Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
gondolkodtam n is ezen az AGIPON itt is ez ment régen
de nem merrek váltani
a kokszot hogy érted 200 óra után is van sárgása az olajnak
nekem van kristál szivó motorom abban tényleg sárga a javából
de a túrbó a jd-ben megégeti
200 -nál cserélem én is de fekete
Az 50-es motor más nálunk is. Az öreg meg használtból van meggyűrűzve, de nem lesz megcsinálva, mert megtartom erdőre, most is azzal dolgozom, oda tökéletes.
Melegen is füstől?
Nekem indításnál nyom egy nagy felhőt az öreg, aztán amég hideg 1 kicsit de messze nem egyire, melegen semmit.
A kopott motoros 3. meg hidegen keményen kék füstöt nyom aztán melegen az sem füstöl.
Igen ezt már látam a múltkor amikor feltetted, de ennél még volt öregebb is én már láttam olyat, mint a 3130-asomnak az eleje, olyanm otorház volt rajta, de az szerintem a német kiadás, mert a 3130-as is német JD
A régieknek az orrsúllya más volt, és a levegőt a hütő előtt kapta a motor nem a kémény utánin csövön, meg most jut eszembe akkor neked 92 mm es a hétsó tengelyed, az újabbak 100 asok.
Az erdeti gumija 70/db (tavaly vettek a környéken)kiténél lehet rendelni azt hiszem firestone/goodyear 2 méret van de most hirtelen meg nem mondom, holnap felirom.
A gumit szeretném még kérdezni, hogy az eredeti az Dunlop 900*16-os? vagy rosszul tudom és ha az akkor kb miylen áron lehet ilyet beszerezni, egyébként a kormánnyal nincs baj, hazáig hozzá se kellett nyúlni jött szépen egyenesen.
És a lényeg ez 5-10 lóval(ebben 2 egyforma adatot még nem találtam mert a régit van ahol 150 van ahol 155 nek irják az újabb 160 ló) gyengébb mint az újabbak, mer a porlasztója más és az adagolója is.
Ha nincs szelep akkor, te a legöregebbek egyikét vetted, ezekben kis kuplung van, a lehajtó bolygója gyorsabb mint az újabbak,gyengébb a tlt-je(neked elvileg az nem kell), és a kormány az a régebbi, folyamatosan kell tekerni aszfaltod ide oda 1 kicsit, mert egyenesen esélytelen menni vele.
A kerékagyak nincsenek meg azért nincsenek rajta, kerekek megvannak felnistől, de agy súllyal együtt hiányzik, azt esetleg nem tudjátok lehet-e venni, ha igen milyen árban?
Ez érdekes, mármint a váltószám a géped eleje újabb a váltószám alapján viszont a legelső széria. 1 dolgot meg tudnál még mondani? a koporsófedél alatt a kipoffogó környékén van e a kormánynak szelepe?
4 cső megy bele és jön ki belőle.
A váltóval is van egy kis gond, szinte minden sebességben reccsen, eddig az volt, hogy lehet hideg volt az olaj, de melegen is azt csinálta, szerintem kuplungos lesz, a 3. pont kb 2 mp alatt felér, 20.8-as gumi van rajta. A szám: 4630W 005842R.
Váltó milyen? 3.5.7-et R1-et veszi szépen?
alapjáraton a 3. pont mennyi idő alatt emel?
Hátul 18.4-es vagy 20.8-as?
Miért nincs rajta az ikerkerék agya?
2239 hozzászólás
Válasz #687. hozzászólásra
gondolkodtam n is ezen az AGIPON itt is ez ment régen
de nem merrek váltani
a kokszot hogy érted 200 óra után is van sárgása az olajnak
nekem van kristál szivó motorom abban tényleg sárga a javából
de a túrbó a jd-ben megégeti
200 -nál cserélem én is de fekete
Válasz #683. hozzászólásra
jó éjt!
