Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR410.85 FtUSD392.16 FtCHF442.09 FtGBP491.88 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Üdv!
Első hallásra nyomatékváltó probléma.
De a bizonyistent csak akkor lehet kimondani ha nyomások vannak mérve megfelelő módon.
Ha ez a gondja,és ha nem kerül sor mielöbb a javításra,egyre roszabb lesz a helyzet,a vége az lesz,hogy elfogynak azok a sebességek,vagy rosszabb esetben lezúz valamit.
Sziasztok, egy ismerősömnek a 4450 traktornak a váltója rosszalkodik, a hiba úgy jelentkezik hogy meleg olajnál a páros fokozatokba kapcsolva alapjáraton felvillan a lámpa de fordulaton nincs semmi baj,mi lehet az oka ennek a jelenségnek?
Válasz #2676. hozzászólásra
ami elől van szivattyú bemenő csövet keresd meg. kösd le és indits be a gépet ki kell neki lőni vagy1-2méterre,a miénk csak csordogált.
Válasz #2675. hozzászólásra
Helo kicseréltük a szűrőket de remegve "lassan" emeli fel az ekét kormány néha jó néha nem lefel faszán engedi de felfele meg nemnagyon akar
a fő szivatyúnál akkor a kis pvc csőre gondolsz hogy nézük meg a nyomást benne
Válasz #2673. hozzászólásra
ha a szűrő után sem lesz jó akkor vegyétek le a csövet ami belemegy a szivattyúba ott elől és inditsátok be,elég nagy nyomásnak kell lennie,ha csak csordogál akkor bent lesz a gond.
De hátha nem.
Válasz #2651. hozzászólásra
helo
a fém szűrőt levetük amibe van papirszűrő de nem volt benne semmi kosz, nem volt piszkos se viszaraktuk elinditottuk kormány aránylag jó a hidrolika remegve lassan felemel lefel szépen leteszi
a főszivatyúnál a csövön láccik az olaj
de az emmelés még mindig nem fasza
de holnap jön ha minden igaz a fekete szűrő is a vezértömbhöz aztán csere és majd elválik
Megvolt az 50-essel a tesztüzem, még van rajta mit javítgatni a 3pont nagyon idegesítően sz*rul működik, késve emel és nem lehet finoman állítani a mélységet, ha leállítom a gépet ledobja szó szerint, hátsó gumikat kell cserélnem, meg a villanyosság még 1 helyen szívat, de kezd összeállni a vas, és nagyon bitang, csendesebb és kényelmesebb mint a 30-as már most nagyon szeretem a váltója is jó lett talán első hajtás is szépen dolgozik, jó gép lesz talán.
Ha valakinek van ötlete a hárompontra azt szívesen veszem, másik kérdés hidraulika szűrőt ki milyet használ és honnan veszi?
Ugyan így jártam a 30-assal 2 napig szereltem kis szivattyú csere stb...
Semmi javulás nem történt cseréltem olajat szűrőt az sem segített, végül a szűrőház mellett van egy szelep ami a túlnyomást visszaengedi a kisnyomású körről, na ez volt beragadva, lekaptam a kupakot megkocogtattam azóta is jó.
Válasz #2649. hozzászólásra akkor az lesz amit mondtam vagy a cső ment szét bent és bent folyik az olaj,vagy a kisszivattyú nem hajt.
Nézzétek már meg a főszivattyú kap e olajat ha beinditod a traktort.
Válasz #2646. hozzászólásra
nézzétek meg elől a főszivattyúnál ahol megy bele az olaj a csövön ott megy e olaj,tehát tölt e a kisszivattyú ami belül van.
Ha nem akkor belül van a baj vagy a hajtás ment el a kis szivattyúnál,vagy valahol a cső szivárog belül.
Válasz #2646. hozzászólásra nekünk van egy kisebb 2140-es annak ez volt a baja mentem vele egyszer csak kormány hidraulika semmi.
szűrőt cseréld ki,de attól függ hogyan jelentkeezett a baj hirtelen vagy lassan?
5196 hozzászólás
Válasz #2693. hozzászólásra
Tudom nem ide tartozik,én egy mtz adagolót+ porlasztókat akarok beállíttatni,milyen árfekvésben dolgoznak Gyuribácsiék?
Válasz #2694. hozzászólásra
Üdv!
Első hallásra nyomatékváltó probléma.
