Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Én is lefotóztam, az enyémen nincs az a kapcsolós panel.
Látszik a két stecker, ami egymásba is csatlakoztatható, és a másik képen lévő "valami" is illeszkedik az egyikbe.
Ez a "valami" volt rászerelve a szintező munkahengerre, és adott vissza jelet az elektronikának. (Ha lesz egy kis időm, vissza fogom szerelni, és kísérletezek vele egyet.
Gyorsan benéztem mielőtt mennék szántani.
Bencsiki én pár hete beszéltem a Füri kft-vel és nem monanám olcsónak a talajmarókat náluk.Egy olyan amit én kerestem 250.000ft-ra mondtak és ez nem szintez.Persze lehet,hogy az Iseki olcsóbb vagy nem tesznek nagy különbséget szintezős,vagy nem szintezős maró között.Az is lehet,hogy a telefonban nagy számokat mondanak élőben meg kisebbet.
Azért sok szerencsét.
Egy ilyen szintezős masina nekem is tetszene.Bár most inkább,valami nagyobb ménest kéne betenni a motorháztető alá,mert melóztam a géppel és bizony fogta a föld rendesen.
Válasz #2990. hozzászólásra
Lehet, hogy nagy a kép. Akkor vagy átméretezed, vagy feltöltöd pl a www.kephost.hu - ra és a linket teszed be csak szöveggel ellátva.
Nekem a Kubotán így van emgoldva a szintezés hogy magát a talajmarót egy girofejre csusztatom rá és úgy emelem a marót nekem is két állás van van egy kézi vezérlés és van egy autómata állás ebbe az autómata állásban talajmarózok fölleg akkor ha egyenletlen a talaj. A kézit használom ekézéskor.
Jó estét mindenkinek.
Szerintem a Füri Kft tud neked segíteni Bencsiki.De az tuti hogy drága.A másik meg akkor müködik az enyémen is mikor rajta van a hátsó tartókerék mert annak a gerendelye a támpont.Amugy csak van.
Szia!
Köszi a képeket. Én mocorogtam kicsit a keletagronál, ahol vettem a cuccost. Sajnálkozva közölték, hogy az én maróm nem alkalmas arra, hogy automatika vezérelje, ugyanis nincsenek rajta jeladók.
Beszoptam. Ugyan az ajánlatban tényleg nem szerepelt, hogy szintszabályozós lenne a talajmaró, csak az, hogy a traktor hidraulikája szintszabályzós. Én meg balga kezdő ugye nem gondoltam volna, hogy ha a trakesz olyan, akkor a gyári hozzá adott maró pedig nem.
Kidves mindenki!
Szeretném a talajmarómat felöltöztetni ezekkel a kellékekkel. Tud valaki segíteni? Mi kell, hozzá, kb mennyiért, honnan, stb?
20 lovas a gépem.
nekem csak a kormánylemez kellene a mostani ekémmel szeretném össze házasítani ha vissza mész az előző hozzászólásaimat tettem fel képet a mostani ekémről.
Maga a kormánylemez nem hiszem, hogy rossz lenne, jó az íve, de a váz az kissé nyomi. Annyit simán megér. Viszont ha ráakadsz hattyúnyakúra, na az az igazi, bár ahhoz 25 paci kellene. Nem tudom, hány lovas a géped. Ezt én megvenném és ha nem jó, amit kétlek simán el lehet adni.
Válasz #2967. hozzászólásra
25 ezer+ fuvarért vettem tavaly a bagodi két fejest, aminek feje ötven felett van és nem a gyári nyomi vázzal, hanem olyannal, ami három fejet is elbírna 30-as fejekkel is. Én festettem már le.
Sziasztok
A véleményetekre vagyok kíváncsi, nekem a talajmarón nincs hátul kerék,és már tele van a hócipőm hogy állandóan a hidraulikával kell játszanom ja és szintező hidraulikám sincs. Arra gondoltam hogy teszek rá két kereket de nem hátra hanem a traki és a maró közé. Így nem látszódik majd a kerék nyom és nem kell állandóan szórakoznom a magasságállítással. Kinek mi a véleménye?
Viszont most búcsúzom mert holnap melozok sziasztok.
Az bagodi eke ha ilyen szépen fordít akkor nem lehet rossz majd ha gazdag leszek veszek egyet én is.
Végre ismét van egy jó kis videó.Az az eke tényleg szépen borít a szögállítós bagodi vagy nem?
Balu küldtem egy emilt,a cserki......
Remélem tudok segíteni.
Szevasztok!
Egy barátom talajmarót szeretne venni a trakihoz.
Nem tud valaki egy eladót?
Ez egy Yanmar YM 1401 d.
Nincs meg se a tartó konzol se a kis kardán kéne hozzá minden.
Ha valaki tud ilyesmit kérem szóljon:06302625124
Előre is köszi a segítséget.
Az a gázolaj fogyasztás egy Japán gépnek is becsületére válik.
Mindenki melózik bejött a jó idő én megyek majdnem minden nap.(hála Istennek)
Legalább a gép üzemanyaga visszajön meg egy kicsi.
