Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak633 FtBenzin árak617 FtEUR399.68 FtUSD380.95 FtCHF425.53 FtGBP484.03 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Bencsiki belement egy szilánk kis flexszel, köszörültem és mivel szemmüveges vagyok azt gondoltam ez is elég,elég fájdalmas volt a tanuló pénz, de mostmár gyogyulok.
Konkrét eladót nem tudok rá. Főleg MO-n nem. Egy szlovák internetes boltban találtam, hát nem az olcsó áruk kategóriájába tartozik, de ha megrendelem akkor házhoz hozzák, itt a link rá:
A kubotabooks.com oldalról sajnos azóta nem elérhető,de sikerült pár típust letöltenem angol nyelvűt.Mivel nem volt "hiteles" fordításom róla meg egyébként is a magyar jogszabályt alkalmazzák mert ez a szokás.
Válasz #10195. hozzászólásra
Azért azt meg kell hagyni, tényleg jól néz ki, de az árral elszállt az illető.1 millával kevesebbért talán el is fog kelni. De próbálkozni lehet.
MISI!A zöldike kerék súlyod az mennyit nyom?Ez az amit mondtál? Nem győzöm vissza nézni,hogy miket műveltettek itt az elmúlt időbe habár MESI tájékoztatott mindenről!
Válasz #10188. hozzászólásra
Szia!Kép a gépről?Kíváncsi vagyok(vagyunk),hogy mutat ki rendszámmal.Vontatás valószínűleg a gép kis súlya miatt lett ennyi (gondolom én).
Sziasztok!
Megvan a traktorom rendszáma és forgalmija.A műszaki könnyen ment,bár hiába vittem a típus bizonyítvány kivonatot a vontatásról 500 fék nélkül 1000 ráfutófékes mégis 381/577 kg lett belőle.
Még egyszer ezt a huzavonát biztos nem csinálom végig.
A járási hivatal ügyintézői csak nézték a papírokat és kérdőn néztek rám,hogy ezzel most mit csináljanak!
Végül egy ismerős intézte el.
Biztosítás 10723Ft adóval.
Válasz #10185. hozzászólásra
Sajnos igazad van!Én felvetettem már,hogy ha pl.a TERRA,ROBI meg MF 70 stb.re nem kell rendszám ezekre a 13-15 km/h-s gépre mért kell?Mind pénz pénz és pénzről szol.Hát nem?
Ha nincs rajta rendszám, de néha közútra is tévedsz vele, akkor valóban segít a rendőri intézkedésnél ha van rajta kötelező. Persze ez csak a jóindulatukon múlik, mert az eset kb. olyan, mint ha 125cm3-es robogóval járnál rendszám nélkül, 50-esként használva. Érdemes különesen óvatosnak lenni így közlekedve, mert a biztosító elfogadja ugyan a pénzedet, de nem fog fizetni senkinek ha valami történik. Ezen felül akkor is te leszel az esetleges (ne adja Isten) karambol felelőse, ha egyébként az a másik fél hibája miatt következett be.
Sziasztok! BALU megnéztem a pontos címet bocs rosszul mondtam a jó cím www.pannongép.hu nézd meg szerintem érdemes. AGROKID erről a markológépes képről írtam múltkor ezeket láttam már valahol és a vontatott nagyon JÓ!
Válasz #10170. hozzászólásra
Nem dolomit, mert az egy kőzet fajta, hanem danamit ez valamilyen kemény műanyag. Az esztergályosok ismerik ezt az anyagot, ez több színben is van. A tárcsa fölött van egy lesodró henger és annak a meghajtását át kellett alakítanom láncosról fogaskerekűre. Annak a fogaskerekeit is abból csináltattam csak az fehér színű.
Válasz #10162. hozzászólásra
Mivel köz úton is használom ezért kell rá a biztosítás meg hát a rendőrök igen nagy szeretettel szeretik ellen őrizni a faluba ezeket a gépeket,meg minden mást. Ezért kötöttem rá biztosítást. Így nem kötnek bele hogy nincs rajta műszaki.Igaz most akarom intézni a zöld rendszámot ha sikerűl.Megkérdeztem 19500ft plusz biztosítás.
A gyártók közötti dilemma helyett érdemes lenne pontosan meghatározni a traktor várható feladatait, és jó lenne ismerni a rendelkezésre álló keretet, illetve az esetleges egyéb elvárásokat. Pl. csak szervós, sík padlós, mert idős ember hajtja majd, stb.
Miért lenne nagyobb a sebessége a gyárilag 3 pontos japán kistraktoroknak?
Miért lehet őket könnyebben vizsgáztatni pótkocsi vontatásra?
Nem hallottam még ilyet korábban.
Logikus, hogy a picik csak kis súlyt húzhatnak, de ez még nem kizáró ok.
Mondjon bárki olyan japán kistraktort, amelyik nem jó kommunális célokra. Tény, hogy van néhány (nem sok) típus, amelyik nem szereti a nagy minuszokban való indítást, de ez sem kizáró ok.
Válasz #10156. hozzászólásra
AGROKID Te már régi motoros vagy itt a fórumon biztosan láttad a " Kisgazda vetőgép " topikot. Az agép 95 %-ban a Feldher vetőgép, csak iszonyatos áron.Mi a véleményed? BT nek gratula a 10000. hsz-hoz!!!
Köszi a válaszokat! A képet már múlt vasárnap elkészítettem még ma föl lesz téve elnézést a lassúságért! Ha minden jól jön össze, akkor most olyan biztosítást kötök ami 5600/év adóval együtt.
Sziasztok Urak! Lenne egy kérdésem, kinek mennyibe van az éves kötelezőbiztosítása a traktorjára? Ugyanis nekem most jár le az évforduló és piszok magas díjat akarnak kihúzni belőlem (22000) pénzt.
35454 hozzászólás
Válasz #10202. hozzászólásra Köszi Laci sajnos ezt én is tudom de még nincs baj addig felelötlen az ember.
Válasz #10201. hozzászólásra
Szia!Gyors gyógyulást kívánók!Sima szemüveg nem elég és ráadásul a szemüveged is tönkre megy mert bele ég a szemcsék!
Bencsiki belement egy szilánk kis flexszel, köszörültem és mivel szemmüveges vagyok azt gondoltam ez is elég,elég fájdalmas volt a tanuló pénz, de mostmár gyogyulok.
Válasz #10189. hozzászólásra
Konkrét eladót nem tudok rá. Főleg MO-n nem. Egy szlovák internetes boltban találtam, hát nem az olcsó áruk kategóriájába tartozik, de ha megrendelem akkor házhoz hozzák, itt a link rá:
Cseh 1-es váltvaforgatós eke
Válasz #10191. hozzászólásra
A kubotabooks.com oldalról sajnos azóta nem elérhető,de sikerült pár típust letöltenem angol nyelvűt.Mivel nem volt "hiteles" fordításom róla meg egyébként is a magyar jogszabályt alkalmazzák mert ez a szokás.
Szerintem is jó néz ki,de az ár borzasztó drága.
Válasz #10194. hozzászólásra
Szia Misi! Meg is vetted azt a 21/25-ös ekét, vagy csak próbára van nálad?
Azért azt meg kell hagyni, tényleg jól néz ki, de az árral elszállt az illető.1 millával kevesebbért talán el is fog kelni. De próbálkozni lehet.
Yanmar ami John Deere motoros!

