Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR402.09 FtUSD387 FtCHF423.73 FtGBP481.7 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én jelenleg gázperzselővel indítok egy kicsit a gép alá melegítek de csak módjával nehogy kiégjenek a szimeringek közben letakarom az egészet vastag pokróccal az egész blokk fölmelegszik kb 20 fokosra aztán hidegindító,és már is.......2 légköbméter füstMondjuk 15 perc kell hozzá de nem bonyesz csak nem szabad felügyelet nélkűl othagyni a tüzet!Azalatt morzsolni szoktam kézzel
Válasz #15344 hozzászólás helló mindenkinek, nekem is ez a bajom bár nem a 15fokba hanem még ha hidegebb van. próbáld egyszerűbben indítani nekem be vált, bár egy picit macerás. a levegő csövet a toroknál le veszed és egy gázolajos csutkát meg gyújtasz és indításnál oda rakod hogy forró levegőt szívjon be. próbáld meg ha gondolod.
Válasz #15393. hozzászólásra
Azzal kezdtem hogy "bocsi", mert igazán nem megsérteni akartalak, de ha nekem ez a véleményem akkor minek hazudjak?
De igazad van, azt a 20 ropit valóban megérte.
Köszi szépen a véleményed egy kicsit meg is sértődtem, csak vicceltem mindenkinek szive joga eldönteni mi tetszik és mi nem! Nem tudom majd milyen lesz de ennyi pénzért muszáj volt megvennem! 20000 FT volt!
Bocsi, de én hü maradok ömagamhoz, nem tudok ellentmondani az első, és ebben az esetben negatív benyomásnak.
Magyarán mondva, nekem nem tetszik ez az eke, első ránézésre olyan agyonhasznált, ócska ekének tünik, talán még "sok" is lesz a trakidnak,. Persze ettől még lehet jó és és szépen is szánthat, de egy ilyen igazán szép és szinte új kistrakihoz választhattál volna valami szemrevalóbb ekét is. Igaz ugyan hogy a szépség nem minden, de azért a ruha is teszi az embert! Most is azt mondom amit anno mondtam amikor azt kérdezted hogy milyen eke lenne jó a kistrakidhoz, ehhez a teljesítményhez a TZ-4K-hoz való PON-25 -ös váltvaforgatós eke nagyon jó lenne, vagy valamilyen ahhoz hasonló, pl. az egyfejes Bagodi 21/25-ös.
De azért legyen sok örömöd az ekében, használd egészséggel.
Lenne egy kérdésem.
Kapok egyik ismerősömtől 10 liter motorolajat.
Egy kft-ben dolgozik,olyan lenne amit használnak a steyr stb nagy gépekben.
100% hogy motorolajat hoz,de honnan lehet megtudni hogy tuti biztos hogy tényleg motorolaj?
Sőt még Nyíregyházán túl van!
Hát 170 000 + 40 000 az annyi mint 210 ezer. Még ha le is alkudsz 10-20 ezret egy ilyen NSN pótkocsi szerintem ennyit nem ér meg. Sőt vadi új állapotában sem került talán ennyibe! És még hogy "használható" is legyen akkor a billentést át kell alakítani valahogy úgy mint a Bagodin van, mert így, hogy a plató a tengelyen billen hát az nem az igazi.
Egyébként megvetted???
Szia, ha jól tudom a tied 3 hengeres, a YM1500 kettő. Méreteiben és súlyban némileg kisebb mint a YM1500. Viszont nem tudják letagadni, hogy rokonok csak rájuk kell nézni
Válasz #15365. hozzászólásra
Ahogy elnézem elég népszerű a YM1500 itt a fórumon:
Szem,Balázs1994,Hargita,Bég mi mind ilyennel pöfögünk.
Valaki kimaradt még? Lassan saját topicot nyithatunk
Szia Zé!
Nekem is yanmar ym1500d trakim van.
Nekem nincs rajta izzítás de probléma nélkül indul ilyen hidegben is.
Gondolkodtam rajta hogy kéne rá tegyek, de egyenlőre nincs rá szükség.
Nem rég volt önindító problémám nekem is.
Olyat csinált,mintha lelenne merülve az akksi,tehát lassan vagy nem is hajtott az önindító.
Elvittem a barátomhoz aki autó villamosság műszerész.
Megnéztük,és az egyik kefe fel volt akadva,ill. annál a nyomórugó el volt törve.
Belerakott egyet,kipucolta a kommutátort,kis zsír a csapágyakra és tökéletes lett.
Pl. a bendixre azt mondta hogy úgy néz ki mint a suzukié.
Ez a gép előtt egy yanmar f14 trakim volt,annak az önindítója valami nissan autóval egyezett.
A bendix-et cseréltük az f14 nél.
Tehát, körül kell nézni a japán autók táján mert van olyan alkatrész ami ugyan az.
pl. bontóban.