De a bizonyistent csak akkor lehet kimondani ha nyomások vannak mérve megfelelő módon.
Ha ez a gondja,és ha nem kerül sor mielöbb a javításra,egyre roszabb lesz a helyzet,a vége az lesz,hogy elfogynak azok a sebességek,vagy rosszabb esetben lezúz valamit.
Sziasztok, egy ismerősömnek a 4450 traktornak a váltója rosszalkodik, a hiba úgy jelentkezik hogy meleg olajnál a páros fokozatokba kapcsolva alapjáraton felvillan a lámpa de fordulaton nincs semmi baj,mi lehet az oka ennek a jelenségnek?
Válasz #2692. hozzászólásra
Én a mezőmegyeri adagolós céggel hozattam, eredeti stanadyne csúcsok, asszem 25.000 volt darabja.
Helló mindenkinek!Tudna valaki segíteni abban, hogy hol lehet vagy érdemes,4630-hoz porlasztócsúcsot venni? Előre is köszi.
Válasz #2689. hozzászólásra
irnák én csak munkából hazérve kis kaját vett magamhoz a napokba és mentem kifele szántani
nem volt időm ézegetni a jd
van valakinek 4650-es szerelési utmutatója?
vagy ahol le lehet tölteni?
Válasz #2687. hozzászólásra
de ha nem hivsz vagy nem irsz akkor hogy várod a segitséget??
Válasz #2687. hozzászólásra akkor bocs már hogy elküldtem
Válasz #2686. hozzászólásra
meg !
Válasz #2685. hozzászólásra
megkaptad?
Válasz #2684. hozzászólásra
ok
Válasz #2683. hozzászólásra
küldöm
aztán hivj.
Válasz #2682. hozzászólásra
rabasteiger500@freemail.hu
küldheted
Válasz #2681. hozzászólásra
ok
Válasz #2680. hozzászólásra
ahhoz csinálni kell egy e mailt gyorsan
Válasz #2679. hozzászólásra nekünk a 2140-esen van ugy a hátsó kerékkel egy vonalban,de hivj már majd fel inkább.
küldj imailt és elküldöm.
Válasz #2678. hozzászólásra
hátul azt mire és hol érted mert elég átláthatatlan még nekem a gép
Válasz #2676. hozzászólásra vagy van még benne hátul egy csavar emi egy szűrő is és vizszintesen van.
azt is meglehet nézni.
Válasz #2676. hozzászólásra
ami elől van szivattyú bemenő csövet keresd meg. kösd le és indits be a gépet ki kell neki lőni vagy1-2méterre,a miénk csak csordogált.
Válasz #2675. hozzászólásra
Helo kicseréltük a szűrőket de remegve "lassan" emeli fel az ekét kormány néha jó néha nem lefel faszán engedi de felfele meg nemnagyon akar
a fő szivatyúnál akkor a kis pvc csőre gondolsz hogy nézük meg a nyomást benne
Válasz #2672. hozzászólásra
azt hittem szántasz éjjel nappal.
Válasz #2673. hozzászólásra
ha a szűrő után sem lesz jó akkor vegyétek le a csövet ami belemegy a szivattyúba ott elől és inditsátok be,elég nagy nyomásnak kell lennie,ha csak csordogál akkor bent lesz a gond.
De hátha nem.
Válasz #2651. hozzászólásra
helo
a fém szűrőt levetük amibe van papirszűrő de nem volt benne semmi kosz, nem volt piszkos se viszaraktuk elinditottuk kormány aránylag jó a hidrolika remegve lassan felemel lefel szépen leteszi
a főszivatyúnál a csövön láccik az olaj
de az emmelés még mindig nem fasza
de holnap jön ha minden igaz a fekete szűrő is a vezértömbhöz aztán csere és majd elválik
Válasz #2666. hozzászólásra
Halihó!
Nem beköltöztem,csak hazamentem,mivel ott születtem!
Válasz #2668. hozzászólásra
Üdv!
Így már természetesen tudom ki vagy.
Látom érdeklődsz is a lehetőségek után.
Talán megoldás is születik.
Válasz #2669. hozzászólásra
Az adatlapodon nem látom a számodat. Megtennéd, hogy emailben elküldöd? betondzsungel kukac gmail.com
Tényleg köszönöm!
Válasz #2667. hozzászólásra
ez csak telefon téma
nézd meg a számomat és hivj fel.
