Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR414.59 FtUSD394.63 FtCHF446.03 FtGBP500.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Megnézegettem a traktorkínálatot és azt kell,hogy mondjam,bizony nagyon kafa trakik vannak.Sajnos ahogy Bencsiki már mondta,nekem sincs kedvem.Azért egy komolyabb kubota vagy egy nagyobb "YANI"begurulhatna az udvarba.Egyébként ezeknél a kereskedőknél van traktorbeszámítás?Tudjátok úgy mint az autókereskedőknél visztek egy traktor és hoztok egy másikat.
Tényleg most már rémlik valami, az aztán egy igazán gazdaságos gép amikor a benzin olcsóbb akkor azt tankol, ha a gázolaj akkor meg azt. Hétvégén át alakítja LPG-re.
Válasz #8167. hozzászólásra
A KubotaB92 az 20-lovas A yanmarF7 meg aszem 17-de nemvagyok benne biztos. most vennék gépet akkor inkább a Kubotát választanám.
Sziasztok! Geresz a nyomtatvány a következö cimröl érhetö el ha nem akarsz földhivatalhóz járni.www.földhivatal.hu/ügyintézés/nyomtatvány honlapról érhetö el.De kiraktam,hogy nekem milyen papirt adtak a felhivásról a 8136-as hozzászólásnál találod /bocs igy sikerült!/. Balu jó a fogas! KUBOTA nekem tetszik meg a Mitsubishi Mt 23-as.De Békéscsabán is árulja már a www.agroapro.hu-n Lakatos Róbert. Misi ha lábon mész a KUBIVAL haza pályára matrica kell
Válasz #8154. hozzászólásra
De azért szerintem ez viszi a pálmát. Igaz hogy Kubota de van az a pénz amiért be engedném a portára ,jó pénzért még lábon is hazahoznám " kb 160 KM"
Írtok a mamával egy szívességi földhasználati papírt. Azzal beballagsz a hivatalba és bejelentkezel mindkettőre mint földhasználó. Neked is és a mamának is egyszerűbb. Ráadásul ha minden igaz nem kell kétszer 6000-et csengetni.
Helló fórumtársak ismét nagy élvezettel tölt el hogy a Gerecse traktorhoz ismét új szállítmány érkezett valami ezsméletlen a kínálat csak csorgatom a nyálam és nem győzöm tőrni a fejem hogy honnan gyűjtsek még több pénzt . ime az egyik kedvencem http://gerecsetraktor.hu/Gerecsetraktor.hu/Traktorok_Japan_kistraktorok_files/Mitsubishi%20MT225_1.jpg ha lehetne felvetetném magam belső dolgozónak és minden nap más gépet próbálnék annyira jű a választék hogy egyszerűen fantasztikus csak így tovább
A nagybátyám csinálta meg így a kistraktoron.
Hátra rakott egy vonópadot,és abba van beakasztva a kötél.
Simán a traktor hasa alatt előre megy és elől ugyanilyen megoldással csinálta meg mint a videón.
Vagy 10 éve...
Ez is egy újabb adó csak nem úgy hívják.
Mint a kutyákba a chip tuning.Azt is hiába maximalizálták 3500 ft-ba az állatorvos mégis 5000-et kér arra hivatkozva,hogy ezzel még neki otthon munkája van,mert nyilvántartásba kell venni.
Válasz #8142. hozzászólásra
Nekem ez úgy jött össze a külön bejelentés a 9600nm az saját terület ami eddig nem volt jelentve sehova a másik területen meg hezitált a gazdája elsöbb nem akarta adni utána meg meggondolta magát de akor már a sajátot beadtam. Végülis igazatok volt ezt 6000-ből is kijött volna az aprobbak meg lehet Bencsiki javaslatára jutnak mert van olyan amiről papírsem írodott.
Válasz #8145. hozzászólásra
Értem,ez tényleg jó találmány.de nekem ráadásul ez 2db-ban van mert fele az enyém fele a mamámé.Igy 1ha alatt van de ahogy olvasom akkor mindketten jelentgetünk?
Esetleg aki tolólapot akar csinálni de nincs kivezetve a plusz hidralika kör és nem akartok vele piszmogni " egyéb okok miatt" akkor itt egy baromi jó költség hatékony megoldás, egy jó ismerősöm küldte át a kinket. Szerintem baromi jó.
Válasz #8143. hozzászólásra
1ha fölött már régóta van ez földhasználati lap be mész a földhivatalba és fizetned kell érte hogy a saját területedet te műveled erről kapasz papírt és begyeznek földhasználonak a saját földeden jó kis kitalálmány
Szép estét kivánok a fórumtársaknak.