Fatornyos kis faludban. Csurgóra jártam gimibe, de nagyon régen. Ki-ki jártunk Ágneslakra fürcsiznis, dtb. Megírtad a neten kis falud nevét, megtaláltam. Ha akarod tedd közzé te, ha nem, nem.
Hajrá Somogyország!
Válasz #15344. hozzászólásra ZÉ üdv a csapatban márka társak vagyunk nekem is 1500d van az ölinditot olcsobb felujitattni olcsobb mint a Fürinél mindent megtudnak javitani.
35454 hozzászólás
Én jelenleg gázperzselővel indítok egy kicsit a gép alá melegítek de csak módjával nehogy kiégjenek a szimeringek közben letakarom az egészet vastag pokróccal az egész blokk fölmelegszik kb 20 fokosra aztán hidegindító,és már is.......2 légköbméter füst
Mondjuk 15 perc kell hozzá de nem bonyesz csak nem szabad felügyelet nélkűl othagyni a tüzet!Azalatt morzsolni szoktam kézzel![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Válasz #15402. hozzászólásra
Én a 80-as MTZ-ét gázlámpával indítottam.
Válasz #15400. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Hallottam már hajszárítós vagy hőlégfúvós indításról is....
Válasz #15344 hozzászólás helló mindenkinek, nekem is ez a bajom bár nem a 15fokba hanem még ha hidegebb van. próbáld egyszerűbben indítani nekem be vált, bár egy picit macerás. a levegő csövet a toroknál le veszed és egy gázolajos csutkát meg gyújtasz és indításnál oda rakod hogy forró levegőt szívjon be. próbáld meg ha gondolod.
Válasz #15398. hozzászólásra
Az eke miatt raktam fel mert tetszik az eke.
http://www.youtube.com/watch?v=7CxpRVU4etc
Válasz #15394. hozzászólásra
Én meg irtam hogy csak vicceltem!
Válasz #15392. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Amugy nem ezt gondoltam végleges ekémnek! Jobban tetszene nekem is egy Bagodi eke de most csak erre futotta!
Válasz #15393. hozzászólásra
Azzal kezdtem hogy "bocsi", mert igazán nem megsérteni akartalak, de ha nekem ez a véleményem akkor minek hazudjak?
De igazad van, azt a 20 ropit valóban megérte.
Válasz #15392. hozzászólásra
Köszi szépen a véleményed egy kicsit meg is sértődtem, csak vicceltem mindenkinek szive joga eldönteni mi tetszik és mi nem! Nem tudom majd milyen lesz de ennyi pénzért muszáj volt megvennem! 20000 FT volt!
Válasz #15387. hozzászólásra
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Bocsi, de én hü maradok ömagamhoz, nem tudok ellentmondani az első, és ebben az esetben negatív benyomásnak.
Magyarán mondva, nekem nem tetszik ez az eke, első ránézésre olyan agyonhasznált, ócska ekének tünik, talán még "sok" is lesz a trakidnak,. Persze ettől még lehet jó és és szépen is szánthat, de egy ilyen igazán szép és szinte új kistrakihoz választhattál volna valami szemrevalóbb ekét is. Igaz ugyan hogy a szépség nem minden, de azért a ruha is teszi az embert! Most is azt mondom amit anno mondtam amikor azt kérdezted hogy milyen eke lenne jó a kistrakidhoz, ehhez a teljesítményhez a TZ-4K-hoz való PON-25 -ös váltvaforgatós eke nagyon jó lenne, vagy valamilyen ahhoz hasonló, pl. az egyfejes Bagodi 21/25-ös.
De azért legyen sok örömöd az ekében, használd egészséggel.
Itt a másik szerzeményem egy gödörfuró!![traktór](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20131207160423_eskuv_2010_08.11..jpg)
Válasz #15389. hozzászólásra
Egyszer meghuztam de nem volt idöm állítani! De úgynézki hogy birni fogja!
Válasz #15387. hozzászólásra![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Gratula. Jól néz ki, Próbáltad már?
Válasz #15384. hozzászólásra![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Majd nem E2304 Hinomotó vagy valami hasonló.
Itt az eke is!
Sziasztok! Most vettem az ekét remélem jó lesz!![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz #15383. hozzászólásra
Talán a 20-as Hinomoto?
Válasz #15382. hozzászólásra
![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
IGEN
Válasz #15381. hozzászólásra
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
![smile smile](/oldforum/images/smiles/smile.gif)
Akkorszerintem lesz másik...
Eladtam a trakim.![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
![smile sad](/oldforum/images/smiles/sad.gif)
Lenne egy kérdésem.
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Kapok egyik ismerősömtől 10 liter motorolajat.
Egy kft-ben dolgozik,olyan lenne amit használnak a steyr stb nagy gépekben.
100% hogy motorolajat hoz,de honnan lehet megtudni hogy tuti biztos hogy tényleg motorolaj?
Válasz #15328. hozzászólásra
Sőt még Nyíregyházán túl van!
