Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD391.85 FtCHF441.7 FtGBP491.64 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
mitsubishi mt 245 trakit használok nagyon elégedetten,csak egy problémám van ami a következő:ha az irányváltót hátramenetbe rakom akkor automatán emelni kezd a hidraulika.Tudja valaki hogy ezt funkciót vagy (hibát)hogyan lehet kiiktatni?Válaszokat előre is köszönöm!
160-as maróm van , ez így elbírja ? Nem sérülhet a csapágyazás , vagy valami ?
Mivel nekem mozgatnom kell, hogy elrakjam , egy négy kis keréken guruló szerkezet lesz alatta egy lappal , és rá fogok tenni ezek után egy ilyen tartót.
Válasz akarmi1971 #30675. hozzászólásáraNézd meg a facén a fórumba.Mostanába tett fel valaki fotót a talajmarójáról, és annak is hasonló, vagy olyan van mint amit itt készitett a fórumtársunk!
Válasz 74 Misi #30671. hozzászólásáraBiztos, hogy jól müködik, különösen azokon a helyeken ahol Gábor is irja.A közutkezelő vizszintes tengelyü gépei ilyenek,A mükdtetésnél biztos jobban oda kell figyelni, hogy jól felpörgetés után kezdjük a munkát és tartva is legyen a fordulat, a láncok kirepulése véget!
Nem traktoros Ügy :
Pécs környékén eltűntek a házinyúl felvásárlók , havi 15-30 db lett eddig leadva , most marad a nyakunkon .
Ha van valakinek ötlete nagyon megköszönöm .
A nyulas forumon is feltettem a kérdést , de az nem igazán pörög...
Rotakapát tartó bakról illetve kocsiról , tudom hogy tavaly volt kép a fórumon , de nem találom . Aki tudja kérem adja meg az időpontot , vagy egyéb támpontot a megfelelő hozzászóláshoz.
A rota gyorscsatlakozóval van a trakin , de ha lerakom , vagy előre , vagy hátra eldől(-ne, ha hagynám). Ha meg veszem fel mindig meg kell tolnom kicsit hátra , amit a simítólemez nem igazán szeret , mert arra támaszkodik az egész .
Most készül nekem egy , még bele tudnám dolgozni a jó ötleteket .
https://www.youtube.com/watch?v=W341C-1XCWM Sziasztok itt a Youtube link Balatonboglár BB napról Dutra vonulás Apa Vitte szürke ub28 ast 1958 gyártásút ., ,
Válasz 74 Misi #30646. hozzászólásáraÜdv az Uraknak!
Kuplungozva volt,igy egyedül is össze tudod rakni.Berakod mászóba és össse megy az eleje a hátuljával!
Válasz boncso #30644. hozzászólásáraÜdv boncso!
Nem árt, ha a traktornak négykerék hajtása van.A ricnyis, vagy sürübordás TLT kihajtást,ha véletlenül olyan lesz a kedvedre való egy 5-7000 Ft-os adapterrel átalakithatod hatbordásra.Nem árt, ha a kerék és gumiméreteket is figyelembe veszed, hogy ha pázsitott vágnál, ott jobb "sima" gumis kerékre cserélni!A lóerőt sem árt nézni,inkább erősebbet,ne később kelljen bosszankodni, ha véletlenül mást is szeretnél csinálni a géppel.A tipus és a márka tekintetében nem árt ha előtte érdeklődsz melyiknél milyen az alkatrészellátottság!
Válasz boncso #30644. hozzászólásáraA gyártó nem számít,csak arra kell figyelni ,hogy a TLT 6 bordás szabvány legyen és jobbra forogjon,van olyan shibaura tipus amelyikra külön kell venni adaptert hogy használni lehessen,az is jó dolog ha a hátsó nyomtáv állítható.
Válasz 74 Misi #30646. hozzászólásáraEj, Misikém, hát logikus miért....... Ha lopják vele a bálát, a helyszínelő rendőr hagy vakarja a fejét, hogy ez most jött vagy ment?
Kistarki vásárláshoz szeretnék tanácsot kérni. Milyen típus, gyártó lenne a megfelelő szerintetek.
Lovarda homokos talajának egyengetéséhez/fogasolásához, fedeles lovarda talajának időszakos marásához-simításához, esetleg fűnyírás, külön csatlakoztatható kiskaszával.
Teljesen laikus vagyok a típusokat illetően, csak egy használt, de a célnak megfelelő kistrakit szeretnék venni. Köszönöm, ha tudtok gyártót ajánlani.
