Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR412.2 FtUSD390.02 FtCHF442.28 FtGBP493.58 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz 76béci #30836. hozzászólásáraMajd megmérem hétvégen!
Amúgy sokat nem dolgoztam vele még mert nagyon vizes volt a föld meg előre kell súly!
A csillag része egyben dolgozik és teszi a dolgát rendesen!
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Vas- , Veszprém- , Zala- , Győ-Moson-Sopron megyében van olyan, akinek 2-es bagodi ekéje van? Nem a szögbeállitos!!
Köszönöm
Válasz sermangabor84 #30816. hozzászólásáraSzia! Van képed a munkájáról?? Pont ilyen rögtörőt tervezgetek megmérnéd nekem mekkora átmérő egy kapa és mekkora a két csillag között a távolság??? Az is érdekelne hogy egybemozog vagy csillagonként és még az hogy a csillagok szára egyenes vagy hajtogatott?? Válaszodat köszönöm.
Válasz Geresz1 #30832. hozzászólásáraA találkozóra vittem egy lityit a "Nagypapa lekvárjából",azt hittem hogy ott leszel, és nyelsz belőle.Nagyon jó fajta, kimondottan ádámcsutka kimélő!
Misikém a szántás mélységét tacskó kutyával vagy borosüveggel kell mérni elfelejtetted
Végre sikerült vennünk egy házacskát némi udvarral...4873 nm.
Fele gyümölcsös+kukorica.
Más:Ha valakinek traki szállítási gondjai lennének keressen, baráti áron tudok zárt furgonnal szállítani 3,5 tonnáig,ill 4 m hosszban.
Üdv a kollegáknak,fórumtársaknak
Barátom isekije TL eladóvá vált, ha esetleg valakit érdekel akkor ajánlani tudom. Nagyon szép állapotú megbízható kis traki. Telefonszámát privátban vagy sms-ben küldöm.
Válasz ilokos #30813. hozzászólásáraSzép lett,agyaghoz képest első osztályú!
A mák pont nem jutott eszembe. Arra azért figyelj, hogy mennyit raksz, emlékeim szerint 100 négyzetméter felett külön engedély szükséges hozzá. Sok a rosszindulatú ember, és sose derül ki, ki volt aki feldobott. Most ősszel én is szerzek két rögtörőt, a fejemben már áll össze egy multitiller jellegű eszköz, kifejezetten agyagra,sekély magágyhoz. Misi: A forgózsámolyos kocsim majdnem kész, már csak a fék és a vonóháromszög hiányzik róla, majd dobok fel képeket.
Válasz wernerj #30736. hozzászólásáraSzia!
Köszi az ötleteket!Prizmás hengerem van.
Felénk volt sok eső is,így maradt a rotálás több sorral.Mák alá készíteném a magágyat.Ilyen lett.
Válasz --Geri-- #30796. hozzászólásáraKöszönöm a gyors hozzászólásokat!
Igen ezzen villanymotor van, de készül szöghajtóművel is, együtt a kettővel.
Nézegetem a hintafűrészt is. De szerintem az ágfához a szalagfűrész jobb.
Hétvégén elmegyek megnézni, élőben mégis csak mássabb.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Tavasszal a Kelet-Agro-nál vettem egy Mitsubishi MT246 trakeszt. A kezelő gombok mögött volt egy kis ajtó, ami le volt hegesztve és festve. Felvágtam és a alábbi gombokat találtam alatta. Valaki tudna segíteni, hogy mi-mit vezérelt, hátha be tudnám őket kötni. Ja és van egy csatlakozó hátul, azt sem tudom hogy mi.
Válasz --Geri-- #30796. hozzászólásáraSzia Geri én asztalosként dolgoztam 10 évig veszélyes sportág a szalagfűrés pláne darabolós munkánál ahol van minden csak egyenes nincs sok balesetet láttam :(. Én 3 évig dolgoztam erdőben szalagfűrésszel tuskókat vágdostunk igen jó reflexek kellenek hozzá jelentem minden újam megvan még. Amúgy a gép jónak tűnik mondjuk alulra is raknék burkolatot. Meg ahog y nézem ez villannymotoros. A lényeg a szalagfűrésznél könnyen lehessen álítani lé-fel szerelni a szalagot fusson egymással a két kerék ne legyen sérűlt a parafázás a kerekeken. Ha ezek rendben vannak akkor még egy erősmotor vagy egy jó hajtás kell és akkor jól lehet dolgozni.
