Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.41 FtUSD387.9 FtCHF425.17 FtGBP483.33 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #15600. hozzászólásra
Hát most ehhez mit szóljak? Egy rendes lakatosmühelyben biztos hogy meg lehet csinálni, hiszen mecsinálja a gyártó is.
De én úgy vagyok ezzel mint a .... amelyik disznót akar ölni, de se disznója, se szalmája. Vagyis nekem se lakatosmühely, se szaktudás. Olyan K....agrós megoldással meg nem akarom elbaxni az ekét mint az általam már említett fórumtársunk a Bagodiját. Mert ez ez eke így ahogy van nekem jó. De ha sikerül akkor miért ne legyen jobb?
Válasz #15586. hozzászólásra Értem a huzorészért 200euro elég drága de meg megmondom öszintén én a lakatos mühelyünben eltudnám készitení a Gábor féle ekéhez is készíttetem egy z alaku húzó tengelyt , azért vettem komplett ekét mert a kormánylemezhez és még pár alkatrészhez drágább lenne a szerszám mint az eke , mivel butor gyáraknak készitünk vasalkatrészeket ehez vagyunk berendezkedve.
Nekem lovasekéből van csinálva.Megmagasítottam a szárát,kicsit nagyobb ekevasakat tettem rá.Kb 55-60 cm a fogásszélessége és szépen dolgozik.Vadi új bagodira sem cserélném el.Annyi gyengéje van,hogy még lehetne magasabb,és nagyobb kormánylemezek rajta mert ha túl mélyen szántok átpereg felette a föld.De ezek nem nagy gondok.
Nem akartam hozzászólni, de osztom a véleményed. Népszerű eke, mert a magyar piacon sokáig nem volt más gyári eke. Aki lovas ekefejekből házilag készített holmival nyomult és nem sikerült jóra, az után biztos egy megváltás a gyári Bagodi. Szerintem ez a népszerűség oka.
A nagybátyámnak van egy bagodi 2 fejes 21/25-ös ekéje.Tz4-k-val húzza 1-es fokozatban baromi lassú tempóval.Eddig azt hittem,hogy azért nem fordít neki szépen mert kicsi a tempó.De most megnéztem a videót az agroteknika oldalán amit bt. belinkelt,és meg kell állapítsam,hogy ez az eke akkor sem fordít szépen ha meg van a tempó.Márpedig a videón egy 21-es Mitsu húzza jó tempóval,a talaj is jó,de az eke csak tereli a földet nem fordítja át rendesen.Én azt látom,hogy azért mert a kormánylemezek nagyon hátrafelé állnak és igy csak elcsúszik rajta a föld.És ezért lehet viszonylag könnyen húzni.Ha a menetirányra meredekebben állnának plusz még az ekevasak is laposabb szögben lennének akkor szépen átfordítanák a földet.Úgyhogy az én szememben a bagodi eke nem egy nagy durranás.
De köszönöm mindenkinek aki eddig ilyen vagy olyan értelemben hozzászólt vagy ezután fog hozzászólni az ekémhez, köszönöm az eke reklámozását. Igaz van és mindig lesz olyan is aki megpróbálja az egész eke-dolgot negatív fényben feltüntetni (pl. az ár miatt), azonban azoknak is köszönöm akik negatív értelemben szólnak hozzá. Mert ha jól emlékszem akkor Klapka Gyuri bácsi mondta, hogy bizony a negatív reklám is reklám! Szóval kösz´.
Mondom, erről nem akarok vitát nyitni, mert mindenki olyan kalappal köszön amilyen van neki. A véleményem leírtam, ismeritek, akinek olyan "nagy" eke kell az olyat vesz, akinek meg kisebb kell az kisebbet vesz. Nekem elég a kisebb is.
Üdvözlöm az urakat.
Bt66-én láttam azt az ekét élőben amit AGROTECHNIK-TRAKTOR KFT nél van nekem nagyon tetszik jó lenne nekem is mert a hinomoto símán elhúzná. Az ekével kapcsolatba annyit mondanék,hogy nem mindegy milyen talajon,milyen mélységben, és milyen traktorral. Mert a traktor súlya sokat számít mert én a 18-lovas hinomotoval a kétfejes lovasekével országút 2,ba kényelmesen húzza 25-27cm között.2x25-fogás szélességel. Én a mitsubishi Mt16-ossal megpróbáltam ugyan ezt és kb 20cm ig bírta húzni.