Válasz #682. hozzászólásra
jó drágán csinálod én 10 körül vagyok az olajjal + a szűrő, de abból 50 db vettünk valamelyik tsz felszámoláson.
Válasz #677. hozzászólásra
Agip sigma, az ami nálunk a környéken elterjedt, 200-250-nél még szép tiszta nem kokszosodik. 15-17 l
A váltóba mol jd 60-85 l(attól függ menyire engeded ki a régit) a kulpung egyébként nem szereti ha sűrűbb olaj van benne.
Válasz #683. hozzászólásra
szevasz
Válasz #682. hozzászólásra
jó ez 25 liter olaj
Na én nekem most mennem kell, valamelyik nap majd beszélünk, köszi a jó tanácsokat, jó éjszakát, sziasztok!
Válasz #681. hozzászólásra
a szürö meg olaj csere nekem 35 lepedö
Válasz #680. hozzászólásra
nekem szürövel 20 lityi a moci
de kb hány liter lehet a motorban?
Válasz #677. hozzászólásra
mindenhova JD
motor PLUSZ 50
sbltó
MOL JD hajtómüolaj
a mennyiség nekem több mint nektek
Válasz #676. hozzászólásra
Na mivan amarra semmi, itt van buli mi? :-))))
Egyégként ha az olajnál tartunk, akkor hová hány litert, és milyet használtok?
Válasz #675. hozzászólásra
ahan
Válasz #670. hozzászólásra
Az 50-es motor más nálunk is. Az öreg meg használtból van meggyűrűzve, de nem lesz megcsinálva, mert megtartom erdőre, most is azzal dolgozom, oda tökéletes.
Válasz #672. hozzászólásra
Tiszta a hangja is az olaja is, víz eddig nem ment tűnt fel, hogy hiányozna belőle.
a 2-dik hogy nincs jól beálitva a motor elöbefecskendezése
Válasz #669. hozzászólásra
A hangja milyen, egyenletesen jár, olaja tiszta?
A vizet sem eszi?
Válasz #669. hozzászólásra
1 amivel elkell kezdeni hogy a termosztátok bexartak
Válasz #668. hozzászólásra
nekünk se kék se fehér nincs:))
Ez hidegen melegen így füstöl:(
Válasz #662. hozzászólásra
Melegen is füstől?
Nekem indításnál nyom egy nagy felhőt az öreg, aztán amég hideg 1 kicsit de messze nem egyire, melegen semmit.
A kopott motoros 3. meg hidegen keményen kék füstöt nyom aztán melegen az sem füstöl.
állitolag ha igy füstöl akkor elkoptak a dugattyú gyürük
na ez a fehér füstöt még nézni se szeretem a jd-nél
nekünk sose volt ilyen
Válasz #663. hozzászólásra
Igen ezt már látam a múltkor amikor feltetted, de ennél még volt öregebb is én már láttam olyat, mint a 3130-asomnak az eleje, olyanm otorház volt rajta, de az szerintem a német kiadás, mert a 3130-as is német JD
Válasz #662. hozzászólásra
ok.
Válasz #661. hozzászólásra
Az avataron lévő jdnk az is régi első szériás.
teszek fel egy füstölős képet, ilyen volt amikor lehoztuk, írj ha megnézted, vagy mentsd le, mert utána nemsokkal le is veszem
Erős 700, de mint ha a fogam húták vona, ha előre ráteszek 2 új gumit már +150, a jobb eleje vmi Uaz gumi, szóval a tipped ottvan ,hogy 850:) :S
Válasz #656. hozzászólásra
Mi pénzért vetted?
Most jut eszembe van még 1 lényeges kulünbség, a régieknek a 3pontja hátul más az újabbakon erősebb az öntvény.
Válasz #656. hozzászólásra
A régieknek az orrsúllya más volt, és a levegőt a hütő előtt kapta a motor nem a kémény utánin csövön, meg most jut eszembe akkor neked 92 mm es a hétsó tengelyed, az újabbak 100 asok.
