Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak648 FtBenzin árak634 FtEUR408 FtUSD393.08 FtCHF431.78 FtGBP487.8 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #153. hozzászólásra
Szia Bencsiki
Én is ilyen problémával küzdöttem néhány hete.20LE trakit kerestem,voltam Velencén,Nagygomboson meg beszéltem Békéscsabai,Pécsi,Mezökövesdi kereskedövel söt még a Kelet agrosokkal is,de végül Kiskunhalason a Satamo Plus KFT-nél kötöttem ki.Találtam egy MITSUBISHI MT2001d-t ami 20le 4 henger 11q a súlya,9,5-24gumiköpeny hátul,és 140es maró jár hozzá.848üó van benne,kérésemre kipróbáltuk ekével,majd maróval,eredeti gyári állapot semmi vikszolás még a hasán a japán sár is rajta volt.Egy tökéletes traki merem ezt a tipust ajánlani,és céget persze.Én cseréltem le az olajat,és azóta munka egyfolytában.1Ha jut neki marózni permetezni,bakhátathúzni meg persze szállítás.1,3ért kaptam meg magyar katalógussal számlával adásvételivel,vámpapír másolattal igy simán vihetem müszaki vizsgára.
Persze a kereskedők kínálatát is nézem és abban is biztos vagyok, hogy nem minden kereskedő tisztességtelen. Viszont nem nagyon tudja, hogy mit árul. Japánban tömegben veszi a gépeket, itthon leszervizeli, kissé feljavítja aztán mehet a piacra. Valójában fogalma nincs arról, hogy mi is van egy-egy géppel.
A magánember pedig dolgozott vele 1-2 évet, sokkal pontosabb információi vannak a gép állapotáról. Legalább infókat kaphat tőle a vavő...
Agrokid, Szaki, köszi az infókat. A kereskedőkről annyit, hogy jobban szeretnék az arany árnál valamivel olcsóbban trakeszhoz jutni, másrészt meg a magáneladókban jobban bízom, mint a kereskedőkben.
jól tetted mert ez egy köcsög.én is vaciláltam hogy veszek de a t-25mellet döntöttem mivel nálatok van alkatrész. csabán meg orosházán is csak ez motivált de nem bántam meg. maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Hát igen, a helyi lakos jobban ismeri milyen is.
Én is akartam tőle venni gépet tavaly, de mindig csak hitegetett, hogy ekkor meg akkor lesz, de ezek szerinte jobb is így.
Már 3 trakimat Velencéről vettem, azok se húde valakik meg nem is olyan olcsók de mégés jók.
szarakodik csak a traktorokkal. vettem tőle egy talajmarót,de meg akart szívatni.össze építettem a fóliafektetőmmel és másfél nap múlva kidugta a zászlót a (fasza alig használt,átvizsgált sibaura) és nem akarta sem kicserélni sem megcsinálni. mondta 2 tanú előtt vegyek másikat.mint kiderült egy fog ki volt törve a hajtóművébe. na egy kicsit bepöccentem a dumáján,és 2 tanú előtt elővettem a spájszert és mondtam ha nem csinál valamit itt és most agyonbaszom evvel a vassal.és a ráhatást követően kicserélte egy mitsubishire. úgyhogy azóta nem kell beszélgessünk csícsej úrrar,pedig itt lakik 500méterre tőlem.ez egy gerinctelen szar ember jobb az ilyentől óvakodni.
Szevasztok.Meg tudná mondani valaki hogy D 1500-as Mitsubishin mennyinek kell lennie a porlasztónyomásnak?Meg az is érdekelne, hogy hol lehet előtőltést állítani.
Amire lényegében figyelni kell az az általános olaj és tartozékai cseréje. (Nekem még a kardánra is, mert egy állat vagyok, és ledaráltam mert nem figyeltem rá) Na az + 30 guriga vót.
Remélem segítettem aki netán akar még ilyen finom kis jószágot venni...
Nekem egy Yanmar F16-os bombázom van, már két éve nyomom vele kb. másfél hekit, talajmarok, szántok, trágyavillázok, vetek vele, már csak egy fükaszát meg egy rendsodrót kéne még ócsón szereznem vagy csinálnom rá és teljes a kollekció. Én marhára megvagyok elégedve vele, mivel egésznapos talajmarózásnál is csak 10 litykót eszik. Sok mindenre képes ez a 16 lovas kis ketyere. Múlt évben nézték a szomszédok, hogy mit akarok ezzel kezdeni a kettes ekével, az csak szelte mint a szalonnát
Ja és csak két kerekes, difizárral, egyszer nem kellett volna még a 4WD. és az egész nem volt több 7 kilónál a vetőgéppel és a többivel együtt. Én egy kicsit drágállom az alábbi 1.6 milliós árat egy 20 lovas használtért.
