Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak639 FtBenzin árak631 FtEUR403.39 FtUSD390.78 FtCHF427.9 FtGBP484.5 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Sziasztok nincs véletlenül valakinek fűtéscsapja 4650-es trakihoz?
Elvileg most veszek át egy kisebb megmaradt alkatrészcsomagot a jonihoz, de abban sajna nincs fűtéscsap. Esetleg elcserélnék valamilyen alkatrészt is.
Válasz #751. hozzászólásra
Az igazság az,hogy porlasztót nem szoktam szerelgetni,hanem elviszem az adagolós barátomhoz,és rábízom.
Így erre nem tudok válaszolni.
Hali!!Megmondanád nekem,hogy ha kiveszek egy hézagoló lapkát a porlasztó testből a porlasztási végnyomás mennyivel csökken!!
lapkánként 5 bár vagy több????
Válasz #749. hozzászólásra
Hazaért a vas!
Az történt hogy ahogy húztuk fel hátrafelé a trélerre,elkezdtek forogni a kerekei,és azóta forog előrefelé is,úgyhogy nem is biztos hogy brutális gond van vele.
Tényleg mázlista vagyok
Válasz #747. hozzászólásra
Egy pálcán volt,elsőre sikerült is!:D
A környékünkről! Hívtak hogy nem e érdekel,mert nem óhajtják megcsinálni.Hirdetve nem volt sehol.
Természetes volt hogy érdekel,főleg úgy hogy nekem kellett mondani árat rá:)
Válasz #745. hozzászólásra
Majd eldönti hogy kerülgetni szeretné a bazárt vagy eladni!
Holnap hozok haza egy 4755-ös trakit,megszorult a difije,felújított váltó,felújított motor,azóta alig ment valamit
ez így van!!az éter-el elkapja még nagy mínuszban is!
amúgy én azt mondom nem kell itt a nagy minuszokban dolgozni!ha leheséges időben amin értem novemember vége december eleje legkésőbb el kellene végződni .
Válasz #739. hozzászólásra
Ha mínuszok repkednek,bedurrantassz neki egy kis hidegindítót,és ha van ami megtekeri a motort indúl egyből,mindegy mennyi a kompresszió.
Nem véletlenül találták ki gyárilag rá!
Kérdeztem tőle de erre nem válaszolt a kedves kolléga
mi ez a hülyeség hogy minusz 10en mennyi a kompreszió?????????
a gyári adatok nem minusz fokon vannak bemérve
a 4650nek 30 bar kompreszió van egy tökéletes állapotú motornak!!hogy hány fokon mérték ne kérdezd
Bár a jd tényleg nem a szakterületem,de mennyi a változás a porlasztónál ha egy lapkát kihagysz?????
Valamint mennyire kopottak az adagoló elemei a jd nek(kompressziója)
Válasz #725. hozzászólásra
A 4755-ös traktor porlasztójának 240 BAR-on kell porlasztania,és az az igazi ha van egy kis csikorgó hangja.Seprüvel nem kell kergetni a ködöt.
Láttam már jó MTZ porlasztót,és láttam már jó BMW porlasztót.Az mtz jól porlasztott bele az alátett edénybe.A BMW-ből láttam,h. kijött valami,de már nem ért le az edénybe,hanem elkezdett körbe menni a műhelyben,mint a köd. 1 perc mulva kimenekültünk,de 10 percig seprüvel se tudtuk kihajtani a ködöt a műhelyből.Na ezek tények,nem habratya,és mindenki érti első hallásra.Na ilyen dumát várnék valakitől.A JD ezek közül melyik porlasztási teljesítményt igényli -10 fokban,és milyen sűrítési végnyomást,hogy egyből beinduljon???????????????????????????????????
Válasz #721. hozzászólásra
A nem látható hibát egy profi szerelő se biztos hogy rögtön eltalál.
Itt leírni nem egyszerű azt,amit a gyakorlatban gondolkodás nélkül csinálok,főleg akkor ha nem tudja a partner hogy miről beszélek.
Ezért kár is habratyolni.
Egyébként elektromos baja is lehet neki,csak úgy mellesleg.
Csak az a bajom,h.nincs tipus ismeretem,és nem tudom,minek mennyit kell teljesíteni rajta.Ezért kénytelen vagyok másra hagyatkozni,csak az a gond,h. jó szakembereknek tartott szerelők nézegették,és nem tudták megmondani,mi a baja,de a poén az volt benne,h. szerintem ezek a jó szerelők (mindenki istenítette őket) szerintem nem értettek úgy hozzá,ahogyan én értek egy szer MTZ-hez.Mindenki a száját jártatja,de nem mond semmit,csak habratyol össze-vissza.Na ennyi a gondom csupán.
Válasz #718. hozzászólásra
Ebbe a szar időben mi is csökkentett üzemmódban vagyunk.
