Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR410.85 FtUSD392.16 FtCHF442.09 FtGBP491.88 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Megint kérdeznék töletek egyet 3650 van szó
nem tudom kormányozni a jd meg nem emeli a hidrolikát mink a szűrőkre gyanakszunk szerintetek hol lehet a baj ??
Van a hidrolika a vezértömbnél egy fekete szűrő ls kicsit lejebb van egy fémházas szűrő ugynéz ki mint az mtz nek a cenrifugál szűrője vagy mit nézünk meg
Holnap minden igaz jön az uj szűrő is de nem biztos hogy az a baja
ma olajat cseréltünk a motorba,növekedett a kartergáza azt hittem hátha csökken de nem,amugy pöccre indul olajat nem eszi.
Lehet kap majd egy gyűrűt.
Amugy ezeknek nagyobb van mint az többinek vagy nem?
Válasz #2633. hozzászólásra
Nem nehéz. Kerék le, olaj ki, bolygómű, csapágy meg a többi sallang lebont. A végén a féltengelyt ki tudod húzni. Arra figyelj, hogyha a tengelynél a bronzpersely ki van kopva, akkor azt is orvosolni kell, mert akkor megint csöpögni fog (extrém esetben a tengely is kikophat). Ha a nagyszimerniget nem cseréled, akkor annak épségére vigyázz összerakásnál.
4650-nél nemtudom,6ezresnél nem nehéz.
Mert szerintem fékezéskor bekapcsolja az elejét,s ha kopott az elejében a cucc,akkor túlzottan összefeszül,és morog ha nem pont egyenesen mész.
Nem akarok okoskodni,csak felvetettem. Mint mondtam nem ismerem tüzetesen.
Válasz #2631. hozzászólásra
Féltengelytok ki. De ha nincs ferodolözön a szívószűrőn,akkor nembiztos h ki kell bombázni. Nem az első difizár morog olyankor???
jóestét kivánok !!!
olyan kérdésem lenne először is hogy 3650 john deerbe hány fajta olaj van (én tudásom szerint 2tő )
a másik hogy az elő hajtás gardánja bemegy a motot alatt a házba és abból ótt a házba alól volt kettő csavar lyuk és csöpögött néha az olaj rajtuk kifele de nem tudom onnan mien olaj jöne ki és miért is jön ott ki azon a két furatón
én hajtotam abba mulkor a két furatba két csavart de egy ideig nem pöpögött az olaj aztán elkezdett ma folyni kifele az öninditónál kifele az olaj észrevetem és alól mindkét csavart kihajtotam visza ahogy volt és kijöttt onan vagy egy 1 liter olaj
piszkos oaj mintha (barna szinű lenne) de mien olaj jöhet onnan középről ami kifojhat ???????
Egy kérdésem lenne: 4755-ösnek szétesett a váltó rudazat gömbfeje. Már sötét volt, nem nagyon láttam, csak összeakasztottam egy dróttal, és jöttem haza.Mit lehet azzal a fejjel kezdeni, hogy van összerakva ?????
Válasz #2619. hozzászólásra
Üdv!
Annyit kell tudni az elsőhajtásról,hogy az csak egy segédhajtás,ami szorult helyzetben használatos. Folyamatos használatra alkalmatlan.
Egy 4650-es traktor több tekintetben jobb,és stabilabb,de az ára is más mint egy 4630-as traktoré.
Mindenki maga tudja eldönteni mit mire szeretne,és mennyi pénzért,igazán ezek a dolgok dominálnak.
Sziasztok!Apámék venni akarnának valami nagyobb gépet,s találtam pár db JD 4630-t!Annyit tudunk róluk,hogy az elsőhajtásuk a gyenge pontjuk,hogy hidraulikus.Ez orvosólható,mennyi ideig bírja vagy az eleje nélkül is eldolgozik fekete kötött talajon?Esetleg más bajai,dolgok,amikre érdemes odafigyelni?Érdemes ilyen gépet venni vagy a 4650 sokkal jobb?Válaszokat előre is köszönöm!
Hello, ha tudna valaki segiteni,javitok egy 4955 valtot,mar''kesz'' beuzemeltuk csak a gondom az,hogy a C1 es C2 kuplungon csak 6,5bar nyomas van,a tobbi kuplungon es feken meg van system nyomas 12bar. Kerdesem ha tudja e valki ,hogy mennyi kell legyen.Elore is koszonom a seggitseget (meg mertem egy 4650 esesn a nyomast azi is 6 bar) a javitasiban nem talalom,hogy hany bar kell legyen,ezert a dillema.