Válasz #10193. hozzászólásra

2x25 kg
MISI!A zöldike kerék súlyod az mennyit nyom?Ez az amit mondtál? Nem győzöm vissza nézni,hogy miket műveltettek itt az elmúlt időbe habár MESI tájékoztatott mindenről!
Szia!Kép a gépről?Kíváncsi vagyok(vagyunk),hogy mutat ki rendszámmal.Vontatás valószínűleg a gép kis súlya miatt lett ennyi (gondolom én).
Megkérdezhetem milyen típusbizonyítványod volt, és, hogy kitől?
Csaby68 nagyon jó lett a pótkocsi!Eredetileg is volt műszaki a pótkocsin?Most mi pénzbe került ha nem titok és erre mennyi a biztosítás?
Válasz #10130. hozzászólásra Ilyen ekét hol lehet venni?
Mennyibe kerül?
Sziasztok!
Megvan a traktorom rendszáma és forgalmija.A műszaki könnyen ment,bár hiába vittem a típus bizonyítvány kivonatot a vontatásról 500 fék nélkül 1000 ráfutófékes mégis 381/577 kg lett belőle.
Még egyszer ezt a huzavonát biztos nem csinálom végig.
A járási hivatal ügyintézői csak nézték a papírokat és kérdőn néztek rám,hogy ezzel most mit csináljanak!
Végül egy ismerős intézte el.
Biztosítás 10723Ft adóval.
Válasz #10184. hozzászólásra

méééé nem dinamit oxt jónapot
Válasz #10185. hozzászólásra
Sajnos igazad van!Én felvetettem már,hogy ha pl.a TERRA,ROBI meg MF 70 stb.re nem kell rendszám ezekre a 13-15 km/h-s gépre mért kell?Mind pénz pénz és pénzről szol.Hát nem?
Válasz #10163. hozzászólásra
Ha nincs rajta rendszám, de néha közútra is tévedsz vele, akkor valóban segít a rendőri intézkedésnél ha van rajta kötelező. Persze ez csak a jóindulatukon múlik, mert az eset kb. olyan, mint ha 125cm3-es robogóval járnál rendszám nélkül, 50-esként használva. Érdemes különesen óvatosnak lenni így közlekedve, mert a biztosító elfogadja ugyan a pénzedet, de nem fog fizetni senkinek ha valami történik. Ezen felül akkor is te leszel az esetleges (ne adja Isten) karambol felelőse, ha egyébként az a másik fél hibája miatt következett be.
Válasz #10176. hozzászólásra

