Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR407.33 FtUSD394.17 FtCHF433.65 FtGBP489.72 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ugy látszik ez ma egy ilyen nap volt.
Nekem reggel második huzásnál mindkét nyirocsap egyszere megadta magát.
Tetem bele 8,8 csavart.
Utolso kert elsö ekefej megin csat.
Azt hiszem be kell szerezni egy jó marék csavart.
Válasz #20497. hozzászólásra Szevasz Ilokosz
Szépen gyújtegeted a szerszámokat a trakidhoz, ezeket én is elfogadnám, csak még sajna mindig a traki árát nyôgôm.Télen vagy tavasszal majd egy szárzúzó-fúnyírót szeretnék ôsszerakni, a tôbbit meg majd apródonként.A szántások pedig mindenkinek profin nézznek ki.Látni hogy tudatosan, szakértelemmel vannak beállítva és ami fontos, hogy a traki teljesítményéhez arányosan vannak kiválasztva az ekék.Láttam egy pár videót a yotubén, más országokból jelzem, hát némelyik kabaré jelenetbe illô.Úgyhogy gratulálok mindenkinek a foŕumra feltôltôtt munkáihoz.Balunak pedig jó pihenést mert ezt a teljesítményt én csak egy hét alatt, igaz munkaidô után tudtam teljesíteni.Akkor hajrá mindenkinek és fôleg tartson ki az idôjárás no és persze a trakik!
Én is nemrégen értem haza,fél hat körül szálltam le a nyeregből,én csak du 2-ig szántotttam,utánna egy ágaprítót hajtottam meg.Sajnos az ekével fogtam egy karvastagságú ágat,és mivel a gép most erősebb, bizony el is ferdült az első ekefej.Rendes volt akinek szántottam megcsinálta ingyen,így betudtam fejezni a szántást nála,és az ekém is megjavult.Az ágaprító érdekes volt csigás vágófeje van.
Balu az jó jó sok kert,én még nem vagyok ennyire profi,én csak 3 kertet csináltam.
Sziasztok!
Egyenlőre csak érdeklődés szintjén szeretném megtudakolni tőletek , hogy e (Hinomoto CX14 - Hinomoto E2304 )két méretű traktor közűl melyik alkalmasabb 200-800 nm2-es kertek szántására, talajmarózására? Illetve hogy egy Hinomoto CX14 méretű traktorral lehet e mulcsolót tenni és persze dolgozni vele?
Akiknek esetleg ezekkel a típúsokkal van tapasztalatuk,azoknak is megköszönném a véleményét.
Lenne egy kérdésem"
Van egy kubóta aszte 155- ösöm, nehezen startol a dízel adagolón van egy elektromígnesos tekercs amelyen kontakthibara gyanakszom ha megmozgatom a vezetéket igy sikerul be startolni Mire szolgál ez a tekercs tudna valaki elektromos schemat vagy tanácsot adni Meglehet javitni a tekercset házi modon
Válasz #20479. hozzászólásra Szevasztok !
HsPityu télapónak jelentem, hogy itt fônt északon a Mikuláscsomagok javarésze már szét van hordva a turelmetlen kertgazdiknak.Az idô kedvezett a Hino-rénszarvasoknak, mind a 17-nek és nagy kedvvel húzták az eke-szánt.A gazdiknak tetszett a rénszarvasok munkája és hálistennek egyre tôôbben várják hogy jôjjôn a Hino-télapó.
Lehet, hogy a számítógépemmel van a gond, Rá kerestem a traki típusára de Kubota sty 36-ra nem igazán dobott ki semmit. A traki súlyára és teljesítményére lettem volna kíváncsi.
Èn már nem tudok jópofát vágni mert az èvek alatt megelègeltem a türelmetlensègèt az emdereknek!
Ha süt a nap akkor ne szántsak,"hagy száradjon mèg"
De amint egy kis felhő èrkezik:csak szólok nehogy elfelejts!
Az hogy nekem dolgoznom kell a hivatalos munkahelyemen,vagy családi dolgaim legyenek?
