Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.08 FtUSD401.61 FtCHF440.53 FtGBP496.28 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz kori01 #3290. hozzászólására35-40q a terhelhetősége a 3 pontnak, de ez akkor érvényes ha közel a súlypont a hátuljához, ha hosszú gémmel dolgozol ennyit nem fog bírni.
Válasz kori01 #3287. hozzászólásáraTalajfüggő, de ha mélyen akarod és tömörödött a talaj a 3 is elég neki, ha lazább a föld 5-el is elcammog 40-45 cmre.
Sziasztok! Felajánlanám 4520-as trakimat akár alaktrész donornak is. Nekem már fölösleges. Rengeteg alaktrésze megegyezik a 4630-al. Mindene működik, de én már egy éve nem használom. Olajnyomás melegen kicsit visszaesett, más baja nem volt. Hidraulika, váltó jó, vannak pótalkatrészek is hozzá. Ajánlj egy korrekt árat, és vidd!
Palaga Zoltán
06308449617
palagazoltan@gmail.com
Válasz kori01 #3278. hozzászólásáraHa tudod olyat kell amin lehet variálni a kések osztását és akkor vissza lehet 3asra is bontani, ha komisz a helyzet.
Válasz hejjatamas79 #3266. hozzászólásáraNekem volt olyan, hogy két évig bírta a tömítés a felújított szivattyúban, a másik gépen meg hét éve megy. Saját kezűleg raktam össze mindkettőt. Ha újonnan rakták fel nem hiszem, hogy az ütemállító csavarját eltekergették, de ha leveszed nézd meg azt is, meg a lapkákat, ülékeket is, hogy mennyire vannak beverődve, vagy kitöredezve. A teflonok berakásánál a nyomatékra kell figyelni. Miután feltetted mérd meg a nyomását. Célszerű olyan embert hívni aki már csinált ilyet.
Valami ötletre lenne szükségem.
Mint előzőekben is írtam talán 2 hónapja van meg a gépünk.
Most azt produkálta,hogy a főszivattyún lévő csavarok mellet ahol a (teflonkarikák)vannak ott nyomta ki az olajat.
Lehetséges hogy megemelték a nyomást?
Előzménye olajcsere és szűrőcsere volt.
Válasz Kisvuk #3258. hozzászólásáraNem veszem sértésnek.
Mivel most olvastam,így akkor nem tudtam rá reagálni egyébként.
De azt Te is látod biztosan,hogy kissé "elfajzott" ez a topic.
Válasz Mf-es #3253. hozzászólásáraAkkor mindjárt jelzett,amikor gyutásra tetted.
De nem ezt írtad le itt.
Lassan kár lesz itt olvasni is,nem hogy írni valamit is
Válasz gyozotar #3233. hozzászólásáraA 2140 szériát még 30000 üzemóra élettartamra tervezték, nyugaton tizenezreket tudtak csak beletenni. Spanyolországban rengeteg fut még belőlük, és sok alkatrészt gyártanak hozzá olcsón! Csak meg kell keresni a forrást!!
Válasz John Deere Power Shift #3250. hozzászólásáraNem tudom mitől volt, soha nem derűlt ki, de az biztos, hogy három óra munka után másnap reggel kellett bele fél liter hűtőfolyadék és azóta egy deci sem. Direkt nem írtam ezt nehogy valakit megtévesszen és baj legyen belőle. Én megnézném a jeledót meg a termosztátokat az a biztos. Két óra törődést megérdemel.
5197 hozzászólás
Válasz Horváth Norbert_31796 #3295. hozzászólásáratavaszi fáradtság
Válasz JD 4630 #3294. hozzászólására
Válasz JD 4630 #3294. hozzászólásáraTe az a 49555 az mi?
Új vasat kapott a 4955ötös:
Válasz kori01 #3290. hozzászólására35-40q a terhelhetősége a 3 pontnak, de ez akkor érvényes ha közel a súlypont a hátuljához, ha hosszú gémmel dolgozol ennyit nem fog bírni.
