Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR415.28 FtUSD400.96 FtCHF441.5 FtGBP501 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz Mf-es #3241. hozzászólásáraRá kellene mérni a jeladóra. A javítási utasításban meg vannak az ellenállás értékek, most nem tudom meg nézni talán holnap. Egyébként jártam vele úgy már, hogy termosztát cserekor leengedtük a hűtőfolyadékot, majd feltöltöttük és mire kiértem a földre nekem is bejelzett. Elkezdtem terhelni és egyszer csak hirtelen vissza esett, azóta jó.
Válasz Mf-es #3241. hozzászólásáraha szerencséd akkor nincs megrepedve a hengerfejed vagy a blokk,mert a viz amikor még megáll benne a fagyálló megkeresi a legkisebb repedést is.
fagyálló fogy belőle?
vagy benne marad és a műszer hülyül be??
Válasz jozef19 #3239. hozzászólásáraA gép angliai beszerzés garett turbó van rajta nagyon patent átalakitás látszik hogy profi szakik csinálták biztos jó sokba került .
Nekem 3040-esem van ,9000üzemóra 30 éves 10éve használom ,hathengeres turbós motor nem lehet megölni minden helyzetben van elég tartalék ,kényelmes nagyon jó gép viszont nálunk kevés fut belőle a szervizelése /mivel kevés szaki mer belenyúlni/körülményes,az alkatrészek nagyon drágák és ha valami komoly gond van pl.:motor ,váltó az könnyen milliós nagyságrendű kiadás is lehet.
Válasz gyozotar #3233. hozzászólásáraEnnyi erövel akkor soha ne valts az en gepem 35eves ès egy uj mtz nem adnàm.
8eve van nàlam hibamentesen.
Ez nem ruszki szar.
Kárpátaljáról irok és igazából attól félek ha megveszem,hogy valami elromlik rajta és nem győzöm majd azt alktrészt venni,mert drágább lenne mint az Mtz be ,azt pedig elég sokat szerelem sajnos.Hol motorral van gond ,hol csapágy csere,kapcsoló szekrény.
Válasz gyozotar #3230. hozzászólásáraitt vagyok
2140-em is van
nagyon jó gépek nagyon keveset fogyaszt
még a 100lovas mtz is megveri keresztbe hosszába
Üdv! Szeretnék vásárolni egy Jd 2140-et. Jelenleg Mtz traktorom van és véleményt szeretnék kérni ,esetleg tanácsot is ha mit tudtok a Jd -ről! Köszi előre is
Válasz JD 4630 #3220. hozzászólásáraValo igaz!! az 55 engine egy más kategoria tobb szegmensben is ez nem is vita tárgya!
A véglehajtás is erositett a 49-nek a novelt teljesitménybol adodoan.
Ami különbség, hogy ha erőlködik a motor a fordulat az 55ösön lemegy 1600 ra (buckának felfelé pl) de szépen vissza is áll az 50-es meg ott már nem igen szedi össze magát vissza kell kapcsolni.
És talán az is számít, hogy az 50essel 2200 ön dolgozunk az 55-össel meg csak 2000-es fordulaton.
Válasz JD 4630 #3213. hozzászólásáraAkkor hasonlo a fogy. mint nekunk is.ahol "normálisak" a viszonyok ( erogép-munkagép kapcsolat arányosság) ott a megszokott a norma, ami Hagsulyozom átlagban annyi liter amennyi centi.ez eltérhet tobb okbol kifolyolag is!
Válasz John Deere Power Shift #3210. hozzászólásáralehet én amugy 11ben huzom legtöbbet az ekét,ahol kötöttebb itt nálunk ott 10-ben.
igy jönn ki a fogyasztása olyan 22-25körül.
4 fejjel.30-32mélységben.
na meg nem szurok föld.
Válasz JD 4630 #3209. hozzászólásáraNyilván akkor nagyobb sebességgel van húzva az eke.
ugyan nem tudom,de ha a sebesség helyet az ekefej számának növelésével variálnánk mi lenne a különbség.-lehetséges hasonló lenne a teljesítmény /fogyasztás.
Válasz Mf-es #3202. hozzászólásáraAz Én privát véleményemnek semmi köze a JD márkához.
