Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak627 FtBenzin árak617 FtEUR413.39 FtUSD398.41 FtCHF442.67 FtGBP501.76 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok! Én három évig csépeltem ilyen kombájnnal,nekem nagyon tetszett!! Ha minden évben búza előtt kicseréltem a rostameghajtó szilenteket,szinte baj nélkül végigvitte az évet.
A hátsó szalmarázótengelyt szokta megenni a facsapágy,azt nézd meg.Nekünk elkopott még az ürítócsiga+ház.Amúgy sok baj nincs vele,a 6soros asztalt simán viszi,a motorja meg 200lovas.Elektronikával semmi gond,szerencsére még alapszinten van benne.
kössz az infot! szerintem ebbe is a 210es motor van! 6ládás
alkatrészeket ékszíjakat amugy honnan lehet legolcsobban beszerezni! gondolok itt mindenre!
Hali
Nekem 2056-osom van 210lo de ha nagy emelkedö van akkor észreveszi a szárzuzos adaptert.A 1188-ba 180-as motor van álltalába,sik terepen talán elég.
Helló mindenkinek! érdekelne a véleményetek mit tudtok erröl a kombájnrol! az az igasság egy ilyen kombájn vásárlása előtt állok és érdekelne minden info rola! mit kell nézni rajta? gyengepontjai? 6 soros oros szártépös asztalt viszi?
érdekelne minden info elöre is kösz!
422 hozzászólás
a motor tipusa 6466 AZ03. 210 le
nekem most 2 mdw zöld 14esem van
de azis bevágja a 18-20litert szártépös asztallal
Válasz #10. hozzászólásra
4655 ös olyan nincs!
Válasz #18. hozzászólásra
Sajnos ez így igaz!
Válasz #16. hozzászólásra
Közös volt,inkább eladtuk.Jó gép csak ne kellene alkatrészt venni hozzá,mert az drága.
Válasz #14. hozzászólásra
Az nagyon jó kis gép,nekem is volt6-7 évig szinte ugyan azt a területet arattam amit most JD-vel.
Válasz #14. hozzászólásra
Miért cserélted kisebbre a jd-t?
Sziasztok! Én három évig csépeltem ilyen kombájnnal,nekem nagyon tetszett!! Ha minden évben búza előtt kicseréltem a rostameghajtó szilenteket,szinte baj nélkül végigvitte az évet.
Válasz #13. hozzászólásra
ja eladtam,most 14-esem van
Válasz #12. hozzászólásra
Hogy hogy volt eladtad? Mit vettél helyette?
Válasz #11. hozzászólásra
90.es évjárat volt,3000 óra körül
Válasz #10. hozzászólásra
Mennyi idös a géped és mennyi ora van benn?
Válasz #9. hozzászólásra
nem ismerem a 4650-est,állítólag a 4655-ősé,de azt sem ismerem
Válasz #6. hozzászólásra
Nem a 4650-nek a motorja van benn?
Válasz #7. hozzászólásra
Kukorica 20lit körül,búza valamivel kevesebb.Nem ez a típus fogyaszt a legkevesebbet,viszont a motorja elnyühetetlen.
kössz az infot!
fogyaztásrol tudtok még esetleg mondani valami konkrétat!
Válasz #4. hozzászólásra
Hali
A hátsó szalmarázótengelyt szokta megenni a facsapágy,azt nézd meg.Nekünk elkopott még az ürítócsiga+ház.Amúgy sok baj nincs vele,a 6soros asztalt simán viszi,a motorja meg 200lovas.Elektronikával semmi gond,szerencsére még alapszinten van benne.
Válasz #4. hozzászólásra
A szíjakat az axiálba veszem olcsobb mint a kite. A többi dologhoz nemtudok hozzászolni nem ismerem annyira a tipust.
kössz az infot! szerintem ebbe is a 210es motor van! 6ládás
alkatrészeket ékszíjakat amugy honnan lehet legolcsobban beszerezni! gondolok itt mindenre!
elektronikával amugy nincs baj?
Válasz #1. hozzászólásra
Hali
Nekem 2056-osom van 210lo de ha nagy emelkedö van akkor észreveszi a szárzuzos adaptert.A 1188-ba 180-as motor van álltalába,sik terepen talán elég.
Helló mindenkinek! érdekelne a véleményetek mit tudtok erröl a kombájnrol! az az igasság egy ilyen kombájn vásárlása előtt állok és érdekelne minden info rola! mit kell nézni rajta? gyengepontjai? 6 soros oros szártépös asztalt viszi?
érdekelne minden info elöre is kösz!