Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak640 FtBenzin árak632 FtEUR403.23 FtUSD384.62 FtCHF427.35 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz JD 4630 #4409. hozzászólásáraHát az is biztos. Igaz itt nincs csilli villi monitor meg kényelem Meg nem kell majd fejet vakargatni és olvasgatni a nagykönyvet hogy ugyan mi az anyáért állt már meg ugyan.
Válasz John Deere Power Shift #4404. hozzászólásáraA gumisunkat kérdeztem nem, javasolta de megnézed szélesebb a felni mint alapból a gumi, ilyen esetekben a gumi falca nem rendeltetésszerűen dolgozik és ez hamar kijön.
Válasz Horváth Róbert_55088 #4405. hozzászólásáraAz orrsúly levételével ne számolj, a taposásra meg 18,4 es gumi jó megoldás, mi 24 méteres művelőúttal használjuk, egy nem veszélyes a taposás, vetőgép műkakival az már tudja emelgetni az elejét, meg a műkaki szóró is ha benne van 18q+ szóró akkor lábujjhegyen jár.
Válasz JD 4630 #4403. hozzászólásáratalajtaposás miatt gondolnám csökkenteni a súlyát! az mtz munkagépeit akarnám vele használni, ha sikerülne venni 1 függesztett nehezebb kuk vetőgépet azt is elbirná! még nem vettem 4630-ast, de érdekel, és érdekelnének a tapasztalatok!
Válasz JD 4630 #4403. hozzászólásáraSzia.Jut eszembe Környén 4650-sen láttam pont az ikerfelnin 18.4 széles taurust,ha nem mondta volna a gazdája fel sem tűnik
Párhuzamos volt az oldalfala,nem kúpos,elvileg keskenyebb lehetett a mérete alapján
Válasz JD 4630 #4401. hozzászólásáranehéz talajmunkára ezek az öreg vasak már nem valók. arra van más. a tengely ugyanolyan vastag a 30-as, mint az 50-es? a duplakerék lemezfelnijét gondoltam rárakni! mtz helyett/ mellé/ olcsó klímás trakinak gondolkodok rajta. egyelőre tájékozódom!
köszi az infókat!
Válasz Horváth Róbert_55088 #4400. hozzászólásáraNekünk is van olyan gèpünk amelyiken bontott adagolo van, jobban jársz a gyærival.kb 10 ève vette a barátunk az axinãl 90 pengöèrt reduktort. Öntvèny agy az kb 230kg de az 50esnèl a kisaggyal nem kell talajmunkában gondolkodnod akkor, ès nehezebb a felnije is meg nagyobb köppeny való rá. 0összbe 2-3q amit lehet nyerni vele.
Válasz JD 4630 #4398. hozzászólásáraKöszi! de a bontottat is valszeg fel kéne újíttatni, az + lehet túl sok, ha volna valamijé, ami jó rá/ pl fiat 180, rába 180 elfekvőben/?? A reduktor kb mi pénz? Hát eddig eggyel se találkoztam klímással! 64 elvileg orrsúly nélkül, de az öntvényfelnik milyen nehezek? 4650 lemezfelni+agy rárakható?
Érdeklődnék, 4630 kardánját hogy lehetne legegyszerűbben 540-re csökkenteni, és voltak-e ezekből klímásak? Mi a legkisebb súly, amire le lehet "redukálni", és kb mennyi egy adagoló felújítás és minek az adagolóját lehetne esetleg rátenni?
Na előjött egy újabb akadály, a behajtó bolygó nagyobb dugattyújához is rendeltem tömítéseket, node a karmantyú az pont passzol viszont a belső átmérőn lévő gumigyűrűből kisebb jött, pedig egy cikkszám van a katalógusban, találkozott már valaki ilyennel? gondolom a vékonyabb vastagabb lamella miatt merül fel ez a probléma létezik rá megoldás?
Válasz shazi #4379. hozzászólásáraNekem 4 tippem van, 3 db csavar van a diffin körbe a paláston, a bolygófogaskerekek tengelyét rögzíti és van még a kupkerék végén egy hosszú csavar, bár gyárilag ott nem szükséges ,ha jól rémlik alátétezés,de kitudja ki mit csinált a tietekén.