Mit gondolok èn hiszen fizetnek,jőjjek azonnal!
De már az èvek meg a rutin megedzett!
Aki türelmetlen azt szivatom!
Elkezdem szerelni a gèpet a kertjèden,munka közben csóválgatom a fejem,szidkozódom hangosan milyen sok a gaz,stb!
Ès látva hogy aggódnak mert nem èrtik meg is nyugszom de ez csak a türelmetlenekkel teszem!
Olyan is van aki kèri hogy szántsak mèlyebben!20 as ekèvel könyörgöm!
De ezt nekünk szegèny traktorfaktorosoknak meg kell szokni mert a pènz viszont nem utolsó szempont ès valjuk be nem rossz üzlet ez ha van vagy 30 kuncsaft!
Ma megérkezett a Mitsu,nagyon tetszik, csak a hidraulika állító kapcsolókkal van egy kis bajom.
Nem igazán jövök rá hogyan működik. Tudna valaki segíteni? MTX 25 a pontos típus.
Bagodi szögállítós ekét nem tud valaki eladót?
Köszönöm
bezo
Hidraulikatömlőben és munkahenger javításban tudok segíteni. Baranya megye
Kora délután még nem volt moderálva. Ilyen google fordítószerűen összerakott szöveget rakott írt be, hogy ide küldjél e-mailt és nemtudommennyi pénzt kapsz. Tipikus spam.
Végre beindultak az őszi szántások és egyéb munkák.Na ez a jó hír,viszont mindenki az eső előtt szeretné a kertjét rendbe tetetni.Azt nem értem,hogy símán megcsinálom az ismerősöknek pénz nélkül is "majdideadodra",miért nem szólnak előre.Ezt nekik is elmondom persze,megértően bólogatnak.Annyi a meló hála istennek,hogy minden nap mennem kell,hol ide hol oda.Az idő szoros,félő hogy az eső miatt,nem jutok el mindenhová.Olyan ez most mint a Télapónak a mikuláscsomagkihordás sietnie kell,mert várják a gyerekek.
Ez már valoban nem semmi.Ha nem látom nem hiszem el.Három az egyben - szárzúzás, zôldtrágyázás, szántás.Valahol a világban milyen egyszerúen gondolkoznak
Én is keresek olyan gépadapter kereskedést ami lizingelhető cucokat árúl kistrakikhoz!
Tud ilyet valaki kelet magyarországon vagy máshol ahol ingyenes a házhozszáll..
Szivesen fogadom a gepkereskedok cimeit internet oldalukat, ha lehet akkorkulld el priviben.
A traktor az tutti. Nekem is ilyesmi kellene csak fulke nelkul hogy beferjek a foliaban a drotpalya ala. Olyan 2m korul vannak a drotok.tehat ha raulok ne fejezzem mar le magam...
ha vkinek gyomproblemaja van annak szivesen segitek...
Válasz #20450. hozzászólásra
Nekem ez tetszik, szerintem fülkés lehetett csak levették az üvegeket meg az ajtókat, nem hiszem hogy túl nehéz lenne vissza alakítani, ha feltétel a fülke:
http://olx.hu/hirdetes/iseki-ta265-landleader-kistraktor-kis-traktor-26-l-e-talajmaroval-ID2CviH.html
35454 hozzászólás
Válasz #20502. hozzászólásra
Az a nyírócsap nekem is jól jött volna mostanába.
Valaki csinált már fronthidraulikát vagy gondolkodott már rajta??:-)
Üdv!
Ugy látszik ez ma egy ilyen nap volt.
Nekem reggel második huzásnál mindkét nyirocsap egyszere megadta magát.
Tetem bele 8,8 csavart.
Utolso kert elsö ekefej megin csat.
Azt hiszem be kell szerezni egy jó marék csavart.
