Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.85 FtUSD392.16 FtCHF442.09 FtGBP491.88 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Viselkedik a CWS?
Idén volt egy 2256-os kombájnom,az sem volt dobni való,úgyérzem meg is van elégedve az új gazdija,és olcsó pénzért meg is kapta
Így jó mikor mindenki elégedett
Válasz #2734. hozzászólásra
Szia .Mi már nem szántunk , végeztünk úgyhogy hagy dolgozzon a fagy. Szerelni, javítani való volna de úgy ahogy mondod majd ha kicsit jobb idő lesz, addig most bérleti szerződéseket írunk meg ilyen hülyeségek amitől már "öngyilkos hajlamaink" vannak. CWS meg kitakarítva ,lezsírozva,ferdéről leállva, dobkosár-rosták kiszedve szín alatt várja a köv. bevetést
Jónapot mindenkinek
Olyan problémám van hogy 50es jdn hidrolika egy ideig emel (DE csak rángatozva) aztán nem elem , lese enged és a kormányis egy darabig jó aztán nem ase
Üdv
Olyan probléma lépett elő a 4630-as gépemen,hogy a kuplung nem emel ki sebességváltásnál és sebességbe rakni is csak egész kis motorfordulaton lehet. A TLT pedig kikapcsolt állapotba is forog .
Az ötleteket előre is köszönöm
Üdv:A feltöltő nyomás 12 atm a nagynyomású 140atm Mindkét órát menetközben is nézem,a mérőpontokra kötve!!'-2 óra után alig emel az órán értékek jók ! Még valami !A kuplungot nem tudom olyan finoman kiengedni,hogy ne ugorjon meg.Ha munkagépre akarok ráállni ,vagy az indulás kész katasztrófa feldöntök mindent!!
nekem a hidrolika az átlet alakitva
mert a hidrolika kar kilett dobva és egy elektomos kapcsoloval tudok emelni, sűlyeszteni
a hidrolikám lassan remegve felemel lefele most simán le lehet engedni
Grúbert vetem pár napja de nem emeli fel az a baj
Ezt a megoldást nem javaslom, javítottunk ismerősnek 30-ast aminek a kuplungját szétnyírta a sűrű olaj, én inkább a hiba megkeresését javaslom.
Érdekességkép a főszivattyú csere nálunk 1 szer sem jött be, szűrőcsere viszont igen.
1. lépés letisztázni, hogy a kis vagy a nagynyomású körön van e a baj, ezekre vannak mérőpontok amikhez kell csinálni csatikat tömlő és óra, hamar kiderül hol van a baj.
2. ha tudod melyik körön van a baj a szivattyútól kiindulva le tudod lépésenként követni az olaj útját és kideríteni hol a baj.
2 tipp:szerintem szűrő nélkül próbáld ki először a gépet, amikor nem emel melegen leállítod, és kiveszed a szűrőt majd újraindítod és kiderül rögtön jó e a szűrőd, 1-2 liter olaj elfolyik, ami a szűrőházban van, erre készülj fel, és nyilván amikor szűrő nélkül veszed le a szűrő kupakját akkor több olaj van benne no para.
a másik érdemes a kihelyezett hidraulika rudazatával játszani, van hogy átdolgoznak a fedelekben a szelepek.
Válasz #2706. hozzászólásra
vagy szivárog belül valahol az olaj és elejti a nyomást,vagy a szivattyú szar.vagy valameliyk szelep de majd ir akinek 4630-asa van.
próbáld ki esetleg sűrűbb olajjal,én most vettem hidro váltóba egybe olajat sokkal jobb mint az a hig szar.
Segítségre lenne szükségem.Van egy 4630-as traktorom,amit teljesen felújítva vettem falumból jól ismertem a gépet.A probléma a következő 1-2 óra után a hidraulika egyre rosszabb csak hatalmas gázzal emel Van úgy hogy 5-6 órát is tudok szántani,van mikor csak 2-tőt.Az előző gazdánál is ez volt a probléma,de csak azt csinálta vele,amihez nem kellett hidraulika. Főszivattyú szűrő cserélve.
Kösz erre voltam kíváncsi!
Azt tudtam hogy nagyon jó a munkájuk csak az áraikkal nem voltam tisztába.
Eddig nálunk a munkahelyen megcsinálták ha volt ilyen, de az adagolósunk nyugdíjba ment, helyette senkit se vesznek fel úgyhogy lőttek a jutányos árú javításnak.
Egy átvizsgálás legutóbb 10.000 Ft volt. Ebbe egy kis állítás talán belefér, plusz az összes tömítést amit megbontanak kicserélnek újra. Igényesen csinálják, fél év garit adnak az MTZ adagolóra, a JD-re asszem 1 év volt (gondolom a minőségi alkatrészek miatt), a ki és bemeneti csonkokra vakdugókat tesznek. Én csak oda járok.
5196 hozzászólás
talán most sikerűlni fog.
