Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
johndeerekukacfreemail.hu add meg a számod és ha megyek arra felhívlak.
Konkrátan átutazok barátommal fehérváron 2 hét múlva ott ha valahol akarod akkor odapasszolhatom.
Az a gáz hogy nem mindegyik javítható, meg nem biztos a végeredmény és másnak azrét nem szívesen csinálnék, de pont itt írta valaki hogy kités srácok 40 ért beméréssel csinálták neki meg.
Akkor ott valami gigszer van,
Mert ha sz*r is valamelyik hidraulika csatlakozó fejed, az elsbbségi szelpenek le kéne zárnia a hátsó kört, és aszem kormánynak kéne lennie.
Valószínű:
- kopott a főszivattyúd
-nem mükszik az elsőbbségi szeleped
-és hátul átengedi az olajat valamelyik fejed.
Még nem mértem, de van óra csak közbetétet kell hozzá csinálni. Viszont volt van még probléma a jobboldali kihelyezett elosztóval, van pár darb de egyik sem 100as nem lehet hogy ott szökik az olaj? Az egyik folyat, a másik átereszt és álandóan lenyitja az ásóboronát. Műúton nem olyan jó dolog. A harmadik meg felemeli az ekét de lefelé nem engedi el a másik ágról a nyomást csak erölködik.Szóval valahogy a háromból próbáltunk csinálni egyet de még nem jött össze, igaz csak egy délelőtt próbálkoztunk. Adtak egy olyan tippet, hogy esztergában polírozzuk meg a szelepüléket.
A jobb oldalon a hátsó kerék mögött megy fel a 3. pont fedelébe 1 vastag fémcső(lehet gumi is útólagosan cserélt)
a cső alatt van a szelep, de vigyázz vele, mert ha szétkapod 2 új gumigyűrű kapásból, és összerakásnál, ha nem figyelsz el tud repedni a fémcső pereme.
A tünetek alapján ez az utsó lehetőség.
Kb 2 hete szántottam amikor nagyon hideg volt reggel 10 percig nem tudtam elindulni pedig a kis szivattyu nyom hidegen melegen 9-10 körül mert állandóan rá van kötve az óra. Van szűrőm, akkor beleteszem. Hol van a nyom szabályzó szelep? Ez egy régi gép 72-73 kb
Szia 4630!
Írtad régebben hogy fel tudod újítani a 30 as főszivattyúját. Lehet hogy nekem is ilyen problémám van, leírom a "tüneteket" hidegen emel meg fordul rendesen, de melegen is, de csak nagyobb fordulaton kb félgáznál feljebb. Fordulóknál kicsit bajos mert ha lejjebb veszem véletlenül akkor nincs kormány vagy nem emeli ki az ekét. Megállni nem szeretek. 3. szezont nyomom vele és mintha az elején nem ilyen lett volna pedig nem sokat megy évi 60 órát. Mi a véleményed ez ilyen vagy gáz lehet a szivattyuval? A szűrő kb 150 órát ment.
Háth egyelőre köszönöm szépen mindenben a segítséget, ha itt leszek holnap, akkor majd folytatjuk a témát, de nekem reggel kelnem kell szóval megyek aludni.
Jó éjszakát!
Szia!
Erre is van ikerkerék csak nem olcsó, mert más agy és felni kell hozzá, de van 18,4*r38 agyam felnivel azt olcsobban adom viszont nem olyan tutik rajat a gumik(4 db ), meg akkor ki kell találnom valamit mivel vegyeszerezzek.
Az a gond, hogy én az 1,2-ben a szállítást is szeretném letudni, mert az a 260 az nem olcsó tréler szempontjából. Egyébként vannak papírjai vagy rendszáma?
Ikerkerék ha kell van az ár azon még nem gondolkodtam öszintén(sok mindentől függ pl. mennyi lesz a motor). De reális áron akarom majd eladni (az 1.2 az nem hangzik rosszul amit írtál).