Válasz #20497. hozzászólásra Szevasz Ilokosz
Szépen gyújtegeted a szerszámokat a trakidhoz, ezeket én is elfogadnám, csak még sajna mindig a traki árát nyôgôm.Télen vagy tavasszal majd egy szárzúzó-fúnyírót szeretnék ôsszerakni, a tôbbit meg majd apródonként.A szántások pedig mindenkinek profin nézznek ki.Látni hogy tudatosan, szakértelemmel vannak beállítva és ami fontos, hogy a traki teljesítményéhez arányosan vannak kiválasztva az ekék.Láttam egy pár videót a yotubén, más országokból jelzem, hát némelyik kabaré jelenetbe illô.Úgyhogy gratulálok mindenkinek a foŕumra feltôltôtt munkáihoz.Balunak pedig jó pihenést mert ezt a teljesítményt én csak egy hét alatt, igaz munkaidô után tudtam teljesíteni.Akkor hajrá mindenkinek és fôleg tartson ki az idôjárás no és persze a trakik!
Válasz #20497. hozzászólásra
Szép munka,az én szántásom nem mindig ilyen szép.
Sziasztok
Én is nemrégen értem haza,fél hat körül szálltam le a nyeregből,én csak du 2-ig szántotttam,utánna egy ágaprítót hajtottam meg.Sajnos az ekével fogtam egy karvastagságú ágat,és mivel a gép most erősebb, bizony el is ferdült az első ekefej.Rendes volt akinek szántottam megcsinálta ingyen,így betudtam fejezni a szántást nála,és az ekém is megjavult.Az ágaprító érdekes volt csigás vágófeje van.
Balu az jó jó sok kert,én még nem vagyok ennyire profi,én csak 3 kertet csináltam.
Sziasztok!
Végre jó egy kicsit ledölni pihenni.
A hétvégi össz eredmény:
34 felszántott kiskert,egy jobb első defekt,és egy eke törés.
Sziasztok!
Én is szántogatok az új ekével.
A megtermelt javakból mai szerzeményem.
3 soros kukorica vetőgép.
Ezt talaltamhttp://www.youtube.com/watch?v=WLyDBWOgIA4http://www.youtube.com/watch?v=hpnVHQ-bmyQ
Sziasztok!
Egyenlőre csak érdeklődés szintjén szeretném megtudakolni tőletek , hogy e (Hinomoto CX14 - Hinomoto E2304 )két méretű traktor közűl melyik alkalmasabb 200-800 nm2-es kertek szántására, talajmarózására? Illetve hogy egy Hinomoto CX14 méretű traktorral lehet e mulcsolót tenni és persze dolgozni vele?
Akiknek esetleg ezekkel a típúsokkal van tapasztalatuk,azoknak is megköszönném a véleményét.
Sziasztok !
Lenne egy kérdésem"
Van egy kubóta aszte 155- ösöm, nehezen startol a dízel adagolón van egy elektromígnesos tekercs amelyen kontakthibara gyanakszom ha megmozgatom a vezetéket igy sikerul be startolni Mire szolgál ez a tekercs tudna valaki elektromos schemat vagy tanácsot adni Meglehet javitni a tekercset házi modon
Sziasztok,
tegnapi szántásomról hoztam pár képet.
Válasz #20479. hozzászólásra Szevasztok !
HsPityu télapónak jelentem, hogy itt fônt északon a Mikuláscsomagok javarésze már szét van hordva a turelmetlen kertgazdiknak.Az idô kedvezett a Hino-rénszarvasoknak, mind a 17-nek és nagy kedvvel húzták az eke-szánt.A gazdiknak tetszett a rénszarvasok munkája és hálistennek egyre tôôbben várják hogy jôjjôn a Hino-télapó.
Válasz #20487. hozzászólásra
Tényleg jó leülni...
Én is szántottam napfelkelte óta, szerencsére az időjárás is kitartott
Válasz #20488. hozzászólásra
Ezt találtam:
http://www.kubota.co.uk/brochures/stv-series/
Válasz #20488. hozzászólásra
Sziasztok
Én ennyit találtam egyenlőre,a képek mögött felkeresheted az oldalt.
https://www.google.hu/search?q=kubota+stv+36&client=firefox-a&hs=NtC&rls=org.mozilla:hu:official&channel=sb&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ei=GmVeVMzhEPOu7AbwqoGADw&ved=0CCMQsAQ
Válasz #20484. hozzászólásra
Lehet, hogy a számítógépemmel van a gond, Rá kerestem a traki típusára de Kubota sty 36-ra nem igazán dobott ki semmit. A traki súlyára és teljesítményére lettem volna kíváncsi.
