Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.39 FtCHF440.14 FtGBP493.34 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Az nem volna baj, mert van 4755-ös hengerfejem icvel ,de gond ott van ,hogy az adagolón ha variálnak akkor a vezérműtengelyen is szoktak(Pl.:55 ös széria)és akkor lehet a blokk sem jó.
kicseráltük a csö tengelyt /torziós csötengely/ a tömör tengelyt nem volt muszály de azt is cseréltük/persze 1 johnis komától vettem fél áron mert ö már árulja a gépeit/
na a axiálnál a két tengely/HI-LOW/ 370 rúgó
nem tudom hallod de én sok 50 sen láttam belülröl súlyt!
a mienken nem volt soha mert a gyári müanyag dugó benne volt a csavar furatókban!
amit most vettünk 50-st azon már van
Én magyar JD-ből 1-et nem láttam amin ne lett volna belül is súly hátul(annyi c*gányság szokott lenni benne, hogy a legtöbb 30-asnál a belső súly az magyar öntés és nincs benne annyi menet mint az amiban, tehát hiába rakod ki külsőre, nem tudsz rárakni többet).
Amugy az első 30-asunk szántásnál kapott oldalanként 2 db nagysúlyt +belső+ agy, bármilyen taknyos idő volt az ment mint a güzü.
Azokkal érdekes mód nem volt gond, pedig ált. azok szoktak cinkesek lennei(1. 30asunkban is azok cseréve voltak, és van 1 mésik 30 asunk amiben hangja alapján lehetne), de lehet azokból újat raktak bele, mert mindkét felét generálozták elötte(csak sz*rul).
a diffi ház beseje szakadt van benne az a középső rész amibe a rozsakereker tengeje kúposan illeszkedik, na abba beleszakadt az 1. csavar és megmozdult a tengely, a kúpkerék ment a tányér maradt(tudom nem illik nem párban cserélni, de a tányér meg nagyon szép volt).
Az oldalában a csapágyakat kellett cserélni ás az 1. lehajtásbolygó helyett is másik ment vissza, bár még az sem olyan rossz.
A moci az 100% k.o. a nyugvok végig megégve 3 hajtó is megkenődött 1 meg is forgott, az egész ment a kukába, de már van a helyére 1 felújított, full új cuccokkal.
A trakit úgy vettük, hogy a cégnél volt 2 50-es az egyik váltóhibás, a másik motorhibás, a 2 -ből lett 1 a jót vitte az Axiál a Fendtekbe számítva, a maradékot kaptuk mi.
A segge, a többit tavasszal csináljuk. 1-2 csapágyat kellett pluszba cserélni ,ami nem volt bekalkulálva, és mindegyikhez kellett csinálni kinyomó vagy kihúzó szerszámot, mert elvi alapon nem szeretek kapapálni a váltóház környékén.
dúsító csak a régebbieken van, nálunk pl csak 1-en van olyan, valakit megkércs hogy amég indítasz kézzel nyomja az adagolón a dúsítot, ez a legolcsobb, a mienk sem kattan így viszont pöpecül indul.
Nem az AC-ra gondoltam, hanem a 30-as adagolóján van egy dúsító gomb, amit hideg indításkor be kell nyomni, és kattan egyet, mint a régi zetorokon a dúsító, csak nem tudom ez hogy működik, de ez nem kattan, szóval nem is indul könnyebben, szóval tényleg spray kell neki.
Az 50-esen van izzítás, vagy csöpögtető, dúsító vagy ilyesmi?
Egyébként ez a dúsító gomb az adagolón ez hogy működik, mert nekem nem kattan sosem, meg szerintem nem is csinál semmit, emiatt nehezen is indul, meg nemtudom, hogy baj-e, hogy nem működik, vagy így is elmegy, vagy ez hogy javítható, mert nem merek az adagolóhoz hozzányúlni?
2239 hozzászólás
Válasz #987. hozzászólásra
Addig harapok valamit
Válasz #986. hozzászólásra
Az nem volna baj, mert van 4755-ös hengerfejem icvel ,de gond ott van ,hogy az adagolón ha variálnak akkor a vezérműtengelyen is szoktak(Pl.:55 ös széria)és akkor lehet a blokk sem jó.
