Hirdetés
Fórum
- Robotkormány új
- Osztatlan közös tulajdon megosztása új
- Vinasz - melasz felhasználás szántóföldi növénytermesztésben új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- VI. Agroinform Fórum Találkozó 2025 új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Gazdálkodási napló/táblatörzskönyv új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Hidraulika, hidromotor új
428 hozzászólás
Én soha nem mondtam hogy a 105-öst 10 km/h val használták!!!!!
Mert te hova valósi vagy???? Kezdessz egyre ismerősebb lenni!!!!!
Válasz #122. hozzászólásra
de akkor nem is arattok 8tonnás buzát és 15tonnás kukit abba nyomd 10-el
Mert mitől nem tudta felemelni?? Nehogy azt írd hogy orra esett mert le volt súlyozva a hátulja, úgyhogy mást találj ki!!!
Válasz #122. hozzászólásra
Hol mert én is???
Válasz #120. hozzászólásra
Fel se birta emelni a 105-ös nekam volt 105 106 108 !!!
Én az Alföldön élek úgyhogy nekünk ilyen bajuk nincs!!!!!
Válasz #118. hozzászólásra
Csak meg ne akadjon a torkán !!!!!!!!!!!!!
Ja és még a 105-höz visszatérve 5-6 km/h sebességgel vittel az Oros 6011 Sa-t ami szerintem nem rossz teljesítmény, a 975 John Deere meg jó ha vitte ennyivel a 4 soros szárzúzó nélküli asztalt!!!!
Válasz #117. hozzászólásra
de akkor kokszolhatott a rába itt a hegyekbe nem birta még a 6-os se a 205 lovával
Igen ez a CTS nevezetű jószág amit a 118sl Maxi keresztbe hosszábba lenyel! Neten olvastam valahol egy összehasonlítást róluk, a Maxi kb 10%-al tud többet nála!!!!!
Nem tom mennyire látszik de a 105-ön Oros 6011 SA adapter van!
Egyrészt, hagyjuk már a múltat! Én magam is azt vallom, hogy kombájnból Claas, nekem is egy Mega 208 I-em vn, traktortól pedig John Deere. Másrészt nézzétek meg ezt az oldalt:
http://www.equipmentlocator.com/asp/eDetails.aspx?eqID=497418&appMode=&eID=12&loc=na-en&close=Y
Ez egy 1989es John Deere az USA-ban. Szerintetek mire hasonlít jobban? Egy 106ra vagy egy Lexionra?
Válasz #114. hozzászólásra
azért azt én megnézném
Válasz #109. hozzászólásra
Bocsi Fan de a 2264 most is jobban elmegy a süjedös talajon mint a mega!!!!!
azért a szárzuzot nem vitte el a 175 meg a 180 lo ahhoz kevés volt de volt rajta robotpilota
Én nem akarok vitatkozni, de a John Deere soha nem fogja a Claas-t és a New Holland-ot megelőzni! Traktorban igen, de kombájnban nem!
Hát igen mert egy kicsit haladni is kell a korral!
Válasz #104. hozzászólásra
a 108-sal egy idöben ,vagy eről nem is halotál???
Válasz #104. hozzászólásra
89-ben jött valami világbanki tendert nyert meg és sok tsz csak 1188-at vehetett akkor jött hozzánk is a 10claashoz 2 JD de a terepjáro képessége nem közelitete meg a claast de viszont kényelmesebb volt
Ha a Mega előtt is jött a 1188 a Maxi-val sem tudta felvenni a versenyt!!!!!
Válasz #101. hozzászólásra
970 még mindig dolgoznak,de a 80-sok holl vannak ???? most ugyis azt mondod felétek!!!!!!
Tedd hozzá hogy szárzúzóval!!!!!
Válasz #98. hozzászólásra
jok voltak a970-ek csak kicsik a 100-ashoz képest csak 4sort birt a claas már akkor hatot
Mert a 1188 mikor jött??????????
Válasz #100. hozzászólásra
A z széria meg a mega jött egyidöben!!!!!!!!!!
Mivan az időzavarral????
970???? Hát az tényleg maga a csúcs!!!! Talán a Dominator 80-al van egy súlycsoportba!!!!!! vagy inkább a Dominator 58-al!!!!!
Válasz #96. hozzászólásra
Hát egy kicsit idözavarban vagy!!!!
Válasz #92. hozzászólásra
ez stimmel de csak nálunk volt szar rába motor.a mercire ránéztél már indult a rába meg a jellegzetes köszörülés
Válasz #94. hozzászólásra
A 970 hol vannak???
claasm, merre gazdálkodtok? mert egy helyen láttam 2 lexion-os, 3 megás felállást, meg a szomszédunkban 8 Mega + 4 Lexion. Tehát ha az egyik te lennél akkor hiszek neked, márkülönben még mindig mind az 5öt akaromlátni...
Erről van szó! De mire jött a 1188 addigra jött a Mega, ami sokkal jobb mint a 1188!!!!!
Válasz #92. hozzászólásra
http//www.kepmegoszto.extra.hu idde ragd fell a gépeket!!!!
de maszek ha belegondolsz a 1188-ig nem is volt ütőképes Joni europában de azota már változott a helyzet
Hát az USA-ba sem voltak valami nagy durranás Johnik!!!!
A 105-ösbe 5 Le-vel erősebb Rába motor került, módosították a magfelhordót, belerakták a szalmarázó fölé a szalmalazítót, a legfontosabbal suerintem ezek! Vagy esetleg még valami???
Válasz #87. hozzászólásra
Fiacskám akkor komoniznus volt,azt engedték be az országba amit elvtársak akkartak!!!!!!! Szerinted az usával milyen visszonyba voltak?????
Válasz #87. hozzászólásra
Akkor mond már meg mi a külömbség a 100-as és 105-ös domi között én dolgoztam mindkettövel
Mert szerinted mi az ideális sebesség????
Nyugostan meg lehet nézni a szórást! Miért jobb az ha szúnyogolsz vele és a végén már magától kihullik a kalászból a szem! A szélről ne is beszéljünk! Ezért kezdjük a búzát 18 körüli vízzel vágni! Sokkal jobban megéri így is!!!
És a John Deere hol volt 1980-1990 között! Milyen csúcstechnikája volt akkor! A John 975 amit még a 100-as Dominator is hülyére vert, pedig az 1974-es évekből való gépecske! Na erre mondjatok valami szépet!!!!!
Válasz #84. hozzászólásra
Na az 5-böl egy lett????? Adod még lejebb is ahogy kiismerünk!!!!!!
Válasz #84. hozzászólásra
nem hajtottam de 10-el nemlehet hozzáérni egy érett kalászhoz semmilyen géppel mert sok szem kihullik, látszik ti csak a hektárra mentek
Miért is Fan, hajtottál már 580-as Lexion-t!!
Akkor pontosítom! Részben az enyém!!!! Így jó! Kivéva 208-as, az teljesen saját, azzal kezdtem!
Válasz #79. hozzászólásra
Vonuláskor!!!!!!!!!!
Válasz #79. hozzászólásra
Kukoricában oké de gabonában sok
Válasz #59. hozzászólásra
Te meg amit az 59-ben irtál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Olyan 10km/h átlagsebesség