Milyen jó leülni és olvasgatni a fórumot.
Reggeltől estig rázattam magamat a gépen.
Hiába,meg vannak veszve a kertszántásokért(hál. Isten )
Válasz #20482. hozzászólásra
Szia!
Én is Baranya. A Mitsuhoz nem értek, a haverom mintha eladta volna a Bagodi szögállítósát, de megkérdezem.
Sör fogyasztásában tudok segíteni.
És - kis mennyiségben - olcsó(bb) beszerzésében is.
Válasz #20483. hozzászólásra
Nem szabad ennyire komolyan venni. Megmondod, hogy mikor tudsz menni, ha megfelel akkor jó, ha nem, akkor szóljon másnak. És ennyi.
Sziasztok.
Egy jó kistrakesz, és egy jó eke nagyon szép munkára képes, ezt most találtam:
https://www.youtube.com/watch?v=u8bZF3psptQ&index=6&list=UUSkcXBvqWQ_-woyydU5948w
Ilyen előhántó fejet próbált már valaki utólag rászerelni ekére?
Èn már nem tudok jópofát vágni mert az èvek alatt megelègeltem a türelmetlensègèt az emdereknek!
Ha süt a nap akkor ne szántsak,"hagy száradjon mèg"
De amint egy kis felhő èrkezik:csak szólok nehogy elfelejts!
Az hogy nekem dolgoznom kell a hivatalos munkahelyemen,vagy családi dolgaim legyenek?
Mit gondolok èn hiszen fizetnek,jőjjek azonnal!
De már az èvek meg a rutin megedzett!
Aki türelmetlen azt szivatom!
Elkezdem szerelni a gèpet a kertjèden,munka közben csóválgatom a fejem,szidkozódom hangosan milyen sok a gaz,stb!
Ès látva hogy aggódnak mert nem èrtik meg is nyugszom de ez csak a türelmetlenekkel teszem!
Olyan is van aki kèri hogy szántsak mèlyebben!20 as ekèvel könyörgöm!
De ezt nekünk szegèny traktorfaktorosoknak meg kell szokni mert a pènz viszont nem utolsó szempont ès valjuk be nem rossz üzlet ez ha van vagy 30 kuncsaft!
Jó estét
Ma megérkezett a Mitsu,nagyon tetszik, csak a hidraulika állító kapcsolókkal van egy kis bajom.
Nem igazán jövök rá hogyan működik. Tudna valaki segíteni? MTX 25 a pontos típus.
Bagodi szögállítós ekét nem tud valaki eladót?
Köszönöm
bezo
Hidraulikatömlőben és munkahenger javításban tudok segíteni. Baranya megye
Válasz #20480. hozzászólásra
Aha, tehát egy jól szituállt semmire kellő!!!
Válasz #20478. hozzászólásra
Kora délután még nem volt moderálva. Ilyen google fordítószerűen összerakott szöveget rakott írt be, hogy ide küldjél e-mailt és nemtudommennyi pénzt kapsz. Tipikus spam.
Sziasztok
Végre beindultak az őszi szántások és egyéb munkák.Na ez a jó hír,viszont mindenki az eső előtt szeretné a kertjét rendbe tetetni.Azt nem értem,hogy símán megcsinálom az ismerősöknek pénz nélkül is "majdideadodra",miért nem szólnak előre.Ezt nekik is elmondom persze,megértően bólogatnak.Annyi a meló hála istennek,hogy minden nap mennem kell,hol ide hol oda.Az idő szoros,félő hogy az eső miatt,nem jutok el mindenhová.Olyan ez most mint a Télapónak a mikuláscsomagkihordás sietnie kell,mert várják a gyerekek.
Válasz #20477. hozzászólásra
Emberünk nem sokszór szólalt meg, de akkor is ki modizták!!