Válasz #985. hozzászólásra
irom....
Válasz #984. hozzászólásra
a levegö coller nagyobb valószinüleg és a kaja is több /USA adagoló/
Válasz #983. hozzászólásra
Bővebben?
Válasz #980. hozzászólásra
Tényleg azt nem tudod mi a különbbség az 50-es és a 4850-es között, mert edősen érdekel, kéne egy kis pusz kakaó a lazíáshoz.
Válasz #982. hozzászólásra
igen 1 másik rühedlit
Válasz #981. hozzászólásra
Ja mé vetté mást is
Válasz #978. hozzászólásra
ja a trakit kérded
Válasz #978. hozzászólásra
kicseráltük a csö tengelyt /torziós csötengely/ a tömör tengelyt nem volt muszály de azt is cseréltük/persze 1 johnis komától vettem fél áron mert ö már árulja a gépeit/
na a axiálnál a két tengely/HI-LOW/ 370 rúgó
Válasz #976. hozzászólásra
2-300 e.Ft ? de csak tipp lila fingom sincs.
Válasz #972. hozzászólásra
Milyek vettél és mibe fájt?
Válasz #974. hozzászólásra
Az nekem is van.
Válasz #975. hozzászólásra
na ja :)) tudod mennyi amugy az a két tengely??
Válasz #973. hozzászólásra
Lehet nincs elöttem, de jól vágod, talán közelebbről ismerkedtél vele?
Válasz #971. hozzászólásra
van alkatrész kata. hozzá gondolom
Válasz #971. hozzászólásra
nem gumigyürü hanem fém gyürü2 darabb
Válasz #970. hozzászólásra
nem tudom hallod de én sok 50 sen láttam belülröl súlyt!
a mienken nem volt soha mert a gyári müanyag dugó benne volt a csavar furatókban!
amit most vettünk 50-st azon már van
Válasz #969. hozzászólásra
Tudom azt a részét már nézegettem, mert van rajta valami gumigyűrű vagy mifene amit rendelnem kell.
Válasz #968. hozzászólásra
Abból kap egy újat.
Én magyar JD-ből 1-et nem láttam amin ne lett volna belül is súly hátul(annyi c*gányság szokott lenni benne, hogy a legtöbb 30-asnál a belső súly az magyar öntés és nincs benne annyi menet mint az amiban, tehát hiába rakod ki külsőre, nem tudsz rárakni többet).
Amugy az első 30-asunk szántásnál kapott oldalanként 2 db nagysúlyt +belső+ agy, bármilyen taknyos idő volt az ment mint a güzü.
Válasz #968. hozzászólásra
HI-LOW tengelyek tudod amelyik a fö kuplungba/motor/ belebujik !
Válasz #967. hozzászólásra
elhiszem föleg ha plusz súlyozva is vannak a sonkák a felniken belülröl!
HI-LOW tengelyek behajtó power azok milyenek voltak??
Válasz #966. hozzászólásra
Azokkal érdekes mód nem volt gond, pedig ált. azok szoktak cinkesek lennei(1. 30asunkban is azok cseréve voltak, és van 1 mésik 30 asunk amiben hangja alapján lehetne), de lehet azokból újat raktak bele, mert mindkét felét generálozták elötte(csak sz*rul).
Válasz #965. hozzászólásra
igen a kúpkerék többet forog mint a tányér !a sonkában gondolom a buzogánykerék is kiment vagy megforditva esetleg
Válasz #963. hozzászólásra
a diffi ház beseje szakadt van benne az a középső rész amibe a rozsakereker tengeje kúposan illeszkedik, na abba beleszakadt az 1. csavar és megmozdult a tengely, a kúpkerék ment a tányér maradt(tudom nem illik nem párban cserélni, de a tányér meg nagyon szép volt).
Az oldalában a csapágyakat kellett cserélni ás az 1. lehajtásbolygó helyett is másik ment vissza, bár még az sem olyan rossz.
Válasz #962. hozzászólásra
igy van !!!!!