Van egy-2 csati aminek nem találjuk a helyét, de majd a gép előtt állva lehet rád csörgök, az a baj valami villanyász szaki beleturkált a vezetékekbe meg talán van is olyan része ami hiányzik.
Válasz #2607. hozzászólásra
Üdv!
Nagy tapasztalatom nincs a típussal kapcsolatosan,nem tudom hogy van a vezérlése,de mindenképp a tömbről elindúlva kellene megtalálni ki kivel van,és nem ártana megmérni órával,hogy milyen kar melyik állásában hol van nyomás,és hol nincs.
Mert ha valahol ad ki nyomást,és oda csatlakoztatsz valamit,annak illene valmit csinálni.És nem utolsó sorban a csatlakozóknak is egymásba kell illeniük,nem elég hogy össze lehet dugni,át is kell hogy engedje az olajat.
tudom hogy nem ide valo de segítséget szeretnék kérni!!!!!
JD 3650 traktor az utána kapcsolt tárcsát nem emeli meg probáltunk mástis pl bálázó hátulját kinyitni de asse nyitortta meg a csőveket megfesziti majdnem szétdurantja és mégsem emel a csatlakozokat sok féleképen probáltuk a párokat választani de nem jó
mi lehet a baj ??
Válasz #2602. hozzászólásra
Ne mássz sehová sem!!!!
Akaszd le az ekét!!!!
Már bánom hogy ilyent mondtam,mert még bajt csinálsz!!!
Nem lesz szabályzás ha elszalajsztod és lehet hogy hirtelen emeli,meg akár le is dobhatja!!!
Fogadj szót légyszives!!!
Válasz #2597. hozzászólásra
Azt nézd meg,ha a rudazatot kiiktatod,akkor feljebb tudod-e emelni.
Magyarul keresd meg a módját,hogy valamivel működtesd azt,amit a rudazattal működtetsz,és akkor mire jutsz.
Legjobb lenne leakasztani az ekét,negogy magadat,vagy valakit agyonnyomjál!!!!!!!
Válasz #2582. hozzászólásra
Annyira nem emeli fel hogy az ekét ha rendesen beállitom a támasztórúddal akkor nem emeli fel a földtöl csak öt centire,de megnéztem hátul a rudazatott és tökre betekerve a csavar sőt e rud is meg van hajlitva.
Igazi hülyék lehettek.De mit nézzek még?
5196 hozzászólás
Megint kérdeznék töletek egyet 3650 van szó
nem tudom kormányozni a jd meg nem emeli a hidrolikát mink a szűrőkre gyanakszunk szerintetek hol lehet a baj ??
Van a hidrolika a vezértömbnél egy fekete szűrő ls kicsit lejebb van egy fémházas szűrő ugynéz ki mint az mtz nek a cenrifugál szűrője vagy mit nézünk meg
Holnap minden igaz jön az uj szűrő is de nem biztos hogy az a baja
ma olajat cseréltünk a motorba,növekedett a kartergáza azt hittem hátha csökken de nem,amugy pöccre indul olajat nem eszi.
Lehet kap majd egy gyűrűt.
Amugy ezeknek nagyobb van mint az többinek vagy nem?
Válasz #2642. hozzászólásra
Üdv!
Megérkezett,köszönöm szépen
Ha tudok segíteni valamiben,keress!
Válasz #2641. hozzászólásra
hello
csak a kérdőjel villágitott de most már jó lett.
Válasz #2621. hozzászólásra
Hali!
Megérkezett a cd?
Válasz #2640. hozzászólásra
Szerintem kellene még valamelyik ellenőrző lámpának is világítania. Órákon az értékek normálisak?
kicseréltük a fesszabályzót jó is lett de most meg a kérdőjel villágit.
előtte még a stop is vinnyogott,valaki tudja miért?
kellene egy fesszabályzó mert beszart..
villog is a kérdőjel
Válasz #2636. hozzászólásra
köszi
akkor olyan amire gondoltam,azt hittem ez másabb.
Válasz #2634. hozzászólásra
Fékezéskor nem kapcsolja be az elejét...
Nem nehéz. Kerék le, olaj ki, bolygómű, csapágy meg a többi sallang lebont. A végén a féltengelyt ki tudod húzni. Arra figyelj, hogyha a tengelynél a bronzpersely ki van kopva, akkor azt is orvosolni kell, mert akkor megint csöpögni fog (extrém esetben a tengely is kikophat). Ha a nagyszimerniget nem cseréled, akkor annak épségére vigyázz összerakásnál.
