Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak628 FtEUR403.23 FtUSD385.36 FtCHF429.18 FtGBP486.85 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Ha ez segít, elárulom amikor 90 volt a vas ára 4650-es repedt szivattyúházból 4-5öt dobtam ki mert évek óta tartoggattam, de nemigazán akar vele senki foglalkozni.
Válasz #12. hozzászólásra
Üdv.nekem 2130-ról maradt meg egy rossz szivattyúmegvan repedve adugattyúk feletti zárócsavar menetes része 1-nek ..megkellene heggesztetni +menetetjavítani ebben KÉREM segitséged atöbbi része tükörsíma
köszönöm
1. Nem a 27-es tartalmára gondolva kérdezett
2. Mindenhol érdeklődött a 112-esről, gondolta tőled is megkérdi
3. MILYEN 118-aaaaaaaas?????????? :-))))))))
Helló!a 112 nem bevált széria!tavaly kiégett egy itt Polgáron!Meg pont ma hallottam,h egy szezont vártak vmilyen ékszijra!A gyártóhoz is fordultak,s nagyon nehezen lett!
Tekintélyes vasdarabok az tuti! Főleg az ötvenes. Egyszer majdnem vettem egyet. A kecskeméti agrokerbe ált évekig. Megalkudtunk rá azt Mondták üzemképessé teszik és vihetem. Odaállítottunk érte hogy visszük ketyegett a gép ki akartam próbálni halkan szólt ez egyik szerelő hogy nincs benne víz... szóltam hogy jó lenne ha öntenének bele.. megpróbálták... szarrá volt fagyva. Kb ötven lyukokon spriccelt és de nem bírták feltölteni. Nekem meg azt mondták hogy tipp-topp a vas. Ennyit a cégről, bőrük két forintot nem ér. Buktam a fuvardíjat.
A harmincas hidrós első hajtását van aki kidicséri és van ki lefikázza. Ezen nem tudok eligazodni.
5211 hozzászólás
Válasz #56. hozzászólásra
Majd meglátják milyen lesz a valtra.Sokkal fiatalabb, modernebb.
Hali mindenkinek
Válasz #58. hozzászólásra
senki!!!!!!!!!!!!!!!!
mert hülyék)))))))))))))))
Válasz #56. hozzászólásra
Ki adna má azé 2 Valtrát Teeeee??????????
Válasz #54. hozzászólásra
Gondolkozz R. gondolkozz!
Edzed elmédet, ne legyen gyenge!
Válasz #52. hozzászólásra
én 2 db valtráért se adnám!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Válasz #53. hozzászólásra
az a sorsuk sajna!!!
Válasz #49. hozzászólásra
Miért is?
Válasz #51. hozzászólásra
Ha ez segít, elárulom amikor 90 volt a vas ára 4650-es repedt szivattyúházból 4-5öt dobtam ki mert évek óta tartoggattam, de nemigazán akar vele senki foglalkozni.
Válasz #47. hozzászólásra
180-lovas valtrát vettek.
Válasz #50. hozzászólásra
Kösz....jól megvígasztaltál csak heggeszteni kéne meg menetet fúrni
Válasz #44. hozzászólásra
méh telepen átveszik :-))
Sajnos nem igazán javítható ez a fajta hiba(legalábbis a 4650-es és a 4630asban a nagyobb szívattyúk esetében).
Válasz #48. hozzászólásra
Ne hergeljetek.
Te se ismered a számokat?????????
Válasz #46. hozzászólásra
Nincsen mit!Üdv.
Válasz #40. hozzászólásra
milyet vesznek, lajos?????
Válasz #42. hozzászólásra
merszi
Válasz #39. hozzászólásra
rengeteg van elado ezekbol tudok sokat olcson akkor lehet ezért mert xarok
Válasz #12. hozzászólásra
Üdv.nekem 2130-ról maradt meg egy rossz szivattyúmegvan repedve adugattyúk feletti zárócsavar menetes része 1-nek ..megkellene heggesztetni +menetetjavítani ebben KÉREM segitséged atöbbi része tükörsíma
köszönöm
Válasz #42. hozzászólásra
Ahogy gondolod.:-))))))))
Válasz #38. hozzászólásra
1. Nem a 27-es tartalmára gondolva kérdezett
2. Mindenhol érdeklődött a 112-esről, gondolta tőled is megkérdi
3. MILYEN 118-aaaaaaaas?????????? :-))))))))
Válasz #38. hozzászólásra
Paldoo nem vágóóóóóós
Szevasztok!