Moderálási elveink miatt törölve.
.Man (739)
2014-11-06 13:23:34
Válasz #20474. hozzászólásra
"Az élet nehéz..." :)
Válasz #20472. hozzászólásra Természetesen az egyes ekéhez szóltam hozzá, csak lemaradt a válasz száma - elnézést
Egy érdekes "orosz" video. A kelet-agro logot azért csak kivették az elejéről.
https://www.youtube.com/watch?v=3fBoUy18Otg
Válasz #20463. hozzászólásra
Geri,
én Csehimindszenti vagyok. Te meg ha jól tudom Celldömölki?
Ez már valoban nem semmi.Ha nem látom nem hiszem el.Három az egyben - szárzúzás, zôldtrágyázás, szántás.Valahol a világban milyen egyszerúen gondolkoznak
Válasz #20469. hozzászólásra
Ez helyettesítheti a tárcsát is akár???
Válasz #20465. hozzászólásra
Ez aztán szépen borít, jó ez eke, meg jó nagy rajta a beforgató lemez.
Válasz #20468. hozzászólásra
https://www.youtube.com/watch?v=q6t-FRJorc4
Na egy ilyet eltudnék viselni.
https://www.youtube.com/watch?v=q6t-FRJorc4
Válasz #20444. hozzászólásra
Válasz #20465. hozzászólásra
Ezt se minden eke csinálja meg!!
Válasz #20463. hozzászólásra
Köszönöm a bíztatás!
Lehet, hogy már kérdeztem. Merre vagy Vas megyében?
Válasz #20461. hozzászólásra
Geri, tuti lett a szántás. Hamar bele jöttél ebbe a dologba. Így tovább. Erősítjük a Vas megyeieket.
Válasz #20459. hozzászólásra
Kubota L-széria!
Amúgy valamelyik külföldi oldalon is láttam, hogy eladó ez a 345-ös, de ott Romániában volt megadva a telephely......
Üdvözlöm az Kollégákat!
Ismét volt egy kis munkám. Megosztom Veletek.
Elötte:
Utána:
Válasz #20459. hozzászólásra
http://olx.hu/hirdetes/kubota-l345-dt-kistraktor-ID2b3d7.html
Ettől a kereskedőtől eléggé megfontolnám a vásárlást, ugyan is ha a traktor datán igazak az informásiók akkor ez a traktor 35 le-s és ezt a típust csak 1985-ig gyárották, szóval a hirdetésben leirtak lehetséges hogy nem fedik a valóságot.
http://www.tractordata.com/farm-tractors/001/2/8/1288-kubota-l345.html
Válasz #20457. hozzászólásra
Szia!
Egy tipp:http://olx.hu/hirdetes/kubota-l345-dt-kistraktor-ID2b3d7.html#b7ca2091b9
Vagy esetleg egy kicsit drágább, de van egy fülkés hótolód...:http://olx.hu/hirdetes/kubota-l3300-japan-traktor-2000-uzemora-ID2Ee7N.html#5a042c926c
Én is keresek olyan gépadapter kereskedést ami lizingelhető cucokat árúl kistrakikhoz!
Tud ilyet valaki kelet magyarországon vagy máshol ahol ingyenes a házhozszáll..
Szivesen fogadom a gepkereskedok cimeit internet oldalukat, ha lehet akkorkulld el priviben.
A traktor az tutti. Nekem is ilyesmi kellene csak fulke nelkul hogy beferjek a foliaban a drotpalya ala. Olyan 2m korul vannak a drotok.tehat ha raulok ne fejezzem mar le magam...
ha vkinek gyomproblemaja van annak szivesen segitek...
Válasz #20450. hozzászólásra
Nekem ez tetszik, szerintem fülkés lehetett csak levették az üvegeket meg az ajtókat, nem hiszem hogy túl nehéz lenne vissza alakítani, ha feltétel a fülke:
http://olx.hu/hirdetes/iseki-ta265-landleader-kistraktor-kis-traktor-26-l-e-talajmaroval-ID2CviH.html
A traktor is jófajta.A szerszám meg érdekes...