... meg egy fórumtársunk is kínál(t ?) eladásra egy Bagodi 21/25 -öst, szintén 100 ezerért, pedig az már volt vágva, hegesztve, szóval az már nem is eredet állapotú mint az enyémi.
Miért kerűlnek ennyibe a kistrakik?
A japiknál is borsos árba vannak?
És a japcsik csak a talajmarót ismerik?
Mire használják ők?
Szerintem mire megveszi az ember addigra valaki leakaszt rólla kb 500000-et és ezt komolyan hiszem!
Szerintem ehhez a 16 le-höz ami nekem van sok a 2x25 centi. Nem akarok erről újra vitát nyitni, tudom többeknek más a véleménye erről, de én így látom a dolgot. És ha valaha netán más kistrakim is lesz, az még a mostanitól is kisebb lesz, mégpedog a szélesség miatt. Mert ez a 100 centi szélesség elég jó, de a 90 centi még jobb lenne. De ott már kevesebb a ló is, úgyhogy nekem elég a 2x20 centis eke is. De a K....agrós az nem kell, nem tetszik. Tudom hogy jól szánt, láttam, mert itt is van egy ismerősömnek, viszont ronda mint a bün!
Tudod, ízlések és pofonok különböznek. Kinek a pap, kinek a papné. De nekem inkább a pap lánya!
Igazad van, a különbség szinte csak a húzórészben van, de ha azt külön meg akarom venni akkor is 200€-ba kerül. Ezt biztos tudom mert informálódtam. De azzal a húzórésszel az eke többféle nyomtávú trakihoz is megfelel. És ki tudja nem lesz-e idővel nekem is más trakim?
No, egy vadi új Bagodi 21/25-ös kettes eke mibe kerül MO-n?
Én komolyan nem tudom, de megkockáztatom a tippet hogy legalább 180 ezer Ft-ba, de talán még többe is. Hát ez a 640€ kb. annyi mint a 180 ezer Ft A jó szerszámnak azért van ára is..
Bencsiki mondanál valamit arról az ágyas páleszról.Milyen arányban van a kökény a paprika és a pálinka.Nekem is van alma,szőlő,és szilva pálinkám és gondoltam belőle valamennyit izgalmasabbá kéne tenni.
Üdv Gábor Gábor!
Csak azért mert ettől is van jobb, és ha eladnám akkor olyat vennék, mégpedig olyat mint a lenti képen van! Az a szürke amit kínálok újonnan 410€-ba kerül, ez a piros meg 640€-ba. Most van idő jövő őszig hirdetni, ha kell valakinek akkor vigye, ha nem kell senkinek akkor sincs gond, úgy megmarad nekem. Az árba meg kicsi alku belefér, de kótya-vetyéről szó sem lehet, mert ez EKE, nem pedig tákolmány.
Köszönöm az észrevételt.Valóban nem menne bele.De a vasak csak rá van rakva az eke testre.Az egyik képen jól látható,hogy nincs 1 csavar sem benne.Ezért fekszik a vas.
Laci!
Tom én is, pár évig tekergettem a kormányt Brit földön. Leginkább csak túlméretessel. Hát arra felé egész más a hozzáállás, nem a lehúzásról szól.
Jha, de ott nem dübörög a gazdaság
Szityu:Nincs semmi bajom csak egy kis gondlatot írtam le a kamionos gondokról.Szegeden is mindég azt mondják,hogy a kamionok teszik tönkre az utat és most aszfaltoztak szegeden és nem sokkal lett jobb mind volt!Kamionok a kerékpár útra nem mennek akkor az mért rósz?Bocs akiket nem érdekel és tudom,hogy ezek a dolgok nem ide tartoznak.
Hspityu:látás körbe van 2 traktor ami kb. február elején lesz aktuális.Nem haragszok semmiért.Ivásról meg annyit,hogy vezetés közben én se iszok csak ha megállok.