Egyébként valószínü akinek nem inge,nem veszi magára.
Ettől függetlenül napi szinten keresnek telón,és sokaknak sokat segítek,persze ha tudok.
De itt már belefáradtam kissé abba,ha valamit leírok,rögtön cáfol valaki,persze az nem derül ki később hogy igaza is van-e?
Nem akartam senkit megbántani a hozzászólásommal,de azért látom hogy más is találkozott már a problémával.
Az okoskodóknak irom ezt
Nehogy már egy balfasz,semmit tudó, hozzá nem értő gépgyilkos legyen az aki ugyan már bele meritenni a nem gyári gyárilag előirt szűrőt a gépbe !!!!!!!!!
Hova fujjátok még ezt a dolgot fentebb??
Válasz Gépesített paraszt #3192. hozzászólására Ez a hozzáállás,az én szemszögemből nézve a JD márka süllyedése.
Leírod.és leírja mindenki a véleményét,és vitát nem kell nyitni semmiből.Mindenki úgy hasznosítja,ahogy akarja.
Az okoskodó,se fog okoskodni,ha nem talál hozzá partnert.
Egy-két okoskodótól,ne szenvedjen,már,a többség.
Amúgy,akit úgy ítéltek,hogy nem okoskodó,lehet nyomni egy privát üzenetet is.
Gépesített paraszt, kssgabika,leírtátok amit én is gondolok. Van pár ember,aki szívvel fogadja a tanácsokat,de sajnos több,aki megmagyarázza hogy az nem is egészen úgy van. Ezt a topicot inkább csak olvasgatom,ezek a masinák nekem idegenek. 6000-es szériát barkácsolgatom. Én is volt,hogy egy kemény nap után még a javításit bújtam éjjel,hátha segíthetek,s megesett,hogy mikor megoldódott a probléma,nemhogy egy köszönömöt kaptam volna,még arra sem méltatott a delikvens,hogy itt annyit írjon,megoldódott,megy a masina. TERMÉSZETESEN EZ NEM MINDENKIRE VONATKOZIK,MERT VAN TÖBB EMBER AKIVEL A HIBA KÖZÖS MEGOLDÁSA UTÁN SZINTE BARÁTSÁG ALAKULT!!!!!!
5197 hozzászólás
Válasz kssgabika #3246. hozzászólásáraBiztos levegős volt
Válasz Mf-es #3241. hozzászólásáraRá kellene mérni a jeladóra. A javítási utasításban meg vannak az ellenállás értékek, most nem tudom meg nézni talán holnap. Egyébként jártam vele úgy már, hogy termosztát cserekor leengedtük a hűtőfolyadékot, majd feltöltöttük és mire kiértem a földre nekem is bejelzett. Elkezdtem terhelni és egyszer csak hirtelen vissza esett, azóta jó.
Válasz Mf-es #3244. hozzászólásárafúúúú hát most irtad hogy meleg a motor vagyis akkor nem tehát biztos valami műszer szivat.
Válasz Mf-es #3243. hozzászólásáraMég nem ment annyit,hogy felmelegedjen rendesen.
Válasz kori01 #3242. hozzászólásáraAlsó gumicső csere volt,utána feltöltve fagyállóval.Dolgozni,még nem dolgozott,csak a ház körül mozgott.
Válasz Mf-es #3241. hozzászólásáraha szerencséd akkor nincs megrepedve a hengerfejed vagy a blokk,mert a viz amikor még megáll benne a fagyálló megkeresi a legkisebb repedést is.
fagyálló fogy belőle?
vagy benne marad és a műszer hülyül be??
4650 fagyálló csere után,miért jelzi,hogy meleg a motor?És villog a piros stop??
Válasz jozef19 #3239. hozzászólásáraA gép angliai beszerzés garett turbó van rajta nagyon patent átalakitás látszik hogy profi szakik csinálták biztos jó sokba került .
Válasz szabo norbert_1472 #3237. hozzászólásáraA 3040 sose volt turbós...
kosz szepen az infot
Nekem 3040-esem van ,9000üzemóra 30 éves 10éve használom ,hathengeres turbós motor nem lehet megölni minden helyzetben van elég tartalék ,kényelmes nagyon jó gép viszont nálunk kevés fut belőle a szervizelése /mivel kevés szaki mer belenyúlni/körülményes,az alkatrészek nagyon drágák és ha valami komoly gond van pl.:motor ,váltó az könnyen milliós nagyságrendű kiadás is lehet.
