Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.51 FtUSD391.85 FtCHF441.7 FtGBP491.64 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz pepitamotors1984 #30587. hozzászólásáraÜdv,igen arra a zöldre gondoltam,már le kellett cserélnem.A másik amit ajánlanak az a motorolajnak is használható Agip Multitech 10w-40.Lehet hogy jó,de a farm jd direkt erre a funkcióra készült.Sajnos egyik sem olcsó!
Válasz pepitamotors1984 #30579. hozzászólásáraÜdv.
Ha az aksid jó (12.7v),akkor túl sok a relédnek az izzók Watt száma.Vagy,túl nagy a vezeték ellenállása,pl ha nem rezet,hanem alu vezetéket használtál.Ez csak az én véleményem, de ha nem boldogulsz,hétfőn megkérdezem a villamossági szerelő kollégámat!
Válasz bice #30577. hozzászólásáraSajnos ennél jobb képet nem tudok csinálni menetes amúgy. Meg lenne egy kérdésem a 7 végén megcsináltam a teljes értékű világítás kiépítést a trakin, csak a futót is vezetékelem át ha azt is rákötöm alig villog az index ( nem járt a motor közben ) ez nekem nem tetszik mit rontottam el?
Válasz Csaby68 #30576. hozzászólásáraÜdv.
Én is javasolni akartam a sterimót,vagy az apró kavicsos(láncos)rázós technikát.A vakrozsda miatt nem vékonyodott el a lemez,nem fog kilyukadni a tank?
Válasz Csaby68 #30575. hozzászólásáraMeg oldottam,180Bar sterimó.80% lejött.Aztán a kifolyó csövet le vágtam 2cm beledugtam a tankba és vissza hegesztve CO -val.Igaz 3L gázolajjal kevesebb jön le.De trutyi nélkül.
Szép napot mindenkinek!Lenne 1 kérdésem.Az üzemanyag tank sajnos vakrozsdás belül.Sajnos szívat mert folyamatosan leválik és eltuhad a lefolyó cső.Hogyan tudnám ki takarítani belőle?Tudna valaki segíteni ebben?
Válasz pepitamotors1984 #30564. hozzászólásáraÜdv!
Azért gondoltam, hogy a fotó könnyités a beazonositásban, mert nekem van egy olyan záró csavarom.A micsu talajmaró kupkerék házában volt.Sürü huszas menet van rajta.
Válasz pepitamotors1984 #30561. hozzászólásáraÜdv az Uraknak!
Egy fotóval sokkal könnyebben be lehet azonositani, hogy miről van szó! Lehet, hogy Te tudod, hogy milyen géped van,de nem minden fórumozó van vele tisztába!
Sziasztok megint egy kis segítség kellene!
A 7 végén volt egy kis szőlősorköz művelés és a maron a hajtási oldalon van egy kis műanyag fejű csavar ahol az olajat lehet betölteni a hajtásházba na az a csavar adta meg magát nem teljesen az egész de pont annyi hogy a por meg a kosz bemenjen oda ahová nem kéne. Van esetleg valakinek ilyenje? Vagy hol tudnék ilyet venni?
Köszi a segítséget előre is.
Szüksége van egy sürgős hitel fizeti ki a számlákat? Ha igen, kérjük lépjen kapcsolatba velünk még ma, és megszerezni a kívánt hitelösszeg
Cég Kapcsolat E-mail: (cashnetcity@gmail.com)
Sziasztok! Kellene egy kis segítség! Megmérné nekem valaki, a kicsi azt hiszem "D"típusú rendszám táblának a méretét?! Mert ahhoz igazítanám a lemez méretét amire fel kell rakni!Segítséget köszönöm!
Válasz giriczmp1 #30547. hozzászólásáraMegnézed a hozzászólásaikat és megtalálod a képeket is,nem kell sokat lapozgatnod,aktív tagjai a fórumnak,csak nézelődnöd kellene.
Rákattintasz a nevére, és olvasgathatod az írásaikat,nézegetheted a megosztott képeiket is.
Válasz hspityu #30546. hozzászólásáraMár 1 hónapja rajta van neki mentem vele már fának is ha letörik majd átrakom mert nincs idő hogy a hép áljon De akikről mondtad küldenének képet
Az orrsúlyra nem javasolnám a lámpát,legalábbis nálam biztosan letörne hamar.
Előre máshová tenném.Nézd meg ilokos vagy Balu gépét,mert én pont oda tenném a munkalámpákat.