Csak megkóstoltam nem szoktam inni,sofőrködök én is,csak nem kamion mint Laci.A jogsi drága így szépen annyira leszoktam,hogy kb disznóvágáskor iszok egy felest.Meg ma csak úgy,család is van miattuk sem, így alakult,pedig a finom bort is szeretem,meg nyáron a söröcskét is.
Most csináltam meg az almapálinkát kökény - cseresznyepaprika ágyon.
Meg is kóstoltam. Néhányszor. Be kell állítani az arányokat.
Nekem bejön . Nem kicsit. Nagyon!
Szóval én is elnézést kérek, ha netán kimarad egy - két írásjel.
Nekem tetszik az eke és roppant módon kíváncsi vagyok a munkájára.Szóval amint készen van egy youtube videót nehogy elfelejtsetek csinálni.Feltöltve belinkelve ahogy kell.
Ügyesek vagytok úgy látom van még mit fejlődnöm.
Szegedi Laci nálatok mikor jön a traktor?nyáron beszéltünk róla azóta valami?Jézuska hozza?
Ha viccelni is lehet akkor:
Remélem kitermelték már a vasércet,amiből a traktorotokat legyártják.
Remélem nincs harag, ittam egy fél pálinkát lehet,hogy viccesebb vagyok mint szoktam....
Csaby:Ismét jót alkotsz!Remélem,hogy a próba üzemről lesz videó is!Előre is gratulálók!
Psycho:Kösz a méret leírást.
Bitt:Látod ez a vezetés tudás!Én is gyakorlóm már pár éve (1987-től)!Mindég azt lehet hallani,hogy a kamionosok mennek mind az állatok de senki nem tudja azt,hogy elvárják sokszor azt,hogy ma felraktam és tegnapra ott legyen az áru de közbe ki kell venni a pihenő időt és nem előzhetsz miközben kifizeted a belső sávot is.Ja nem beszélve arról,hogy 5 évente mindég újra kell vizsgázni 80-100e ft-ért.
35454 hozzászólás
Válasz #15588. hozzászólásra
![komondor](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20131214142920_2013_05_01_10.05.48.jpg)
nem olyan RONDA
Ha már az ekénél tarunk, kicseréltem az eke vasakat az ekémen szerintem már épp itt volt az ideje.![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20131213215527_20131213095.jpg)
Egyébként a Keletagros ekét biztos hogy a Keletagro gyártja...? A link mintha mást mondana.
http://torogepek.com/kistraktor-utan-eke15-le-tol/
Válasz #15600. hozzászólásra
Hát most ehhez mit szóljak? Egy rendes lakatosmühelyben biztos hogy meg lehet csinálni, hiszen mecsinálja a gyártó is.
De én úgy vagyok ezzel mint a .... amelyik disznót akar ölni, de se disznója, se szalmája. Vagyis nekem se lakatosmühely, se szaktudás. Olyan K....agrós megoldással meg nem akarom elbaxni az ekét mint az általam már említett fórumtársunk a Bagodiját. Mert ez ez eke így ahogy van nekem jó. De ha sikerül akkor miért ne legyen jobb?
Moderálta: (3932) 2013-12-16 08:31:24
Válasz #15586. hozzászólásra Értem a huzorészért 200euro elég drága de meg megmondom öszintén én a lakatos mühelyünben eltudnám készitení a Gábor féle ekéhez is készíttetem egy z alaku húzó tengelyt , azért vettem komplett ekét mert a kormánylemezhez és még pár alkatrészhez drágább lenne a szerszám mint az eke , mivel butor gyáraknak készitünk vasalkatrészeket ehez vagyunk berendezkedve.
Válasz #15598. hozzászólásra
Nekem lovasekéből van csinálva.Megmagasítottam a szárát,kicsit nagyobb ekevasakat tettem rá.Kb 55-60 cm a fogásszélessége és szépen dolgozik.Vadi új bagodira sem cserélném el.Annyi gyengéje van,hogy még lehetne magasabb,és nagyobb kormánylemezek rajta mert ha túl mélyen szántok átpereg felette a föld.De ezek nem nagy gondok.
