele a végén raktam bele 10-es acél csavart mert a nyolcasokat állandóan elnyírta.Meg annak az ekének az a baja kicsik a kormánylemezek, meg nem lehet velük mélyen dolgozni. Nekem csak ennyi a véleményem.
Eke témához hozzá szólnék én is, hogy a komodor is jó és nagy előnye, hogy nyírócsapos eke meg persze aránylag magas is viszont beforgatok kellenek rá!
Bagodi ekéhez hozzászólva,
nekem is az van szögállítós. Nekem az egyik kormánylemezem jobban meg van hajlítva mint a másik. Lehet az előző gazdája lecserélte a kormány lemezt.
Mivel én csak 1 fejet húztam vele ami meg van hajlítva jobban az jól forgat így. Nem kínozta 2 fejjel mert erre amilyen kötött és ragadós talaj van, csak turkáltam volna 2-essel.
Én a helyedbe szereznék valami másik kormány lemezt és azt raknám fel rá. Mert amúgy én szeretem mert elmegyek akárhova maszekba könnyen tudok szőlőt beszántani és földet szántani is vele.
Válasz #20700. hozzászólásra
Szia.
A késeket méhtelepen találtam.Gyári kések.Elméletileg olyan max mélysége olyan 45cm lesz.Még kerül rá egy rögtörő henger hátra. Meg az orr betéteket cserélni lehet majd.Remélem beválik majd.
Válasz #20697. hozzászólásra
Miből vannak a kések?
Milyen mélyen dolgozik majd?
Nagyon jól néz ki!
Nem gyoöztek meg a videok sajna.a szertelics géle eddig a tuti.probalom elerni oket ma.ha van meg ötllet stivesen fogadom toletek.elore is koszi
Válasz #20696. hozzászólásra
Hát igen, bennem is felemás érzéseket kelt ez az eke. 2x20as, 20 cm max mélység és 70kg. Ha második ekének kellene valami otthonra kaparászós, akkor talán meggondolnám. Hozzátenném még azt is (bár lehet hogy már unalmasnak tartjátok tőlem), hogy ezt a kettes ekét tőlünk eggyel keletre jóval olcsóbban meg lehet venni, annyira hogy még 1 db-ért is megérné kimenni (ha kellene) még a behozatali áfát, meg az üzemanyagköltséget is rászámolva. Géporigonál ugyanez 55 bruttó, kb annyit is érhet.
Lassan össze áll a lazító végső formája.
Válasz #20694. hozzászólásra
Sziasztok
Az első videón lévő szántás,engem nem győzött meg arról,hogy az az eke kell nekem.A második viszont szép munka.
Este komoly eső volt,pár napig nem kell rámenni a földre...
Válasz #20618. hozzászólásra
Agrokid ha szépen megkérlek elküldöd nekem annak a japán oldalnak a web cimén amin a Yanikat találtad?? Előre is köszönöm
Válasz #20680. hozzászólásra
Sziasztok!
Roland, a traktor 60nál amit láttál, az egy kínai eke. Munkában van fenn róla néhány video a neten:
Ezen mondjuk nem sok minden látszik abból hogyan dolgozik, de ilyen:
Itt meg egy egyessel dolgozik valamelyik kistraktoros kolléga:
Itt egy videó a hattyú nyakas Bagodiról.
Válasz #20689. hozzászólásra
Szia az nem 130000-áfa. Ez áfásan 130000ft.van nekem is ilyen ekém jó kis eke most őszel használtam többet. Nekem jobban tetszik mint az előző és szebb a munkàja.
Válasz #20689. hozzászólásra Én nem sértödök meg az tuti. ???????? nem tudok válaszolni én még nem próbáltam de a 74Misinek van tapasztalata vele,meg a Szamócának is.
Válasz #20687. hozzászólásra Igen a nyáron cseréltem ki a masinákat.Az MT2001 Harkakötönyben dolgozik.Legalábbis oda vitték.
Válasz #20684. hozzászólásra Nem sok azért a Bagodiért a 130+áfa, csak úgy félve kérdezem, mert nem szeretnék senkit sem megsérteni.
Válasz #20680. hozzászólásraSzervusz Roland
Ha vissza lapozol 2-4 oldalt, akkor biztos találsz vagy 4-5 féle ekét, amellyeket a fórumtársak felraktak és mindegyik munkája kifogástalan.Rajtad áll hogy neked melyik jôn be. Sok sikert a választáshoz.
Válasz #20681. hozzászólásra
Ati a nyáron cserélted a gépet, vagy a kék is megvan?
Válasz #20685. hozzászólásra
Az biztos orrbetéttel könnyeben bele megy a földbe. Az én ekém is orrbetétes.
Válasz #20682. hozzászólásra
Nincs, ezt én raktam rá,BAZ megyében kemény kötött talajok vannak .
Válasz #20680. hozzászólásra Roland én a helyedben beszélnék az Agrotechnikkel is mert igaz bagodija van de az újabb fajta hattyúnyakas.Sokkal jobb fejek,jó a húzása és ha jól tudom 130 az ára.Másnem össze hasonlításnak.A honlapján megtalálod.