Válasz lala1 #4374. hozzászólásáraAzt olvastam 25 ève egy átlag nèmetnek volt egyillája a bankban betètkènt márkába, most van kb egy millája euróban hitelkènt, fejjel mennek a falnak rendületlen
Válasz lala1 #4374. hozzászólásáraPersze van rá való
Más dolog.Gyomán árul egy idős bácsi egy 4650-est,pár éve vette most meg eladná mert nyugdijas lett vagy mi fene ...infók?
Válasz lala1 #4370. hozzászólásáraLehet, de több bennulük az óra ès kevesebb akad belőlük a nèmeteknèl, a 20 helyett is már lassan a 30asokat cserèlik kint.
Válasz JD 4630 #4363. hozzászólásáraEzt te tudod. De a 8ezer egész más filing és élvezet. Nemutolsósorban a lé is stabilabban áll benne. 8300-8310 kicsi? Az áruk jóval barátibb.
Válasz Fsanyi88 #4364. hozzászólásáraIsmerem a gèpet ès a gazdáját is, èn kicsit kissebbre vágyom ès inkább külföldröl ha van idöm nèzegetem a netet, ha szembejön az alkalom kihasználom.
Volt kèpben most èvelejèn is egy de levettèk az árverèsről valamièrt. Tavaly ilyenkor szalasztottam el egy 6000- est amit bánok, kissebb váltohib önindito meg pár apròság baja volt 11-12 eeurèrt ment el, ès utána számoltuk kb mèg másfél misi lett volna rendbevágni. 5.5- èr lett volna egy 8-9 millás gèp.
Válasz JD 4630 #4363. hozzászólásáraHa minden igaz Pécsudvardon volt egy 7810. Zsír állapotban. 500 üó felújjított motorral. Rendbe volt a járgány. Amikor Gépesítettnél is néztük a 50-est, megnéztünk a 78-as is szállítás véget.
5211 hozzászólás
Két perctől nézzétek az öreg fiút.
https://www.youtube.com/watch?v=HK9jy7tl5D4
Videó
Válasz JD 4630 #4409. hozzászólásáraHát az is biztos. Igaz itt nincs csilli villi monitor meg kényelem
Meg nem kell majd fejet vakargatni és olvasgatni a nagykönyvet hogy ugyan mi az anyáért állt már meg ugyan. ![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz hejjatamas79 #4408. hozzászólásáraEzt én finoman elengedtem a fülem mellett, ezek az öreg trakik többet érnek mint a mai papírsárkányok![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz Horváth Róbert_55088 #4402. hozzászólásáraNehéz talajmunkára ezek az öreg vasak már nem valók.
Miért nem valók????
Válasz John Deere Power Shift #4404. hozzászólásáraA gumisunkat kérdeztem nem, javasolta de megnézed szélesebb a felni mint alapból a gumi, ilyen esetekben a gumi falca nem rendeltetésszerűen dolgozik és ez hamar kijön.
Válasz Horváth Róbert_55088 #4405. hozzászólásáraAz orrsúly levételével ne számolj, a taposásra meg 18,4 es gumi jó megoldás, mi 24 méteres művelőúttal használjuk, egy nem veszélyes a taposás, vetőgép műkakival az már tudja emelgetni az elejét, meg a műkaki szóró is ha benne van 18q+ szóró akkor lábujjhegyen jár.
Válasz JD 4630 #4403. hozzászólásáratalajtaposás miatt gondolnám csökkenteni a súlyát! az mtz munkagépeit akarnám vele használni, ha sikerülne venni 1 függesztett nehezebb kuk vetőgépet azt is elbirná! még nem vettem 4630-ast, de érdekel, és érdekelnének a tapasztalatok!
Válasz JD 4630 #4403. hozzászólásáraSzia.Jut eszembe Környén 4650-sen láttam pont az ikerfelnin 18.4 széles taurust,ha nem mondta volna a gazdája fel sem tűnik![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Párhuzamos volt az oldalfala,nem kúpos,elvileg keskenyebb lehetett a mérete alapján
Válasz Horváth Róbert_55088 #4402. hozzászólásáraA tengely lehet vekonyabb is de az èk cserèjèvel felrakható.
Az 50es ikerfelni az tùl szèles pont ez a baj, arra csak 20.8as gumi megy az meg sorban nem az igazi.
Milyen munkagèpeid vannak?
Nálunk is ez a sziszta egyèbkènt, kis kompromisszumokkal működik, ès szinte minimál javitással megy az öreg.