Válasz #15597. hozzászólásra
Nem akartam hozzászólni, de osztom a véleményed. Népszerű eke, mert a magyar piacon sokáig nem volt más gyári eke. Aki lovas ekefejekből házilag készített holmival nyomult és nem sikerült jóra, az után biztos egy megváltás a gyári Bagodi. Szerintem ez a népszerűség oka.
A nagybátyámnak van egy bagodi 2 fejes 21/25-ös ekéje.Tz4-k-val húzza 1-es fokozatban baromi lassú tempóval.Eddig azt hittem,hogy azért nem fordít neki szépen mert kicsi a tempó.De most megnéztem a videót az agroteknika oldalán amit bt. belinkelt,és meg kell állapítsam,hogy ez az eke akkor sem fordít szépen ha meg van a tempó.Márpedig a videón egy 21-es Mitsu húzza jó tempóval,a talaj is jó,de az eke csak tereli a földet nem fordítja át rendesen.Én azt látom,hogy azért mert a kormánylemezek nagyon hátrafelé állnak és igy csak elcsúszik rajta a föld.És ezért lehet viszonylag könnyen húzni.Ha a menetirányra meredekebben állnának plusz még az ekevasak is laposabb szögben lennének akkor szépen átfordítanák a földet.Úgyhogy az én szememben a bagodi eke nem egy nagy durranás.
De köszönöm mindenkinek aki eddig ilyen vagy olyan értelemben hozzászólt vagy ezután fog hozzászólni az ekémhez, köszönöm az eke reklámozását. Igaz van és mindig lesz olyan is aki megpróbálja az egész eke-dolgot negatív fényben feltüntetni (pl. az ár miatt), azonban azoknak is köszönöm akik negatív értelemben szólnak hozzá. Mert ha jól emlékszem akkor Klapka Gyuri bácsi mondta, hogy bizony a negatív reklám is reklám! Szóval kösz´.
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz #15594. hozzászólásra
Mondom, erről nem akarok vitát nyitni, mert mindenki olyan kalappal köszön amilyen van neki. A véleményem leírtam, ismeritek, akinek olyan "nagy" eke kell az olyat vesz, akinek meg kisebb kell az kisebbet vesz. Nekem elég a kisebb is.
Üdvözlöm az urakat.
Bt66-én láttam azt az ekét élőben amit AGROTECHNIK-TRAKTOR KFT nél van nekem nagyon tetszik jó lenne nekem is mert a hinomoto símán elhúzná. Az ekével kapcsolatba annyit mondanék,hogy nem mindegy milyen talajon,milyen mélységben, és milyen traktorral. Mert a traktor súlya sokat számít mert én a 18-lovas hinomotoval a kétfejes lovasekével országút 2,ba kényelmesen húzza 25-27cm között.2x25-fogás szélességel. Én a mitsubishi Mt16-ossal megpróbáltam ugyan ezt és kb 20cm ig bírta húzni.
Válasz #15590. hozzászólásra
... meg egy fórumtársunk is kínál(t ?) eladásra egy Bagodi 21/25 -öst, szintén 100 ezerért, pedig az már volt vágva, hegesztve, szóval az már nem is eredet állapotú mint az enyémi.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/4675622/Bagodi-Bea-25-25-kis-eke.html
Valakinek bejött vissza már az ára?![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Miért kerűlnek ennyibe a kistrakik?![smile aikido](/oldforum/images/smiles/aikido.gif)
A japiknál is borsos árba vannak?
És a japcsik csak a talajmarót ismerik?
Mire használják ők?
Szerintem mire megveszi az ember addigra valaki leakaszt rólla kb 500000-et és ezt komolyan hiszem!
Válasz #15587. hozzászólásra
Utánanéztem, itt pl. 189 ezer Ft.
http://agrotechnik.hu/termekek/adapterek/bagodi-eke-bea-21-25-szogallitos
Válasz #15587. hozzászólásra
![smile thumbdown](/oldforum/images/smiles/thumbdown.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz #15585. hozzászólásra
Szerintem ehhez a 16 le-höz ami nekem van sok a 2x25 centi. Nem akarok erről újra vitát nyitni, tudom többeknek más a véleménye erről, de én így látom a dolgot. És ha valaha netán más kistrakim is lesz, az még a mostanitól is kisebb lesz, mégpedog a szélesség miatt. Mert ez a 100 centi szélesség elég jó, de a 90 centi még jobb lenne. De ott már kevesebb a ló is, úgyhogy nekem elég a 2x20 centis eke is. De a K....agrós az nem kell, nem tetszik. Tudom hogy jól szánt, láttam, mert itt is van egy ismerősömnek, viszont ronda mint a bün!