Hát 170 000 + 40 000 az annyi mint 210 ezer. Még ha le is alkudsz 10-20 ezret egy ilyen NSN pótkocsi szerintem ennyit nem ér meg. Sőt vadi új állapotában sem került talán ennyibe! És még hogy "használható" is legyen akkor a billentést át kell alakítani valahogy úgy mint a Bagodin van, mert így, hogy a plató a tengelyen billen hát az nem az igazi.
Egyébként megvetted???
Várja a tavaszt az ekém!![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20131207125758_traki_159.jpg)
Válasz #15374. hozzászólásra
Szia, ha jól tudom a tied 3 hengeres, a YM1500 kettő. Méreteiben és súlyban némileg kisebb mint a YM1500. Viszont nem tudják letagadni, hogy rokonok csak rájuk kell nézni
Válasz #15375. hozzászólásra
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Meg a Ferus, meg a Jenő
Válasz #15373. hozzászólásra
Zala megye, Búcsúszentlászló.
Bödöcs Tibor humorista a mi celebünk
Válasz #15367. hozzászólásra
Az enyém 1401D. Sokban különbözik?
BÉG te zala megyében vagy Zala faluban laksz?![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Az én gépem ráadásúl botkormányos!![smile cowboy](/oldforum/images/smiles/cowboy.gif)
Válasz #15369. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
YM1500 tulajok:Szem,Balázs1994,Hargita,Zé,zoli82,Bég
Szia Zé!
Próbáltad már a Fürinél?
Hátha kicsit olcsóban az aranynál van bontott.
Válasz #15367. hozzászólásra
Igen én kimarattam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #15367. hozzászólásra![smile blushing](/oldforum/images/smiles/blushing.gif)
Ja és persze Zé!
Válasz #15365. hozzászólásra![smile laugh](/oldforum/images/smiles/laugh.gif)
Ahogy elnézem elég népszerű a YM1500 itt a fórumon:
Szem,Balázs1994,Hargita,Bég mi mind ilyennel pöfögünk.
Valaki kimaradt még? Lassan saját topicot nyithatunk
Válasz #15362. hozzászólásra![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Nincs is az országban olyan ember aki ne hallott volna Öszödről
Feri bácsi elintézte
Válasz #15344. hozzászólásra
Szia Zé!
Nekem is yanmar ym1500d trakim van.
Nekem nincs rajta izzítás de probléma nélkül indul ilyen hidegben is.
Gondolkodtam rajta hogy kéne rá tegyek, de egyenlőre nincs rá szükség.
Nem rég volt önindító problémám nekem is.
Olyat csinált,mintha lelenne merülve az akksi,tehát lassan vagy nem is hajtott az önindító.
Elvittem a barátomhoz aki autó villamosság műszerész.
Megnéztük,és az egyik kefe fel volt akadva,ill. annál a nyomórugó el volt törve.
Belerakott egyet,kipucolta a kommutátort,kis zsír a csapágyakra és tökéletes lett.
Pl. a bendixre azt mondta hogy úgy néz ki mint a suzukié.
Ez a gép előtt egy yanmar f14 trakim volt,annak az önindítója valami nissan autóval egyezett.
A bendix-et cseréltük az f14 nél.
Tehát, körül kell nézni a japán autók táján mert van olyan alkatrész ami ugyan az.
pl. bontóban.
Válasz #15358. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Fatornyos kis faludban. Csurgóra jártam gimibe, de nagyon régen. Ki-ki jártunk Ágneslakra fürcsiznis, dtb. Megírtad a neten kis falud nevét, megtaláltam. Ha akarod tedd közzé te, ha nem, nem.
Hajrá Somogyország!
Válasz #15362. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz #15360. hozzászólásra SZia tudod hol volt a Gyurcsán beszéd hát segitek Balatonőszödön lakom és igy nem vagyok büszke ez a barom végett.![smile cursing](/oldforum/images/smiles/cursing.gif)
Felénk már volt a mikulás.![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20131206162708_1451556_601240643246669_1190185864_n.jpg)
Válasz #15359. hozzászólásra
Üdv Balázs1994! Merre trakizol kis országunkban?
Válasz #15357. hozzászólásra Misikém baromi nagy a szél de süt a nap és nincsen hideg.
Válasz #15354. hozzászólásra
Merre jártál sokat? Mert ez így elég tág meghatározás.{ha nem titok}.
Válasz #15356. hozzászólásra
![smile hammer](/oldforum/images/smiles/hammer.gif)
Szia Balázs!
Felétek is fúj a szél?
Válasz #15344. hozzászólásra ZÉ üdv a csapatban márka társak vagyunk nekem is 1500d van az ölinditot olcsobb felujitattni olcsobb mint a Fürinél mindent megtudnak javitani.![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Válasz #15346. hozzászólásra
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Szuper! Ha nem sikerül a szaporítás, akkor számítok rád!