Sziasztok! 4630-as motorfelújítás után vagyunk,és a kuplung beállításhoz szeretnék segítséget kérni.Ha valaki tud segíteni azt megköszönném.
4650-nél nemtudom,6ezresnél nem nehéz.
Mert szerintem fékezéskor bekapcsolja az elejét,s ha kopott az elejében a cucc,akkor túlzottan összefeszül,és morog ha nem pont egyenesen mész.
Nem akarok okoskodni,csak felvetettem. Mint mondtam nem ismerem tüzetesen.
Válasz #2632. hozzászólásra
az első difizár miért morogna fékezéskor??
ja meg csöpög az első hiból az olaj a szimeringnél azt nehéz kivenni?
Válasz #2631. hozzászólásra
Féltengelytok ki. De ha nincs ferodolözön a szívószűrőn,akkor nembiztos h ki kell bombázni. Nem az első difizár morog olyankor???
a johninak amikor fékezek nagyobbat akkor eléggé darál a fékje azt hogy lehet javitani?,mert gondolom belül van.
Válasz #2629. hozzászólásra
nem kaptam imailt
Válasz #2627. hozzászólásra Megváltozott a portál.. Küldtem neked email-t,légyszíves azon keresztül küldj nekem elérhetőséget és felhívlak.Köszönöm
https://www.youtube.com/watch?v=kHBMBjPxIWMhttp://
Válasz #2626. hozzászólásra
A rendszámot én rendeztem rá,levegő is van rajta.
Ha érdekel a rendszám ügy hivj fel.
Válasz #2624. hozzászólásra Ritka,hogy 4650-es rendszámos és a külleme is megfelelő legyen
Válasz #2624. hozzászólásra Szia! Honnan sikerült ilyen rendszámos traktort venned, ilyet keresek én is ,nagyon ritka
Sziasztok!
Ez az új szerzemény.
jóestét kivánok !!!
olyan kérdésem lenne először is hogy 3650 john deerbe hány fajta olaj van (én tudásom szerint 2tő )
a másik hogy az elő hajtás gardánja bemegy a motot alatt a házba és abból ótt a házba alól volt kettő csavar lyuk és csöpögött néha az olaj rajtuk kifele de nem tudom onnan mien olaj jöne ki és miért is jön ott ki azon a két furatón
én hajtotam abba mulkor a két furatba két csavart de egy ideig nem pöpögött az olaj aztán elkezdett ma folyni kifele az öninditónál kifele az olaj észrevetem és alól mindkét csavart kihajtotam visza ahogy volt és kijöttt onan vagy egy 1 liter olaj
piszkos oaj mintha (barna szinű lenne) de mien olaj jöhet onnan középről ami kifojhat ???????
Egy kérdésem lenne: 4755-ösnek szétesett a váltó rudazat gömbfeje. Már sötét volt, nem nagyon láttam, csak összeakasztottam egy dróttal, és jöttem haza.Mit lehet azzal a fejjel kezdeni, hogy van összerakva ?????
Válasz #2619. hozzászólásra
Üdv!
Annyit kell tudni az elsőhajtásról,hogy az csak egy segédhajtás,ami szorult helyzetben használatos. Folyamatos használatra alkalmatlan.
Egy 4650-es traktor több tekintetben jobb,és stabilabb,de az ára is más mint egy 4630-as traktoré.
Mindenki maga tudja eldönteni mit mire szeretne,és mennyi pénzért,igazán ezek a dolgok dominálnak.
Válasz #2616. hozzászólásra
Üdv!
Válaszoltam a mail-ra!
Sziasztok!Apámék venni akarnának valami nagyobb gépet,s találtam pár db JD 4630-t!Annyit tudunk róluk,hogy az elsőhajtásuk a gyenge pontjuk,hogy hidraulikus.Ez orvosólható,mennyi ideig bírja vagy az eleje nélkül is eldolgozik fekete kötött talajon?Esetleg más bajai,dolgok,amikre érdemes odafigyelni?Érdemes ilyen gépet venni vagy a 4650 sokkal jobb?Válaszokat előre is köszönöm!