35454 hozzászólás
Válasz #3001. hozzászólásra
Én is lefotóztam, az enyémen nincs az a kapcsolós panel.
Látszik a két stecker, ami egymásba is csatlakoztatható, és a másik képen lévő "valami" is illeszkedik az egyikbe.
Ez a "valami" volt rászerelve a szintező munkahengerre, és adott vissza jelet az elektronikának. (Ha lesz egy kis időm, vissza fogom szerelni, és kísérletezek vele egyet.
Válasz #3002. hozzászólásra
Nem másik talajmarót szeretnék, hanem ezen szeretném a szintezést életre kelteni.
Sziasztok
Gyorsan benéztem mielőtt mennék szántani.
Bencsiki én pár hete beszéltem a Füri kft-vel és nem monanám olcsónak a talajmarókat náluk.Egy olyan amit én kerestem 250.000ft-ra mondtak és ez nem szintez.Persze lehet,hogy az Iseki olcsóbb vagy nem tesznek nagy különbséget szintezős,vagy nem szintezős maró között.Az is lehet,hogy a telefonban nagy számokat mondanak élőben meg kisebbet.
Azért sok szerencsét.
Bocsika, rosszul illesztettem :)
Szóval:
Válasz #2926. hozzászólásra
Lajo_bá!
Az én elektronikám ilyen:
Válasz #2998. hozzászólásra
Az a vég kezdete, ha egy "paraszt" unatkozik!
Bocs, meg ne sértődj, viccnek szántam.
Én ma összesen fél hektárt maróztam. Az ügyfeleknek tetszett, nekem nem. Közel nem volt olyan szép, mit itt a fóruntársaké.
Lajo-bá-val beszéltem pár percet telefonon. Egyre zűrösebb az ügy (iseki szintezós maró)..
Hétfőn beszélek a velenceiekkel.
Jelentem 1 hektár elboronálva. Xenon beszerelve. Nem unatkoztam
Válasz #2995. hozzászólásra
Sziasztok
Egy ilyen szintezős masina nekem is tetszene.Bár most inkább,valami nagyobb ménest kéne betenni a motorháztető alá,mert melóztam a géppel és bizony fogta a föld rendesen.
http://kep.psharing.com/643392.jpg
új próba
http://kep.psharing.com/643392
[URL=http://kep.psharing.com/643392.jpg][IMG]http://kep.psharing.com/643392.t.jpg[/IMG][/URL]
Válasz #2984. hozzászólásra
A képek és hozzászólások alapján lassan összeáll a kép .
Válasz #2990. hozzászólásra
Lehet, hogy nagy a kép. Akkor vagy átméretezed, vagy feltöltöd pl a www.kephost.hu - ra és a linket teszed be csak szöveggel ellátva.
[url=http://kephost.hu/share-62C2_4F6CD95D.html][img]http://kephost.hu/image-62C2_4F6CD95D.jpg[/img][/url]
[url=http://kephost.hu/share-DC47_4F6CD95D.html][img]http://kephost.hu/image-DC47_4F6CD95D.jpg[/img][/url]
mivel már harmadszor sem sikerült feltölteni a képet adjatok tanácsot hogy ti hogy szoktátok mert a kitallózás és feltöltés nem sikerült köszi
na mégegyszer
A kép
Nekem a Kubotán így van emgoldva a szintezés hogy magát a talajmarót egy girofejre csusztatom rá és úgy emelem a marót nekem is két állás van van egy kézi vezérlés és van egy autómata állás ebbe az autómata állásban talajmarózok fölleg akkor ha egyenletlen a talaj. A kézit használom ekézéskor.
Jó estét mindenkinek.
Szerintem a Füri Kft tud neked segíteni Bencsiki.De az tuti hogy drága.A másik meg akkor müködik az enyémen is mikor rajta van a hátsó tartókerék mert annak a gerendelye a támpont.Amugy csak van.
Válasz #2984. hozzászólásra
Szia!
Köszi a képeket. Én mocorogtam kicsit a keletagronál, ahol vettem a cuccost. Sajnálkozva közölték, hogy az én maróm nem alkalmas arra, hogy automatika vezérelje, ugyanis nincsenek rajta jeladók.
Beszoptam. Ugyan az ajánlatban tényleg nem szerepelt, hogy szintszabályozós lenne a talajmaró, csak az, hogy a traktor hidraulikája szintszabályzós. Én meg balga kezdő ugye nem gondoltam volna, hogy ha a trakesz olyan, akkor a gyári hozzá adott maró pedig nem.
Kidves mindenki!
Szeretném a talajmarómat felöltöztetni ezekkel a kellékekkel. Tud valaki segíteni? Mi kell, hozzá, kb mennyiért, honnan, stb?
Üdv mindenkinek.
Bencsiki ime az igért képek.
Válasz #2982. hozzászólásra
A mostani kormánylemeznek a hátulját megpróbáltam aksis fúróval és úgy néz ki meglehet fúrni.