35441 hozzászólás
Válasz Balázs1994 #30681. hozzászólására38-ra jött ki a kettő.
Válasz akarmi1971 #30684. hozzászólásáraA négy kerekes nekem is jobban tetszik !
Válasz akarmi1971 #30684. hozzászólásáraSzia!
Másik megoldás.Japánok is készítenek ilyet.
Válasz lengyel.sandor #30685. hozzászólásáraAz F155-ös és AF 224-es Yanmaron ez kapcsolható. szerintem azért hogy ne tudd letolatni a leeresztett rotát és összetörni.
Válasz lengyel.sandor #30685. hozzászólásáraNekem MT 185-ös mitsum van, azon a jobb felső gombot a piros mezőbe tekerem, akkor nem emeli a hidraulikát hátramenetben.
Válasz lengyel.sandor #30685. hozzászólásáraTök jó. Hátramenetben magától emeli az ekét. Extra funkció.
mitsubishi mt 245 trakit használok nagyon elégedetten,csak egy problémám van ami a következő:ha az irányváltót hátramenetbe rakom akkor automatán emelni kezd a hidraulika.Tudja valaki hogy ezt funkciót vagy (hibát)hogyan lehet kiiktatni?Válaszokat előre is köszönöm!
Válasz lakatosr66 #30679. hozzászólásáraSzia !
160-as maróm van , ez így elbírja ? Nem sérülhet a csapágyazás , vagy valami ?
Mivel nekem mozgatnom kell, hogy elrakjam , egy négy kis keréken guruló szerkezet lesz alatta egy lappal , és rá fogok tenni ezek után egy ilyen tartót.
Válasz krizol #30678. hozzászólásáraSzia !
Kösz. Majd valakinek a Face-én megnézem .
Elvből nem vagyok fenn :
" incognito ergo sum"
Válasz bozzai.gabor #30665. hozzászólásáraTudnál feltenni képet? Mert nem mindegyiken egyforma.
Válasz Balu2 #30674. hozzászólására Lehet tudni menyi pénz volt?
Válasz akarmi1971 #30675. hozzászólására
Válasz akarmi1971 #30675. hozzászólásáraSzia !
74 Misi kolléga| 2015-08-18 19:45:31
7. oldalon, de kirakom a képet:
Válasz akarmi1971 #30675. hozzászólásáraNézd meg a facén a fórumba.Mostanába tett fel valaki fotót a talajmarójáról, és annak is hasonló, vagy olyan van mint amit itt készitett a fórumtársunk!
Válasz 74 Misi #30671. hozzászólásáraBiztos, hogy jól müködik, különösen azokon a helyeken ahol Gábor is irja.A közutkezelő vizszintes tengelyü gépei ilyenek,A mükdtetésnél biztos jobban oda kell figyelni, hogy jól felpörgetés után kezdjük a munkát és tartva is legyen a fordulat, a láncok kirepulése véget!
Nem traktoros Ügy :
Pécs környékén eltűntek a házinyúl felvásárlók , havi 15-30 db lett eddig leadva , most marad a nyakunkon .
Ha van valakinek ötlete nagyon megköszönöm .
A nyulas forumon is feltettem a kérdést , de az nem igazán pörög...
Sziasztok !
Rotakapát tartó bakról illetve kocsiról , tudom hogy tavaly volt kép a fórumon , de nem találom . Aki tudja kérem adja meg az időpontot , vagy egyéb támpontot a megfelelő hozzászóláshoz.
A rota gyorscsatlakozóval van a trakin , de ha lerakom , vagy előre , vagy hátra eldől(-ne, ha hagynám). Ha meg veszem fel mindig meg kell tolnom kicsit hátra , amit a simítólemez nem igazán szeret , mert arra támaszkodik az egész .
Most készül nekem egy , még bele tudnám dolgozni a jó ötleteket .
Köszönöm előre is.
Válasz Balu2 #30673. hozzászólására
Megjöttek
Válasz 74 Misi #30671. hozzászólásáraÁgas bogas,törmelékes helyre viszik ahol gond van. Elhagyott ipartarület. Stb
Válasz krizol #30670. hozzászólásáraAzt néztem és onnan jött az ötlet, csak kíváncsi lennék a munkájára.
Válasz 74 Misi #30668. hozzászólásáraA jófogáson nézd meg!"Láncos szárzuzó, fünyiró készitő készlet"
Válasz 74 Misi #30668. hozzászólásáraNa az nincs. Késtartó helyén lánc. A láncvégén súly.