Szíves segítségeteket kérném! Vásároltam egy Yanmar kistraktort. Szeretném levizsgáztatni. Sajnos csak Szombathelyre van címem, vizsgáztatásra. Fejér megyében lakom, véletlenül nem tudtok a közelben vizsgahelyet (elérhetőséggel)? Köszönöm!
Hali!
Hát a 20 lovas trakival biztos el tudod végezni a kiskeretekben való melót.
A 3 hektárt művelni?
Hát ne számoljál vele igen mély szántásra de ha nem kell akkor oda is jó de én konkrétan csak kertekben és fólia sátrakban használom a traktorjaimat az 50 lovassal se szántom a 4 hektárt arra ott vannak a nagy gépek!
Mit akarsz tenni a 3 hektárba?
Szia Misike
Bocs eddig nem voltam ,mert bejött nééhány parkosítás.
Mire szeretném használni?
Kiskertek szántására,talajmarózásra,lovas vetőgéppel való vetésre,szántáselmunkálásra stb.Tehát mindenre.
Nézegettem a Landini mistralt is de abban is yanmar motor van.nekem összeségében szétszórva 3 ha föld van .
Ennek is a művelésére.SZREINTED?
Szia!
Igen rosszul olvastam a hozzászólásodat bocs!
Hát inkább neked kéne megmondani mire kell a traktor mit akarsz vele dolgozni?
Magával a Kelet agrósokkal nincs semmi baj és ez az akció most elég kecsektető!
Misike!!
még nem vettem meg csak kinéztem,igen a kelet agronál.
véleményt szeretnék tőled? vegyem - ne vegyem?
mennyi területet lehet megművelni egy ilyen géppel?stb
mindent írj le
35454 hozzászólás
Válasz #153. hozzászólásra
Szia Bencsiki
Én is ilyen problémával küzdöttem néhány hete.20LE trakit kerestem,voltam Velencén,Nagygomboson meg beszéltem Békéscsabai,Pécsi,Mezökövesdi kereskedövel söt még a Kelet agrosokkal is,de végül Kiskunhalason a Satamo Plus KFT-nél kötöttem ki.Találtam egy MITSUBISHI MT2001d-t ami 20le 4 henger 11q a súlya,9,5-24gumiköpeny hátul,és 140es maró jár hozzá.848üó van benne,kérésemre kipróbáltuk ekével,majd maróval,eredeti gyári állapot semmi vikszolás még a hasán a japán sár is rajta volt.Egy tökéletes traki merem ezt a tipust ajánlani,és céget persze.Én cseréltem le az olajat,és azóta munka egyfolytában.1Ha jut neki marózni permetezni,bakhátathúzni meg persze szállítás.1,3ért kaptam meg magyar katalógussal számlával adásvételivel,vámpapír másolattal igy simán vihetem müszaki vizsgára.
Válasz #152. hozzászólásra
Persze a kereskedők kínálatát is nézem és abban is biztos vagyok, hogy nem minden kereskedő tisztességtelen. Viszont nem nagyon tudja, hogy mit árul. Japánban tömegben veszi a gépeket, itthon leszervizeli, kissé feljavítja aztán mehet a piacra. Valójában fogalma nincs arról, hogy mi is van egy-egy géppel.
A magánember pedig dolgozott vele 1-2 évet, sokkal pontosabb információi vannak a gép állapotáról. Legalább infókat kaphat tőle a vavő...
Válasz #150. hozzászólásra
De azért nem minden kereskedő arany áras!
Meg hát a a választékokban jobban lehet olyat találni ami lóerőben meg nagyságra is számodra megfelelő!
Válasz #150. hozzászólásra
Na igen ez se egy utolsó szempont.
Agrokid, Szaki, köszi az infókat. A kereskedőkről annyit, hogy jobban szeretnék az arany árnál valamivel olcsóbban trakeszhoz jutni, másrészt meg a magáneladókban jobban bízom, mint a kereskedőkben.