Mièrt akarod a suját levenni?ha
Válasz JD 4630 #4401. hozzászólásáranehéz talajmunkára ezek az öreg vasak már nem valók. arra van más. a tengely ugyanolyan vastag a 30-as, mint az 50-es? a duplakerék lemezfelnijét gondoltam rárakni! mtz helyett/ mellé/ olcsó klímás trakinak gondolkodok rajta. egyelőre tájékozódom!
köszi az infókat!
Válasz Horváth Róbert_55088 #4400. hozzászólásáraNekünk is van olyan gèpünk amelyiken bontott adagolo van, jobban jársz a gyærival.kb 10 ève vette a barátunk az axinãl 90 pengöèrt reduktort. Öntvèny agy az kb 230kg de az 50esnèl a kisaggyal nem kell talajmunkában gondolkodnod akkor, ès nehezebb a felnije is meg nagyobb köppeny való rá. 0összbe 2-3q amit lehet nyerni vele.
Válasz JD 4630 #4398. hozzászólásáraKöszi! de a bontottat is valszeg fel kéne újíttatni, az + lehet túl sok, ha volna valamijé, ami jó rá/ pl fiat 180, rába 180 elfekvőben/?? A reduktor kb mi pénz? Hát eddig eggyel se találkoztam klímással! 64 elvileg orrsúly nélkül, de az öntvényfelnik milyen nehezek? 4650 lemezfelni+agy rárakható?
Válasz Horváth Róbert_55088 #4397. hozzászólásáraHa az eleje hidrós akkor több.
Válasz Horváth Róbert_55088 #4397. hozzászólásáraBontott adagoló van rogyásig szerintem, Mohácson keresgèlj egyett.
Kardánra lehet reduktort rakni kivülről, de csökkenti a kardán hosszát. Èn inkább 1300-as fodulaton dolgozok, a permetezővel 1500-on.
A legtöbb klimásan jött, ha az önindìtò felöli oldalát nèzed a motorblokknak ott kell lenni a klimakompresszor füleinek.
65q 70q körül van lekopasztva.
Érdeklődnék, 4630 kardánját hogy lehetne legegyszerűbben 540-re csökkenteni, és voltak-e ezekből klímásak? Mi a legkisebb súly, amire le lehet "redukálni", és kb mennyi egy adagoló felújítás és minek az adagolóját lehetne esetleg rátenni?
Válasz lala1 #4393. hozzászólásáraSárga New Holland kombájn áll az udvarában!!!
Válasz lala1 #4394. hozzászólásáraPeti bácsi jól van ?Nem tudom ,biztos hallotta az öreg Mr./Árpi bácsi/ meghalt pár hete....
Válasz csoppika #4390. hozzászólásáraA környezetre fókuszáltam!![smile huh](/oldforum/images/smiles/huh.gif)
![smile huh](/oldforum/images/smiles/huh.gif)
Lehet csináltatni kéne új szemüveget.....
Válasz John Deere Power Shift #4391. hozzászólásáraNem tudok róla. Ismeretlen a háttér,egy tippem van h kié lehet,de nem ismerem a vasat. Kicsit másként néz ki mártonka,mint mikor feltoltuk a trélerre.![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz lala1 #4369. hozzászólásáraEz is /kancsi/ Márton![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20180212183101_545982_427894840669725_2021483906_n.jpg)
Válasz lala1 #4387. hozzászólásáraGyomai írtam lentebb![smile wacko](/oldforum/images/smiles/wacko.gif)
Vannak "új húsok " a környéken akik vettek 50-est?
Válasz lala1 #4389. hozzászólásáraA képen a "vízjelet" nem nézted???![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Válasz csoppika #4388. hozzászólásáraNo ott nemnéztem.....![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
Válasz lala1 #4387. hozzászólásáraHasznaltauto...
Válasz John Deere Power Shift #4386. hozzászólásáraHol árulja? Gondolom hirdetős kép.![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
Válasz lala1 #4385. hozzászólásáraDehogy márton!Jó lett volna ha az ilyen állapotban lett volna.....
Ez a Gyomai bácsikáé.
Válasz John Deere Power Shift #4376. hozzászólásáraEz mártonka, v amiről érdeklődsz?
Válasz John Deere Power Shift #4375. hozzászólásáraPassz. Vmi több infó?
Na előjött egy újabb akadály, a behajtó bolygó nagyobb dugattyújához is rendeltem tömítéseket, node a karmantyú az pont passzol viszont a belső átmérőn lévő gumigyűrűből kisebb jött, pedig egy cikkszám van a katalógusban, találkozott már valaki ilyennel? gondolom a vékonyabb vastagabb lamella miatt merül fel ez a probléma létezik rá megoldás?![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Válasz shazi #4381. hozzászólásáraIgen szerintem, mi a molost használjuk sok éve, annyi előnye van, hogy lénk a színe hamar feltűnik ha valahol enged.