Válasz Gábor Gábor #30667. hozzászólásáraKéped van róla?
Válasz 74 Misi #30662. hozzászólásáraCsináltam már kérésre))
Válasz Balázs1994 #30664. hozzászólására
Válasz KovacsDani #30659. hozzászólásáraSzia
fx265-ösöm van
hátha tudok segíteni
https://www.youtube.com/watch?v=W341C-1XCWM Sziasztok itt a Youtube link Balatonboglár BB napról Dutra vonulás Apa Vitte szürke ub28 ast 1958 gyártásút ., ,
Válasz 74 Misi #30661. hozzászólásáraClaas magnum képek a jofogáson megtalâlható iára 480000ft
Láncos zúzót ki ismeri? kinek mi a véleménye róla?
Válasz jani22 #30660. hozzászólásáraMilyen fajta kicsit részletezhetnéd. Esetleg egy fényképet és árat is megköszönnénk .
eladó kistraktorhoz bálázó ha valakit érdekelne. 0620 9594 168
Üdv! Yanmar fx 285 trakim van.A hidraulikus részével nem vagyok teljesen kibékülve (szintező, gyorskiemelő, potméterek, stb) valakinek ehhez hasonó traki? Kérdeznék!
Válasz nikesz1993 #30657. hozzászólására
Üdv! Eladó 2 fejes kis eke 15-20 le traktorra. 30000 ft
Válasz Zsoltár70 #30650. hozzászólásáraKöszi
Válasz krizol #30651. hozzászólásáraKöszönöm
Fórum társak van valakinek tartályok pótkocsi? Ha van kaphatnék róla képet? Előre is köszönöm
Válasz 74 Misi #30646. hozzászólásáraÜdv az Uraknak!
Kuplungozva volt,igy egyedül is össze tudod rakni.Berakod mászóba és össse megy az eleje a hátuljával!
Válasz 74 Misi #30646. hozzászólásáranincs fordítva,hiszen ha a hátsók előreforognak akkor az elsők is
Válasz boncso #30644. hozzászólásáraÜdv boncso!
Nem árt, ha a traktornak négykerék hajtása van.A ricnyis, vagy sürübordás TLT kihajtást,ha véletlenül olyan lesz a kedvedre való egy 5-7000 Ft-os adapterrel átalakithatod hatbordásra.Nem árt, ha a kerék és gumiméreteket is figyelembe veszed, hogy ha pázsitott vágnál, ott jobb "sima" gumis kerékre cserélni!A lóerőt sem árt nézni,inkább erősebbet,ne később kelljen bosszankodni, ha véletlenül mást is szeretnél csinálni a géppel.A tipus és a márka tekintetében nem árt ha előtte érdeklődsz melyiknél milyen az alkatrészellátottság!
Válasz boncso #30644. hozzászólásáraA gyártó nem számít,csak arra kell figyelni ,hogy a TLT 6 bordás szabvány legyen és jobbra forogjon,van olyan shibaura tipus amelyikra külön kell venni adaptert hogy használni lehessen,az is jó dolog ha a hátsó nyomtáv állítható.
Válasz 74 Misi #30646. hozzászólásáraEj, Misikém, hát logikus miért....... Ha lopják vele a bálát, a helyszínelő rendőr hagy vakarja a fejét, hogy ez most jött vagy ment?
Válasz csoppika #30647. hozzászólásáraTapsolni? Ezalatt mit értesz?
Válasz 74 Misi #30646. hozzászólásáraA 82-es szereti furán enni a gumit(meg tapsolni, meg talán fosóhomokon jobb???)...ezt próbálják megelőzni...
Tudom ez nem japán traki csak érdekesség kép az első kerék miért van fordítva? Valamikor volt róla szó de nem emlékszem már rá.
Válasz Balu2 #30643. hozzászólásáraHű de drága az a pár kép,Balu.
Kistarki vásárláshoz szeretnék tanácsot kérni. Milyen típus, gyártó lenne a megfelelő szerintetek.
Lovarda homokos talajának egyengetéséhez/fogasolásához, fedeles lovarda talajának időszakos marásához-simításához, esetleg fűnyírás, külön csatlakoztatható kiskaszával.
Teljesen laikus vagyok a típusokat illetően, csak egy használt, de a célnak megfelelő kistrakit szeretnék venni. Köszönöm, ha tudtok gyártót ajánlani.
Válasz sipos85122 #30637. hozzászólásáraSzia! Van még pár kép az ára 40e ft
Válasz sipos85122 #30641. hozzászólására30629.sz hozzá szólásnál találod meg.