Válasz #148. hozzászólásra
jól tetted mert ez egy köcsög.én is vaciláltam hogy veszek de a t-25mellet döntöttem mivel nálatok van alkatrész. csabán meg orosházán is csak ez motivált de nem bántam meg. maximálisan meg vagyok elégedve vele.
Válasz #147. hozzászólásra
Hát igen, a helyi lakos jobban ismeri milyen is.
Én is akartam tőle venni gépet tavaly, de mindig csak hitegetett, hogy ekkor meg akkor lesz, de ezek szerinte jobb is így.
Már 3 trakimat Velencéről vettem, azok se húde valakik meg nem is olyan olcsók de mégés jók.
Válasz #146. hozzászólásra
szarakodik csak a traktorokkal. vettem tőle egy talajmarót,de meg akart szívatni.össze építettem a fóliafektetőmmel és másfél nap múlva kidugta a zászlót a (fasza alig használt,átvizsgált sibaura) és nem akarta sem kicserélni sem megcsinálni. mondta 2 tanú előtt vegyek másikat.mint kiderült egy fog ki volt törve a hajtóművébe. na egy kicsit bepöccentem a dumáján,és 2 tanú előtt elővettem a spájszert és mondtam ha nem csinál valamit itt és most agyonbaszom evvel a vassal.és a ráhatást követően kicserélte egy mitsubishire. úgyhogy azóta nem kell beszélgessünk csícsej úrrar,pedig itt lakik 500méterre tőlem.ez egy gerinctelen szar ember jobb az ilyentől óvakodni.
Válasz #145. hozzászólásra
Csicsely nyomja még a traki bizniszt?
Válasz #143. hozzászólásra
jól gondold meg milyen japán "traktort" veszel.
Válasz #143. hozzászólásra
Teli van az ország kereskedőkkel nem igaz, hogy nem találsz!
Sziasztok! Keresek 20 le körüli összkerekes Japán trakeszt!
30/705-1122
Válasz #141. hozzászólásra
Miért adod el?
Valamiért a kép lemaradt!!!
Szép estét minden fórumozónak! Nekem ez van de most eladó! Nagyon hálás csak jót tudok róla mondani.
Szevasztok.Meg tudná mondani valaki hogy D 1500-as Mitsubishin mennyinek kell lennie a porlasztónyomásnak?Meg az is érdekelne, hogy hol lehet előtőltést állítani.
Amire lényegében figyelni kell az az általános olaj és tartozékai cseréje. (Nekem még a kardánra is, mert egy állat vagyok, és ledaráltam mert nem figyeltem rá) Na az + 30 guriga vót.
Remélem segítettem aki netán akar még ilyen finom kis jószágot venni...
Válasz #1. hozzászólásra
Nekem egy Yanmar F16-os bombázom van, már két éve nyomom vele kb. másfél hekit, talajmarok, szántok, trágyavillázok, vetek vele, már csak egy fükaszát meg egy rendsodrót kéne még ócsón szereznem vagy csinálnom rá és teljes a kollekció. Én marhára megvagyok elégedve vele, mivel egésznapos talajmarózásnál is csak 10 litykót eszik. Sok mindenre képes ez a 16 lovas kis ketyere. Múlt évben nézték a szomszédok, hogy mit akarok ezzel kezdeni a kettes ekével, az csak szelte mint a szalonnát
Ja és csak két kerekes, difizárral, egyszer nem kellett volna még a 4WD. és az egész nem volt több 7 kilónál a vetőgéppel és a többivel együtt. Én egy kicsit drágállom az alábbi 1.6 milliós árat egy 20 lovas használtért.
egy kis erdőmunka a mai nap....
nemtom h az lgw kínai traktor e vagy nem de sztem ha az akkor az a legjobb traktor a kínaiak közt!!!!!!!
Válasz #132. hozzászólásra
Elküldtem emailba a számomat hivjál nyugottan.
Válasz #131. hozzászólásra
Kedves Balu2!
Nagyon örülök, hogy írtál! Több hete küzdök, hogy a közelben kapjak vizsgahely címet! Címem: papa3901@freemail.hu
Segítségedet előre is köszönöm!
Válasz #130. hozzászólásra
Üdv! Nekem is yanmarom van és én mér levizsgáztattam.
Én is Fejérmegyei vagyok.Nagyon szivesen segitek.Irj egy email cimet és elküldöm a tel.számom.
Tisztelt Kollégák!
