Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR407 FtUSD390.32 FtCHF429.55 FtGBP486.38 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szevasztok. Bocsi, kicsit OFF.
Keresgéltem a neten és ezeket találtam:
A képeken látható a TZ-4K kistraki potenciális "elődje" és "utódja", de egyik változat sem került sorozatgyártásra. Sem a szociban, sem utána. Pedig véleményem szerint sem az "előd" sem az "utód" nem néz ki rosszul, sőt az "utód" szerintem egészen olyan japós kinézetü kistraki lett volna.
Ajaj köszönöm de nem az enyém csak 2 hétig lesz nálam.Ahogy írtam csak egy idöre bövúlt a gépállomány.Egy halászteleki kertész barátomé és egy bakháthúzót állítunk be utána.Faja gép de könnyü és fel kell súlyozni.A héten több melóban kipróbálom és csinálok képeket.
Üdvözletem a fórumtársaknak.
Gratulálok Agrokid,és jó egészséget a családnak.Tegnap meg szaporodott a gépállomány egy idöre gondoltam hozok róluk egy pár képet.Remélem nem rugnak össze a sátorban.
Gratula a kis jövevényhez
Nagyra nőjön.Anya is jól van remélem.A "Tejfakasztó" gondolom már le is van tudva.Az én kisfiam már 5 évesen vezeti a traktort,a powershiftet is kezeli ,de azt nem szeretem még.A múltkor előremenetből berakta hátrafelé .
Válasz #14028. hozzászólásra
Üdv! Az aszályhoz képest, ez a kuki nem is lett olyan rossz.Tegnap törtem, de nem tudom mennyi lehet a vize. Góréban szárítom, talán nem lesz baja.
Válasz #14020. hozzászólásra
Miért, milyen széles a Kubota?
De szerintem lehetetlen hogy nem tudod használni, egy oldalra mindig lehet használni csak egy TZ-4K -s vonópad kell hozzá és abba kell akasztani, ott tudod tenni jobbra is balra is. Viszont ha forgatni akarod és ha nagyon széles a traki akkor valóban használhatatlan.
Itt egy rajz hogy ehhez az ekéhez milyen széles kell hogy legyen a traki hogy forgatni is tudd. Ez szerint a nyomtávnak 88 centinek kell lenni, nekem 90 centim van, azt hiszem ez még talán megengedhető tolerancia.
Bt66. Nekem is van egy ilyen, de mióta a tz4k nem megy, nem használjuk. Pontosabban nem tudom kihasználni a Kubotával a traki szélessége miatt. Amúgy nagyon szépen dolgozik ez az eke is. Jól fordít.
Csatlakozom a gratulációhoz, Agrokid, legyen a kis legénybenben sok-sok örömöd.
Ez a PON-25 -ös eke a mai szerzeményem, 75€-t adtam érte, +az üzemanyag ára, ennyi pénzért nem volt szívem nem megvenni. Igaz 180 km-t autóztam érte oda-vissza, de még így is mindig 100€ alatt maradtam összesen is. Igaz a két ekevasat jó lenne újra cserélni, de jelen állapotában is használható. Ha megmarad nekem akkor veszek rá újakat, ha sikerülne tisztes haszonnal eladni akkor vigyék így.
Én csak országuti eggyel szántok, mert fogatos ekéből készült az ekém.Annyira megszokták a lovak sebeségét, hogy nem akarom stresszelni őket magasabb sebességfokozattal!
Anno régen mi úgy tanultuk,hogy a régebbi ekefej típúsok 4-6, az újabb ekefej típúsoknak 8-12 Km/h a vontatási sebessége.
Mint az előbb írtam én országúti 2 vagy 3 ban szántok,ilyenkor haladok is,meg szépen fordít is.
az országúti negyediket nem bírja
Válasz #14011. hozzászólásra
Ez is igaz.
De azért nehogy már redukált 2-ben vagy 3-ban szántsak, ez a "sebesség" nem nekem való. Akkor inkább 1-es ekével szántanák.
Válasz #14003. hozzászólásra
Ha a kormánylemez jó kialakítású, akkor viszonylag kis sebességnél is szépen fordít az eke, de a tempó semmiképpen sem hátrány.
Agrokid a 25/25 kötöttben a Bagodiból kipróbálnám de,én hiszek nektek az nagyobb mint a 21/25 meg nekem fontos lenne a szögállító rész,kerítés melletti szántás miatt.
Fifi nem ismétlem magam majd pár fotót lőj rá és kész .
