Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD391.85 FtCHF441.7 FtGBP491.64 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az a gép csak nagyon türelmes embereknek való,ahogy Misi is mondta.nagyon valószínű,hogy örökké várhatod a traktorod,és a pénzedet is.Sajnos egyiket sem fogod látni.Az ilyen nagyon "ócóó puszka izé" hirdetések,egyébként is gyanúsak.
Jól tetted,hogy előbb kérdeztél,és nem azonnal utaltál.Érdekes,hogy mindig vannak ilyen hirdetések.
Sziasztok!
Erről vélemény?
http://olx.hu/hirdetes/iseki-32-0i-traktor-21-le-ID2hwMN.html#02993259f9
Előzmény 1 honapja írtam hogy traktort akarok vásárolni erre a célra éspedig
szőlő megművelése permetezés és szüret naponta kb. 1 tonna szőlő haza hozatala
A helység Románia szilágy megye és dimbes dombos terület
A mai szerzeményem.Négy darabot tudtam venni,háromsorost szeretnék belőle épiteni.
A borulással kapcsolatban,egy jól müködő ráfutófék sokat segithet a baj elkerülésében!
Ne foglalkozz a kritikákkal hanem memorizáld az esetet és a körülményeket. Én is felborultam a trakival, nem nagy ügy. Szerencsére nálam lassan billent át, volt időm lepattanni róla. Tanultam az esetből, az elkövetett hibákat (3 is volt) mindig észben tartom és nem követem el többet. Ennyi.
Ja és a lényeg! A támogatóinknak köszönhetően 2000 FT/fő körül van a költség .
Köszönjük az Agrotechnik KFT-nek, Kelet-Agro KFT-nek , a Rugócenter KFT-nek és az Újszilvási önkormányzatnak.
09:00-10:00 Gyülekező
10:00 Megnyitó ( TELEFON , VIDEÓ KAMERA, FÉNYKÉPEZŐ HASZNÁLATA SZIGORÚAN TILOS !!!!!!!
10:00-12:00 Ismerkedés az új résztvevőkkel élménybeszámolók, az ott lévő gép park megtekintése.
12:00 ebéd
13:00 Az abonyi Akrobatikus torna klub bemutatója
14:00- Traktor ügyességi verseny ( Szántás vetés aratás stb) Megfelelő létszámú jelentkező esetén családi traktor húzó verseny
18:00- nyársalás és nagy beszélgetések
A találkozó ideje alatt szól a zene. a gyerekeknek egész napos ugráló vár, ebéd után sétakocsikázás és elméletileg lovagolás
Aki kedvet kapott hozzá nálam lehet jelentkezni.
Már csak nyolcat kell aludni
Üdv!
A dolog lčnyege annyi, hogy a mélyútba kanyarodtam le,amit terepjáróval összevágtak. Az első kerék megakadt a nyomban, a pótkocsi pedig megtolt hátulról,čs már borultam is. Mčg szerencse,hogy inkább elhagytam a fedčlzetet, trakit mčg vehetek,de lábat nem...
Nincs valakinek kormánya,aminek 15-ös a furatátmčrője, čs 18 bordás? Kellene továbbá Nipponenso márkájú AC pumpa. SOS kellene...
Mivel fejre állt,piszkosul füstölt az olajtól,mind kifolyt belőle,remélem nem lett baja tőle.Holnap hazačrek melóból,és szedem szét,majd megírom,mi volt.
...ha meg valakinek szüksége lenne 2 darab 4,5x12 méretü (4,5 col széles, 12 col átmérő) 4x100 mm körosztású eredeti Nissan felnire, akkor nekem van kettő eladó!
Üdv mindenkinek!
Igen, felniket is keresek.
De az eredeti felnijeim is megvannak és jó egészségnek örvendenek. Erre a bizonyíték a legújabb, június 15.-én készült kép a trakiról, ahol jól látni hogy a felnik egyben vannak! Szóval nincsenek összetörve mert én nem szerencsére borultam fel! Csak próbálok keresni keskenyebbeket mert az enyémek 5 col szélesek, nekem pedig elég lenne 4 col széles felni is.
Az indexbúrát is csak egy őszibarackfa alsó gallya törte le mert kaszáláskor túl közel merészkedtem hozzá. De ha nem lesz se más felni, se más indexbúra, akkor is jól van úgy is ahogy van.
jó hogy nem lett bajod!