De nem is danamit hanem danamid!!!
Sziasztok! BALU megnéztem a pontos címet bocs rosszul mondtam a jó cím www.pannongép.hu nézd meg szerintem érdemes. AGROKID erről a markológépes képről írtam múltkor ezeket láttam már valahol és a vontatott nagyon JÓ!
Válasz #10180. hozzászólásra
szerintem mind a kettőnek ennyi
Válasz #10175. hozzászólásra
Szia! Ez a 320-as kötelezője?
Válasz #10177. hozzászólásra

Bedig már kezdtem örűlni!
Válasz #10176. hozzászólásra
Ja, ja egyről beszélünk.
Na nekem is már olyanból vannak a fogaskerekek.
Válasz #10173. hozzászólásra
Annyira nem, 92 körül vett tőlem egy üszőt, meg ha találkozunk, akkor köszönünk.
Válasz #10170. hozzászólásra
Nem dolomit, mert az egy kőzet fajta, hanem danamit ez valamilyen kemény műanyag. Az esztergályosok ismerik ezt az anyagot, ez több színben is van. A tárcsa fölött van egy lesodró henger és annak a meghajtását át kellett alakítanom láncosról fogaskerekűre. Annak a fogaskerekeit is abból csináltattam csak az fehér színű.
Válasz #10155. hozzászólásra
Union 12 ezer/év.
Válasz #10173. hozzászólásra

Bocsánat rosszúl írtam CSÓKOS!!!
Válasz #10172. hozzászólásra

Vazzeg, ha te csokos vagy nálla kéne nekem akciósan 4 vetőtárcsa!
Válasz #10159. hozzászólásra
Ismerősöm gyártja, ha a debrecenire gondolsz.
Válasz #10165. hozzászólásra

Üdv, ismét a köreinkben.
Válasz #10169. hozzászólásra
Akkor ez dolomitból készűlt igaz?
Válasz #10167. hozzászólásra

AGROKID itt vannak aképek a tárcsáról.
Íme egy komoly gazdaság :)
https://www.youtube.com/watch?v=pW9lIrvjSSM
Válasz #10159. hozzászólásra
Ahogy írtad iszonyatos áron.
Már kérdeztem őket is vetőtárcsa ügyben, fele anyiba volna a 4 tárcsa mint amennyiért vettem az egész gépet.
Válasz #10164. hozzászólásra

Nem semmi lehetett a helyzet nem szerettem volna a helyedbe lenni.Azért újra üdv a csapatban.
Válasz #10164. hozzászólásra

Sziasztok. Köszönöm az aggódásokat. Épségben hazaértem. Pár képet tudtam csinálni a telefonnal.

Válasz #10162. hozzászólásra
Mivel köz úton is használom ezért kell rá a biztosítás meg hát a rendőrök igen nagy szeretettel szeretik ellen őrizni a faluba ezeket a gépeket,meg minden mást. Ezért kötöttem rá biztosítást. Így nem kötnek bele hogy nincs rajta műszaki.Igaz most akarom intézni a zöld rendszámot ha sikerűl.Megkérdeztem 19500ft plusz biztosítás.
Válasz #10157. hozzászólásra
Nem látok rendszámot a traktorodon. Miért fizetsz kötelező biztosítást?
Válasz #10150. hozzászólásra
A gyártók közötti dilemma helyett érdemes lenne pontosan meghatározni a traktor várható feladatait, és jó lenne ismerni a rendelkezésre álló keretet, illetve az esetleges egyéb elvárásokat. Pl. csak szervós, sík padlós, mert idős ember hajtja majd, stb.
Válasz #10153. hozzászólásra
Miért lenne nagyobb a sebessége a gyárilag 3 pontos japán kistraktoroknak?
Miért lehet őket könnyebben vizsgáztatni pótkocsi vontatásra?
Nem hallottam még ilyet korábban.
Logikus, hogy a picik csak kis súlyt húzhatnak, de ez még nem kizáró ok.
Mondjon bárki olyan japán kistraktort, amelyik nem jó kommunális célokra. Tény, hogy van néhány (nem sok) típus, amelyik nem szereti a nagy minuszokban való indítást, de ez sem kizáró ok.

AGROKID Te már régi motoros vagy itt a fórumon biztosan láttad a " Kisgazda vetőgép " topikot. Az agép 95 %-ban a Feldher vetőgép, csak iszonyatos áron.Mi a véleményed? BT nek gratula a 10000. hsz-hoz!!!
Köszi a válaszokat! A képet már múlt vasárnap elkészítettem még ma föl lesz téve elnézést a lassúságért! Ha minden jól jön össze, akkor most olyan biztosítást kötök ami 5600/év adóval együtt.
Én most kaptam meg a csekket a micura és 12450-az éves baleseti adóval együtt.
Ha jól emlékszek a 26-os yanmarnak 14 ezer az egész éves és ebbe benne van baleseti adó is.
Lesz kép a vetőtárcsáról?
Sziasztok Urak! Lenne egy kérdésem, kinek mennyibe van az éves kötelezőbiztosítása a traktorjára? Ugyanis nekem most jár le az évforduló és piszok magas díjat akarnak kihúzni belőlem (22000) pénzt.