Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak644 FtBenzin árak625 FtEUR415.45 FtUSD398.88 FtCHF440.92 FtGBP500.75 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Szia!
Nekem ugyan ilyen hajtóműves fűkaszám van és már cseréltem házat mert apró darabra tört a behajtás felől (tuskót fogtam). Nyírócsap most már csak 1 8-as acélcsavar van töréskor kettő folt.A fogaskerekek és a tengely elég tűrhetőnek néz ki a belsejében.
Igazad lehet elég gyenge..de ez volt a legolcsóbb...remélem kitart...valami kínai
eddig vitte, de lehet hogy törni fognak a fogak benne..
ha gallyra megy veszek vmi brutkó oroszt!
110-es pengét hajt.
Nem semmi ahogy elhúzza a kicsi a nagyot!Én is húztam már be platós ZUK-ot amin csak 3. volt és diesel..nem könnyen de berántottam pedig még gyorsulniis kellett!
Üdvözlöm az urakat ki hogy áll melóval mert erre semmi pangás. Gondoltam egy merészet nekem a gépen 8,3-20 gumi van fent nem tudom mit csinálna a 11,2-20 gumival végülis ojan széles mint a rizs gumi.
Már kijelentkeztem, kikapcsolás előtt olvastam el azt a hsz-t.
És ügy döntöttem, hogy ismét belejentkezem és dobok egy szmájlit. Hogy lásd, mennyire egyetértek veled.
Tegnap elkövettünk egy olyan dolgot ami egyben röhejes és példás hogy mit tud egy kis japó.Az MTZ motorhibás de a mitsu segített rajta na meg rajtunk is.
Válasz #3943. hozzászólásra
Majd meglátod a próba után de elméletileg elöl van a 2db félkapa hátul a fecske.Tuti hogy jó lesz.Bencsiki én ugy gondolom hogy egy jó csapatért mindig kiáll az ember.Ez egy igazi baráti fórum, nem szennyezheti be egy h...lye sem.
Sikerűlt másodjára is át építenem . hétvégén lesz a teszt üzem . Az oldalsó kapa szállítás miatt egy mozdulattal levehető. Azon gondolkodok , hogy a fecske farok kapát előre vagy hátra tegyem ha hátul van nagyon össze szedi a gazt, ha elől van olyan idétlen.Majd hétvégén meg látom.
Sziasztok!
Na, ezt nevezem én csapatnak!
Napokig csak a nagy csand, az ember azt hinné, hogy minden japó trakeszos kekszet kapál. Aztán egyszer csak felbukkan valami, és hipp-hopp, itt terem mindeki, aki él és mozog!
Válasz #3938. hozzászólásra
Szia Misi szép estét minden fórumtársnak
Dehogy foglalkozok vele nem ér annyit.Tegnap nem volt idöm sem meg hangulatom sem netezni igy most olvastam el a hozzászólásokat és bele botlottam ebbe a smile erdöbe.Mi újság felétek Misi nyomjátok a melót?kultivátor?
Tyű Villa akarom mondani Farsang Róbert ez nagyon komoly hozzászólás volt.Te esetleg Újszászon a csattogós lepkét tologatod?vagy esetleg bele vered az ici pici t......d?
Ugyann hagyd már. Kattints a nevére és látod, hogy neki ez a stílusa.
Olyan fűrészem nekem is van, amit eladásra kínál. Nem rossz, én nullára koptattam rajra a láncolt.
Szerintem jól döntöttél.
Szombaton és is megtudom, hogy hol lakik az úristen. Egy haverral bele állunk 5 és fél hektár idén telepített lucernásba kaszálni. Neki T25-je van.
Nagy szopás lesz, előtte napraforgó volt a területen és annyira kikelt, hogy vetett napraforgősnak sem lenne rossz. Ma végig mentünk rajta lovas kocsival, a lovak hasát, néha az oldalát súrolta a napraforgó. Van benne lucerna is szépen, de már nagyon megérett a dolog a kaszálásra.
Jó mulatság, férfi munka lesz. Így monják szépen a szívást.
Bammeg! Pech.
Én nem zúznám le a helyedben, hanem lehordanám a földről. Félnék, hogy a "zúzalék" visszaveti, elfolytja a még amúgy sem túl erős lucernát a növekedésben. Ha lehordod, akkor szerintem legkésőbb 2 hónap múlva (de inkább előbb) újra kaszálhatsz.
Hogy vált be az alternáló kasza? Gondolom a gép könnyedén viszi.
Elnézést,hogy kijavítalak.De ha nem forgatod be ,ne szórj rá nitrogént,mert elpárolog és semmi értelme nem lesz, hacsak a reggeli pára vagy az eső azonnal bele nem mossa a talajba, de a bontásban akkor sem segít. Csak kidobott pénz.
