Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD391.85 FtCHF441.7 FtGBP491.64 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Természetesen hozhatod a barát nőd is, azért is próbálok olyan programokat ki találni és szervezni " több kevesebb sikerrel" , hogy mindenki jól érezze magát.
Szia Misi, jó hogy pont témánál vagyunk.Én is jeleztem a részvételi szándékomat, de minden igyekezetem ellenére nem biztos hogy részt tudok venni a találkozón(előléptettek nem hivatalosan folyamatos hegesztőnek, ráadásul vidéken).Viszont ha el tudok jutni, természetesen ott leszek az élmezőnyben.Máski kérdés:Megoldható lenne-e esetleg hogy hozzak magammal egy személyt, aki a barátnőm lenne? Mivel mikor jeleztem a részvételt, akkor még csak egyedül voltam, viszont most már És persze trakit azt viszem
Most már tényleg hamarosan itt a találkozó ideje.
Körülbelül 50-55 személy jelezte a részvétét Dimitrij és Győző sajnos nem tud jönni
Csináltam egy gyors költség vetést kb 2500 forint / fö a részvételi díj. Ez tartalmazza a Lovastanyai bérleti díját az ugráló várat. a séta kocsikázást. a lovaglást " ez még nem biztos de lehet" illetve egy fotóst is persze ha igény van rá. illetve hogy ne keljen mosogatni műanyag poharakat és tányérokat is.
A költségekből lehet hogy tudunk még lefaragni mert a helyi önkormányzat megtámogat " elméletileg kb 15 kg hússal a kajához.
Az menü az igazi Újszilvási babgulyás lesz. " kb 70 adag "
Akik tavaly voltak azok tudják hogy az ital az hozok alapon működik , mindenki azt hoz amit szeret Zenéről az egyik nagyon jó barátom gondoskodik baráti alapon.
Kérek mindenkit aki jelezte a részvétét az erősítse meg illetve akinek közbe jött valami az is szóljon illetve várunk új jelentkezőket is minél többen vagyunk annál jobb a buli annál kevesebb a költség.
Aki sütit és nassolni valót tud hozni azt meg köszönjük.
Már csak két hét.
Gondoltam, hogy dupla ékszíj van, csak a kép (számomra) kicsit csalós és úgy láttam, mintha csak egy lenne (viszont akkor nagyon kicsi lenne a szíj átfogása a tárcsán és nm vinné át a megfelelő teljesítményt), a kettő viszont tökéletes.
A puding próbája az evés. Majd kiderül munka közben, hogy elegendő-e a hidraulika úszása a talajkövetéshez. (Ha a laposvas helyett sodrony vagy lánc van, akkor a munkagép, a függesztés alsó csapjain függőlegesen el tud mozdulni - csuklani - a traktor vízszintes síkjához képest és így nem ébrednek káros hajlító erők a vontatás során.)
Szépen megcsináltad! A színek is jól harmonizálnak a traktorral. (Gondolom még teszel a szíj fölé védőburkolatot is.)
Viszont így ránézésre túl merev lesz a traktor-munkagép kapcsolat. Nem tudja majd a talajegyenetlenségeket követni a rendszer. Talán a hátsó merevítő (tartó) rudazatot sodronyból vagy láncból lenne érdemes kialakítani a mostani laposvas helyett. A hajtásnál egy ékszíj van vagy kettő?
Sziasztok!
Szeretnék venni egy egysoros burgonyaszedőt ami vagy rázóasztalos, vagy láncos. Van pörgetőm, de az nagy helyet igényel. Ha esetleg láttok vhol, engem érdekelne.
Egy keskeny, de erős Mitsu van, az pedig az Mte 1800D...lényegében ugyanaz, mint az enyém, csak 18 lovas motorral.A fótumon azt hiszem Krizol-nak van ilyenje, kérdezd őt ..
Köszönöm a segitséged.
4WD akarok inkább, fiatalabbat. Az összeg kb.1,5-2misi.
Mindenképp olyat aminek oldalt van a kipufogója.
Az agrotechnik oldalon nézegetem párat.
Yanmar tipusokat is nézegetem, csak nekem úgy tünik mintha a Mitsi gépek rövidebbek, kisebbek lennének.