Nem rossz, de szerintem te nem ismerted a Szovjet SZK 3 kombájn fullos verzióját. Az olyan volt, hogy elől bement a búza, hátul pedig kijött a pék és mondta, hogy nincs kenyér.
35441 hozzászólás
Válasz bice #30588. hozzászólásáraUgyan ezt ajánlották nekem is amit írtál de én nem bízom ezekben az univerzális olajokban.
Válasz sipos85122 #30589. hozzászólására
Ha esetleg valakit érdekel van egy eladó kettes kis ekém.
Válasz pepitamotors1984 #30587. hozzászólásáraÜdv,igen arra a zöldre gondoltam,már le kellett cserélnem.A másik amit ajánlanak az a motorolajnak is használható Agip Multitech 10w-40.Lehet hogy jó,de a farm jd direkt erre a funkcióra készült.Sajnos egyik sem olcsó!
Válasz bice #30585. hozzászólásáraArra a szép zöldre gondolsz? Nekem is az van a gépben csak az ára volt húzós!
Válasz bezo #30583. hozzászólásáraKöszönöm a segítséget!
Válasz Gyurka1988 #30584. hozzászólásáraÜdv.
Nekem mitsum van,én kettős felhasználású Mol farm jd olajat használok (hidraulika-hajtómű olaj)
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, hogy yanmar ym1300d be milyen váltó és hidraulika olajat használtok,ajánlanátok?
Válasz pepitamotors1984 #30574. hozzászólásáraÜdv!!!
20X1,5 -ös vakdugót keress. Hidraulikás boltban
lehet kapni.
bezo
Válasz 74 Misi #30581. hozzászólásáraok kösz a segtséget
Válasz pepitamotors1984 #30579. hozzászólásáraCseréld ki a relét valami olcsó személy autóéra.
Válasz pepitamotors1984 #30579. hozzászólásáraÜdv.
Ha az aksid jó (12.7v),akkor túl sok a relédnek az izzók Watt száma.Vagy,túl nagy a vezeték ellenállása,pl ha nem rezet,hanem alu vezetéket használtál.Ez csak az én véleményem, de ha nem boldogulsz,hétfőn megkérdezem a villamossági szerelő kollégámat!
Válasz bice #30577. hozzászólásáraSajnos ennél jobb képet nem tudok csinálni menetes amúgy. Meg lenne egy kérdésem a 7 végén megcsináltam a teljes értékű világítás kiépítést a trakin, csak a futót is vezetékelem át ha azt is rákötöm alig villog az index ( nem járt a motor közben ) ez nekem nem tetszik mit rontottam el?
Válasz Csaby68 #30576. hozzászólásáraÜdv.
Én is javasolni akartam a sterimót,vagy az apró kavicsos(láncos)rázós technikát.A vakrozsda miatt nem vékonyodott el a lemez,nem fog kilyukadni a tank?
Válasz pepitamotors1984 #30574. hozzászólásáraÜdv.
Nem jól látom a képet,de lehet,hogy nem menetes??Akkor tényleg egyszerűbb esztergálni egy másikat!
Válasz Csaby68 #30575. hozzászólásáraMeg oldottam,180Bar sterimó.80% lejött.Aztán a kifolyó csövet le vágtam 2cm beledugtam a tankba és vissza hegesztve CO -val.Igaz 3L gázolajjal kevesebb jön le.De trutyi nélkül.
Szép napot mindenkinek!Lenne 1 kérdésem.Az üzemanyag tank sajnos vakrozsdás belül.Sajnos szívat mert folyamatosan leválik és eltuhad a lefolyó cső.Hogyan tudnám ki takarítani belőle?Tudna valaki segíteni ebben?
Válasz krizol #30565. hozzászólásáraItt a kép az enyémnek az átmérője 19.5mm
Válasz h.pisti83 #30571. hozzászólásáraAz erdészetbe dolgozik, faszállító
Válasz erdohazi1980 #30569. hozzászólásáraSajnos aranyárba adják.
Válasz Zsoltár70 #30568. hozzászólásáraHol tudnám kipróbálni? Biztos jó lehet.
Válasz Zsoltár70 #30568. hozzászólásáraAkkor azt becsüld meg, míg a mélylatitót befogadja!
Válasz h.pisti83 #30567. hozzászólásáraÜdv! Nekem az van,és nagyon meg vagyok elégedve vele. Az árával viszont nem.
Válasz h.pisti83 #30567. hozzászólásáraÉn ismerek egy bagodi beát de az nem az ekét állítja.