Nem követtem a témát csak most olvastam bele hogy mi ez a földhasználati procedura? Mit és minek kell itt jelentgetni? Ez megint egy pénzlehúzási stratégia? Én külterületen lakom és össz 1,3ha-on foglalkozom zöldség gyümölcs termesztéssel akkor be kell hogy jelentsem a területet? De aki földet vásárol az illetéket fizet vagyis adót akkor ez mi a tököm.
35441 hozzászólás
Sziasztok!Szükségem lenne Feng Shou traktor első lámpájára,érdekelne nem tudjátok honnan szerezhetnék?
Köszi!
Válasz #8159. hozzászólásra
Azért a Kubota mégis csak Kubota.... Nem hazudtolja meg önmagát!
Kicsit össze van törve az eleje.
Válasz #8186. hozzászólásra
Az úr a pokolban is úr....
Válasz #8177. hozzászólásra
Inkább a szalmatüzelés felé kacsintgatnék ....
Gondold el! Szépen bálázom a szalmát, aztán meg beteszem a bálát a tankba. Tiszta örökmozgó és ingyen van!
Válasz #8176. hozzászólásra
Nem nyert!
Szétszedi és aztán jó drágán összerakatja 2 hónap után!
Na látod Misi, ez már valóban olyan 5 hektáros traktor!
Sziasztok
Megnézegettem a traktorkínálatot és azt kell,hogy mondjam,bizony nagyon kafa trakik vannak.Sajnos ahogy Bencsiki már mondta,nekem sincs kedvem.Azért egy komolyabb kubota vagy egy nagyobb "YANI"begurulhatna az udvarba.Egyébként ezeknél a kereskedőknél van traktorbeszámítás?Tudjátok úgy mint az autókereskedőknél visztek egy traktor és hoztok egy másikat.
Válasz #8172. hozzászólásra
Ej, ej Misi! Te nem tudod, miaz az az ISEKI?
Akkor ajánlott irodalom:
http://www.muvelodes.ro/index.php/Cikk?id=306
Vagy ha inkább vizuális típus vagy:
http://www.youtube.com/watch?v=nysHQ1sIblQ
Válasz #8173. hozzászólásra
Köszi, de most valahogy nincs rá "kedvem"!
Válasz #8180. hozzászólásra
Jatóit adok a tiszaiút felöli földért lehet vízálásos is .
Válasz #8178. hozzászólásra
melyik másik oldal??
Válasz #8177. hozzászólásra
Válasz #8175. hozzászólásra
Pénzben nem tudom főként csere ha akad valami a másik oldalon.
Válasz #8176. hozzászólásra
Tényleg most már rémlik valami, az aztán egy igazán gazdaságos gép amikor a benzin olcsóbb akkor azt tankol, ha a gázolaj akkor meg azt. Hétvégén át alakítja LPG-re.
Szegény Bencsikit most megtaláltuk rendesen.
Válasz #8172. hozzászólásra
Az Iseki az a japán Lego. Bencsiki mindig szétszedi-összerakja....
(Csak húzlak, nyugi)
Válasz #8161. hozzászólásra
Mennyi az a jó sok?
http://www.youtube.com/watch?v=Rht71uL6oAw&list=UUoV4gCsffTGXiKUwGmPnasw&index=1Tolólap ára 146,050-ft
Válasz #8170. hozzászólásra
Szia Bencsiki
Hogyha ISEKI kell nézz körül Oraker Kft náluk rengeteg van.TF223F 2,857,500TA230F2,857,500,ft
Válasz #8169. hozzászólásra
Te Bencsiki akartam is már régebben is kérdezni tőlled mi az az ISEKI????
A KubotaB92 az 20-lovas A yanmarF7 meg aszem 17-de nemvagyok benne biztos. most vennék gépet akkor inkább a Kubotát választanám.
Válasz #8169. hozzászólásra
Bocs! mármát = márkát.
Szóval:
Kár, hogy a hazai japán tarkesz forgalmazók nem kínálnak igazi mármát!
Ezek a gápek Kiskunhalason vannak ahol én vettem az enyimet ezek a bruttó árai szerintem nem drágák Satamo Plus kft.
Ez 1600000-ft 1800000-ft
Válasz #8164. hozzászólásra
Így jár aki a cabrio tetejét nem hajtja vissza.
Válasz #8162. hozzászólásra
Festés meg a hangja is szép de ez még az előző szállítás és nem harap rá senki,de nem tudom mért nem.
Válasz #8162. hozzászólásra
No de Balu ennek havas a fülkéje. De a színe az majdnem tökéletes.
Sziasztok! Geresz a nyomtatvány a következö cimröl érhetö el ha nem akarsz földhivatalhóz járni.www.földhivatal.hu/ügyintézés/nyomtatvány honlapról érhetö el.De kiraktam,hogy nekem milyen papirt adtak a felhivásról a 8136-as hozzászólásnál találod /bocs igy sikerült!/. Balu jó a fogas! KUBOTA nekem tetszik meg a Mitsubishi Mt 23-as.De Békéscsabán is árulja már a www.agroapro.hu-n Lakatos Róbert. Misi ha lábon mész a KUBIVAL haza pályára matrica kell
Nyilván hogy ez a legjobb
Válasz #8156. hozzászólásra
Jó sok pénzért eladó.
