Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.23 FtUSD385.36 FtCHF429.18 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #159. hozzászólásra
Nyugottan csináld Gruberrel a taljt vetés elött,ha lehet frissen,én évek óta a gabonát ezzel csinálom ősszel is és tavasszal is,de tavaly volt kukoricám is csak Gruberezett földbe ez is pont olyan átlag volt mint a többi de a költség kevesebb.Az fontos,hogy jól ápolt tarló legyen akkor könnyű vele szép munkát végezni.
Arra lennék kiváncsi hogy gruberrel (pl:lemken smaragd) érdemes e tavaszi művelést csinálni zab alá olyan helyen ahol az őszi szántás elmaradt? És milyen mélyen lehet dolgozni egy ilyen kaliberű géppel?
NA IGEN JÓ DOLOG AZ ÚJ
CSAK HÁT ÉN MÁR LÁTTAM SOK MINDENT ÉS AZT MONDTAM NEKEM JÓ AZ ÖREG VAS MERT AZT MÉG ÖRÖKÖSRE CSINÁLTÁK
PERSZE VANNAK KIVÉTELEK))
van annyi öreg masinánk mostmár szeretnék úakat is :-))
Ha lesz szerintem Vn lesz, de majd meglátjuk, a kv is még versenyben van és sokat még meg sem néztem.
Nem tartok még ott hogy divatból vegyek gépet, nálam ami működik annak van helye, a másik heppem, hogy olyan gép kell amivel első menerben elérem a tervezett talajállapotot, még ha kicsit több üzemanyag árán is.
Hol találok olyat Baranyában?
Újjat néztem, eddig VN ami tetszett és a kv de az drága, meg most legalább 2 évre hanyagolva van a beruházás, mert más irányba fejlesztünk.
5211 hozzászólás
Válasz #157. hozzászólásra
Én kapások alá is szeretném tavasszal használni majd ha meglesz.
Válasz #159. hozzászólásra
Nyugottan csináld Gruberrel a taljt vetés elött,ha lehet frissen,én évek óta a gabonát ezzel csinálom ősszel is és tavasszal is,de tavaly volt kukoricám is csak Gruberezett földbe ez is pont olyan átlag volt mint a többi de a költség kevesebb.Az fontos,hogy jól ápolt tarló legyen akkor könnyű vele szép munkát végezni.
Válasz #158. hozzászólásra
Zömében búza és őszi árpa. De a tarlók folyamatosan voltak művelve, ahányszor kizöldültek carierrel meg lettek járatva.
Válasz #157. hozzászólásra
Heló!!!
Mindenképp lehet Grberrel talajt csinálni főleg gabonának,de mi volt az elővetemény?
Sziasztok!
Arra lennék kiváncsi hogy gruberrel (pl:lemken smaragd) érdemes e tavaszi művelést csinálni zab alá olyan helyen ahol az őszi szántás elmaradt? És milyen mélyen lehet dolgozni egy ilyen kaliberű géppel?
Válasz #155. hozzászólásra
JÓ ÉJT NEKED IS!!
Válasz #154. hozzászólásra
Ha 10 életem lenne, nem vennék újat én sem, de sok idő mire rendberak az ember 1 roncsot.
Lassan ledőlök. jó éjt!
Válasz #153. hozzászólásra
NA IGEN JÓ DOLOG AZ ÚJ
CSAK HÁT ÉN MÁR LÁTTAM SOK MINDENT ÉS AZT MONDTAM NEKEM JÓ AZ ÖREG VAS MERT AZT MÉG ÖRÖKÖSRE CSINÁLTÁK
PERSZE VANNAK KIVÉTELEK))
Válasz #151. hozzászólásra
van annyi öreg masinánk mostmár szeretnék úakat is :-))
Ha lesz szerintem Vn lesz, de majd meglátjuk, a kv is még versenyben van és sokat még meg sem néztem.
Válasz #151. hozzászólásra
MINT EZZEN
Válasz #149. hozzászólásra
le tudsz belőle venni 2-2 kapát jobrol balrol
egészen 3-ig
Válasz #147. hozzászólásra
ez az eredeti
Válasz #148. hozzászólásra
ja na ezért akarok 4 méteralatit, a mélységből énsem engedek, de a trakit sem akarom túlterhelni, a lazítót így is kicsit soknak érzem.
Válasz #147. hozzászólásra
igen 4 méteres
30 cm mélyen huzzuk de jobban fogja mint az eke))))
Válasz #143. hozzászólásra
Mi az a 4-es 4m es?
Én az 50-es után 3.5-3.8 m krülit gondolok, hogy az ikerkeréken tulnyuljon minimálisan.