Tudod, ízlések és pofonok különböznek. Kinek a pap, kinek a papné. De nekem inkább a pap lánya!
Kérdés: vett már itt vki Bagodit 180 e ft ért? Várom válaszokat))
Válasz #15583. hozzászólásra
Igazad van, a különbség szinte csak a húzórészben van, de ha azt külön meg akarom venni akkor is 200€-ba kerül. Ezt biztos tudom mert informálódtam. De azzal a húzórésszel az eke többféle nyomtávú trakihoz is megfelel. És ki tudja nem lesz-e idővel nekem is más trakim?
Válasz #15583. hozzászólásra
640 euro az kb 200 e ft. Kelet Agrosbol is 3 db eke. amig él kitart))
Válasz #15582. hozzászólásra
No, egy vadi új Bagodi 21/25-ös kettes eke mibe kerül MO-n?
Én komolyan nem tudom, de megkockáztatom a tippet hogy legalább 180 ezer Ft-ba, de talán még többe is. Hát ez a 640€ kb. annyi mint a 180 ezer Ft A jó szerszámnak azért van ára is..
Válasz #15580. hozzászólásra Nézegettem itt a két ekét és én csak a huzo részben látok külömbséget és az a kérdésem igy megéri az árkülömbözetet?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Válasz #15580. hozzászólásra
Tudod mi kicsi pénzben gondolkodunk. Euro az nem forint ,itt nagy a szegénység. Mintha vmikor te is ezt irtad volna. De mindegy))
Válasz #15560. hozzászólásra
Jó estét!
Bencsiki mondanál valamit arról az ágyas páleszról.Milyen arányban van a kökény a paprika és a pálinka.Nekem is van alma,szőlő,és szilva pálinkám és gondoltam belőle valamennyit izgalmasabbá kéne tenni.
Válasz #15579. hozzászólásra
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20131213184522_pnj220pa.jpg)
Üdv Gábor Gábor!
Csak azért mert ettől is van jobb, és ha eladnám akkor olyat vennék, mégpedig olyat mint a lenti képen van! Az a szürke amit kínálok újonnan 410€-ba kerül, ez a piros meg 640€-ba. Most van idő jövő őszig hirdetni, ha kell valakinek akkor vigye, ha nem kell senkinek akkor sincs gond, úgy megmarad nekem. Az árba meg kicsi alku belefér, de kótya-vetyéről szó sem lehet, mert ez EKE, nem pedig tákolmány.
Válasz #15570. hozzászólásra
Jo jo de 100 e ért? ha annyira jo miért adja el?))
Válasz #15558. hozzászólásra
Üdv hspityu!
Köszi!Készülni fog majd videó is.Megfogom osztani veletek.
Válasz #15556. hozzászólásra![smile cool](/oldforum/images/smiles/cool.gif)
Szia Laci!Köszi,igyekszem tudod!
Majd ha kész lesz teljesen,készül majd videó is.
Válasz #15555. hozzászólásra
Köszönöm az észrevételt.Valóban nem menne bele.De a vasak csak rá van rakva az eke testre.Az egyik képen jól látható,hogy nincs 1 csavar sem benne.Ezért fekszik a vas.
Válasz #15554. hozzászólásra
Üdv Bencsiki!Köszönöm!Igen minden típust megfigyeltem,így próbálok építeni 1 jó ekét.Meglátjuk mi lesz belőle.
Válasz #15515. hozzászólásra![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Ez jól néz ki AGROKID!
Válasz #15568. hozzászólásra
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Laci!
Tom én is, pár évig tekergettem a kormányt Brit földön. Leginkább csak túlméretessel. Hát arra felé egész más a hozzáállás, nem a lehúzásról szól.
Jha, de ott nem dübörög a gazdaság
Nekem is ismerős,de nem tudom honnan (na vajon?).