Hólapáttal nem lehet Johnit felújítani,más szerszám meg két hete nem volt a kezemben
mi nem xarozunk a porlasztó kérdéssel ha a nyomást nem birja leadni azonnal csere!!!
ha nem 100%an mész lépésről lépésre sose lesz rendben a gép az pedig csak úgy müködik jól ha mindene rendben van!!
Válasz #705. hozzászólásra
Ha 4755-ös,akkor próbáld meg széthúzni indítás elött a hidraulika főcsatlakozóját egyszer.Nem biztos hogy segít,de egy misét megér.
5205 hozzászólás
Válasz #754. hozzászólásra
![smile scared](/oldforum/images/smiles/scared.gif)
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
![smile sweatdrop](/oldforum/images/smiles/sweatdrop.gif)
nem ismerem a gyárit!!!!
végre valami izgi!!!!
még én se láttam eddig mindent!
Sziasztok nincs véletlenül valakinek fűtéscsapja 4650-es trakihoz?
Elvileg most veszek át egy kisebb megmaradt alkatrészcsomagot a jonihoz, de abban sajna nincs fűtéscsap. Esetleg elcserélnék valamilyen alkatrészt is.
Válasz #752. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Köszi csak ennyit szerettem volna!!!!
Válasz #751. hozzászólásra
Az igazság az,hogy porlasztót nem szoktam szerelgetni,hanem elviszem az adagolós barátomhoz,és rábízom.
Így erre nem tudok válaszolni.
Válasz #750. hozzászólásra
Hali!!Megmondanád nekem,hogy ha kiveszek egy hézagoló lapkát a porlasztó testből a porlasztási végnyomás mennyivel csökken!!
lapkánként 5 bár vagy több????
Válasz #749. hozzászólásra![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Hazaért a vas!
Az történt hogy ahogy húztuk fel hátrafelé a trélerre,elkezdtek forogni a kerekei,és azóta forog előrefelé is,úgyhogy nem is biztos hogy brutális gond van vele.
Tényleg mázlista vagyok
Válasz #748. hozzászólásra
![smile tongue](/oldforum/images/smiles/tongue.gif)
![smile devil](/oldforum/images/smiles/devil.gif)
régóta tudom hogy mázlista vagy!csak te nem veszed észre
Válasz #747. hozzászólásra
Egy pálcán volt,elsőre sikerült is!:D
A környékünkről! Hívtak hogy nem e érdekel,mert nem óhajtják megcsinálni.Hirdetve nem volt sehol.
Természetes volt hogy érdekel,főleg úgy hogy nekem kellett mondani árat rá:)
Válasz #746. hozzászólásra
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
honnan lőtted ?
Válasz #745. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Majd eldönti hogy kerülgetni szeretné a bazárt vagy eladni!
Holnap hozok haza egy 4755-ös trakit,megszorult a difije,felújított váltó,felújított motor,azóta alig ment valamit
Válasz #744. hozzászólásra
nem figyeltem annyira.kicsit erősek az árak.szerintem.
Válasz #743. hozzászólásra![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Semmi kokrétum
Láttad milyen?????
Válasz #740. hozzászólásra
![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
na mikor viszed a fülkét????
Válasz #728. hozzászólásra
Az tuti 290,0 433 171 151 bosch,motor 6466 A,RE30972..
Válasz #740. hozzászólásra
![smile whistling](/oldforum/images/smiles/whistling.gif)
ez így van!!az éter-el elkapja még nagy mínuszban is!
amúgy én azt mondom nem kell itt a nagy minuszokban dolgozni!ha leheséges időben amin értem novemember vége december eleje legkésőbb el kellene végződni .
Válasz #739. hozzászólásra![smile rolleyes](/oldforum/images/smiles/rolleyes.gif)
Ha mínuszok repkednek,bedurrantassz neki egy kis hidegindítót,és ha van ami megtekeri a motort indúl egyből,mindegy mennyi a kompresszió.
Nem véletlenül találták ki gyárilag rá!
Kérdeztem tőle de erre nem válaszolt a kedves kolléga
Válasz #733. hozzászólásra
az attól függ mennyire kopott az elemje!!
Válasz #731. hozzászólásra
amugy tavaszon mikor már kombizunk mennyi forditásra indul be?????????
Válasz #723. hozzászólásra
![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
![smile ban](/oldforum/images/smiles/ban.gif)
mi ez a hülyeség hogy minusz 10en mennyi a kompreszió?????????
a gyári adatok nem minusz fokon vannak bemérve
a 4650nek 30 bar kompreszió van egy tökéletes állapotú motornak!!hogy hány fokon mérték ne kérdezd
Válasz #722. hozzászólásra
![smile wink](/oldforum/images/smiles/wink.gif)
én már 2 éve hajtom neki hogy az elektromos oldalon van a baj!!!!!
Nekünk a két 50 Amp Optima ugy betekeri mint a semmit
Válasz #720. hozzászólásra
még az de a szerszám ráfagy az ember kezébe!!meg arcára a mosoly
Válasz #733. hozzászólásra
![smile surrender](/oldforum/images/smiles/surrender.gif)
Gondolom nem véletlen volt 200körűli az érték mert nem tudta már átnyomni az anyagot másképp.....