Válasz --Geri-- #30796. hozzászólásáraÜdv.
Nem néz ki rosszul.De azért nem árt átnézni a hegesztéseket,kipróbálni,beremeg-e!Én az asztaltartóit is megerősíteném,a kerékfelfogatás is furcsa(ha függesztett lesz mindegy)!Az árához még számolj hozzához kb(30-50ezer ft)a szöghajtómű árát.Ha van rá munkád,és időd és olcsón megveszed megérheti,de azért még nézzél szét,hátha!
Elnézést az offért.
Szalagfűrész vásárláson gondolkodom. Mivel van egy bácsi aki eddig szok vágni itt a környéken, már nem nagyon akar vállalni ilyen munkát . S mivel nekem van hasitó( az idén volt is, van is munka) Igy beruháznék egy fűrészre.
Szerintetek, jó lehet ez?
Válasz 74 Misi #30791. hozzászólásáraEgyre nagyobb ekékkel, egyre mélyebben dolgozol, ebből az következik, hogy egyre mélyebben fogod elásni a traktort..... Szép a munkája! Azért valld be férfiasan, az üveget úgy ástad el...... GRATULA!
Válasz AGROKID #30787. hozzászólásáraValószínűleg azért, mert a Tiéd gyári és más a felszedő szöge, hossza. Én csak saccra állítottam be, de nem is vagyok vele megelégedve. Szerintem kicsit meredek, ez lehet az oka, hogy összetolja, nehezen viszi el a szalag.
35441 hozzászólás
Kifordított hátsó kerekekkel szoktatok dolgozni?
Válasz 76béci #30836. hozzászólásáraMajd megmérem hétvégen!
Amúgy sokat nem dolgoztam vele még mert nagyon vizes volt a föld meg előre kell súly!
A csillag része egyben dolgozik és teszi a dolgát rendesen!
Sziasztok!
Eladóvá vált az alternáló kaszám "140cm-es",ha esetleg valakit érdekel baráti áron megkaphatja!!!!
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Vas- , Veszprém- , Zala- , Győ-Moson-Sopron megyében van olyan, akinek 2-es bagodi ekéje van? Nem a szögbeállitos!!
Köszönöm
Misi!
Én ilyenen gondolkodom:http://www.agroinform.com/aprohirdetes_adatlap/gep/talajmuvelo-gepek/talajmuvelogep-rau-multitiller-4-meteres/h_6668676?ref=af91cce6
Válasz sermangabor84 #30816. hozzászólásáraSzia! Van képed a munkájáról?? Pont ilyen rögtörőt tervezgetek megmérnéd nekem mekkora átmérő egy kapa és mekkora a két csillag között a távolság??? Az is érdekelne hogy egybemozog vagy csillagonként és még az hogy a csillagok szára egyenes vagy hajtogatott?? Válaszodat köszönöm.
Szántásért mennyit lehetne elkérni!??
Válasz Geresz1 #30832. hozzászólásáraA találkozóra vittem egy lityit a "Nagypapa lekvárjából",azt hittem hogy ott leszel, és nyelsz belőle.Nagyon jó fajta, kimondottan ádámcsutka kimélő!
2
http://www.jofogas.hu/vas/Kubota_B1200DT_4WD_kifogastalan_allapotban_elado__54391557.htm
Válasz krizol #30831. hozzászólásáraZolikám!
Igazad van már megint:))
A sok pálinka befolyásolja a becsmértékemet:))
Válasz Geresz1 #30830. hozzászólásáraÜdv Geresz!
Négy méterre eltudom egyedül is tolni!
Válasz Balázs1994 #30829. hozzászólásáraÜdvözlet Mindenkinek!
Rég jártam erre látom megvagytok ! Hál' Istennek!