Azért nem hírdetem már mert a kiskerteknél le veszek 1 fekjet és a 26-os yanmar röhögve viszi a 2 fejes vf ekével kinlódás a kiskert /kiskert a 10x 10-es/
az van ráírva bagodi bea-volt mellette egy másik arra 21/25,vagy 25/21 volt írva, de most már akkor nem tudom milyen bíztos hogy csapszegekkel lehet állítani az ekét . kár hogy nem fényképeztem le
35454 hozzászólás
Jó estét mindenkinek http://aprod.hu/hirdetes/kubota-gl280-japan-kistraktor-ID1uSTn.html#f71c55b101
Válasz #14052. hozzászólásra
Esetenként igen.
Válasz #14046. hozzászólásra
Jól néz ki, vajon benzines?
Agrokid! Gratulálok!
Szevasztok. Bocsi, kicsit OFF.
Keresgéltem a neten és ezeket találtam:
A képeken látható a TZ-4K kistraki potenciális "elődje" és "utódja", de egyik változat sem került sorozatgyártásra. Sem a szociban, sem utána. Pedig véleményem szerint sem az "előd" sem az "utód" nem néz ki rosszul, sőt az "utód" szerintem egészen olyan japós kinézetü kistraki lett volna.
Ajaj köszönöm de nem az enyém csak 2 hétig lesz nálam.Ahogy írtam csak egy idöre bövúlt a gépállomány.Egy halászteleki kertész barátomé és egy bakháthúzót állítunk be utána.Faja gép de könnyü és fel kell súlyozni.A héten több melóban kipróbálom és csinálok képeket.
Válasz #14038. hozzászólásra
Válasz #14046. hozzászólásra
Egy ilyen YANMART én is elfogadnék ezzel nem lenne taposás permetezésnél.
http://www.youtube.com/watch?v=IxqolfSyakc
Idenézzetek a kis japó milyen ISEKIT tud csinálni.
http://www.youtube.com/watch?v=IxqolfSyakc
Válasz #14041. hozzászólásra
Persze,hogy szép hisz ez egy Yanmar
Gratulálok Ati!
Válasz #14043. hozzászólásra
Köszi szépen!
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=456745391104683&set=a.387478571364699.1073741827.100003076784453&type=1&theater
Gratulálok Agrokid a kisfiadhoz,és jó egészséget kívánok neki.
Köszi szépen!
VÉGRE MÉG EGY AF -ES TRAKI!
Ami szép, az szép!
Válasz #14035. hozzászólásra
Válasz #14030. hozzászólásra
Köszi szépen.
Ismerős a szitu, az én fiam is csinálta már ugyan ezt.
Üdvözletem a fórumtársaknak.
Gratulálok Agrokid,és jó egészséget a családnak.Tegnap meg szaporodott a gépállomány egy idöre gondoltam hozok róluk egy pár képet.Remélem nem rugnak össze a sátorban.
AGROKID
gratula kis emberhez
Üdv! Nem tudom érdekel e valakit egy talajmaró!
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/3971105/Yanmar-kistraktohoz-gyari-talajmaro.html
Válasz #14027. hozzászólásra
Éljen MikroKid!
Válasz #14033. hozzászólásra
Ja tz4k ekével...
Válasz #14015. hozzászólásra
Szerintem lassú a 3.-4. én mindíg 6.-7.-el csinálom ha bírja miért ne???
Válasz #14031. hozzászólásra
90cm-es vascső lábakon áll a góré, eddig még nem sikerült följutni egy egérnek sem.
Válasz #14029. hozzászólásra
Szép termés biztos,hogy rendben lesz csak sok egér ne legyen.
Én már raktam ki nekik mérget és fogy is rendesen.
AGROKID
Gratula a kis jövevényhez
Nagyra nőjön.Anya is jól van remélem.A "Tejfakasztó" gondolom már le is van tudva.Az én kisfiam már 5 évesen vezeti a traktort,a powershiftet is kezeli ,de azt nem szeretem még.A múltkor előremenetből berakta hátrafelé .
Válasz #14028. hozzászólásra
Üdv! Az aszályhoz képest, ez a kuki nem is lett olyan rossz.Tegnap törtem, de nem tudom mennyi lehet a vize. Góréban szárítom, talán nem lesz baja.
Válasz #14026. hozzászólásra
A kukoricám vize lement már 19-re...(öröm, bódogszág...)
Köszönöm mindenkinek, Így mostmár tudunk egyszerre dolgozni a 3 trakival. Igaz ahoz még pár évnek el kell telni!
