Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak630 FtBenzin árak614 FtEUR413.39 FtUSD392.46 FtCHF444.25 FtGBP497.02 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Válasz #1525. hozzászólásra
én is szeretnék egy jd-t de csak egy 100-120 közöttit kevés már az mtz munka melett jobb lenne hamarabb végezni a saját földemen
Válasz #1522. hozzászólásra
Gyerekként Én is csodaként éltem meg
Most van egy velem egyidős 4630-as trakim,azt akarom megcsinálni magamnak nosztalgia traktornak
Válasz #1518. hozzászólásra
nosztalgiázok egy kicsit fater ezzel a tipussal dolgozott a tsz ben 1973-74-ben hoztak ide is kis gyerekként ott ültünk mellette és nagy dolok volt hogy rádió meg szivar gyújtó volt benne
Hóhelyzet van rendes
Muszáj lesz még szerelni,mert van egy frissen összerakott motorom,és nem hagyhatom tavaszig,nehogy összerohadjon
Még egy napos meló van a gépen,és indítható.
Aztán haza kell hordanom az 50-eseket,és utána ünnepelünk
A többi időjárásfüggő lesz.
Még szántani való is van egy kevés,de elenyésző.Idén 400 HA.-t szántottunk
Válasz #1502. hozzászólásra
A B C D álló helyben kapcsolható,a másik karral 1-es sebességfokozat kuplunggal,abból 2-be kuplung nélkül,3-ba kuplunggal,abból 4-be kuplung nékkül,és vissza ugyanez a játék.
Válasz #1503. hozzászólásra
akkor az a 3050-3350-3650-re hasonlít, ami itt a tsz-ben volt az csak simán 5 vagy 6 kulissza volt és kész vagy legalább is nem volt benne gyorsító de lehet hülyeséget írok
Nem rossz az efajta váltó sem.Dolgoztam már sokat ilyen váltós géppel is,van jelenleg is,de 4630-as traktort még nem láttam ilyen váltóval.Ez nem jelenti azt hogy nincs is.
ezt te tudod de én fenntartom hogy ekkora területre felesleges olcsóbb és kevesebb gond van ha megcsináltatod a helyi téeszel (kftvel) vagy egy maszekkel.
Időhiány miatt gondolkozom ebben. Egy pár nap alatt rendbe lehetne vágni vele ezt a területet. Mtz-vel hetekig járhatok ki. Gondolom, hogy többre hivatott,de egy 82-est is ebben az árban lehet venni.Akkor már legyen rendes traktor,nem?
mondjuk 30 ha ra nem biztos megéri menne egy évben néhány napot akkor inkább bérmunkába megcsináltatni szerény vélemény azért ezeknek a fenntartásához nem ennyi föld kell nálunk a 4650 es kb 200 ha szántón dolgozik és nincs igazán kihasználva bár ez már 7 éve megvan és a kezdetekben majd 300 ha művelt
5196 hozzászólás
Válasz #1544. hozzászólásra
Csak spontán eszembejutott
Nem tized pontossággal gondoltam,csak hozzávetőlegesen
Válasz #1543. hozzászólásra
Dobot is szeretnél?
Válasz #1542. hozzászólásra
nem jegyzetelem!!
miért?
Láttam itt valahol a fórumon egy 4650 trakit saválló kipufogóval csak sehol nem találom valakinek ötlet hogyan lehet megvalósítani?
Válasz #1541. hozzászólásra
Kolléga! Te hány üzemórát versenyeztél már 4650-es trakival?
Válasz #1538. hozzászólásra
Válasz #1535. hozzászólásra
ebben az a jó hogy nehezen nyövik!!!
Válasz #1536. hozzászólásra
Köszi ,úgyis csinálni kell mert alul egy kicsit viseltes és lötyög rajta.
Válasz #1535. hozzászólásra
legalább 200-at menj,hogy legyen értelme olajat cserélni évente
Válasz #1532. hozzászólásra
A kipufogó végén fordísd meg a kakast,mert letöri így a faág ha alámész!
Válasz #1534. hozzászólásra
Hűha ha én ezt most elmondom lehülyéznek lehet jövőre belerakok 150-et is.
Válasz #1532. hozzászólásra
egyben a szekér!!évente mennyi óra megyen bele?
Válasz #1529. hozzászólásra
Rába 250-el miért nem foglalkozol?abban is van annyi ráció mint a JD-en!
Itt az új gépsas
Válasz #1529. hozzászólásra
én is szeretnék egy jd-t de csak egy 100-120 közöttit kevés már az mtz munka melett jobb lenne hamarabb végezni a saját földemen
Válasz #1528. hozzászólásra
Nem mindig jó helyben szélhámoskodni
El kell jutni a gyökerekig
Válasz #1526. hozzászólásra
ejjjjj
öreg róka!!