Meg az se lenne baj ha minél keskenyebb lenne, de erős is. :D
Bár ahogy elnézem sok választás nincs, vagy keskeny vagy erős .
Szia.Én d 1500-assal kezdtem...némi súlyozás után évi 30-35 kertet szántottam, 15-öt maróztam, és kb 2 hektár szőlőt (takartam, nyitottam, zúzóztam) évente+ a fahordások, hótúrás néha autómentés a limányból.Pedig ez csak egy 2 wd-s, 2 hengeres kis ,,hoki" traktor.Azóta egy Mt 1601D DX-el túrom a földeket, és az ég világon semmi komoly bajom nem volt eggyikel sem.Az 1500-as kapott egy generált, amire ráfaragtam, mert nem gyári alkatrészeket kapott, és egy év után ismét elkopott(1 henger 0!!!! kompresszió, 2 henger 11-es).Igaz nem is annyi munkára volt kitalálva, amennyit ment.Egy általad említett 18-20 lovasnak ez nem akadály, tehát csak ajánlani tudom.
Szerintem megoldható nem laksz messze tőlem 20.-a után elkezdem le zsírozni a témát és szólni fogok azonnal ha biztos cituáció.
Nem tudom ti, hogy gondoltátok a menetelt vagy az ott létet de mi tavaly is úgy csináltuk, hogy 1 éjszakára ki vettünk egy szállást egy panziba, a gyerköcök miatt szerintem így lesz az idén is.
35441 hozzászólás
Szia Misi!
Visszanéztem a táblázatodat beírnál még egy főt!
Ja és lehet még lesz egy tartalék.
Válasz #19039. hozzászólásra
Ha más nem elmész taktikai betegállományba betegség oka kétoldali japanusz-traktorusz, állítólag gyógyíthatatlan.
Válasz #19038. hozzászólásra
Á köszönöm.Remélem nem lessz gebasz, de holnap jelzem is hogy 28.-án én nem megyek dolgozni
Válasz #19037. hozzászólásra
Természetesen hozhatod a barát nőd is, azért is próbálok olyan programokat ki találni és szervezni " több kevesebb sikerrel" , hogy mindenki jól érezze magát.
Válasz #19036. hozzászólásra
Szia Misi, jó hogy pont témánál vagyunk.Én is jeleztem a részvételi szándékomat, de minden igyekezetem ellenére nem biztos hogy részt tudok venni a találkozón(előléptettek nem hivatalosan folyamatos hegesztőnek, ráadásul vidéken).Viszont ha el tudok jutni, természetesen ott leszek az élmezőnyben.Máski kérdés:Megoldható lenne-e esetleg hogy hozzak magammal egy személyt, aki a barátnőm lenne? Mivel mikor jeleztem a részvételt, akkor még csak egyedül voltam, viszont most már És persze trakit azt viszem
Sziasztok !
Most már tényleg hamarosan itt a találkozó ideje.
Körülbelül 50-55 személy jelezte a részvétét Dimitrij és Győző sajnos nem tud jönni
Csináltam egy gyors költség vetést kb 2500 forint / fö a részvételi díj. Ez tartalmazza a Lovastanyai bérleti díját az ugráló várat. a séta kocsikázást. a lovaglást " ez még nem biztos de lehet" illetve egy fotóst is persze ha igény van rá. illetve hogy ne keljen mosogatni műanyag poharakat és tányérokat is.
A költségekből lehet hogy tudunk még lefaragni mert a helyi önkormányzat megtámogat " elméletileg kb 15 kg hússal a kajához.
Az menü az igazi Újszilvási babgulyás lesz. " kb 70 adag "
Akik tavaly voltak azok tudják hogy az ital az hozok alapon működik , mindenki azt hoz amit szeret Zenéről az egyik nagyon jó barátom gondoskodik baráti alapon.
Kérek mindenkit aki jelezte a részvétét az erősítse meg illetve akinek közbe jött valami az is szóljon illetve várunk új jelentkezőket is minél többen vagyunk annál jobb a buli annál kevesebb a költség.
Aki sütit és nassolni valót tud hozni azt meg köszönjük.
Már csak két hét.