Válasz #14025. hozzászólásra
Nem hogy tárcsázni hanem a napraforgót levágni sem sikerült.
Válasz #14024. hozzászólásra
Nem nagyon kellett még felénk tárcsázni a víztől, igaz?
Gratulálok Agrokid!Jó egészséget és sok boldogságot.
Gratulálok Agrokid!Jó egészséget és sok boldogságot az egész családnak!
Gratulálok én is! Jó egészséget a családnak!
Válasz #14020. hozzászólásra
Miért, milyen széles a Kubota?
De szerintem lehetetlen hogy nem tudod használni, egy oldalra mindig lehet használni csak egy TZ-4K -s vonópad kell hozzá és abba kell akasztani, ott tudod tenni jobbra is balra is. Viszont ha forgatni akarod és ha nagyon széles a traki akkor valóban használhatatlan.
Itt egy rajz hogy ehhez az ekéhez milyen széles kell hogy legyen a traki hogy forgatni is tudd. Ez szerint a nyomtávnak 88 centinek kell lenni, nekem 90 centim van, azt hiszem ez még talán megengedhető tolerancia.
Válasz #14018. hozzászólásra
Agrokid. Gratulálok a kis legényhez én is! :)
Bt66. Nekem is van egy ilyen, de mióta a tz4k nem megy, nem használjuk. Pontosabban nem tudom kihasználni a Kubotával a traki szélessége miatt. Amúgy nagyon szépen dolgozik ez az eke is. Jól fordít.
Válasz #14017. hozzászólásra
Én is, én is, én is!!!
Válasz #14017. hozzászólásra
Csatlakozom a gratulációhoz, Agrokid, legyen a kis legénybenben sok-sok örömöd.
Ez a PON-25 -ös eke a mai szerzeményem, 75€-t adtam érte, +az üzemanyag ára, ennyi pénzért nem volt szívem nem megvenni. Igaz 180 km-t autóztam érte oda-vissza, de még így is mindig 100€ alatt maradtam összesen is. Igaz a két ekevasat jó lenne újra cserélni, de jelen állapotában is használható. Ha megmarad nekem akkor veszek rá újakat, ha sikerülne tisztes haszonnal eladni akkor vigyék így.
Gratulálok Agrokidnek a kis fiához
https://www.facebook.com/photo.php?v=1392988124271055&set=vb.100006796413830&type=2&theater
Válasz #14014. hozzászólásra
Én csak országuti eggyel szántok, mert fogatos ekéből készült az ekém.Annyira megszokták a lovak sebeségét, hogy nem akarom stresszelni őket magasabb sebességfokozattal!
Anno régen mi úgy tanultuk,hogy a régebbi ekefej típúsok 4-6, az újabb ekefej típúsoknak 8-12 Km/h a vontatási sebessége.
Mint az előbb írtam én országúti 2 vagy 3 ban szántok,ilyenkor haladok is,meg szépen fordít is.
az országúti negyediket nem bírja
Ez nem több 15 cm-es mélységnél!
Válasz #14011. hozzászólásra
Ez is igaz.
De azért nehogy már redukált 2-ben vagy 3-ban szántsak, ez a "sebesség" nem nekem való. Akkor inkább 1-es ekével szántanák.
Válasz #14003. hozzászólásra
Ha a kormánylemez jó kialakítású, akkor viszonylag kis sebességnél is szépen fordít az eke, de a tempó semmiképpen sem hátrány.
Agrokid a 25/25 kötöttben a Bagodiból kipróbálnám de,én hiszek nektek az nagyobb mint a 21/25 meg nekem fontos lenne a szögállító rész,kerítés melletti szántás miatt.
Fifi nem ismétlem magam majd pár fotót lőj rá és kész .
azt hiszem azért megpróbálom, ha nem jó visszaadom. köszi a segítségeteket!
Válasz #14004. hozzászólásra
Azért nem hírdetem már mert a kiskerteknél le veszek 1 fekjet és a 26-os yanmar röhögve viszi a 2 fejes vf ekével kinlódás a kiskert /kiskert a 10x 10-es/
Válasz #14004. hozzászólásra
Nem.
Válasz #14001. hozzászólásra
az van ráírva bagodi bea-volt mellette egy másik arra 21/25,vagy 25/21 volt írva, de most már akkor nem tudom milyen bíztos hogy csapszegekkel lehet állítani az ekét . kár hogy nem fényképeztem le