Válasz #1523. hozzászólásra
Pécsin,Pécsváradon tárolják.
De az üzletet a bábolnai kereskedővel kötötten,nem az ittenivel,az a főnökük ezeknek.
Válasz #1522. hozzászólásra
Gyerekként Én is csodaként éltem meg
Most van egy velem egyidős 4630-as trakim,azt akarom megcsinálni magamnak nosztalgia traktornak
Válasz #1521. hozzászólásra
akkor sokat mentettek !
Válasz #1399. hozzászólásra
melyik telepen bugáztad?
nosztalgiázok egy kicsit fater ezzel a tipussal dolgozott a tsz ben 1973-74-ben hoztak ide is kis gyerekként ott ültünk mellette és nagy dolok volt hogy rádió meg szivar gyújtó volt benne
Válasz #1519. hozzászólásra
Hóhelyzet van rendes
Muszáj lesz még szerelni,mert van egy frissen összerakott motorom,és nem hagyhatom tavaszig,nehogy összerohadjon
Még egy napos meló van a gépen,és indítható.
Aztán haza kell hordanom az 50-eseket,és utána ünnepelünk
A többi időjárásfüggő lesz.
Még szántani való is van egy kevés,de elenyésző.Idén 400 HA.-t szántottunk
Válasz #1499. hozzászólásra
Ha rendben van,akkor ezerszer többet ér,mint egy orosz szemétláda!!!!!!!!
hó helyzet?
gépek fehérben alszanak??
nem baj kell az új filling!
szereltek még idén??
ennyi kérdés egy helyen
Válasz #1515. hozzászólásra
Bocsi!
Rosszul értelmeztem
Válasz #1515. hozzászólásra
Jól számoltad
Mi 16 sebességes még a régiekből?
Mert azt írtad hogy az is!
Válasz #1512. hozzászólásra
azaz!!!
Válasz #1512. hozzászólásra
akkor az is 16 sebesség
Válasz #1511. hozzászólásra
A katalógusa szerint volt
Válasz #1510. hozzászólásra
igy van!1963-ban született a Power Shift technika amit folyamatosan fejlesztettek!
A B C D álló helyben kapcsolható,a másik karral 1-es sebességfokozat kuplunggal,abból 2-be kuplung nélkül,3-ba kuplunggal,abból 4-be kuplung nékkül,és vissza ugyanez a játék.
Válasz #1507. hozzászólásra
azokat nem ismerem!de úgy tudom azokban is volt poweres.
Válasz #1504. hozzászólásra
én valahol láttam a 4630on power sift váltót is
Válasz #1505. hozzászólásra
jópár 4650 mezis jött be azok mind ilyen váltóval kérték a amgyarok
Válasz #1506. hozzászólásra
akkor az a 3050-3350-3650-re hasonlít, ami itt a tsz-ben volt az csak simán 5 vagy 6 kulissza volt és kész vagy legalább is nem volt benne gyorsító de lehet hülyeséget írok
Válasz #1504. hozzászólásra
Kolléga Te egy ÁSZ vagy!!!
Nem rossz az efajta váltó sem.Dolgoztam már sokat ilyen váltós géppel is,van jelenleg is,de 4630-as traktort még nem láttam ilyen váltóval.Ez nem jelenti azt hogy nincs is.
igy néz ki ha netán nem jól tudom igazitsanak ki a quad rangesek
csoportokat lehet kuplunggal kapcsolni de minden csoporton belül van 1 fokozat kapcsolásra lehetőség kuplung nélkül.
röviden ennyi.
Válasz #1483. hozzászólásra
jd 4650 ez a quad range váltó végül is mit takar?
Válasz #1499. hozzászólásra
ezt te tudod de én fenntartom hogy ekkora területre felesleges olcsóbb és kevesebb gond van ha megcsináltatod a helyi téeszel (kftvel) vagy egy maszekkel.
Válasz #1498. hozzászólásra
pont azért 600 ra 2 db kell
Időhiány miatt gondolkozom ebben. Egy pár nap alatt rendbe lehetne vágni vele ezt a területet. Mtz-vel hetekig járhatok ki. Gondolom, hogy többre hivatott,de egy 82-est is ebben az árban lehet venni.Akkor már legyen rendes traktor,nem?
Válasz #1497. hozzászólásra
600 hektáros dimenzióra gyártotta a gyár!!megjegyzem régen voltak újak!
Válasz #1496. hozzászólásra
mondjuk 30 ha ra nem biztos megéri menne egy évben néhány napot akkor inkább bérmunkába megcsináltatni szerény vélemény azért ezeknek a fenntartásához nem ennyi föld kell nálunk a 4650 es kb 200 ha szántón dolgozik és nincs igazán kihasználva bár ez már 7 éve megvan és a kezdetekben majd 300 ha művelt