Szíves segítségeteket kérném! Vásároltam egy Yanmar kistraktort. Szeretném levizsgáztatni. Sajnos csak Szombathelyre van címem, vizsgáztatásra. Fejér megyében lakom, véletlenül nem tudtok a közelben vizsgahelyet (elérhetőséggel)? Köszönöm!
Válasz #128. hozzászólásra
Miért nem tanulsz meg te számolni?
Válasz #127. hozzászólásra
Mi van Pityuka ennyire ráérsz?
Számold meg hány John Deer-es topik van példáúl!
3
Válasz #113. hozzászólásra
A számlán ez a cikkszám van!
0.010.3989.1
Válasz #123. hozzászólásra
Na de azért holnap rákérdezek milyen cikkszámon megy a szűrő!
Válasz #123. hozzászólásra
Fél zsákkal van még saját részre Jancsikának van, most szedett!
Válasz #122. hozzászólásra
Én az életben nem fogom használni, úgy bízta rám egy cimbi, hogy használjam el....de mire ???? Gondoltam benyomom neked.
Krumlid van még ????
Rendeltem egy ismerősnél 12 zsákkal, de úgy nézz ki, hogy elfelejtette.
Válasz #121. hozzászólásra
De ebben sima Mitsubishi motor van és szerintem az autós boltban is kapok hozzá szűrőt!
Válasz #117. hozzászólásra
Szerintem megegyezünk. Nézd meg az új árát oszt osztunk-szorzunk.
Válasz #119. hozzászólásra
ja persze....nem ke szerénykedni...ilen faca krumpliár mellett tellett erre a jánosra...
Válasz #118. hozzászólásra
Bár az enyém volna
Csak hajtottam!
Válasz #117. hozzászólásra
most vetted ezt a gombányt???ilen szart venni,hiába kinálgattam a jó kis claasssssom......
Válasz #113. hozzászólásra
Ha jó meg botolhatjuk! Amúgy mennyi az annyi?
Válasz #114. hozzászólásra
Az idén volt egy kis burgonyám 1 hektár!
De inkább szolgáltatás terén tevékenykedek mifelénk sok a fóliás!
Válasz #111. hozzászólásra
Sajna nem láttam rajta számot de holnapra rákérdezek!
Válasz #112. hozzászólásra
Te egyébként milyen ágon tevénykedkedsz?
mivel foglalkozol konkrétan?
Válasz #111. hozzászólásra
Ez van: 0118 0597
Válasz #110. hozzászólásra
Misike
van 2hektárban őszi kalászos,kukoricát ill. fekete magot akarok tenni.
Hogy megy most a kukorica ára nem tudod?
Válasz #110. hozzászólásra
Misike tudsz mondani cikkszámot deutz motorolajszűrődről ????? Van 5-6 db felesleg.
Válasz #109. hozzászólásra
Hali!
Hát a 20 lovas trakival biztos el tudod végezni a kiskeretekben való melót.
A 3 hektárt művelni?
Hát ne számoljál vele igen mély szántásra de ha nem kell akkor oda is jó de én konkrétan csak kertekben és fólia sátrakban használom a traktorjaimat az 50 lovassal se szántom a 4 hektárt arra ott vannak a nagy gépek!
Mit akarsz tenni a 3 hektárba?
Válasz #108. hozzászólásra
Szia Misike
Bocs eddig nem voltam ,mert bejött nééhány parkosítás.
Mire szeretném használni?
Kiskertek szántására,talajmarózásra,lovas vetőgéppel való vetésre,szántáselmunkálásra stb.Tehát mindenre.
Nézegettem a Landini mistralt is de abban is yanmar motor van.nekem összeségében szétszórva 3 ha föld van .
Ennek is a művelésére.SZREINTED?
Válasz #107. hozzászólásra
Szia!
Igen rosszul olvastam a hozzászólásodat bocs!
Hát inkább neked kéne megmondani mire kell a traktor mit akarsz vele dolgozni?
Magával a Kelet agrósokkal nincs semmi baj és ez az akció most elég kecsektető!
Válasz #106. hozzászólásra
Misike!!
még nem vettem meg csak kinéztem,igen a kelet agronál.
véleményt szeretnék tőled? vegyem - ne vegyem?
mennyi területet lehet megművelni egy ilyen géppel?stb
mindent írj le
Válasz #103. hozzászólásra
Küldjél képet ide!
szucsike78@freemail.hu
Valaki a jövőből ír