Sziasztok rendelkezem 1 házilag épített traktorral
szeretnék hozzá valami szántás elmunkálót létrehozni
szűkös költségvetésből.Lúdtalp kapára gondoltam olyanra ami a sorköz művelőkön szokott lenni mert akkor 2 helyre tudnám használni.Véleményetek szerint jó lenne-e ilyen célra ez a kapa?
35454 hozzászólás
Válasz #3953. hozzászólásra
Szia és árba hogy működik ?
Válasz #3950. hozzászólásra
Gumicsere esedékes nemsokára és ijen gumit lehet szerezni olcsón
Válasz #3951. hozzászólásra
Szia!
Nekem ugyan ilyen hajtóműves fűkaszám van és már cseréltem házat mert apró darabra tört a behajtás felől (tuskót fogtam). Nyírócsap most már csak 1 8-as acélcsavar van töréskor kettő folt.A fogaskerekek és a tengely elég tűrhetőnek néz ki a belsejében.
is kelletVálasz #3927. hozzászólásra
Szia!
Igazad lehet elég gyenge..de ez volt a legolcsóbb...remélem kitart...valami kínai
eddig vitte, de lehet hogy törni fognak a fogak benne..
ha gallyra megy veszek vmi brutkó oroszt!
110-es pengét hajt.
Nem semmi ahogy elhúzza a kicsi a nagyot!Én is húztam már be platós ZUK-ot amin csak 3. volt és diesel..nem könnyen de berántottam pedig még gyorsulniis kellett!
Válasz #3949. hozzászólásra
Erre felé kaszálgatunk leginkább.
Mi a cél a más gumival? Olcsóbb? Van belőle eladó? Mi a célja a cserének?
Üdvözlöm az urakat ki hogy áll melóval mert erre semmi pangás. Gondoltam egy merészet nekem a gépen 8,3-20 gumi van fent nem tudom mit csinálna a 11,2-20 gumival végülis ojan széles mint a rizs gumi.
Válasz #3947. hozzászólásra
Köszönöm szépen.
Válasz #3945. hozzászólásra
Már kijelentkeztem, kikapcsolás előtt olvastam el azt a hsz-t.
És ügy döntöttem, hogy ismét belejentkezem és dobok egy szmájlit. Hogy lásd, mennyire egyetértek veled.
Tegnap elkövettünk egy olyan dolgot ami egyben röhejes és példás hogy mit tud egy kis japó.Az MTZ motorhibás de a mitsu segített rajta na meg rajtunk is.
Válasz #3943. hozzászólásra
Majd meglátod a próba után de elméletileg elöl van a 2db félkapa hátul a fecske.Tuti hogy jó lesz.Bencsiki én ugy gondolom hogy egy jó csapatért mindig kiáll az ember.Ez egy igazi baráti fórum, nem szennyezheti be egy h...lye sem.
Válasz #3931. hozzászólásra
Hát aranyapám, a te IQ -d nagyon csak a béka seggének a szintje alatt van. Nem is érdemes rád időt pazarolni.
Válasz #3940. hozzászólásra
Sikerűlt másodjára is át építenem . hétvégén lesz a teszt üzem . Az oldalsó kapa szállítás miatt egy mozdulattal levehető. Azon gondolkodok , hogy a fecske farok kapát előre vagy hátra tegyem ha hátul van nagyon össze szedi a gazt, ha elől van olyan idétlen.Majd hétvégén meg látom.
Szép jó estét.
2 hete cseréltem egy rúgó kapás kombinátot a traktor után.Nagyon jól működik.
Sziasztok!
Na, ezt nevezem én csapatnak!
Napokig csak a nagy csand, az ember azt hinné, hogy minden japó trakeszos kekszet kapál. Aztán egyszer csak felbukkan valami, és hipp-hopp, itt terem mindeki, aki él és mozog!
Szia Misi szép estét minden fórumtársnak
Dehogy foglalkozok vele nem ér annyit.Tegnap nem volt idöm sem meg hangulatom sem netezni igy most olvastam el a hozzászólásokat és bele botlottam ebbe a smile erdöbe.Mi újság felétek Misi nyomjátok a melót?kultivátor?
Válasz #3936. hozzászólásra
Szia ATI !
Kár vele foglalkozni. Szokták mondani ne süllyedj le az ő szintjére hisz neki azon a szinten nagyobb a rutinja.
Ismét köszönhetünk köreinkben egy igencsak agyon iskolázott ÚRI emberkét!!