Válasz #2742. hozzászólásra
Viselkedik a CWS?
Idén volt egy 2256-os kombájnom,az sem volt dobni való,úgyérzem meg is van elégedve az új gazdija,és olcsó pénzért meg is kapta
Így jó mikor mindenki elégedett
Válasz #2743. hozzászólásra
Üdv!
Semmi baj,csak óriási a különbség a kettő között
Bár semmi sem lett volna
Válasz #2733. hozzászólásra Rendben. Elnézést kérek a pontatlanságért.
Szia .Mi már nem szántunk , végeztünk úgyhogy hagy dolgozzon a fagy. Szerelni, javítani való volna de úgy ahogy mondod majd ha kicsit jobb idő lesz, addig most bérleti szerződéseket írunk meg ilyen hülyeségek amitől már "öngyilkos hajlamaink" vannak. CWS meg kitakarítva ,lezsírozva,ferdéről leállva, dobkosár-rosták kiszedve szín alatt várja a köv. bevetést
Válasz #2738. hozzászólásra
Annyi,csak mellé ütöttem
Üdv Kollégák!
Érdeklődnék valaki nem tud 50-eshez jó áron kis szivattyút (váltó) és kuplunglamellákat (mindkét típus)?
válaszokat előre is köszönöm.
Üdv Fényi
Válasz #2738. hozzászólásra
Lenne egy kérdésem a kombinátoros topikban .
Válasz #2736. hozzászólásra
92 nem?
Válasz #2736. hozzászólásra
a hátsó kerék súlyait szeretném a nyuszira fel pattintani .
Válasz #2735. hozzászólásra
Üdv!
2 féle létezik,vagy 93 mm. vagy 100 mm.
Mit tervezel?
Hali a 4630-as hátsó féltengelyének mi az átmérője ?
Válasz #2731. hozzászólásra
Üdv!
Amik elkészültek elkeltek,most meg nem tudjuk csinálni őket,majd ha kivigyorodott az idő
Még szántunk,el vagyunk maradva rendesen,remélem jövő héten végzünk vele.
Amúgy semmi extra erre
Felétek?
Válasz #2732. hozzászólásra
Üdv!
Az sem váltóprobléma volt:)
Csak nyomatékváltóprobléma:)
Nem mindegy!
Válasz #2730. hozzászólásra
Üdv. !
Váltó probléma óta nem említett Patrik nagyobb meghibásodást.
Válasz #2730. hozzászólásra
Üdv kolléga , mi ez a nagy "eladótraktornélküliség", és mi a helyzet felétek?
Válasz #2729. hozzászólásra
Üdv!
Látom még jól szuperál a szerkezet!
Volt komolyabb gondotok vele mostanában?
Jónapot mindenkinek
Olyan problémám van hogy 50es jdn hidrolika egy ideig emel (DE csak rángatozva) aztán nem elem , lese enged és a kormányis egy darabig jó aztán nem ase
Válasz #2726. hozzászólásra
Üdv!
Már elkelt a gép,csak kicsit későn vettem le a hírdetéseket:)
Válasz #2725. hozzászólásra
Neked is!
Nem sikerült még eladnod a4650-est?
Hivott egyszer a srác tudod a rendszám ügyben de láttam még fent van a gép.
Sikeres és Mindenben Gazdag Új esztendőt Kívánok minden Kollégának!
http://youtu.be/bFZjBmAV8RI
Áldott,Békés,Boldog Karácsonyi ünnepeket kívánok Pistának ,Árpinak és minden kedves Agroinformos fórumos gazdának.
Válasz #2720. hozzászólásra
Boldog Békés Karácsony neked is!
és persze minden más kollégának is!
Válasz #2720. hozzászólásra
Köszönöm! Viszont kívánom
Békés Boldog Karácsonyt Kívánok minden kedves kollégának!
Válasz #2718. hozzászólásra
szét kéne szedni és a kuplungot meggenerálozni
Üdv
Olyan probléma lépett elő a 4630-as gépemen,hogy a kuplung nem emel ki sebességváltásnál és sebességbe rakni is csak egész kis motorfordulaton lehet. A TLT pedig kikapcsolt állapotba is forog .
Az ötleteket előre is köszönöm
Köszi a tanács! Hétvégén megpróbálom!!
Válasz #2714. hozzászólásra
hátul a nagynyomású körön ahol a fedélbe megy be a cső van ott egy állítható könyök mögötte egy szelep lehet az szarozik
kuplungot meg megérné széthúzni kicserélni a gumigyűrűket, lehet az axiál csapágyat és a leszorító lemezt is, és rendesen beállítani a békákat.