Válasz #2981. hozzászólásra
Épp egy másik baráti körrel azt tárgyaltuk, hogy a kormánylemez kifúrása nem biztos, hogy sikerül. Csak óvatosan!!
Válasz #2980. hozzászólásra
20 lovas a gépem.
nekem csak a kormánylemez kellene a mostani ekémmel szeretném össze házasítani ha vissza mész az előző hozzászólásaimat tettem fel képet a mostani ekémről.
Válasz #2978. hozzászólásra
Egy tanács. Ha ilyesmire ráakadsz, akkor menst el a képet és csak azt tedd be....
Válasz #2978. hozzászólásra
Maga a kormánylemez nem hiszem, hogy rossz lenne, jó az íve, de a váz az kissé nyomi. Annyit simán megér. Viszont ha ráakadsz hattyúnyakúra, na az az igazi, bár ahhoz 25 paci kellene. Nem tudom, hány lovas a géped. Ezt én megvenném és ha nem jó, amit kétlek simán el lehet adni.
Válasz #2977. hozzászólásra
Ehhez a kormány lemezhez mit szólsz szerinted hogy fordíthat?
http://szerszampiac.hu/muszerek/egyeb/2_es_ek
Válasz #2976. hozzászólásra
Békésben magántól. Nem veszek semmit kereskedőtől.
Válasz #2975. hozzászólásra
Hol vetted kereskedőtől vagy magán embertől?
25 ezer+ fuvarért vettem tavaly a bagodi két fejest, aminek feje ötven felett van és nem a gyári nyomi vázzal, hanem olyannal, ami három fejet is elbírna 30-as fejekkel is. Én festettem már le.
Válasz #2973. hozzászólásra
Nincs akadálya!
Válasz #2972. hozzászólásra
De ha lesz még egy alkalom kérlek gondolj rám.Köszi.
Válasz #2971. hozzászólásra
Ok.Ez csak alkalmi vétel volt.
Válasz #2969. hozzászólásra
Szia Csaby ha ennyiért tudsz még ilyen ekét légyszi dobj egy mailt. Megköszönném.
Sziasztok
A véleményetekre vagyok kíváncsi, nekem a talajmarón nincs hátul kerék,és már tele van a hócipőm hogy állandóan a hidraulikával kell játszanom ja és szintező hidraulikám sincs. Arra gondoltam hogy teszek rá két kereket de nem hátra hanem a traki és a maró közé. Így nem látszódik majd a kerék nyom és nem kell állandóan szórakoznom a magasságállítással. Kinek mi a véleménye?
Ez az eke 25E volt.Jó éjt neked.Lassan én is lépek,nekem is meló reggel.
Válasz #2962. hozzászólásra
Köszönöm ez emailt holnap hívom az embert.
Viszont most búcsúzom mert holnap melozok sziasztok.
Az bagodi eke ha ilyen szépen fordít akkor nem lehet rossz majd ha gazdag leszek veszek egyet én is.
Sziasztok
Egy 81-éves traktorostól tuti,hogy lehet tanulni.
Persze ha nem tud vagy nem akar akkor nem szabad erőszakoskodni.
Válasz #2963. hozzászólásra
Na ő biztos nem fog belépni nem az a fajta na meg 81éves!!!
Válasz #2962. hozzászólásra
Üdv neked.Köszi.Igen,az volt valamikor.De én már így vettem meg,az a részi már hiányzott.Nekem így is jó.
Ja és a barátod jó lenne ha belépne fórumozni főleg,hogy yanmaros.Mindenkitől lehet tanulni valamit.Tőlem kevesebbet de próbálkozok.
Sziasztok
Végre ismét van egy jó kis videó.Az az eke tényleg szépen borít a szögállítós bagodi vagy nem?
Balu küldtem egy emilt,a cserki......
Remélem tudok segíteni.
Válasz #2959. hozzászólásra
Köszi.Én is örültem,hogy így viszi.
Szevasztok!
Egy barátom talajmarót szeretne venni a trakihoz.
Nem tud valaki egy eladót?
Ez egy Yanmar YM 1401 d.
Nincs meg se a tartó konzol se a kis kardán kéne hozzá minden.
Ha valaki tud ilyesmit kérem szóljon:06302625124
Előre is köszi a segítséget.
Válasz #2958. hozzászólásra
Szép könnyedén viszi,jól be van állítva.
Válasz #2957. hozzászólásra
Lehet így jobb lesz.SzántásSzántás.
Szép jó estét mindenkinek.Ma kipróbáltam mit tud a traki a BEA 2/25 ekével.Hááát nézzétek meg:)http://youtu.be/uqKM2DNhNcwhttp://youtu.be/uJwAp51Vx9w
Válasz #2954. hozzászólásra
Sziasztok
Az a gázolaj fogyasztás egy Japán gépnek is becsületére válik.
Mindenki melózik bejött a jó idő én megyek majdnem minden nap.(hála Istennek)
Legalább a gép üzemanyaga visszajön meg egy kicsi.
Válasz #2952. hozzászólásra
Láttam, faxa!