Válasz gyozotar #3235. hozzászólására
Köszönöm az információt!Jó ezt olvasni.
Válasz gyozotar #3233. hozzászólásáraEnnyi erövel akkor soha ne valts az en gepem 35eves ès egy uj mtz nem adnàm.
8eve van nàlam hibamentesen.
Ez nem ruszki szar.
????
Kárpátaljáról irok és igazából attól félek ha megveszem,hogy valami elromlik rajta és nem győzöm majd azt alktrészt venni,mert drágább lenne mint az Mtz be ,azt pedig elég sokat szerelem sajnos.Hol motorral van gond ,hol csapágy csere,kapcsoló szekrény.
Válasz gyozotar #3230. hozzászólásáraitt vagyok
2140-em is van
nagyon jó gépek nagyon keveset fogyaszt
még a 100lovas mtz is megveri keresztbe hosszába
Na hová tüntetek?Senki nem ad véleményt róla? ??
Üdv! Szeretnék vásárolni egy Jd 2140-et. Jelenleg Mtz traktorom van és véleményt szeretnék kérni ,esetleg tanácsot is ha mit tudtok a Jd -ről! Köszi előre is
Válasz hejjatamas79 #3227. hozzászólásáramég mindig az van ettől függetlenűl amit irtam
Válasz JD 4630 #3225. hozzászólására
Ez a tipus
Válasz hejjatamas79 #3222. hozzászólásáraha nem jó a hidraulikád akkor a kormányod sem jó
Válasz JD 4630 #3224. hozzászólásáraakarom mondani régebbin
Válasz hejjatamas79 #3222. hozzászólásáraA réin a kormányban van benne, az újabbakon a turbó körül.
de amit írtál az alapján kevered az okot az okozattal szerintem
Válasz hejjatamas79 #3222. hozzászólásárahát de nagyon nem
Üdv.
Meg tudja nekem mondani valaki pontosan,hogy a sima 4630-as kormány tömböt merre találom?
Mert nem jó a kormányzás és így az ekét se emeli fel.
Ha működik akkor szépen felveszi.
Gondolom az lehet a hibás.
Üdv:Tamás
Válasz JD 4630 #3220. hozzászólásáraValo igaz!! az 55 engine egy más kategoria tobb szegmensben is ez nem is vita tárgya!
A véglehajtás is erositett a 49-nek a novelt teljesitménybol adodoan.
Válasz John Deere Power Shift #3219. hozzászólásáraNemcsak a paci más a karakterisztikája a motornak, és szerintem ez a lényeg rugalmasabb mint az 50-esé.
Válasz JD 4630 #3218. hozzászólásáraVilágos.Lényeg a lényeg a "tartalék" lóerő jól jön a nehéz helyzetekben!
Válasz John Deere Power Shift #3217. hozzászólásáraCsodák nincsenek egy cent 1 liter kb, annyi, hogy eddig picit felette most alatta picit.
Ami különbség, hogy ha erőlködik a motor a fordulat az 55ösön lemegy 1600 ra (buckának felfelé pl) de szépen vissza is áll az 50-es meg ott már nem igen szedi össze magát vissza kell kapcsolni.
És talán az is számít, hogy az 50essel 2200 ön dolgozunk az 55-össel meg csak 2000-es fordulaton.
Válasz JD 4630 #3213. hozzászólásáraAkkor hasonlo a fogy. mint nekunk is.ahol "normálisak" a viszonyok ( erogép-munkagép kapcsolat arányosság) ott a megszokott a norma, ami Hagsulyozom átlagban annyi liter amennyi centi.ez eltérhet tobb okbol kifolyolag is!
Moderálási elveink miatt törölve: 2015-11-12 13:24:06
Válasz John Deere Power Shift #3210. hozzászólásáraA fogáson állítottunk ugyan annyit harap most 4 fejjel mint előtte fogással 5 fejjel.