én a rókalyuk+hangyaboly kombinációtól fostam be párszor
gyurka88: hozd el a talira a páleszt nem lesz rá gondod többet
Kicseréltem a váltó-hidraulika olajat.A régi nem tűnt gáznak mégis mikor lecseréltem az új olajjal olyan csendes lett a mechanika és a gép hogy nosza...viszont a szűrőt nem találtam meg....Győző itinerje alapján sem.
Ha megírnád, hogy hogyan történt, akkor okulhatnánk belőle. (Abban megerősített, hogy szükség van borulás gátlóra, ami inkább átfordulás gátló.) Régebben amikor még nagy traktorom volt, nekem is volt náhány meleg helyzetem, de szerencsére borulásom nem.
Válasz #19059. hozzászólásra
Na igen, én pont ezért csináltam légfékesre az Nsn-n pótkocsin, hogy ilyen véletlen se forduljon elő.Minden szerencsétlenségben van valami szerencse!
Üdvözletem!
Először is szeretnék utólag elnézést kérni Balutól, hogy mikor boronába ment, beszóltam neki. Sajnos a mai nap rájöttem, hogy bárkivel történhet pillanatok alatt baleset. Nem, nem a traktor alját festettem, mielőtt bárki megjegyezné. Amúgy meg jól vagyok, és a kis gép is viszonylag egyben maradt, csak leállni nem akart, így el kellett tépjem az üzemanyag-csövet. Vigyázzatok magatokra!
Szívesen részt vennék én is a találkozón, hogy személyesen is megismerjem a "topik lakókat". De sajnos az idén nem tudom összehozni a dolgokat. Így csak majd a beszámolóból tudok tájékozódni és szomorkodni, hogy miért is nem voltam ott...
Válasz #19049. hozzászólásra
A fenébe, mégsem jó!
Mert nekem a csavarok a búra átlós sarkaiban vannak, nem pedig az oldalak közepén mint a képen levőn. Így nekem nem jók, de kösz az igyekezetet.
Ja Most jut eszembe péntek este Szlovákiából is érdeklődtek a találkozó után lehet hogy onnan is jön két személy úgy hogy lehet hogy NEMZETKÖZI lesz a találkozó
Üdv!
Ha volna valakinek egy fölösleges Mitsura való irányjelző lámpabúra mint a lenti képen van, akkor azt megvenném. Ugyanis az egyiket tegnap összetörtem.
35441 hozzászólás
Válasz #19090. hozzászólásra
Én a helyedben ezt gyorsan megnézném!
Sziasztok, még mindig rendre vágó kaszát keresek, valami ötlet?
Most találtam, hátha valakinek jól jön:http://www.jofogas.hu/fejer/Kistraktor_gumik_14151829.htmhttp://
Válasz #19085. hozzászólásra
Mivel sok a bolond és sok bolondnak van sok pénze, el kell venni tőlük. Erre van ez a hirdetés.
Szeva
Az a gép csak nagyon türelmes embereknek való,ahogy Misi is mondta.nagyon valószínű,hogy örökké várhatod a traktorod,és a pénzedet is.Sajnos egyiket sem fogod látni.Az ilyen nagyon "ócóó puszka izé" hirdetések,egyébként is gyanúsak.
Jól tetted,hogy előbb kérdeztél,és nem azonnal utaltál.Érdekes,hogy mindig vannak ilyen hirdetések.
Szia Szerintem nem kicsit kamu ez a hirdetés. Telefon szám nincs csak email cím, gondolom előre kell utalni és utána nagyon türelmesen várni.
Sziasztok!
Erről vélemény?
http://olx.hu/hirdetes/iseki-32-0i-traktor-21-le-ID2hwMN.html#02993259f9
Előzmény 1 honapja írtam hogy traktort akarok vásárolni erre a célra éspedig
szőlő megművelése permetezés és szüret naponta kb. 1 tonna szőlő haza hozatala
A helység Románia szilágy megye és dimbes dombos terület
Üdv
Moderálási elveink miatt törölve.
Czanik Sanyi (1178)
2014-06-25 15:46:28
Válasz #19074. hozzászólásra
Szerencsére sérülés nélkül megúsztad! A trakit meg majd rendbe hozod.
A mai szerzeményem.Négy darabot tudtam venni,háromsorost szeretnék belőle épiteni.
A borulással kapcsolatban,egy jól müködő ráfutófék sokat segithet a baj elkerülésében!
Ja, nálam se állt le, úgy kellett leállítani. Nálam is kifolyt valamennyi olaj. Amikor visszafordítottuk feltöltöttem és ment tovább.