Válasz #655. hozzászólásra
Az erdeti gumija 70/db (tavaly vettek a környéken)kiténél lehet rendelni azt hiszem firestone/goodyear 2 méret van de most hirtelen meg nem mondom, holnap felirom.
Válasz #647. hozzászólásra
egyébként miből gondoltad,hogy újabb az eleje mint a váltó?
Válasz #653. hozzászólásra
A gumit szeretném még kérdezni, hogy az eredeti az Dunlop 900*16-os? vagy rosszul tudom és ha az akkor kb miylen áron lehet ilyet beszerezni, egyébként a kormánnyal nincs baj, hazáig hozzá se kellett nyúlni jött szépen egyenesen.
Válasz #653. hozzászólásra
És a lényeg ez 5-10 lóval(ebben 2 egyforma adatot még nem találtam mert a régit van ahol 150 van ahol 155 nek irják az újabb 160 ló) gyengébb mint az újabbak, mer a porlasztója más és az adagolója is.
Válasz #650. hozzászólásra
Azt 6.ban is vinné :-))
Ha nincs szelep akkor, te a legöregebbek egyikét vetted, ezekben kis kuplung van, a lehajtó bolygója gyorsabb mint az újabbak,gyengébb a tlt-je(neked elvileg az nem kell), és a kormány az a régebbi, folyamatosan kell tekerni aszfaltod ide oda 1 kicsit, mert egyenesen esélytelen menni vele.
Válasz #651. hozzászólásra
A felni az csak maga olyan mint a belseje, de a közepe felni hiányzik, tehát maga az az öntvény súly, amin a békák vannak.
Válasz #648. hozzászólásra
Milyen felnin van?
Teli vagy az is ugyan olyan mint a belső kerék felnije.
Dárga venni mert 2 ék 20eft, agy 35 eft békák csavarok 10-15 és ez 1 oldal csak.
Nincs ott neki szelepje, 550-es lapok vannak rajta nehéz Ih X-tárcsa ezzel kb milyen fogyaztása lehet?
Válasz #646. hozzászólásra
Hányas lapokkal ha 670-es elég neki, ha kissebb akkor erölködés nélkül röpítii.
A kerékagyak nincsenek meg azért nincsenek rajta, kerekek megvannak felnistől, de agy súllyal együtt hiányzik, azt esetleg nem tudjátok lehet-e venni, ha igen milyen árban?
Válasz #644. hozzászólásra
Ez érdekes, mármint a váltószám a géped eleje újabb a váltószám alapján viszont a legelső széria. 1 dolgot meg tudnál még mondani? a koporsófedél alatt a kipoffogó környékén van e a kormánynak szelepe?
4 cső megy bele és jön ki belőle.
Nekem egy 4.20-as tárcsám van jelenleg, szerintetek azzal mit művel, mit lehet vele csinálni, vagy húzzam gyorsabban és úgy jó?
Válasz #641. hozzászólásra
Mint a rongyot.
Ha szimpla kereket használsz a 18.4-es kevés akkor 20.8-as kell
A váltóval is van egy kis gond, szinte minden sebességben reccsen, eddig az volt, hogy lehet hideg volt az olaj, de melegen is azt csinálta, szerintem kuplungos lesz, a 3. pont kb 2 mp alatt felér, 20.8-as gumi van rajta. A szám: 4630W 005842R.
Válasz #639. hozzászólásra
én még egyet sem láttam melyik kormolt, a szomszég meg is jegyezte amikor látott szántani hogy miért nem füstöl.
Válasz #638. hozzászólásra
850-900 de mivel nagyon erőlteted a tippelést lehet olcsóbban :-)
Egyébként van egy 9 késes grúberem, azt szerintetek feketeföldben hogy viszi, milyen mélységig kb?
Válasz #635. hozzászólásra
Váltó milyen? 3.5.7-et R1-et veszi szépen?
alapjáraton a 3. pont mennyi idő alatt emel?
Hátul 18.4-es vagy 20.8-as?
Miért nincs rajta az ikerkerék agya?