Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.88 FtUSD390.32 FtCHF442.87 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szia!
Ha kikavartatod 2K festékből az iseki színét és elküldesz
legalább egy fél litert akkor még akár kék is lehet.Igazat megvalva én szép KUBOTA narancssárgára gondoltam ez van színkód alapján kikeverve.
ilokos az a burgonyavetőgép nagyon szépen alakul.Előfordulhat,hogy ha járok feléd,felhívlak és ha éppen otthon vagy,megtekinteném a szerkezetet.Nagyon komolynak látszik így képről nézve.
Én tavaly egy rotátor töltögető kapájával,mely össze volt csukva és soronként. Az idén remélem addig kész leszek evvel[kep1
Tárcsás sornyitó és gyári bakháthúzó.Remélem beválik!
Egyik évben nagy hó volt, és a kerítésen átjutottak a nyulak,és rágtak. Elmentem vadászékhoz, azt mondták tépjek sorszámot ,mert a vízügynek huszonhektár nyárfáját rágták le.Azt mondta egyik este majd Ő ül ott ,másikon meg én, de fizetni nem fog.(nyúl sem lesz)
Azóta nem is foglalkozom velük,inkább ellapátolom a havat körbe. Ez a terület nem volt kerítve, sajnos.
Jut eszembe! Szombaton gyertyaszentelő!
Figyelni, hogy ki jön-e a medve a barlangjából!
Az időjárás előrejelzés szerint nálunk havazni fog!
Úgy, hogy reménykeltő a medve hacacáré!
Akkor csak lesz tavasz ha már vetőmagért mégy...
el se hiszem..
a lucernám még a hó alatt lapult de a nyulak már kapirgálják, eszik, majd lesz nyúlpörkölt ha sokat hancúroznak ott.
Két töltögető kapa van felszerelve egy gerendejre..Először háromsoros volt, de ha hibáztam, ne tudtan visszameni javitani, igy a kétsoros mellet maradtam!
Én a kiskertekben 60cm-re nyitom a sort, és 30-35 cm-re vetik a burgonyát.A hagyományos müvelésben arra kell törekedni, hogy a kapa kényelmesen elférjen a tövek közt.
Már írtam , hogy a Laurában Balogh Imre bácsi a profi. nem Copy Paste doktorátussal, cím nélkül...
Egyébként anno a KGST-ben a csehszlovák 4-6 SaBp burgonyavetőgép 62,5 cm-es sortávval működött...ehhez kell igazítani a soron belüli tőtávolságot, hogy meglegyen a hektáronkénit növényszám ( egységnyi területre való növénysűrűség. Más kérdsé utólagosan milyen géppel lehet majd sorközművelni?permetezni? kiszedni?
A túrót! A Mitsubishisek egyszerűen dugdossák a bajt. Vagy még nem láttak más traktort!
Nem mondom autót tud gyártani a cég, meg repülőt is. Na de trakit????
Szerintem Bencsikinek csak egy minőségi márkájú trakira van szüksége, ami nem más mint a MITSUBISHI !!!
Amit meg most írok az komoly, nem mellébeszélés meg (vagy) trakigyalázás:
Nézegetem elég gykakran a csh kistrakis fórumot is, a Mitsusok szinte nem is nem panaszkodnak, jóformán hozzászólás is alig van Mitsu témában, viszont rengeteg a h.sz. Kubota, Yanmar és Iseki javítás témában! Igaz hogy talán ezekből fut a legtöbb. És bocs Lenz, nem piszkálódásként, de a Belarus 320-ról nem is beszéleve, ott már több mint 80 oldal csak a 320-as minőségével és javításával foglalkozik. (egyébként már írtam, nekem be is jönne ez a kis 320-as).
De aki nem hiszi az járjon, olvasson utána!
Szia Lenz!
Mit szólsz a laura burgonya 60 cm sortáv, 40 cm tőtáv vetéséhez?
Biztos vagyok benne, hogy inkább 75 cm-es sortávot javasolsz, de az a gép miatt nem igazán ....
Szóval a 60-as sortáv mellet a 40-es tőtáv milyennek tűnik?
Bizonyos esetekben még igaz is lehet! . Mikor Ezt a 22 lovas Kubotát vettem, állt mellette egy 20 lovas 4 hengeres micsu. Egyforma áron voltak. Én márka hű maradtam, és egy(22)Lovat hoztam!
Jó hogy észre vetted mínusz 1 000 000ft hajrá keressünk még hibákat hogy legyen mit alkudni. A végén még én kapok pénzt hogy el hozhatom. Egyébként kíváncsi lennék ,hogy mit tud a gép. Kár,hogy nincs a traktorok mellé írva pár sorba kicsit részletesen a gép adatai és az extrái ja meg az árra.