Válasz #731. hozzászólásra
![smile biggrin](/oldforum/images/smiles/biggrin.gif)
Bár a jd tényleg nem a szakterületem,de mennyi a változás a porlasztónál ha egy lapkát kihagysz?????
Valamint mennyire kopottak az adagoló elemei a jd nek(kompressziója)
Válasz #730. hozzászólásra
Azt ne felejtsd el,hogy a 4650-es traktornak más a motorja,és könnyebben indul mindig is.
Válasz #729. hozzászólásra
OK. Akkor legyen 240
Válasz #727. hozzászólásra
igen,de láttam már 4650-est -10 fokban eredeti motorral 12000 üó-val eredeti porlasztóval a második dugattyúra indulni spré nélkül
Válasz #728. hozzászólásra
Én meg tudom hogy 240-en
Válasz #726. hozzászólásra
Szerintem meg 290-en.
A hidegindító berendezés rajta van a gépen?
A 4755-ös traktor porlasztójának 240 BAR-on kell porlasztania,és az az igazi ha van egy kis csikorgó hangja.Seprüvel nem kell kergetni a ködöt.
Láttam már jó MTZ porlasztót,és láttam már jó BMW porlasztót.Az mtz jól porlasztott bele az alátett edénybe.A BMW-ből láttam,h. kijött valami,de már nem ért le az edénybe,hanem elkezdett körbe menni a műhelyben,mint a köd. 1 perc mulva kimenekültünk,de 10 percig seprüvel se tudtuk kihajtani a ködöt a műhelyből.Na ezek tények,nem habratya,és mindenki érti első hallásra.Na ilyen dumát várnék valakitől.A JD ezek közül melyik porlasztási teljesítményt igényli -10 fokban,és milyen sűrítési végnyomást,hogy egyből beinduljon???????????????????????????????????
Válasz #723. hozzászólásra
Látod ezt férfiasan bevallom hogy nem tudom megmondani:(
Mennyi az a kompreszió,aminél még indulni kell neki -10 fokban?
Válasz #721. hozzászólásra
A nem látható hibát egy profi szerelő se biztos hogy rögtön eltalál.
Itt leírni nem egyszerű azt,amit a gyakorlatban gondolkodás nélkül csinálok,főleg akkor ha nem tudja a partner hogy miről beszélek.
Ezért kár is habratyolni.
Egyébként elektromos baja is lehet neki,csak úgy mellesleg.
Válasz #715. hozzászólásra
Csak az a bajom,h.nincs tipus ismeretem,és nem tudom,minek mennyit kell teljesíteni rajta.Ezért kénytelen vagyok másra hagyatkozni,csak az a gond,h. jó szakembereknek tartott szerelők nézegették,és nem tudták megmondani,mi a baja,de a poén az volt benne,h. szerintem ezek a jó szerelők (mindenki istenítette őket) szerintem nem értettek úgy hozzá,ahogyan én értek egy szer MTZ-hez.Mindenki a száját jártatja,de nem mond semmit,csak habratyol össze-vissza.Na ennyi a gondom csupán.
Válasz #718. hozzászólásra![smile lol](/oldforum/images/smiles/lol.gif)
Ebbe a szar időben mi is csökkentett üzemmódban vagyunk.
Hólapáttal nem lehet Johnit felújítani,más szerszám meg két hete nem volt a kezemben
jó éjt fiúk...........
Válasz #716. hozzászólásra
sajna nincs koszorúm de majd figyelek !!
Válasz #714. hozzászólásra
Figyi! Én az elektromos csatlakozójára gondoltam,de mindegy.
Válasz #696. hozzászólásra
![smile sneaky](/oldforum/images/smiles/sneaky.gif)
mi nem xarozunk a porlasztó kérdéssel ha a nyomást nem birja leadni azonnal csere!!!
ha nem 100%an mész lépésről lépésre sose lesz rendben a gép az pedig csak úgy müködik jól ha mindene rendben van!!
Válasz #709. hozzászólásra
A gimi-fém kuplung a motortól..
Válasz #711. hozzászólásra
Egyszer hívjál fel,mikor a gép mellett állsz.
Válasz #711. hozzászólásra
Nem fárasztom magam,de így nehéz segíteni
Válasz #710. hozzászólásra
OK. Ne fáraszd magad.
Válasz #709. hozzászólásra![smile confused](/oldforum/images/smiles/confused.gif)
Basszus ez így nehéz ha nem tudod mi micsod
Válasz #707. hozzászólásra
Az micsoda?
Válasz #706. hozzászólásra
Minusz hány fokban indulnak a Te gépeid azonnal?
Válasz #705. hozzászólásra
Ha 4755-ös,akkor próbáld meg széthúzni indítás elött a hidraulika főcsatlakozóját egyszer.Nem biztos hogy segít,de egy misét megér.
Válasz #702. hozzászólásra
Mit kellene érthetően leírnom?