Válasz #144. hozzászólásra
simitott tetünk utána csak ez egy régi kép volt
mármint az elözö kép ami röl levetünk 2-2 kapát szélröl
Válasz #144. hozzászólásra
ami MOST látsz ez is magyar széria valahol itthon
Válasz #141. hozzászólásra
Na alakul ez mát szimpibb, de a dátuljárol hiányolok valamit ami a hantokat, rögöket eliminálja.
Válasz #142. hozzászólásra
én a henger hiányára mondtam hogy akkor ez ment kint
a munkája igyis tökéletes
ja és a 4-est xarva viszi a 30-as))
mesélték a tsz-ben
Válasz #137. hozzászólásra
Nem tartok még ott hogy divatból vegyek gépet, nálam ami működik annak van helye, a másik heppem, hogy olyan gép kell amivel első menerben elérem a tervezett talajállapotot, még ha kicsit több üzemanyag árán is.
Válasz #140. hozzászólásra
megvan??
nyomom a másikat
Válasz #139. hozzászólásra
oké
Válasz #138. hozzászólásra
Ezt igen de az előzőt visszadobhatnád, mert pont lekéstem róla.
látod??
Válasz #135. hozzászólásra
amiban ez volt a divat a 70-80-as években
minyá beteszem a miénket
figyi
Válasz #134. hozzászólásra
nem gyözni ezt a sok kuva gépet))))))
most más van tervben!!
meg hát már van annyi féle talajmüvelö gépünk hogy nem ez a gond hanem
GÁZOLAJ))))))
Válasz #133. hozzászólásra
Az újabakon egy rakás hobelebanc van a kápák elött meg után, ez elég egyszerűnek néz ki, de a tömörítő hengert azért rárakhatták volna.
Válasz #132. hozzászólásra
Szerezz 1 könnyüt is mellé sokmindenben jobb mint a nehéz.
Válasz #132. hozzászólásra
plusz van még jobbrol balrol 2-2 kappa még
Válasz #131. hozzászólásra
igen!
na itt a masina az avatoron
Válasz #129. hozzászólásra
iH-ból csak nehéz van nektek?
Válasz #129. hozzászólásra
Dunántúlon eddig régimunkagépek közül JD-ben csak tárcsát(abból sok van még) meg vetőgépet láttam mást nem.
Válasz #128. hozzászólásra
pasz )))))))))
nincs olyan sokk belöle mint mondjuk ih tárcsából!!
de aki keres az talál)))
Válasz #126. hozzászólásra
Hol találok olyat Baranyában?
Újjat néztem, eddig VN ami tetszett és a kv de az drága, meg most legalább 2 évre hanyagolva van a beruházás, mert más irányba fejlesztünk.
Válasz #123. hozzászólásra
Ez nem gyere ben :-((
Válasz #124. hozzászólásra
ajánlom a jd kultit!!
JD 710 a
Válasz #123. hozzászólásra
Ezaz!
Imádkozz, h. több lepedő már ne legyen!!!!!!
Válasz #122. hozzászólásra
Én el akarom felejteni a széntást, de még 1 nehézkulti hiányzik a gépparkból, viszont a RW akkor is maradna a háznál.
Ó ISTENEM ))))
Válasz #121. hozzászólásra
mi már meg szoktuk a RW -t nem variálunk))
hát igen a condor a legkönyebb húzó eke
akárki maond akármit!!
Válasz #117. hozzászólásra
Hidd el 4-esben is jó itt GB van 4/4-es 1 4650-es után, hát elég keményen kiékeli, a Condort könnyebben húzza.
EZ IS JÓ LENNE)))))))
Válasz #115. hozzászólásra
tényleg nem volt !!!
de nekem a 4955-is jó lenne))))
ezzek itt a széria legvégén már egyformák
Válasz #114. hozzászólásra
5 ekkefejtöl van értelme!!!
a fordulás kicsit nehezzebb velle
a fügesztett meg 4-nél jobb
Válasz #114. hozzászólásra
Az a tuti csak heroin árba mérik.
Válasz #111. hozzászólásra
4760-as vagy 4960-as lenne a tuti de az ithon nem volt ha minden igaz és rengetegen vadásznak rá külföldön is.
Válasz #113. hozzászólásra
KÖzben azt mondták mért nem veszek félfügesztete
Válasz #110. hozzászólásra
majd szoljál ha aktuális!!
én meg megkérdem meg van e neki)))
Válasz #109. hozzászólásra
Ezt felirtam egyenlöre majd szerintem fogom keresni.