Elkell anyit birnia !
valaki tudna segíteni?
Válasz kori01 #3289. hozzászólásáralenne még egy kérdésem.
a 4650 elbírna a hátuljával egy kcr 3000-el?
három pont felfüggesztés mennyit bír el vajon?
Válasz JD 4630 #3288. hozzászólására4 lesz utána de olyan 60 ig jó lenne lemenne majd látjuk :)
de nem kötött talaj.
Válasz kori01 #3287. hozzászólásáraTalajfüggő, de ha mélyen akarod és tömörödött a talaj a 3 is elég neki, ha lazább a föld 5-el is elcammog 40-45 cmre.
Szeretném kérdezni
hogy hány késes lazítót bír el a 4650-es?
duplakerék nélkül?
Boldog Újévet "őzikebütykölők"!
Moderálási elveink miatt törölve: 2016-01-01 11:20:25
Sikeres Boldog Új Esztendőt Kívánok minden kollégának!
Válasz magyar-ember #3280. hozzászólásáraKepet lehetne rola?
Boldog,békés és meghitt Karácsonyi Ünnepeket Kívánok minden gazdának ,kollégának és barátaimnak!
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok minden kollégának!
Sziasztok! Felajánlanám 4520-as trakimat akár alaktrész donornak is. Nekem már fölösleges. Rengeteg alaktrésze megegyezik a 4630-al. Mindene működik, de én már egy éve nem használom. Olajnyomás melegen kicsit visszaesett, más baja nem volt. Hidraulika, váltó jó, vannak pótalkatrészek is hozzá. Ajánlj egy korrekt árat, és vidd!
Palaga Zoltán
06308449617
palagazoltan@gmail.com
Válasz kori01 #3278. hozzászólásáraHa tudod olyat kell amin lehet variálni a kések osztását és akkor vissza lehet 3asra is bontani, ha komisz a helyzet.
Válasz John Deere Power Shift #3277. hozzászólásáraugy nézz ki 4-es lesz elé akkor biztosan elviszi
bár mondjuk a mélység is számit
Válasz kori01 #3275. hozzászólásáraNálatok elviszi az 5 kést,véleményem szerint és a szántásnál elmondott tapasztalataid alapján.
Válasz JD 4630 #3274. hozzászólásáraAz előző gazdából sajna kinézem ezt a (Tuning)-ot amit találunk azt építjük be
akarunk csinálni egy talajlazitót a 4650-es után.
milyet érdemes?ugy értem hány késest?
Válasz hejjatamas79 #3273. hozzászólásáraAkkor az felújított volt nem új, ez sajnos előfordul.
Válasz JD 4630 #3267. hozzászólásáraItt is el volt szakadva a gumigyűrű.
Igazi szakember cserélt már rajta,mert 3 fajta tömítéssel volt a szivattyú
Válasz hejjatamas79 #3266. hozzászólásáraNekem volt olyan, hogy két évig bírta a tömítés a felújított szivattyúban, a másik gépen meg hét éve megy. Saját kezűleg raktam össze mindkettőt. Ha újonnan rakták fel nem hiszem, hogy az ütemállító csavarját eltekergették, de ha leveszed nézd meg azt is, meg a lapkákat, ülékeket is, hogy mennyire vannak beverődve, vagy kitöredezve. A teflonok berakásánál a nyomatékra kell figyelni. Miután feltetted mérd meg a nyomását. Célszerű olyan embert hívni aki már csinált ilyet.
Válasz gyozotar #3255. hozzászólásáraBratyómnak 4755, nekem 6910 van
Válasz JD 4630 #3269. hozzászólásáraAz eladó azt mondta 350e volt.
Válasz hejjatamas79 #3268. hozzászólásárabármi lehet
mi pénzbe fájt ha publikus?
Válasz JD 4630 #3267. hozzászólására3 éve vásárolt új szivattyú a kite-től.