Válasz #20680. hozzászólásra
Anno ha jól emlékszek 120-ért vettem, úgy, hogy el hozták. /menőkéjük volt erre felé/
Válasz #20679. hozzászólásra
Orrbetétet láttam de a bagodin gyárilag nincs.
Válasz #20678 hozzászólásra Köszönöm.Nálam nagyon frankó mert tisztán tartott folyamatosan müvelt területeim vannak,de gyeptörést nem szeretnék vele elvállalni.2.-al húzza füst nélkül 70fokos vizzel.Szeretem ezt a masinát nagyon,de sztem az eke sem fog csalódást okozni.
Koszonom a segitshegeteket.holnap megkerdem az eket.
Talan nem draga ha igen varok.
Válasz #20677. hozzászólásra
Szerintem az orbetétet látod rajta,szerintem nem kopott még.
Válasz #20674. hozzászólásra
76Ati úgy látom, hogy az eke-traktor párosítás telitalálat lett. Szépen dolgozik.
Válasz #20673. hozzászólásra
Ekevas csere nem oldaná meg ezt a problémát a képek alapján eléggé kopottak.
Válasz #20675. hozzászólásra
Ja ja.
http://www.szerletics.hu/
AGROKID ami a videon volt eke a szertelicsnel vetted?
Agrokid,Hspityu köszönöm szépen.Sajna a minösége a videónak nem a legjobb mert telefonos felvétel.Ha a samsunggal csinálom akkor jobb mert 5mpixeres de a nokiám csak 3,2 Ok Pityu beillesztem ide is a videót.
Válasz #20671. hozzászólásra
Amikor a kép készült kemény volt a föld,de nem mindig volt rajta.
Válasz #20669. hozzászólásraszerletics féle eke
Válasz #20668. hozzászólásra
De miért kell rá súly??
http://indavideo.hu/video/szantas_Agrokid_55__Deutz_Fahr
Válasz #20665. hozzászólásra
Igen csak előtte a seprő nyél végére jobbos és balos menetet faragtam.
Az a baj hogy erre az ekere is azt hittem hogy jo.mégis milyen fajta ekek a jok?
nekem is van bagodi ekém ,ilyen beállítással
Nem feltétlenül muszály új ekét venni.Nézegetni kell a hírdetéseket és ha egy jót talál az ember akkor lecsapni rá.Ezt a szezont már kihúzod a bagodival,jövőre mire megint kell akkorra biztosan találsz egy jót jó áron.
Szerintetek milyen ekére kéne valtani ami szepen fordit lasdu temponal is.a videos eke menyi 2esben kb?szerintetek is jo?
Válasz #20660. hozzászólásra
Seprünyéllel mi?
Válasz #20663. hozzászólásra
Persze nem mindig éri meg forgatni és forgolódni de viszont sokszór előfordúl csak 1 irányba tudok mozogni a trakival és akkor viszont jó a VF.
Szépen dolgozik az ekéd.De úgy látom,hogy a cirok szántásnál hamarabb volt visszatolatni mint megfordulni.Én pont ezért adtam el a váltvaforgatós ekémet,mert a kertek 95%-a amiket szántok ilyen meg még rövidebb mint a videón lévő.
Válasz #20661. hozzászólásra
Akkor bocs én nem voltam figyelmes nem vettem észre, hogy válaszóltál.
Ja valami féle pizzás volt a kajálda.
Én meg ismertelek csak nem akartam zavarni, csak meg kérdeztem.
Válasz #20655. hozzászólásra
De válaszoltam,hogy ott voltam.És kérdeztem is,hogy talán te is ott voltál?De akkor minden bizonnyal igen.És közben már eszembe is jutott,hogy hol láthattál.Egyik este vacsorázni mentünk és ott az étterem előtt láttam egy ismerős arcot telefonálni.De nem tudtam,hogy honnan ismerős,olyan rossz arcmemóriám van.Még mondtam is az asszonynak,hogy valahonnan ismerős ez a tag de nem jut eszembe,hogy honnan.Bocsi,hogy nem ismertelek meg de oldalba vághattál volna ha te megismertél.
Válasz #20633. hozzászólásra
Én úgy támasztottam ki hogy működik a szögálító
Válasz #20658. hozzászólásra
Bakker csak most jöttem rá a Bagodi szögállítós eke a legmodernebb eke most a piacon 3D-ben lehet állítani nem csak vízszintesen hanem függőlegesen is én meg most támasztottam ki akkor most az enyém 2Dimenziós ?
Tudod " Apa ha nap sút akkor a hold főz?"
Válasz #20657. hozzászólásra
Nagyon ritkán, csak olyan kertet ahova a Kid nem fér be és a változatosság kedvéért Bagodi ekével de nem szögállítóssal.
Ez sem rossz. Gondolom itt meg cirok talan lett a gazda
A Yani-val nem is szoktál szántani ?
Válasz #20653. hozzászólásra
Az ujj Bagodinak jobban csavart a kormány lemeze, alacsony tempónál is szépen borít.
Válasz #20653. hozzászólásra
Hali Plútó régebben kérdeztem tőled csak nem válaszóltál nem voltál véletlenl Balatonbogláron aug. 12 körúl?