Válasz #19033. hozzászólásra
Kecskeméten. találtam egy linket a cégről.
http://www.odisys.hu/index.php/hu/component/virtuemart/browse/412-goldoni?sef=hc
Válasz #19031/#19032 hozzászólásra
Gondoltam, hogy dupla ékszíj van, csak a kép (számomra) kicsit csalós és úgy láttam, mintha csak egy lenne (viszont akkor nagyon kicsi lenne a szíj átfogása a tárcsán és nm vinné át a megfelelő teljesítményt), a kettő viszont tökéletes.
A puding próbája az evés. Majd kiderül munka közben, hogy elegendő-e a hidraulika úszása a talajkövetéshez. (Ha a laposvas helyett sodrony vagy lánc van, akkor a munkagép, a függesztés alsó csapjain függőlegesen el tud mozdulni - csuklani - a traktor vízszintes síkjához képest és így nem ébrednek káros hajlító erők a vontatás során.)
Gratulálok az apósodnak is!
Válasz #18934. hozzászólásra
Helló !
Engem érdekelne az árokásó, hol láttad.
Köszönöm
LeZo
Válasz #19030. hozzászólásra
Két ékszíj van, a középsőn hajt mindkettő.
Válasz #19030. hozzászólásra
Kösz , de az érdem apósé!
Hát a b6000 hidraulikáját ha leteszed teljesen akkor van mozgás.
egy újjal tudod mozgatni a karokat.
Válasz #19021. hozzászólásra
Szépen megcsináltad! A színek is jól harmonizálnak a traktorral. (Gondolom még teszel a szíj fölé védőburkolatot is.)
Viszont így ránézésre túl merev lesz a traktor-munkagép kapcsolat. Nem tudja majd a talajegyenetlenségeket követni a rendszer. Talán a hátsó merevítő (tartó) rudazatot sodronyból vagy láncból lenne érdemes kialakítani a mostani laposvas helyett. A hajtásnál egy ékszíj van vagy kettő?
Válasz #19022. hozzászólásra
Köszi.
Te néztél már valami újat?
Válasz #19023. hozzászólásra
Elvileg nem hagy el mert fedés van a kések között.
Még nem volt teszt.
Válasz #19026. hozzászólásra
Nem valószínű, merthogy földről irányítja a "paraszt".
Válasz #19025. hozzászólásra
Nagyon tuti!Vajon mennyibe kerül?Pilótavizsga kell-e rá?
https://www.youtube.com/watch?v=zZBhvnXENI4
Yanmarosok figyelem mit találtak ki a rizsszeműek már megint :D
yanmarhttps://www.youtube.com/watch?v=zZBhvnXENI4
Tesztelted már? Nem hagy el a kések között füvet?
Nagyon szépen alakul,olyan mit ha új lenne.
Alakul..............
Válasz #19018. hozzászólásra
Az én gépem csak akkor ha tényleg felfér és nem okoz neked plusz terhet plusz időt.
Sziasztok!
Szeretnék venni egy egysoros burgonyaszedőt ami vagy rázóasztalos, vagy láncos. Van pörgetőm, de az nagy helyet igényel. Ha esetleg láttok vhol, engem érdekelne.
Válasz #19014. hozzászólásra
Még ki kell, hogy számoljam meg gondoljam hogyan kellene felrakni mert lehet ha elfér viszem a Deutzot is ásógéppel.
Válasz #19014. hozzászólásra
7.5 -t teherautó és rámpával.
Válasz #19006. hozzászólásra
Nézz vissza a hozzászólásokba raktam fel képet az enyémről lefordítva magyarra.
Válasz #19013. hozzászólásra
Üdv! Én is küldtem :)
Válasz #18996. hozzászólásra
Mi is ott alszunk másnap jövünk haza.A szállítóeszköz miféle a gép felrakása végett kérdezném rámpán vagy daruval.
Válasz #19009. hozzászólásra
Üdv.Küldtem emailt.
Válasz #19005. hozzászólásra
Irányváltós?
Válasz #19007. hozzászólásra
540/650/900/1250
Válasz #19009. hozzászólásra
Egy keskeny, de erős Mitsu van, az pedig az Mte 1800D...lényegében ugyanaz, mint az enyém, csak 18 lovas motorral.A fótumon azt hiszem Krizol-nak van ilyenje, kérdezd őt ..