Válasz JD 4630 #3212. hozzászólásáraó az komoly lehet akkor
Válasz JD 4630 #3212. hozzászólásáraliterben 30 körül vagyok és ennek örülök.
Válasz kori01 #3211. hozzászólásáraJó laza földek, én 4 fejjel 35cm körül 50es fogással 7-9 be szántok, és van ahol 7.be izzad a szekér.
Válasz John Deere Power Shift #3210. hozzászólásáralehet én amugy 11ben huzom legtöbbet az ekét,ahol kötöttebb itt nálunk ott 10-ben.
igy jönn ki a fogyasztása olyan 22-25körül.
4 fejjel.30-32mélységben.
na meg nem szurok föld.
Válasz JD 4630 #3209. hozzászólásáraNyilván akkor nagyobb sebességgel van húzva az eke.
ugyan nem tudom,de ha a sebesség helyet az ekefej számának növelésével variálnánk mi lenne a különbség.-lehetséges hasonló lenne a teljesítmény /fogyasztás.
Válasz John Deere Power Shift #3207. hozzászólásáraSzántásban viszont 4-5 l veri az 50est
Meg az 50essel nem tudtuk kiemelt kerékkel húzni a tárcsát, azért ebben jóval több a kakaó.
Válasz John Deere Power Shift #3207. hozzászólására6-15
Válasz JD 4630 #3198. hozzászólásáraTárcsával hogy jon ki fogyasztásban ?
Válasz Mf-es #3202. hozzászólásáraAz Én privát véleményemnek semmi köze a JD márkához.
Egyébként valószínü akinek nem inge,nem veszi magára.
Ettől függetlenül napi szinten keresnek telón,és sokaknak sokat segítek,persze ha tudok.
De itt már belefáradtam kissé abba,ha valamit leírok,rögtön cáfol valaki,persze az nem derül ki később hogy igaza is van-e?
Nem akartam senkit megbántani a hozzászólásommal,de azért látom hogy más is találkozott már a problémával.
Az okoskodóknak irom ezt
Nehogy már egy balfasz,semmit tudó, hozzá nem értő gépgyilkos legyen az aki ugyan már bele meritenni a nem gyári gyárilag előirt szűrőt a gépbe !!!!!!!!!
Hova fujjátok még ezt a dolgot fentebb??
Válasz JD 4630 #3198. hozzászólására
Válasz lala1 #3201. hozzászólásáraVigyázunk rá azért nagyon a szívünk csücske lett, többet jobban dolgozik kevesebb gázolajból mint az 50es.
Válasz Gépesített paraszt #3192. hozzászólására Ez a hozzáállás,az én szemszögemből nézve a JD márka süllyedése.
Leírod.és leírja mindenki a véleményét,és vitát nem kell nyitni semmiből.Mindenki úgy hasznosítja,ahogy akarja.
Az okoskodó,se fog okoskodni,ha nem talál hozzá partnert.
Egy-két okoskodótól,ne szenvedjen,már,a többség.
Amúgy,akit úgy ítéltek,hogy nem okoskodó,lehet nyomni egy privát üzenetet is.
Válasz JD 4630 #3198. hozzászólásáraAranyos a csemete! Látom,"ölöd" az új szerzeményt!!
Gépesített paraszt, kssgabika,leírtátok amit én is gondolok. Van pár ember,aki szívvel fogadja a tanácsokat,de sajnos több,aki megmagyarázza hogy az nem is egészen úgy van. Ezt a topicot inkább csak olvasgatom,ezek a masinák nekem idegenek. 6000-es szériát barkácsolgatom. Én is volt,hogy egy kemény nap után még a javításit bújtam éjjel,hátha segíthetek,s megesett,hogy mikor megoldódott a probléma,nemhogy egy köszönömöt kaptam volna,még arra sem méltatott a delikvens,hogy itt annyit írjon,megoldódott,megy a masina. TERMÉSZETESEN EZ NEM MINDENKIRE VONATKOZIK,MERT VAN TÖBB EMBER AKIVEL A HIBA KÖZÖS MEGOLDÁSA UTÁN SZINTE BARÁTSÁG ALAKULT!!!!!!
Válasz JD 4630 #3198. hozzászólására
Lett "automata kormányzás" a 4955-ösben, csak nem mindig arra megy amerre szeretném