35441 hozzászólás
Vigyázat! Mitsubishi!!! .
http://agrosat.hu/traktor/59731/kistraktor
Szerintem jól néz ki. Ennyi pénzért meg pláne.
Válasz #8238. hozzászólásra
Hát legyen Kubota sárga! Azért az egységes géppark is jól tud kinézni.
Válasz #8238. hozzászólásra
Szerintem mitsubishi pirosban egy szerűen gyönyörű lenne.
Válasz #8236. hozzászólásra
Szia!
Ha kikavartatod 2K festékből az iseki színét és elküldesz
legalább egy fél litert akkor még akár kék is lehet.Igazat megvalva én szép KUBOTA narancssárgára gondoltam ez van színkód alapján kikeverve.
Válasz #8228. hozzászólásra
Sziasztok
ilokos az a burgonyavetőgép nagyon szépen alakul.Előfordulhat,hogy ha járok feléd,felhívlak és ha éppen otthon vagy,megtekinteném a szerkezetet.Nagyon komolynak látszik így képről nézve.
Válasz #8235. hozzászólásra
De az övé még le sincs festve!
Képzeld el, milyen szép lesz Iseki kékben!
Válasz #8234. hozzászólásra
Nono, az enyém ilyen ,csak gyári!
Szebb, mint a gyári!
Érdekes kis Kubota,asszimetrikus futóművel:
http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=8INi3UIjObg&feature=endscreen
Válasz #8231. hozzászólásra
A kormány lemez végül is milyen lett?
Válasz #8229. hozzászólásra
A felesleges alkatrész újrahasznosítom.Van helyette állítható.
Válasz #8222. hozzászólásra
El kell menni a kocsmába verekedni és megvan oldva minden gondod a nyulakkal.
Mert ugye olyat kapsz ,hogy nyulat fogsz.
Szia úgy látom hogy oda lett az a fain eke.
Válasz #8227. hozzászólásra
A kép lemaradt.
Válasz #8219. hozzászólásra
Én tavaly egy rotátor töltögető kapájával,mely össze volt csukva és soronként. Az idén remélem addig kész leszek evvel[kep1
Tárcsás sornyitó és gyári bakháthúzó.Remélem beválik!
Válasz #8224. hozzászólásra
Egyik évben nagy hó volt, és a kerítésen átjutottak a nyulak,és rágtak. Elmentem vadászékhoz, azt mondták tépjek sorszámot ,mert a vízügynek huszonhektár nyárfáját rágták le.Azt mondta egyik este majd Ő ül ott ,másikon meg én, de fizetni nem fog.(nyúl sem lesz)
Azóta nem is foglalkozom velük,inkább ellapátolom a havat körbe. Ez a terület nem volt kerítve, sajnos.
Jut eszembe! Szombaton gyertyaszentelő!
Figyelni, hogy ki jön-e a medve a barlangjából!
Az időjárás előrejelzés szerint nálunk havazni fog!
Úgy, hogy reménykeltő a medve hacacáré!
Válasz #8222. hozzászólásra
Keresd meg a vadásztársaságot. Vagy zsozsót kér tőlük, vagy nyulat. Biztos, hogy nyulat adnak.
Válasz #8221. hozzászólásra
Nyakkendőt nekik (nálunk így hívták a hurkot)!
Válasz #8221. hozzászólásra
Ma elkezdtem visszavágni a rózsát. A pörköltnek valók végigrágták a szélső sort nálam.
Akkor csak lesz tavasz ha már vetőmagért mégy...
el se hiszem..
a lucernám még a hó alatt lapult de a nyulak már kapirgálják, eszik, majd lesz nyúlpörkölt ha sokat hancúroznak ott.
Két töltögető kapa van felszerelve egy gerendejre..Először háromsoros volt, de ha hibáztam, ne tudtan visszameni javitani, igy a kétsoros mellet maradtam!
Válasz #8217. hozzászólásra
És hogyan nyitod a sort? Van valami sornyitó kapád amit ráteszel a sorközművelőre?
Válasz #8217. hozzászólásra
oks, köszi. A 30 és a 40 centi közötti tőtávon vacilálok. Akkor 35 lesz és kész.
Azért agyalok még rajta egy utolsót, mert holnap megyek a vetőmagért.
Válasz #8209. hozzászólásra
Én a kiskertekben 60cm-re nyitom a sort, és 30-35 cm-re vetik a burgonyát.A hagyományos müvelésben arra kell törekedni, hogy a kapa kényelmesen elférjen a tövek közt.
Válasz #8215. hozzászólásra
A gépsor megvan. Permetezni meg kézzel (200 négyszögöl).
Pontosan a tőtávolság miatt kérdeztem a dolgot. Hogy jól számoltam-e.