Ápolt vas volt,20 ezer fölötti üzemóra,modernebbre vágytak.
Válasz #30. hozzászólásra
a 114,116 jó széria de a 112 nem jó!Kevés db szám jött ki belölük,meg nem váltak be!
Válasz #33. hozzászólásra
Mi van szerinted összevissza?
Válasz #35. hozzászólásra
2.8 missi
Válasz #26. hozzászólásra
újságban láttam öket sokszor!!!!
az elején 4 db volt árulva
gondolom az utolso maradt amit akartál
sejtetem hogy xarok)))
Válasz #32. hozzászólásra
szevasztok Lajos irtad,hogy gyomárol eladtak eggy 4650-est milyen volt mennyiért ment el
Válasz #31. hozzászólásra
szeva lajos!!!!
Válasz #31. hozzászólásra
Miket írsz Te itt össz vissz??????
Pihend ki magad! :-))))))))
Válasz #30. hozzászólásra
régi széria,és nem is sok van belőle.Dévaványán volt kettő,a Szűcs trans-nak,ha esetleg ismered őket.
Válasz #28. hozzászólásra
Nem!!! A 4630 hidraulilkus elsőhajtásáról.A 118-ast nem ismerem,jd-s vagyok.
Válasz #29. hozzászólásra
ijenekre vagyok kiváncsi mert az egyik haver tud egy 112cs franciába olcson és nemtudja miért olcsok enyire
Válasz #25. hozzászólásra
Helló!a 112 nem bevált széria!tavaly kiégett egy itt Polgáron!Meg pont ma hallottam,h egy szezont vártak vmilyen ékszijra!A gyártóhoz is fordultak,s nagyon nehezen lett!
Válasz #27. hozzászólásra
claas 112cs ről vélemény?
Válasz #26. hozzászólásra
A legnagyobb baja ,hogy 100%-os főszivattyú kell hozzá,mert a kör végén van,és az ugye ebben a korban nehéz ügy.
Tekintélyes vasdarabok az tuti! Főleg az ötvenes. Egyszer majdnem vettem egyet. A kecskeméti agrokerbe ált évekig. Megalkudtunk rá azt Mondták üzemképessé teszik és vihetem. Odaállítottunk érte hogy visszük ketyegett a gép ki akartam próbálni halkan szólt ez egyik szerelő hogy nincs benne víz... szóltam hogy jó lenne ha öntenének bele.. megpróbálták... szarrá volt fagyva. Kb ötven lyukokon spriccelt és de nem bírták feltölteni. Nekem meg azt mondták hogy tipp-topp a vas. Ennyit a cégről, bőrük két forintot nem ér. Buktam a fuvardíjat.
A harmincas hidrós első hajtását van aki kidicséri és van ki lefikázza. Ezen nem tudok eligazodni.
Válasz #22. hozzászólásra
jd 4650 nek claas cs112ről véleményt tud e valaki?
Válasz #22. hozzászólásra
Szépen be zölditeted az oldalt
Válasz #21. hozzászólásra
Az jóóóóóóóóó!
Akkor biztos ismersz pár betűt + számot!
Válasz #20. hozzászólásra
tudtam róla!!!!!!!!!!
PAJTIKÁM)))))))))))))))))
Válasz #19. hozzászólásra
Látom meglelted a topikodat e pajtikám! :-)))))))
ÉS MEGINT)))))
És ma is megálja a helyét.
a világ legjobb traktora a 80-as években!!!
Válasz #14. hozzászólásra
hee!nem csak a 3milla éri meg jobban hanem maga a trki is:)
a 3 mlila éri meg jobban
Válasz #10. hozzászólásra
Mit hasonlítasz?
A 3 milkót a 10-hez?
Ki az a barom aki azt mondaná, h. a 10 " JOBBAN MEGÉRI"?
jd 3650 az hány lovas 120 v. 140
Válasz #10. hozzászólásra
minden képpen.