És erre a méretre jók-e az ikerkerekek, valamint így felújítással és mindennel együtt kb mennyibe kerülne, de egyébként én is szerelő vagyok, foglalkozom rengeteg géppel, de mivel a környéken nincs ilyen, nem tudok róla csak 1-2 dolgot, tehát felújítás meg ilyesmi nekem sem lene gond.
Tegezödjünk, váltó jó, hidraulikája jó, motor az kopott, de ha eladom akkor elötte fel lesz újítva. most 20.8*R38-as van rajta és az ikeragyak le vannak véve róla.
Hidrós eleje van(többet átszereltem már simára) és az orsúly is hiányzik róla.
Nem egyszerű jót találni, mennyire sürgüs?
Tavasszal lehet megválok az egyiktől, mert az 50 -es kitujra valamelyiket.
De az a baj a kisebbel, hogy nem bírja a saját szélességben a grúbert, és így ebben az évben is volt 20Ha amit fel kellett volna húzni, de napi 3 Ha megállítja, és ha még mást is kell akkor nem megy vele, meg ha meglenne a nagy, akkor azzal lehetne még egy kicsit plusszba is vállalni.
2239 hozzászólás
80 vagy 85 paci
Heló, valaki megtudná mondani nekem, hogy pontosan hány lóerős a 3130-as JD? Előre is köszi!
Válasz #286. hozzászólásra
Igen.
Heló. Van valaki?
Válasz #283. hozzászólásra
Köszönöm és jó éjt!
Válasz #282. hozzászólásra
Délelőttös leszek a "cégnél" ugyhogy ok minden
Megyek szunyálni, jó éjt!
Válasz #280. hozzászólásra
12-én. ha minden igaz.
Válasz #280. hozzászólásra
Ok.Előző este megbeszéljük, de 100% hogy jó.
Válasz #279. hozzászólásra
Jó, annyi ,hogy valószínű péntek este érek Fehérvárra 7-8 körül.
Válasz #278. hozzászólásra
Köszönöm! Ezt túltárgyaltuk. Küldöm a számot.
Válasz #277. hozzászólásra
johndeerekukacfreemail.hu add meg a számod és ha megyek arra felhívlak.
Konkrátan átutazok barátommal fehérváron 2 hét múlva ott ha valahol akarod akkor odapasszolhatom.
Válasz #276. hozzászólásra
Milyen ritkán mert én kb 10 évente járok Pécsen 30 év allatt 3 szor. Végülis nekem ez tavaszig ráér, de akkor már jó lenne.
Válasz #275. hozzászólásra
Az sem itt van régen sokat jártam arra ma már csak ritkán.
Meg lehet oldani mindent.
Válasz #273. hozzászólásra
Az jó lenne, elküldenéd postán vagy valami futár céggel is, vagy személyesen, mert Pécs kicsit messze van, én Szfvár mellett lakom
Válasz #271. hozzászólásra
2-3 jó van ha jól emléxem csak azt nem tudom melyikek azok.
Válasz #271. hozzászólásra
5öst
Vagy ha nem nyilvános adok emilcímet is
Válasz #270. hozzászólásra
Mi csináltunk hozzá jdről euróra közbetétet, ez nem gond, csak működne. Mennyit kérsz a használhatóért?
Válasz #269. hozzászólásra
Az a gáz hogy nem mindegyik javítható, meg nem biztos a végeredmény és másnak azrét nem szívesen csinálnék, de pont itt írta valaki hogy kités srácok 40 ért beméréssel csinálták neki meg.
Válasz #266. hozzászólásra
Mennyibe kerülne egy főszivattyú javítás? Persze ha a többit kizártuk( szűrő vezérlőtömb ) és tudnád e vállalni ha arról van szó?
Válasz #265. hozzászólásra
4650-es 4755-ösé csak nem kis lovetta, nekem azért kellett, mert meguntam cserélgetni a tömlőn a végeket.
Válasz #262. hozzászólásra
Ha kell tudok használhatót baráti áron.
Válasz #263. hozzászólásra
Akkor ott valami gigszer van,
Mert ha sz*r is valamelyik hidraulika csatlakozó fejed, az elsbbségi szelpenek le kéne zárnia a hátsó kört, és aszem kormánynak kéne lennie.