Már írtam , hogy a Laurában Balogh Imre bácsi a profi. nem Copy Paste doktorátussal, cím nélkül...
Egyébként anno a KGST-ben a csehszlovák 4-6 SaBp burgonyavetőgép 62,5 cm-es sortávval működött...ehhez kell igazítani a soron belüli tőtávolságot, hogy meglegyen a hektáronkénit növényszám ( egységnyi területre való növénysűrűség. Más kérdsé utólagosan milyen géppel lehet majd sorközművelni?permetezni? kiszedni?
Válasz #8213. hozzászólásra
Dugdossa a repülő az autót?
Válasz #8212. hozzászólásra
De csak a nagy Mitsubishi traktorosok dugdossák !
abból LESZ A KIS Mitsubishi TRAKTOR.
Válasz #8211. hozzászólásra
A túrót! A Mitsubishisek egyszerűen dugdossák a bajt. Vagy még nem láttak más traktort!
Nem mondom autót tud gyártani a cég, meg repülőt is. Na de trakit????
http://data.motor-talk.de/data/galleries/183395/1883420/3000gt-vr4-9278.jpg
Válasz #8177. hozzászólásra
Szerintem Bencsikinek csak egy minőségi márkájú trakira van szüksége, ami nem más mint a MITSUBISHI !!!
Amit meg most írok az komoly, nem mellébeszélés meg (vagy) trakigyalázás:
Nézegetem elég gykakran a csh kistrakis fórumot is, a Mitsusok szinte nem is nem panaszkodnak, jóformán hozzászólás is alig van Mitsu témában, viszont rengeteg a h.sz. Kubota, Yanmar és Iseki javítás témában! Igaz hogy talán ezekből fut a legtöbb. És bocs Lenz, nem piszkálódásként, de a Belarus 320-ról nem is beszéleve, ott már több mint 80 oldal csak a 320-as minőségével és javításával foglalkozik. (egyébként már írtam, nekem be is jönne ez a kis 320-as).
De aki nem hiszi az járjon, olvasson utána!
Ja! 35-55 frakció!
Válasz #8208. hozzászólásra
Szia Lenz!
Mit szólsz a laura burgonya 60 cm sortáv, 40 cm tőtáv vetéséhez?
Biztos vagyok benne, hogy inkább 75 cm-es sortávot javasolsz, de az a gép miatt nem igazán ....
Szóval a 60-as sortáv mellet a 40-es tőtáv milyennek tűnik?
Válasz #8206. hozzászólásra
Válasz #8203. hozzászólásra
Nem hiszem. Pedig SMS-ben meghívtak 1 kávéra!
Gondolkoztam, hogy beurom, de kicsir drága kávé lenne.
Válasz #8205. hozzászólásra
Válasz #8204. hozzászólásra
Hát nem.
Válasz #8177. hozzászólásra
Nekem már meg se kell szólalni...
Agromashra megy valaki?
Válasz #8201. hozzászólásra
Válasz #8191. hozzászólásra
A kép lemaradt!!
Válasz #8186. hozzászólásra
Bencsiki ne hagyd magad,csak az irigység beszél belőlük.Ők is szeretnének ilyen modern FLEXI FUEL motorral szerelt gépet mint a tiéd.
Válasz #8191. hozzászólásra
http://webshop.keletagro.hu/20_egyeb-alkatreszek-japan-kistraktorokhoz/fenyszoro-lampa-foton-europard-feng-shou_id12718http://
1 variáció.Nem írtad melyik típus.
Válasz #8197. hozzászólásra
Hurrá akkor irány az autó pálya hajtani.
Válasz #8196. hozzászólásra
Ezek már 25 km/h körúl mennek.
Válasz #8194. hozzászólásra
Azért arra kíváncsi lennék ,hogy az ekkora kategóriás gépeknél a végsebsebég az mennyi lehet.
Válasz #8193. hozzászólásra
Bizonyos esetekben még igaz is lehet! . Mikor Ezt a 22 lovas Kubotát vettem, állt mellette egy 20 lovas 4 hengeres micsu. Egyforma áron voltak. Én márka hű maradtam, és egy(22)Lovat hoztam!
Válasz #8192. hozzászólásra
Vélemények?
http://www.youtube.com/watch?v=EeHQ2AbNzpQ
Válasz #8190. hozzászólásra
Tudod ha ló nincs jó a "szamár" is.
Válasz #8189. hozzászólásra
Jó hogy észre vetted mínusz 1 000 000ft hajrá keressünk még hibákat hogy legyen mit alkudni. A végén még én kapok pénzt hogy el hozhatom. Egyébként kíváncsi lennék ,hogy mit tud a gép. Kár,hogy nincs a traktorok mellé írva pár sorba kicsit részletesen a gép adatai és az extrái ja meg az árra.