Válasz #2714. hozzászólásra
a 12 sok szerintem, a 140 meg alacsony ha jól rémlik
10 körül kéne a kicsinek lennie
155-160 a nagynak a szivattyú alján van egy imbuszos állítócsavar azon tudnál ráállítani
Üdv:A feltöltő nyomás 12 atm a nagynyomású 140atm Mindkét órát menetközben is nézem,a mérőpontokra kötve!!'-2 óra után alig emel az órán értékek jók ! Még valami !A kuplungot nem tudom olyan finoman kiengedni,hogy ne ugorjon meg.Ha munkagépre akarok ráállni ,vagy az indulás kész katasztrófa feldöntök mindent!!
Válasz #2712. hozzászólásra
csak nem szedted szét
szerintem ha nem lesz meg a nyomás belül szivárog valahol.
Válasz #2711. hozzászólásra
Hallod énmár lassan mindent kiprobáltam csak a mérés van hátra oszt kifogy a kalap a lehetőségekből
Válasz #2710. hozzászólásra
még mindig itt jársz?
mondtam mondtuk miket kellene megnézned,de nem nagyon csinálod.
Válasz #2708. hozzászólásra
nekem a hidrolika az átlet alakitva
mert a hidrolika kar kilett dobva és egy elektomos kapcsoloval tudok emelni, sűlyeszteni
a hidrolikám lassan remegve felemel lefele most simán le lehet engedni
Grúbert vetem pár napja de nem emeli fel az a baj
Válasz #2708. hozzászólásra
nekem bejött semmi baja évek óta,de nekem kopott a szivattyúm azért.
Válasz #2707. hozzászólásra
Ezt a megoldást nem javaslom, javítottunk ismerősnek 30-ast aminek a kuplungját szétnyírta a sűrű olaj, én inkább a hiba megkeresését javaslom.
Érdekességkép a főszivattyú csere nálunk 1 szer sem jött be, szűrőcsere viszont igen.
1. lépés letisztázni, hogy a kis vagy a nagynyomású körön van e a baj, ezekre vannak mérőpontok amikhez kell csinálni csatikat tömlő és óra, hamar kiderül hol van a baj.
2. ha tudod melyik körön van a baj a szivattyútól kiindulva le tudod lépésenként követni az olaj útját és kideríteni hol a baj.
2 tipp:szerintem szűrő nélkül próbáld ki először a gépet, amikor nem emel melegen leállítod, és kiveszed a szűrőt majd újraindítod és kiderül rögtön jó e a szűrőd, 1-2 liter olaj elfolyik, ami a szűrőházban van, erre készülj fel, és nyilván amikor szűrő nélkül veszed le a szűrő kupakját akkor több olaj van benne no para.
a másik érdemes a kihelyezett hidraulika rudazatával játszani, van hogy átdolgoznak a fedelekben a szelepek.
Válasz #2706. hozzászólásra
vagy szivárog belül valahol az olaj és elejti a nyomást,vagy a szivattyú szar.vagy valameliyk szelep de majd ir akinek 4630-asa van.
próbáld ki esetleg sűrűbb olajjal,én most vettem hidro váltóba egybe olajat sokkal jobb mint az a hig szar.
Segítségre lenne szükségem.Van egy 4630-as traktorom,amit teljesen felújítva vettem falumból jól ismertem a gépet.A probléma a következő 1-2 óra után a hidraulika egyre rosszabb csak hatalmas gázzal emel Van úgy hogy 5-6 órát is tudok szántani,van mikor csak 2-tőt.Az előző gazdánál is ez volt a probléma,de csak azt csinálta vele,amihez nem kellett hidraulika. Főszivattyú szűrő cserélve.
Válasz #2704. hozzászólásra
Be van rohadva,bontsd le a műszerfal alatt a burkolatot és szedd szé
nem tudom használni a difizárt mert nem lehet benyomni a pedált
berohadt vagy valami más lehet vele?
Válasz #2695. hozzászólásra
Múlt hét szombaton küldtem traktorra vevőt Hód.vásárhelyről.....
Válasz #2701. hozzászólásra
Kösz erre voltam kíváncsi!
Azt tudtam hogy nagyon jó a munkájuk csak az áraikkal nem voltam tisztába.
Eddig nálunk a munkahelyen megcsinálták ha volt ilyen, de az adagolósunk nyugdíjba ment, helyette senkit se vesznek fel úgyhogy lőttek a jutányos árú javításnak.
Válasz #2696. hozzászólásra
Egy átvizsgálás legutóbb 10.000 Ft volt. Ebbe egy kis állítás talán belefér, plusz az összes tömítést amit megbontanak kicserélnek újra. Igényesen csinálják, fél év garit adnak az MTZ adagolóra, a JD-re asszem 1 év volt (gondolom a minőségi alkatrészek miatt), a ki és bemeneti csonkokra vakdugókat tesznek. Én csak oda járok.
Válasz #2699. hozzászólásra
mi van?
kit kóstolgattam én?
Válasz #2697. hozzászólásra
Mi van most meg engem kóstolgatsz?
Mert ha még tőled kérdeztem volna.
Válasz #2695. hozzászólásra
Köszi
Válasz #2696. hozzászólásra
kérdezd meg tőle