Tyű Villa akarom mondani Farsang Róbert ez nagyon komoly hozzászólás volt.Te esetleg Újszászon a csattogós lepkét tologatod?vagy esetleg bele vered az ici pici t......d?
Válasz #3934. hozzászólásra
Ugyann hagyd már. Kattints a nevére és látod, hogy neki ez a stílusa.
Olyan fűrészem nekem is van, amit eladásra kínál. Nem rossz, én nullára koptattam rajra a láncolt.
Moderátor törölje ezt a barom irást.
Szia !
Köszönjük az építő jellegű hozzá szólásod.
Szia!
Üdvözöllek a fórumon!
verjék a japánok a pici töküket az összes szájbabaszott traktorukba
Válasz #3924. hozzászólásra
Nekem tetszik!
Válasz #3925. hozzászólásra
Szerintem jól döntöttél.
Szombaton és is megtudom, hogy hol lakik az úristen. Egy haverral bele állunk 5 és fél hektár idén telepített lucernásba kaszálni. Neki T25-je van.
Nagy szopás lesz, előtte napraforgó volt a területen és annyira kikelt, hogy vetett napraforgősnak sem lenne rossz. Ma végig mentünk rajta lovas kocsival, a lovak hasát, néha az oldalát súrolta a napraforgó. Van benne lucerna is szépen, de már nagyon megérett a dolog a kaszálásra.
Jó mulatság, férfi munka lesz. Így monják szépen a szívást.
Válasz #3922. hozzászólásra
Hali. 2 hete láttam, nagyon hiányosan kelt. Szénának jó lesz.
Válasz #3924. hozzászólásra nem akarok okos lenni de a derékszöghajtás nagyon gyenge rajta !
Válasz #3924. hozzászólásra
Sziasztok
Nagyon fasza a gép.A traktor nagyon hasonlít az enyémre.
Válasz #3920. hozzászólásra
Igen úgy lett ahogy irtad,elkezdtem zúzni aztán rájöttem,hogy ez nem jó igyhát lehordtam a föld végére.
kép[kep1][kep2]
kép
Bencsiki,hogy áll a zabod? Mostanában volt rá víz...
Jó estét!
Dobok pár képet a zúzóról.
Válasz #3916. hozzászólásra
Bammeg! Pech.
Én nem zúznám le a helyedben, hanem lehordanám a földről. Félnék, hogy a "zúzalék" visszaveti, elfolytja a még amúgy sem túl erős lucernát a növekedésben. Ha lehordod, akkor szerintem legkésőbb 2 hónap múlva (de inkább előbb) újra kaszálhatsz.
Hogy vált be az alternáló kasza? Gondolom a gép könnyedén viszi.
Válasz #3914. hozzászólásra
Úgy nézki ma zúzom.
Válasz #3910. hozzászólásra
Van itt nálunk a faluba egy srác ezzel foglalkozik.Ha kell hívj megadom a számát.
Válasz #3913. hozzászólásra
Alternáló.
Válasz #3911. hozzászólásra
1ha lucerna,első kaszálás tavaszi telepítésü.
Válasz #3914. hozzászólásra
Elnézést,hogy kijavítalak.De ha nem forgatod be ,ne szórj rá nitrogént,mert elpárolog és semmi értelme nem lesz, hacsak a reggeli pára vagy az eső azonnal bele nem mossa a talajba, de a bontásban akkor sem segít. Csak kidobott pénz.
Válasz #3909. hozzászólásra
Szia Balu !
Ha lezúztad nitrogénnel szórd meg egy kicsit hamarább lebomlik .Ne add fel a következőt már behordod. Hiába az időkép az pontosabb
Ja! És milyen kasza?
Válasz #3910. hozzászólásra
Sajnos nem tudok...
Mennyi? És mi? Lucerna? Réti széna?
sziasztok sos be kellene egy funyiro traktor aki tud 170 000 korul normalis gepet megkoszonnem ha szolna
Válasz #3908. hozzászólásra
Nekem se kell öszegyüjtenem amit lekaszáltam,sodrás aztán zúzás.
Sziasztok!
Elült a topik! Mindenki szénát gyűjt?
Válasz #3906. hozzászólásra
Szia Sanyika !
A szántást ha te csináltad akkor az eke mellé szerkessz fel egy kis fogast és egyszerre sz szántasz és az elmunkálás is meg van oldva.
Sziasztok rendelkezem 1 házilag épített traktorral
szeretnék hozzá valami szántás elmunkálót létrehozni
szűkös költségvetésből.Lúdtalp kapára gondoltam olyanra ami a sorköz művelőkön szokott lenni mert akkor 2 helyre tudnám használni.Véleményetek szerint jó lenne-e ilyen célra ez a kapa?
A kép.