Válasz #2665. hozzászólásra
Üdv főnök!
Válasz #2627. hozzászólásra
Érdekelne a 4650-es rendszámosítás módja. Tudnál erről némi infót megosztani?
Istvánnál jártunk Mohácson, és megtetszett a kínált gépe, de jó lenne a rendszám rá, mert nálunk is minden be van kamerázva.
Előre is köszönöm!
Válasz #2665. hozzászólásra
helló
te jól eltűntél,beköltöztél a 4650-esbe?
Üdv Kollégák!
Látom szépen zajlik az élet
Csak így tovább!
Válasz #2663. hozzászólásra
akkor az komoly lehetett majd csinálok képet a levegőről,de kérdez nyugodtan.
Válasz #2661. hozzászólásra
Ja futólag valamelyik este, szép darab
neked levegős a géped?
az egyik 30-asra szeretnénk levegőt mi is ezzel kapcsolatban érdekelne pár dolog
Válasz #2660. hozzászólásra
Pár éve 400 ért vettünk 2 felet meg 1 pótkocsi alkatrészt, idén végre kész lett
Válasz #2659. hozzászólásra
az enyémet látad már?
szeretem,jó gépek.
Válasz #2659. hozzászólásra
csináltál?
hogy ?
alkatrészből?
Válasz #2658. hozzászólásra
Csináltam egyet
Válasz #2657. hozzászólásra
ez hátsóra való.
vettél 4650-et?
Válasz #2655. hozzászólásra
Milyen?
Hátsóból jól el vagyunk eresztve első érdekelhet ár állapot függvényében.
Válasz #2654. hozzászólásra
Holnap hívlak, előre is köszi
egyébként 5 késes lazítót kapott 1re nem ekét, csak a miheztartás végett
Válasz #2652. hozzászólásra
én meg ugy jártam hogy bent a cső szivárgott.
a tömitésnél. Van kettő gumim a 4630-asra ha érdekel.
Válasz #2653. hozzászólásra
Hívj fel Árpi ,elmagyarázóm miért dobja le az ekét.
Mondjuk ez hogy "ledobja" ,nem semmi kifejezés
Megvolt az 50-essel a tesztüzem, még van rajta mit javítgatni a 3pont nagyon idegesítően sz*rul működik, késve emel és nem lehet finoman állítani a mélységet, ha leállítom a gépet ledobja szó szerint, hátsó gumikat kell cserélnem, meg a villanyosság még 1 helyen szívat, de kezd összeállni a vas, és nagyon bitang, csendesebb és kényelmesebb mint a 30-as már most nagyon szeretem a váltója is jó lett talán első hajtás is szépen dolgozik, jó gép lesz talán.
Ha valakinek van ötlete a hárompontra azt szívesen veszem, másik kérdés hidraulika szűrőt ki milyet használ és honnan veszi?
Válasz #2649. hozzászólásra
Ugyan így jártam a 30-assal 2 napig szereltem kis szivattyú csere stb...
Semmi javulás nem történt cseréltem olajat szűrőt az sem segített, végül a szűrőház mellett van egy szelep ami a túlnyomást visszaengedi a kisnyomású körről, na ez volt beragadva, lekaptam a kupakot megkocogtattam azóta is jó.
Válasz #2649. hozzászólásra
irnál vissza hogy mit néztetek rajta? most hol jártok?
Válasz #2649. hozzászólásra akkor az lesz amit mondtam vagy a cső ment szét bent és bent folyik az olaj,vagy a kisszivattyú nem hajt.
Nézzétek már meg a főszivattyú kap e olajat ha beinditod a traktort.
Válasz #2647. hozzászólásra
Hirtelen jelenkezett mert ahogy szántotam végére kiértem felemeltem és egyből se kormány se hidrolika se fel se le
Válasz #2646. hozzászólásra
nézzétek meg elől a főszivattyúnál ahol megy bele az olaj a csövön ott megy e olaj,tehát tölt e a kisszivattyú ami belül van.
Ha nem akkor belül van a baj vagy a hajtás ment el a kis szivattyúnál,vagy valahol a cső szivárog belül.
Válasz #2646. hozzászólásra nekünk van egy kisebb 2140-es annak ez volt a baja mentem vele egyszer csak kormány hidraulika semmi.
szűrőt cseréld ki,de attól függ hogyan jelentkeezett a baj hirtelen vagy lassan?