Válasz hejjatamas79 #3266. hozzászólásáraVagy csak elöregedett a gumigyűrű nyáron én is cseréltem 4-et az 55ösön, szép egymás után
+ az 1ik 30 ason is 1-et
Üdv.
Valami ötletre lenne szükségem.
Mint előzőekben is írtam talán 2 hónapja van meg a gépünk.
Most azt produkálta,hogy a főszivattyún lévő csavarok mellet ahol a (teflonkarikák)vannak ott nyomta ki az olajat.
Lehetséges hogy megemelték a nyomást?
Előzménye olajcsere és szűrőcsere volt.
Üdv:Tamás
Válasz Mf-es #3261. hozzászólásáraA lényeg hogy jó.
Válasz Gépesített paraszt #3256. hozzászólásáraIrtam,az inasok csinaltak.Meg se gondoltam,hogy az szet van huzva.
Válasz Kisvuk #3258. hozzászólásáraNem veszem sértésnek.
Mivel most olvastam,így akkor nem tudtam rá reagálni egyébként.
De azt Te is látod biztosan,hogy kissé "elfajzott" ez a topic.
Válasz John Deere Power Shift #3259. hozzászólásáraOrulok neki!!!!!!
Válasz Gépesített paraszt #3257. hozzászólásáraGondolom,kerestek a hideginditospray hibajat,miert nem kapott aramot.Es ugy maradt.Lenyeg,az is jo.
Válasz John Deere Power Shift #3259. hozzászólásáraÜdv Kolléga!
Megvan a baj,majd telón elmondom!
Válasz Gépesített paraszt #3257. hozzászólásáraNem bírtalak még visszahívni azota hogy hívtál,de ennek ellenére sikerult rájonni a problémára?
a Seb.szelep ház azon részén volt valami ?
Válasz Gépesített paraszt #3256. hozzászólásáraNe vedd sértésnek de Mf-es segítséget kért ha akkor nem reagáltál rá utólag nincs értelme kioktani.
Válasz Mf-es #3253. hozzászólásáraAlsó vízcső cseréhez,és fagyállótöltéshez miért kellett széthúzni az adó csatiját???
Válasz Mf-es #3253. hozzászólásáraAkkor mindjárt jelzett,amikor gyutásra tetted.
De nem ezt írtad le itt.
Lassan kár lesz itt olvasni is,nem hogy írni valamit is
Válasz Horváth Róbert_55088 #3254. hozzászólásárakosz szepen.neked volt mar jd traktorod?
Válasz gyozotar #3233. hozzászólásáraA 2140 szériát még 30000 üzemóra élettartamra tervezték, nyugaton tizenezreket tudtak csak beletenni. Spanyolországban rengeteg fut még belőlük, és sok alkatrészt gyártanak hozzá olcsón! Csak meg kell keresni a forrást!!
Válasz John Deere Power Shift #3250. hozzászólásáraMegvan az ok.Az inasok,elfelejtették összedugni a gomba vezetékét.
Válasz John Deere Power Shift #3250. hozzászólásáraNem tudom mitől volt, soha nem derűlt ki, de az biztos, hogy három óra munka után másnap reggel kellett bele fél liter hűtőfolyadék és azóta egy deci sem. Direkt nem írtam ezt nehogy valakit megtévesszen és baj legyen belőle. Én megnézném a jeledót meg a termosztátokat az a biztos. Két óra törődést megérdemel.
Válasz John Deere Power Shift #3250. hozzászólásáranekem csinált már olyat
Válasz Mf-es #3249. hozzászólásáraBiztos hogy nem levegos!!
Válasz kssgabika #3246. hozzászólásáraÉn is arra gondolok,hogy levegős.Majd terheléskor megmutatja.
Válasz Mf-es #3244. hozzászólásáraTermosztátjaidat nézted már? Csak mivel tudom, hogy új nálad a gép.