Ne foglalkozz a kritikákkal hanem memorizáld az esetet és a körülményeket. Én is felborultam a trakival, nem nagy ügy. Szerencsére nálam lassan billent át, volt időm lepattanni róla. Tanultam az esetből, az elkövetett hibákat (3 is volt) mindig észben tartom és nem követem el többet. Ennyi.
Válasz #19078. hozzászólásra
Válasz #19077. hozzászólásra
Ja és a lényeg! A támogatóinknak köszönhetően 2000 FT/fő körül van a költség .
Köszönjük az Agrotechnik KFT-nek, Kelet-Agro KFT-nek , a Rugócenter KFT-nek és az Újszilvási önkormányzatnak.
Sziasztok!
A talira lassan össze áll a program
09:00-10:00 Gyülekező
10:00 Megnyitó ( TELEFON , VIDEÓ KAMERA, FÉNYKÉPEZŐ HASZNÁLATA SZIGORÚAN TILOS !!!!!!!
10:00-12:00 Ismerkedés az új résztvevőkkel élménybeszámolók, az ott lévő gép park megtekintése.
12:00 ebéd
13:00 Az abonyi Akrobatikus torna klub bemutatója
14:00- Traktor ügyességi verseny ( Szántás vetés aratás stb) Megfelelő létszámú jelentkező esetén családi traktor húzó verseny
18:00- nyársalás és nagy beszélgetések
A találkozó ideje alatt szól a zene. a gyerekeknek egész napos ugráló vár, ebéd után sétakocsikázás és elméletileg lovagolás
Aki kedvet kapott hozzá nálam lehet jelentkezni.
Már csak nyolcat kell aludni
Sziasztok ezt most találtam.http://www.agroinform.com/aktualis/Gepesites-[10]-Hamarosan-itt-a-Japan-Kistraktoros-Agroinform-Forum-talalkozo/20140620-25908/
Akkor képzeld el amikkor MTZ 80 ast letolt ugyanigy két pótkocsi buza,
Üdv!
A dolog lčnyege annyi, hogy a mélyútba kanyarodtam le,amit terepjáróval összevágtak. Az első kerék megakadt a nyomban, a pótkocsi pedig megtolt hátulról,čs már borultam is. Mčg szerencse,hogy inkább elhagytam a fedčlzetet, trakit mčg vehetek,de lábat nem...
Nincs valakinek kormánya,aminek 15-ös a furatátmčrője, čs 18 bordás? Kellene továbbá Nipponenso márkájú AC pumpa. SOS kellene...
Mivel fejre állt,piszkosul füstölt az olajtól,mind kifolyt belőle,remélem nem lett baja tőle.Holnap hazačrek melóból,és szedem szét,majd megírom,mi volt.
Válasz #19070. hozzászólásra
Akkor nyeld le)) De amugy nem hiszem hogy tudnál mindent.
Válasz #19071. hozzászólásra
...ha meg valakinek szüksége lenne 2 darab 4,5x12 méretü (4,5 col széles, 12 col átmérő) 4x100 mm körosztású eredeti Nissan felnire, akkor nekem van kettő eladó!
Válasz #19068. hozzászólásra
Üdv mindenkinek!
Igen, felniket is keresek.
De az eredeti felnijeim is megvannak és jó egészségnek örvendenek. Erre a bizonyíték a legújabb, június 15.-én készült kép a trakiról, ahol jól látni hogy a felnik egyben vannak! Szóval nincsenek összetörve mert én nem szerencsére borultam fel! Csak próbálok keresni keskenyebbeket mert az enyémek 5 col szélesek, nekem pedig elég lenne 4 col széles felni is.
Az indexbúrát is csak egy őszibarackfa alsó gallya törte le mert kaszáláskor túl közel merészkedtem hozzá. De ha nem lesz se más felni, se más indexbúra, akkor is jól van úgy is ahogy van.
Moderálási elveink miatt törölve.
Czanik Sanyi (1178)
2014-06-25 15:47:01
Látjuk rendesen a gumi mintázatát.hogy fasza))
Ugylátom BT nek nemcsak az indexbura törött el. Felnit is keres))
Wernerj: elfáradt a traki biztos azért feküdt le
jó hogy nem lett bajod!
én a rókalyuk+hangyaboly kombinációtól fostam be párszor
gyurka88: hozd el a talira a páleszt nem lesz rá gondod többet
Kicseréltem a váltó-hidraulika olajat.A régi nem tűnt gáznak mégis mikor lecseréltem az új olajjal olyan csendes lett a mechanika és a gép hogy nosza...viszont a szűrőt nem találtam meg....Győző itinerje alapján sem.