Sziasztok. Van köztetek aki ismeri a Bagodi Bea szögállítós ekét? Válaszokat előre köszönöm.
Válasz krizol #30565. hozzászólásáraSzia megpróbálom lefényképezni a maradékot a menete nem tudom mekkora
Válasz pepitamotors1984 #30564. hozzászólásáraÜdv!
Azért gondoltam, hogy a fotó könnyités a beazonositásban, mert nekem van egy olyan záró csavarom.A micsu talajmaró kupkerék házában volt.Sürü huszas menet van rajta.
Válasz krizol #30562. hozzászólásáraHinomoto E 1804 Gábor Gábor ha más nem marad akkor muszáj leszek úgy megoldani
Válasz pepitamotors1984 #30561. hozzászólásáraBonamit. Egy esztergályos))
Válasz pepitamotors1984 #30561. hozzászólásáraÜdv az Uraknak!
Egy fotóval sokkal könnyebben be lehet azonositani, hogy miről van szó! Lehet, hogy Te tudod, hogy milyen géped van,de nem minden fórumozó van vele tisztába!
Sziasztok megint egy kis segítség kellene!
A 7 végén volt egy kis szőlősorköz művelés és a maron a hajtási oldalon van egy kis műanyag fejű csavar ahol az olajat lehet betölteni a hajtásházba na az a csavar adta meg magát nem teljesen az egész de pont annyi hogy a por meg a kosz bemenjen oda ahová nem kéne. Van esetleg valakinek ilyenje? Vagy hol tudnék ilyet venni?
Köszi a segítséget előre is.
Válasz cashnetcity1 #30559. hozzászólására
Szüksége van egy sürgős hitel fizeti ki a számlákat? Ha igen, kérjük lépjen kapcsolatba velünk még ma, és megszerezni a kívánt hitelösszeg
Cég Kapcsolat E-mail: (cashnetcity@gmail.com)
Válasz 74 Misi #30555. hozzászólásáraKap majd egy sötétitő függönyt,szállitó szalagból!
Üdv uraim!van pár eladó dolgom ha érdekel valakit!
Válasz krizol #30554. hozzászólásáraNem fog a homok ki folyni a rácsok között?
Készül a kerités!Körbekeritem a pótkocsi platóját!
Válasz krizol #30551. hozzászólásáraKöszönöm készülünk a műszaki vizsgára ami szeptember közepén lesz.
Válasz krizol #30551. hozzászólásáraKöszönöm készülünk a műszaki vizsgára ami szeptember közepén lesz.
Válasz pepitamotors1984 #30550. hozzászólására13x24 cm
Sziasztok! Kellene egy kis segítség! Megmérné nekem valaki, a kicsi azt hiszem "D"típusú rendszám táblának a méretét?! Mert ahhoz igazítanám a lemez méretét amire fel kell rakni!Segítséget köszönöm!
Válasz Bencsiki #30542. hozzászólására
Válasz giriczmp1 #30547. hozzászólásáraMegnézed a hozzászólásaikat és megtalálod a képeket is,nem kell sokat lapozgatnod,aktív tagjai a fórumnak,csak nézelődnöd kellene.
Rákattintasz a nevére, és olvasgathatod az írásaikat,nézegetheted a megosztott képeiket is.
Válasz hspityu #30546. hozzászólásáraMár 1 hónapja rajta van neki mentem vele már fának is ha letörik majd átrakom mert nincs idő hogy a hép áljon De akikről mondtad küldenének képet
Válasz giriczmp1 #30545. hozzászólásáraSzia
Az orrsúlyra nem javasolnám a lámpát,legalábbis nálam biztosan letörne hamar.
Előre máshová tenném.Nézd meg ilokos vagy Balu gépét,mert én pont oda tenném a munkalámpákat.
Végre vannak munkalámpák
Válasz Bencsiki #30542. hozzászólásáraUdv Bencsiki!
Természetesen, nem szabad szó nélkül hagyni a légkondis panoráma fülkét!
Válasz hspityu #30541. hozzászólásáraNekem is az volna az opcionális amihez volna egy 3 soros kuki adapter.
Válasz AGROKID #30539. hozzászólására
Nem rossz, de szerintem te nem ismerted a Szovjet SZK 3 kombájn fullos verzióját. Az olyan volt, hogy elől bement a búza, hátul pedig kijött a pék és mondta, hogy nincs kenyér.
Bocs az Off-ért!