Válasz #18998. hozzászólásra
Köszönöm a segitséged.
4WD akarok inkább, fiatalabbat. Az összeg kb.1,5-2misi.
Mindenképp olyat aminek oldalt van a kipufogója.
Az agrotechnik oldalon nézegetem párat.
Yanmar tipusokat is nézegetem, csak nekem úgy tünik mintha a Mitsi gépek rövidebbek, kisebbek lennének.
Meg az se lenne baj ha minél keskenyebb lenne, de erős is. :D
Bár ahogy elnézem sok választás nincs, vagy keskeny vagy erős .
Válasz #18993. hozzászólásra
Szia.Én d 1500-assal kezdtem...némi súlyozás után évi 30-35 kertet szántottam, 15-öt maróztam, és kb 2 hektár szőlőt (takartam, nyitottam, zúzóztam) évente+ a fahordások, hótúrás néha autómentés a limányból.Pedig ez csak egy 2 wd-s, 2 hengeres kis ,,hoki" traktor.Azóta egy Mt 1601D DX-el túrom a földeket, és az ég világon semmi komoly bajom nem volt eggyikel sem.Az 1500-as kapott egy generált, amire ráfaragtam, mert nem gyári alkatrészeket kapott, és egy év után ismét elkopott(1 henger 0!!!! kompresszió, 2 henger 11-es).Igaz nem is annyi munkára volt kitalálva, amennyit ment.Egy általad említett 18-20 lovasnak ez nem akadály, tehát csak ajánlani tudom.
Üdv!
Valaki meg tudná mondani F20as gardán fordulatait?
Na meg ezekről ha tudnál valamit mondani
Köszi
Válasz #19004. hozzászólásra
Válasz #19003. hozzászólásra
Válasz #19002. hozzászólásra
Szia
Erről lenne szó!
Válasz #19001. hozzászólásra
Rakj fel egy képet róla úgy könnyebb segíteni.
Sziasztok
Yanmar F200 kapcsolópálca melleti zöld gomb mire szolgálhat?
Kérem aki tud segítsen.Köszönöm!
vadi új Bridgestone kis traktor gumi párban 6-14-es méret - hátha valakit érdekel (nekem sajnos nem jó a mérete)
Válasz #18997. hozzászólásra
Biztos sokat gondolkozott mire így meg tudta csinálni.
Válasz #18995. hozzászólásra
Ez nagyon tág fogalom hogy Mitsubishi. Mert nagyon sok fajta van, van fiatalabb, idősebb. Van olyan ami tele van elektronikával, van amibe kevesebb van. Milyen legyen a motorja 3-vagy 4-hengeres.2WD vagy 4WD.Ja meg a lényeg mennyi az az összeg amit rászántál.Pár link érdemes megnézni.
http://agrotechnik.hu/termekek/traktorok-akcio/mt-20
http://agrotechnik.hu/termekek/traktorok-akcio/mt-24
http://www.keletagro.hu/japan-kistraktorok/traktorinfo/mitsubishi-mtx24d/1578
A javitás magasiskolájahttp://olx.hu/hirdetes/harmas-eke-elado-ID1UvWl.html#ac958a7655
Válasz #18992. hozzászólásra
Szerintem megoldható nem laksz messze tőlem 20.-a után elkezdem le zsírozni a témát és szólni fogok azonnal ha biztos cituáció.
Nem tudom ti, hogy gondoltátok a menetelt vagy az ott létet de mi tavaly is úgy csináltuk, hogy 1 éjszakára ki vettünk egy szállást egy panziba, a gyerköcök miatt szerintem így lesz az idén is.
Válasz #18994. hozzászólásra
nincs pontos tipus. 18Le feletti érdeklne.
Úgy általánosan milyenek ezek a gépek?
Van vmi különbség pl a yanmar traktorokhoz képest?
Válasz #18993. hozzászólásra
Nekem. Mire vagy kíváncsi és melyik szériáról ?
Sziasztok!
Kinek mi a véleménye a Mitsubishi traktorokról?
Válasz #18985. hozzászólásra
Köszi a lehetőséget,ha sikerül leszervezned akkor élnék is vele,de csak ha tényleg elfér és nem nagy kerülő számodra felvenni a gépem.