Válasz #2616. hozzászólásra
szia mi a c1 és c2 is 12 bart mértünk, 4650-en de még a fém gyűrűket is újra cseréltük benne
Válasz #2609. hozzászólásra
érdekelne a javítási 4650-esé, kezelésim van.
horvath.r68@gmail.com
Hello, ha tudna valaki segiteni,javitok egy 4955 valtot,mar''kesz'' beuzemeltuk csak a gondom az,hogy a C1 es C2 kuplungon csak 6,5bar nyomas van,a tobbi kuplungon es feken meg van system nyomas 12bar. Kerdesem ha tudja e valki ,hogy mennyi kell legyen.Elore is koszonom a seggitseget (meg mertem egy 4650 esesn a nyomast azi is 6 bar) a javitasiban nem talalom,hogy hany bar kell legyen,ezert a dillema.
Válasz #2614. hozzászólásra
hello
már vettem de milyen van meg mennyiért?
Válasz #2613. hozzászólásra
mennyi % kellene?
tudna nekem valaki 20.8x38-as gumit eladót?
sűrgős lenne,és egy darab kellene.
Köszi.
Válasz #2611. hozzászólásra
Van egy-2 csati aminek nem találjuk a helyét, de majd a gép előtt állva lehet rád csörgök, az a baj valami villanyász szaki beleturkált a vezetékekbe meg talán van is olyan része ami hiányzik.
Válasz #2610. hozzászólásra
Szia Árpi
Mi a gondotok a villannyal???
Elvileg tudom fejből az egészet
Válasz #2587. hozzászólásra
még az első hidat bütyköljük, már majdnem indultam ki amikor feltűnt h az egyik csukló sz*r
festeni csak tavasszal fogjuk, a tárcsát 2 napja fújtam és a harmat megcsípte a festéket, nem lett valami szép, a trakit nem akarom elbaltázni
ha már itt tartunk villanyossági rajza van valakinek az 50-eshez mert 1-2 dolog még nem klappol?
Válasz #2606. hozzászólásra
Üdv!
A címem csabi48@freemail.hu
Válasz #2607. hozzászólásra
Üdv!
Nagy tapasztalatom nincs a típussal kapcsolatosan,nem tudom hogy van a vezérlése,de mindenképp a tömbről elindúlva kellene megtalálni ki kivel van,és nem ártana megmérni órával,hogy milyen kar melyik állásában hol van nyomás,és hol nincs.
Mert ha valahol ad ki nyomást,és oda csatlakoztatsz valamit,annak illene valmit csinálni.És nem utolsó sorban a csatlakozóknak is egymásba kell illeniük,nem elég hogy össze lehet dugni,át is kell hogy engedje az olajat.
tudom hogy nem ide valo de segítséget szeretnék kérni!!!!!
JD 3650 traktor az utána kapcsolt tárcsát nem emeli meg probáltunk mástis pl bálázó hátulját kinyitni de asse nyitortta meg a csőveket megfesziti majdnem szétdurantja és mégsem emel a csatlakozokat sok féleképen probáltuk a párokat választani de nem jó
mi lehet a baj ??
Válasz #2592. hozzászólásra
Üdv Kolléga!
Szégyen vagy sem,de nem találom a mail címed
Ha nem nagy kérés,megírod?
Köszi!
de nem vagyok pancser akart lenni
kombájnokat emelgetünk itthon ne aggódj, nem lesz gond.
Köszi a segitséget.
Válasz #2603. hozzászólásra
Köszi hogy aggódsz de vagyok pancser :).
Remélem meg lesz a probléma.
Eke leakaszt.
Válasz #2602. hozzászólásra
Ne mássz sehová sem!!!!
Akaszd le az ekét!!!!
Már bánom hogy ilyent mondtam,mert még bajt csinálsz!!!
Nem lesz szabályzás ha elszalajsztod és lehet hogy hirtelen emeli,meg akár le is dobhatja!!!
Fogadj szót légyszives!!!
Válasz #2600. hozzászólásra
oké rámászok az ekére.
Válasz #2599. hozzászólásra
Antiszlipp hogy áll?
Válasz #2597. hozzászólásra
Azt nézd meg,ha a rudazatot kiiktatod,akkor feljebb tudod-e emelni.
Magyarul keresd meg a módját,hogy valamivel működtesd azt,amit a rudazattal működtetsz,és akkor mire jutsz.
Legjobb lenne leakasztani az ekét,negogy magadat,vagy valakit agyonnyomjál!!!!!!!
ennyi erővel szétvágom rövidre.
ennyi erővel szétvágom rövidre.
Válasz #2582. hozzászólásra
Annyira nem emeli fel hogy az ekét ha rendesen beállitom a támasztórúddal akkor nem emeli fel a földtöl csak öt centire,de megnéztem hátul a rudazatott és tökre betekerve a csavar sőt e rud is meg van hajlitva.
Igazi hülyék lehettek.De mit nézzek még?