Nem tudom a fogyasztása van-e olyan jó mint a 320as MTZnek
De azért szerintem ez viszi a pálmát. Igaz hogy Kubota de van az a pénz amiért be engedném a portára ,jó pénzért még lábon is hazahoznám " kb 160 KM"
http://gerecsetraktor.hu/Gerecsetraktor.hu/Traktorok_Japan_kistraktorok_files/Kubota%20GL320_1.jpg
Látom van ízlésed.
Válasz #8150. hozzászólásra
Írtok a mamával egy szívességi földhasználati papírt. Azzal beballagsz a hivatalba és bejelentkezel mindkettőre mint földhasználó. Neked is és a mamának is egyszerűbb. Ráadásul ha minden igaz nem kell kétszer 6000-et csengetni.
Válasz #8148. hozzászólásra
Ne vesződj a szigeti föld bejelentésével,add el nekem inkább
Válasz #8137. hozzászólásra
én is erre jutottam.
Helló fórumtársak ismét nagy élvezettel tölt el hogy a Gerecse traktorhoz ismét új szállítmány érkezett valami ezsméletlen a kínálat csak csorgatom a nyálam és nem győzöm tőrni a fejem hogy honnan gyűjtsek még több pénzt . ime az egyik kedvencem http://gerecsetraktor.hu/Gerecsetraktor.hu/Traktorok_Japan_kistraktorok_files/Mitsubishi%20MT225_1.jpg ha lehetne felvetetném magam belső dolgozónak és minden nap más gépet próbálnék annyira jű a választék hogy egyszerűen fantasztikus csak így tovább
Válasz #8152. hozzászólásra
Nekem baromira tetszik az egyszerűsége és hatékonysága.
Válasz #8146. hozzászólásra
A nagybátyám csinálta meg így a kistraktoron.
Hátra rakott egy vonópadot,és abba van beakasztva a kötél.
Simán a traktor hasa alatt előre megy és elől ugyanilyen megoldással csinálta meg mint a videón.
Vagy 10 éve...
Ez is egy újabb adó csak nem úgy hívják.
Mint a kutyákba a chip tuning.Azt is hiába maximalizálták 3500 ft-ba az állatorvos mégis 5000-et kér arra hivatkozva,hogy ezzel még neki otthon munkája van,mert nyilvántartásba kell venni.
Hát a pofám leszakad milyen köcsög rabló világban élünk.Köszönöm a segítséget,hálás vagyok az infóért.
Válasz #8147. hozzászólásra
Az jó ha kétnéven van mindenki fizet a bejelentésnél
Válasz #8142. hozzászólásra
Nekem ez úgy jött össze a külön bejelentés a 9600nm az saját terület ami eddig nem volt jelentve sehova a másik területen meg hezitált a gazdája elsöbb nem akarta adni utána meg meggondolta magát de akor már a sajátot beadtam. Végülis igazatok volt ezt 6000-ből is kijött volna az aprobbak meg lehet Bencsiki javaslatára jutnak mert van olyan amiről papírsem írodott.
Válasz #8145. hozzászólásra
Értem,ez tényleg jó találmány.de nekem ráadásul ez 2db-ban van mert fele az enyém fele a mamámé.Igy 1ha alatt van de ahogy olvasom akkor mindketten jelentgetünk?
Sziasztok.
Esetleg aki tolólapot akar csinálni de nincs kivezetve a plusz hidralika kör és nem akartok vele piszmogni " egyéb okok miatt" akkor itt egy baromi jó költség hatékony megoldás, egy jó ismerősöm küldte át a kinket. Szerintem baromi jó.
1ha fölött már régóta van ez földhasználati lap be mész a földhivatalba és fizetned kell érte hogy a saját területedet te műveled erről kapasz papírt és begyeznek földhasználonak a saját földeden jó kis kitalálmány
Sziasztok! Nem tud valaki szerezni motoros háti permetezőre karburátort, vagy csak a házat /eltörött/?
DELLORTO SHA 14 14 a tipus.
Szép estét kivánok a fórumtársaknak.
Nem követtem a témát csak most olvastam bele hogy mi ez a földhasználati procedura? Mit és minek kell itt jelentgetni? Ez megint egy pénzlehúzási stratégia? Én külterületen lakom és össz 1,3ha-on foglalkozom zöldség gyümölcs termesztéssel akkor be kell hogy jelentsem a területet? De aki földet vásárol az illetéket fizet vagyis adót akkor ez mi a tököm.
Válasz #8141. hozzászólásra
Ezeket külön külön jelentettem le sajna.