Köszi! Olaj kérdésben mol farm jd vagy agipos olaj közül mind1 melyik?
Válasz shazi #4379. hozzászólásáraNekem 4 tippem van, 3 db csavar van a diffin körbe a paláston, a bolygófogaskerekek tengelyét rögzíti és van még a kupkerék végén egy hosszú csavar, bár gyárilag ott nem szükséges ,ha jól rémlik alátétezés,de kitudja ki mit csinált a tietekén.
Lenne ötlete valakinek, hogy a képen látható alátét honnan hiányozhat? Difi alatt volt a törmelék között..![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20180206101058_20180206_100425.jpg)
Válasz JD 4630 #4377. hozzászólásáraMármint Nszk farmer nèmetnek az kimaradt![smile oops](/oldforum/images/smiles/oops.gif)
Válasz lala1 #4374. hozzászólásáraAzt olvastam 25 ève egy átlag nèmetnek volt egyillája a bankban betètkènt márkába, most van kb egy millája euróban hitelkènt, fejjel mennek a falnak rendületlen![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz John Deere Power Shift #4375. hozzászólására![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20180204195535_11729267_1.jpg)
Válasz lala1 #4374. hozzászólásáraPersze van rá való![smile glare](/oldforum/images/smiles/glare.gif)
Más dolog.Gyomán árul egy idős bácsi egy 4650-est,pár éve vette most meg eladná mert nyugdijas lett vagy mi fene ...infók?
Válasz JD 4630 #4373. hozzászólásáraHaladnak a korral rendületlenül.
Válasz lala1 #4370. hozzászólásáraLehet, de több bennulük az óra ès kevesebb akad belőlük a nèmeteknèl, a 20 helyett is már lassan a 30asokat cserèlik kint.
Válasz csoppika #4371. hozzászólására![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile karateka](/oldforum/images/smiles/karateka.gif)
![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz lala1 #4369. hozzászólásáraCsak nehogy elhúzzon a telóval![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz JD 4630 #4363. hozzászólásáraEzt te tudod. De a 8ezer egész más filing és élvezet. Nemutolsósorban a lé is stabilabban áll benne. 8300-8310 kicsi? Az áruk jóval barátibb.
Válasz John Deere Power Shift #4366. hozzászólásáraEzt a képet már láttam.![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile thumbupcool](/oldforum/images/smiles/thumbupcool.gif)
Ha valaki arra jár béreld fel pikcsörölni!
Válasz Fsanyi88 #4364. hozzászólásáraIsmerem a gèpet ès a gazdáját is, èn kicsit kissebbre vágyom ès inkább külföldröl ha van idöm nèzegetem a netet, ha szembejön az alkalom kihasználom.
Volt kèpben most èvelejèn is egy de levettèk az árverèsről valamièrt. Tavaly ilyenkor szalasztottam el egy 6000- est amit bánok, kissebb váltohib önindito meg pár apròság baja volt 11-12 eeurèrt ment el, ès utána számoltuk kb mèg másfél misi lett volna rendbevágni. 5.5- èr lett volna egy 8-9 millás gèp.
Válasz JD 4630 #4363. hozzászólásáraJó döntés![smile thumbup](/oldforum/images/smiles/thumbup.gif)
Válasz lala1 #4360. hozzászólására![](https://static.agroinform.net/data/forum/images/TN_agroinform_20180204153252_2_john_deere.jpg)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
Válasz lala1 #4360. hozzászólásáraNincs aki le fotózzon![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Válasz JD 4630 #4363. hozzászólásáraHa minden igaz Pécsudvardon volt egy 7810. Zsír állapotban. 500 üó felújjított motorral. Rendbe volt a járgány. Amikor Gépesítettnél is néztük a 50-est, megnéztünk a 78-as is szállítás véget.
Válasz lala1 #4361. hozzászólásáraEgyèbbkènt a règi lesz tatarozva, nem nyergelek át 8000 re.
Viszont kocsizásra ha jön jò vètel lecsapok 1 6-7000-re.
Válasz lala1 #4361. hozzászólásáraSzerintem a nèmeteknèl jobb a nafta ès nem fingik olyan hamar meg, de ez csak feltevès.