Hála Istennek, hogy épségben megúsztad!
Ha megírnád, hogy hogyan történt, akkor okulhatnánk belőle. (Abban megerősített, hogy szükség van borulás gátlóra, ami inkább átfordulás gátló.) Régebben amikor még nagy traktorom volt, nekem is volt náhány meleg helyzetem, de szerencsére borulásom nem.
Válasz #19064. hozzászólásra
Hozz a találkozóra egy kis kóstolót.
Sziasztok! Érdeklődnék, hogy nem-e tud valaki olyan embert aki egyben megvenne kb 35 liter pálinkát??
Válasz #19062. hozzászólásra
Te Balu már akartam is mondani oldalsó támasztó kereket azt mért nem használsz olyat mint a kisgyerekek a biciklin?
Szerencse hogy neked nem lett semmi bajod.
Nagyon kell vigyázni ezekre a kis traktorokra,nagyon borulékonyak.
Én már kettőn túl vagyok.
Na igen, én pont ezért csináltam légfékesre az Nsn-n pótkocsin, hogy ilyen véletlen se forduljon elő.Minden szerencsétlenségben van valami szerencse!
No ezt hogy sikerült össze hozni? Mindég csak a száguldozás Lassan járj tovább érsz. De annak örülök,hogy neked nem lett semmi bajod.
Üdvözletem!
Először is szeretnék utólag elnézést kérni Balutól, hogy mikor boronába ment, beszóltam neki. Sajnos a mai nap rájöttem, hogy bárkivel történhet pillanatok alatt baleset. Nem, nem a traktor alját festettem, mielőtt bárki megjegyezné. Amúgy meg jól vagyok, és a kis gép is viszonylag egyben maradt, csak leállni nem akart, így el kellett tépjem az üzemanyag-csövet. Vigyázzatok magatokra!
Válasz #19057. hozzászólásra
Ez egy kis locsolással is felért.
Egy kis burgonya lombtrágyázás.
https://www.youtube.com/watch?v=P67fUInbBts
Sziasztok!
Aki még nem volt tavaly a találkozón annak egy kis segítség.
A Telefon számom publikus megtaláljátok az adat lapomon ha be gabalyodtok akkor csörögjetek.
Válasz #19036. hozzászólásra
Szia Misi!
Szívesen részt vennék én is a találkozón, hogy személyesen is megismerjem a "topik lakókat". De sajnos az idén nem tudom összehozni a dolgokat. Így csak majd a beszámolóból tudok tájékozódni és szomorkodni, hogy miért is nem voltam ott...
Szevasztok!
Hogy néznek ki az őszi kalászosok?
Tegnap megnéztem az őszi zabjaimat. Gyönyörűek. Rekordtermés lesz, ha valami közbe nem jön.
Válasz #19051. hozzászólásra
Ez igen!
Válasz #19051. hozzászólásra
Szép burgonya.az enyém már nem ilyen szép igaz mi már szedjük.
Uraim ilyen a burgonyám.
Válasz #19049. hozzászólásra
A fenébe, mégsem jó!
Mert nekem a csavarok a búra átlós sarkaiban vannak, nem pedig az oldalak közepén mint a képen levőn. Így nekem nem jók, de kösz az igyekezetet.
Válasz #19048. hozzászólásra
Megkaptam az üzenetet.A bura méretei:80x100 mm a magassága egyik oldalon 52mm a másikon 58mm/a képen is látszik.
Válasz #19047. hozzászólásra
Köszi, már válaszoltam is mail-ben.
Válasz #19045. hozzászólásra
Szevasz BT!
Megnézem,ha van értesitelek.
Ja Most jut eszembe péntek este Szlovákiából is érdeklődtek a találkozó után lehet hogy onnan is jön két személy úgy hogy lehet hogy NEMZETKÖZI lesz a találkozó
Üdv!
Ha volna valakinek egy fölösleges Mitsura való irányjelző lámpabúra mint a lenti képen van, akkor azt megvenném. Ugyanis az egyiket tegnap összetörtem.
Válasz #19042. hozzászólásra
Válasz #19041. hozzászólásra
Ok
Válasz #19040. hozzászólásra
Az biztos hogy ez gyógyíthatatlan, és hogy el is kaptam az még biztosabb Illa berek, Marók erek, A kistrakisok jó emberek!!!