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Muszáj neked mindent észrevenni?
Sziasztok!
Találtam egy eladó ekét hátha érdekel valakit. Nekem nagyon ismerős valahonnan.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/4885174/Ketfejes-eke-kiseke-kistraktorhoz.html
Válasz #15567. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Az biztos. 2 feles után mész, mint a duracell nyuszi!
Sziasztok!
Szityu:Nincs semmi bajom csak egy kis gondlatot írtam le a kamionos gondokról.Szegeden is mindég azt mondják,hogy a kamionok teszik tönkre az utat és most aszfaltoztak szegeden és nem sokkal lett jobb mind volt!Kamionok a kerékpár útra nem mennek akkor az mért rósz?Bocs akiket nem érdekel és tudom,hogy ezek a dolgok nem ide tartoznak.
Hspityu:látás körbe van 2 traktor ami kb. február elején lesz aktuális.Nem haragszok semmiért.Ivásról meg annyit,hogy vezetés közben én se iszok csak ha megállok.
Válasz #15560. hozzászólásra
Igazi multivitamin.
Válasz #15565. hozzászólásra
Így már ne ülj a trakira.
Válasz #15564. hozzászólásra
Már nem. Kész a keverés. Előtte kóstolgattam.
Megérte....
Válasz #15563. hozzászólásra
Most kóstolgatsz?
Válasz #15561. hozzászólásra
![smile blink](/oldforum/images/smiles/blink.gif)
Nem kell mindenkinek kedvelnie az alkoholt.
Az is ember, aki nem iszik. Csak nem annyira vidám.
Válasz #15559. hozzászólásra
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Azért a fél liter az már nem semmi!
Válasz #15559. hozzászólásra
![smile tonguep](/oldforum/images/smiles/tonguep.gif)
Csak megkóstoltam nem szoktam inni,sofőrködök én is,csak nem kamion mint Laci.A jogsi drága így szépen annyira leszoktam,hogy kb disznóvágáskor iszok egy felest.Meg ma csak úgy,család is van miattuk sem, így alakult,pedig a finom bort is szeretem,meg nyáron a söröcskét is.
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Most csináltam meg az almapálinkát kökény - cseresznyepaprika ágyon.
Meg is kóstoltam. Néhányszor. Be kell állítani az arányokat.
Nekem bejön . Nem kicsit. Nagyon!
Szóval én is elnézést kérek, ha netán kimarad egy - két írásjel.
Fél pálesztől????
Válasz #15553. hozzászólásra
![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Üdv.
Nekem tetszik az eke és roppant módon kíváncsi vagyok a munkájára.Szóval amint készen van egy youtube videót nehogy elfelejtsetek csinálni.Feltöltve belinkelve ahogy kell.
Ügyesek vagytok úgy látom van még mit fejlődnöm.
Szegedi Laci nálatok mikor jön a traktor?nyáron beszéltünk róla azóta valami?Jézuska hozza?
Ha viccelni is lehet akkor:
Remélem kitermelték már a vasércet,amiből a traktorotokat legyártják.
Remélem nincs harag, ittam egy fél pálinkát lehet,hogy viccesebb vagyok mint szoktam....
Válasz #15556. hozzászólásra
![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Laci,
mintha kicsit feldobtad volna az agyad!
Sziasztok!
!
![smile angry](/oldforum/images/smiles/angry.gif)
.
Csaby:Ismét jót alkotsz!Remélem,hogy a próba üzemről lesz videó is!Előre is gratulálók
Psycho:Kösz a méret leírást.
Bitt:Látod ez a vezetés tudás!Én is gyakorlóm már pár éve (1987-től)!Mindég azt lehet hallani,hogy a kamionosok mennek mind az állatok de senki nem tudja azt,hogy elvárják sokszor azt,hogy ma felraktam és tegnapra ott legyen az áru de közbe ki kell venni a pihenő időt és nem előzhetsz miközben kifizeted a belső sávot is.Ja nem beszélve arról,hogy 5 évente mindég újra kell vizsgázni 80-100e ft-ért
Válasz #15553. hozzászólásra
Szerintem ez keményebb földön ez nem fogja behúzni magát a földbe.