Misikém a szántás mélységét tacskó kutyával vagy borosüveggel kell mérni elfelejtetted
Végre sikerült vennünk egy házacskát némi udvarral...4873 nm.
Fele gyümölcsös+kukorica.
Más:Ha valakinek traki szállítási gondjai lennének keressen, baráti áron tudok zárt furgonnal szállítani 3,5 tonnáig,ill 4 m hosszban.
geresz
húsz 2914089
Válasz sermangabor84 #30827. hozzászólására Nézd meg velencén most néztem van náluk .
Válasz sermangabor84 #30827. hozzászólásáraKaptam a traki hoz. Neked is kellene?
Válasz 74 Misi #30826. hozzászólásáraAz orrsúlyt honnan vetted?
Unatkoztam egy kicsit.
Válasz psycho #30821. hozzászólásáraValamiért nem szereti a gumi az akácerdőt.
Igen császár fák vannak a hátérbe..
Válasz psycho #30821. hozzászólásáraValamiért nem szereti a gumi az akácerdőt.
Igen császár fák vannak a hátérbe..
Üdv a kollegáknak,fórumtársaknak
Barátom isekije TL eladóvá vált, ha esetleg valakit érdekel akkor ajánlani tudom. Nagyon szép állapotú megbízható kis traki. Telefonszámát privátban vagy sms-ben küldöm.
Misi te az orrsúlyt honnan vetted?
Válasz 74 Misi #30818. hozzászólásáraKülső behatásra távozott a levegő, vagy elfáradt?
A nagy levelű növények császárfák?
Tudnátok segíteni?
Arra lennék kíváncsi hogy mennyiért lehet boronálni illetve szántani?
Válasz 74 Misi #30817. hozzászólására21db kapa viszi csak sajnos nagyon vizes volt a föld!
Ki korán kel kereket szerel
Válasz sermangabor84 #30816. hozzászólásáraGratula. Hány kapás és hogy viszi a gép ?
Nekem isbővült az állomány!
Szerintem jó vétel volt csak kell a trakira előre súly!
Tegnap szaporodott a " vas" állományom.
Válasz ilokos #30813. hozzászólásáraSzép lett,agyaghoz képest első osztályú!
A mák pont nem jutott eszembe. Arra azért figyelj, hogy mennyit raksz, emlékeim szerint 100 négyzetméter felett külön engedély szükséges hozzá. Sok a rosszindulatú ember, és sose derül ki, ki volt aki feldobott. Most ősszel én is szerzek két rögtörőt, a fejemben már áll össze egy multitiller jellegű eszköz, kifejezetten agyagra,sekély magágyhoz. Misi: A forgózsámolyos kocsim majdnem kész, már csak a fék és a vonóháromszög hiányzik róla, majd dobok fel képeket.
Válasz wernerj #30736. hozzászólásáraSzia!
Köszi az ötleteket!Prizmás hengerem van.
Felénk volt sok eső is,így maradt a rotálás több sorral.Mák alá készíteném a magágyat.Ilyen lett.
A kép dátumozása hibás.
Yanmar trakim hűtő forrasztása elkövetö:HORVÁT MIKLÓS BARÁTOM !!
Válasz --Geri-- #30810. hozzászólásáraÜdv!!
Néztem ezt a fűrészt de ez nem drága egy kicsit?? Bár nem akarok bele szólni csak vélemény volt!
Válasz --Geri-- #30796. hozzászólásáraKöszönöm a gyors hozzászólásokat!
Igen ezzen villanymotor van, de készül szöghajtóművel is, együtt a kettővel.
Nézegetem a hintafűrészt is. De szerintem az ágfához a szalagfűrész jobb.
Hétvégén elmegyek megnézni, élőben mégis csak mássabb.
Az ismeretlen csatlakozó.
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Tavasszal a Kelet-Agro-nál vettem egy Mitsubishi MT246 trakeszt. A kezelő gombok mögött volt egy kis ajtó, ami le volt hegesztve és festve. Felvágtam és a alábbi gombokat találtam alatta. Valaki tudna segíteni, hogy mi-mit vezérelt, hátha be tudnám őket kötni. Ja és van egy csatlakozó hátul, azt sem tudom hogy mi.
Köszi.