Válasz #961. hozzászólásra
a kúp/tányér is ??
Válasz #960. hozzászólásra
Sz*r motorolaj és ennyi.
Válasz #960. hozzászólásra
bocs a seggén a diffit, lehajtást értettem az is k.o. volt.
Power az szintén tavasz lesz, de az a helyzet mindig bejön más csinálnivaló is.
egyébként van 2-3 powerünk, lehet a szemre legjobbat berakjuk.
Válasz #959. hozzászólásra
ja értelek !!akkor azt tényleg KO-sra verették
powerekel boldogultatok??
Válasz #958. hozzászólásra
A moci az 100% k.o. a nyugvok végig megégve 3 hajtó is megkenődött 1 meg is forgott, az egész ment a kukába, de már van a helyére 1 felújított, full új cuccokkal.
A trakit úgy vettük, hogy a cégnél volt 2 50-es az egyik váltóhibás, a másik motorhibás, a 2 -ből lett 1 a jót vitte az Axiál a Fendtekbe számítva, a maradékot kaptuk mi.
Válasz #956. hozzászólásra
igen a szerszám az nagy ÚR tényleg
mocija amugy jó volt?
ja és nem tudom beszéltük mi hogy miért állt le ez a traktor amugy ??
Válasz #955. hozzászólásra
Szia!
Bocs a köszönés meg lemaradt az elöbb.
Válasz #955. hozzászólásra
A segge, a többit tavasszal csináljuk. 1-2 csapágyat kellett pluszba cserélni ,ami nem volt bekalkulálva, és mindegyikhez kellett csinálni kinyomó vagy kihúzó szerszámot, mert elvi alapon nem szeretek kapapálni a váltóház környékén.
Válasz #954. hozzászólásra
Szia !
50 johni kész van ?
Válasz #936. hozzászólásra
Alapjárat 30-ason 1000(950) körül van, az jó.
Válasz #946. hozzászólásra
dúsító csak a régebbieken van, nálunk pl csak 1-en van olyan, valakit megkércs hogy amég indítasz kézzel nyomja az adagolón a dúsítot, ez a legolcsobb, a mienk sem kattan így viszont pöpecül indul.
Válasz #951. hozzászólásra
Kellemes ünnepeket neked is!
Szeretetben és békességben gazdag karácsonyt kívánok mindenkinek!!!!
Nekem ennyi volt mára, köszi a segítséget, megyek aludni.
Jó éjt nektek és Kellemese Ünnepeket, ha nem lennék addig!
Sziasztok!
Válasz #948. hozzászólásra
az les az
Ja értem, tehát úgy mint ezen, ennek is van gyári helye a levegőtorokban.
Válasz #946. hozzászólásra
spray gyári helyen fülkéböl gombnyomás és indit
Válasz #944. hozzászólásra
Nem az AC-ra gondoltam, hanem a 30-as adagolóján van egy dúsító gomb, amit hideg indításkor be kell nyomni, és kattan egyet, mint a régi zetorokon a dúsító, csak nem tudom ez hogy működik, de ez nem kattan, szóval nem is indul könnyebben, szóval tényleg spray kell neki.
Az 50-esen van izzítás, vagy csöpögtető, dúsító vagy ilyesmi?
Válasz #943. hozzászólásra
inditani kellene ,de ha nem levegös a renszered nem szükséges nyomkodni! AIR sprayt nyomjál be és pöccenie kell-lene!
Válasz #943. hozzászólásra
melyik a kézi pumpa?
Egyébként ez a dúsító gomb az adagolón ez hogy működik, mert nekem nem kattan sosem, meg szerintem nem is csinál semmit, emiatt nehezen is indul, meg nemtudom, hogy baj-e, hogy nem működik, vagy így is elmegy, vagy ez hogy javítható, mert nem merek az adagolóhoz hozzányúlni?
Válasz #941. hozzászólásra
bezony !:))meg a mocinak se jó az alacsonyabb
Válasz #940. hozzászólásra
Tudom, mert akkor van rendes kenése és hűtése a turbónak!
Válasz #936. hozzászólásra
melegen motornál hagy a kart ezren az a jó!