Válasz 74 Misi #30806. hozzászólásáraÉrdekes,nekem tetszik,ráadásul működik is.
Válasz 74 Misi #30805. hozzászólásárahttps://www.youtube.com/watch?v=qcEjYRczcn0
Kinek ,hogy áll a kukorica? Ügyes kezű emberkéknek ajánlom.
Válasz --Geri-- #30796. hozzászólásáraEz is komoly. egy kis átalakítással a fát is elülteti.http://www.jofogas.hu/pest/Hinta_furesz_kupos_hasito_agdaralo_tuzifa_feldolgozas_47412541.htm
Válasz --Geri-- #30796. hozzászólásáraTűzifa daraboláshoz nekem ez jobban tetszik.
http://www.jofogas.hu/pest/Billeno_valyus_furesz___hintafuresz___53645715.htm
Válasz --Geri-- #30796. hozzászólásáraSzia Geri én asztalosként dolgoztam 10 évig veszélyes sportág a szalagfűrés pláne darabolós munkánál ahol van minden csak egyenes nincs sok balesetet láttam :(. Én 3 évig dolgoztam erdőben szalagfűrésszel tuskókat vágdostunk igen jó reflexek kellenek hozzá jelentem minden újam megvan még. Amúgy a gép jónak tűnik mondjuk alulra is raknék burkolatot. Meg ahog y nézem ez villannymotoros. A lényeg a szalagfűrésznél könnyen lehessen álítani lé-fel szerelni a szalagot fusson egymással a két kerék ne legyen sérűlt a parafázás a kerekeken. Ha ezek rendben vannak akkor még egy erősmotor vagy egy jó hajtás kell és akkor jól lehet dolgozni.
Válasz --Geri-- #30796. hozzászólásáraÜdv.
Nem néz ki rosszul.De azért nem árt átnézni a hegesztéseket,kipróbálni,beremeg-e!Én az asztaltartóit is megerősíteném,a kerékfelfogatás is furcsa(ha függesztett lesz mindegy)!Az árához még számolj hozzához kb(30-50ezer ft)a szöghajtómű árát.Ha van rá munkád,és időd és olcsón megveszed megérheti,de azért még nézzél szét,hátha!
Válasz Józsi074 #30797. hozzászólásáraMég nem mértem le de ígérem meg teszem.
Válasz wernerj #30795. hozzászólásáraKikérem magamnak , még a feltételezést is NEM ÁSTAM EL AZ ÜVEGET, ( csak le vágtam az aljából egy darabot.)
Válasz Elitjocko #30789. hozzászólásáraKöszia a választ. Én ma vettem egy 2x30 as fogású Agrostroj ekét. Remélem az én 28-asom is vinni fogja.
Válasz 74 Misi #30791. hozzászólásáraJól néz ki! Mekkorák a fejek?
Sziasztok!
Elnézést az offért.
Szalagfűrész vásárláson gondolkodom. Mivel van egy bácsi aki eddig szok vágni itt a környéken, már nem nagyon akar vállalni ilyen munkát . S mivel nekem van hasitó( az idén volt is, van is munka) Igy beruháznék egy fűrészre.
Szerintetek, jó lehet ez?
Válasz 74 Misi #30791. hozzászólásáraEgyre nagyobb ekékkel, egyre mélyebben dolgozol, ebből az következik, hogy egyre mélyebben fogod elásni a traktort..... Szép a munkája! Azért valld be férfiasan, az üveget úgy ástad el...... GRATULA!
Válasz 74 Misi #30791. hozzászólásáraJó lesz az! Kíváncsi leszek kellemetlenebb körülmények közt mit tud.
Válasz psycho #30792. hozzászólásáraÜdv!
Lehet, hogy fajta érzékeny!Ha japán, akkor a krumpli is legyen sárga,ugy mint Agrokidnek!
Válasz AGROKID #30787. hozzászólásáraValószínűleg azért, mert a Tiéd gyári és más a felszedő szöge, hossza. Én csak saccra állítottam be, de nem is vagyok vele megelégedve. Szerintem kicsit meredek, ez lehet az oka, hogy összetolja, nehezen viszi el a szalag.