Valószínű:
- kopott a főszivattyúd
-nem mükszik az elsőbbségi szeleped
-és hátul átengedi az olajat valamelyik fejed.
Válasz #264. hozzászólásra
Igen a gyári. Miért van alternatív megoldás is?
De hogyne lehetne, ha tenged valamelyik az okozhat ilyet, neked a gyári van fenn?
Nem volt hidraulika se kormány sem az ekét nem emelte fel. Pedig a kis szivattyu nyomott 10et
Válasz #260. hozzászólásra
Még nem mértem, de van óra csak közbetétet kell hozzá csinálni. Viszont volt van még probléma a jobboldali kihelyezett elosztóval, van pár darb de egyik sem 100as nem lehet hogy ott szökik az olaj? Az egyik folyat, a másik átereszt és álandóan lenyitja az ásóboronát. Műúton nem olyan jó dolog. A harmadik meg felemeli az ekét de lefelé nem engedi el a másik ágról a nyomást csak erölködik.Szóval valahogy a háromból próbáltunk csinálni egyet de még nem jött össze, igaz csak egy délelőtt próbálkoztunk. Adtak egy olyan tippet, hogy esztergában polírozzuk meg a szelepüléket.
Válasz #259. hozzászólásra
Miért nem tudtál elindulni?
Válasz #259. hozzászólásra
A jobb oldalon a hátsó kerék mögött megy fel a 3. pont fedelébe 1 vastag fémcső(lehet gumi is útólagosan cserélt)
a cső alatt van a szelep, de vigyázz vele, mert ha szétkapod 2 új gumigyűrű kapásból, és összerakásnál, ha nem figyelsz el tud repedni a fémcső pereme.
A tünetek alapján ez az utsó lehetőség.
Mekkora a nagynyomású körben a nyomás?
Válasz #258. hozzászólásra
Kb 2 hete szántottam amikor nagyon hideg volt reggel 10 percig nem tudtam elindulni pedig a kis szivattyu nyom hidegen melegen 9-10 körül mert állandóan rá van kötve az óra. Van szűrőm, akkor beleteszem. Hol van a nyom szabályzó szelep? Ez egy régi gép 72-73 kb
Válasz #257. hozzászólásra
Lehet vagy a kisszivattyú, vagy a nyomásszabályzószelep, a szűrőcserét is ki lehet próbálni(cseréltem már én is fölöslegesen miatta szivattyút).
De a hidegen emel akkor a szűrő sanszos.
Szia 4630!
Írtad régebben hogy fel tudod újítani a 30 as főszivattyúját. Lehet hogy nekem is ilyen problémám van, leírom a "tüneteket" hidegen emel meg fordul rendesen, de melegen is, de csak nagyobb fordulaton kb félgáznál feljebb. Fordulóknál kicsit bajos mert ha lejjebb veszem véletlenül akkor nincs kormány vagy nem emeli ki az ekét. Megállni nem szeretek. 3. szezont nyomom vele és mintha az elején nem ilyen lett volna pedig nem sokat megy évi 60 órát. Mi a véleményed ez ilyen vagy gáz lehet a szivattyuval? A szűrő kb 150 órát ment.
Válasz #253. hozzászólásra
Jó éjt!
És esetleg ha szó van az eladó gépedről akkor egy képet kérnék még a címemre, előre is köszi, Szia!
Válasz #250. hozzászólásra
a 18.4R38 a gyári a 20-8*r38 az a 4650es
Háth egyelőre köszönöm szépen mindenben a segítséget, ha itt leszek holnap, akkor majd folytatjuk a témát, de nekem reggel kelnem kell szóval megyek aludni.
Jó éjszakát!
Szia!
Válasz #249. hozzászólásra
Értem, mit mondasz a szállítás 100 alatt nem áll meg.
Válasz #249. hozzászólásra
Papir rendszám van, zöld.
Válasz #247. hozzászólásra
Erre is van ikerkerék csak nem olcsó, mert más agy és felni kell hozzá, de van 18,4*r38 agyam felnivel azt olcsobban adom viszont nem olyan tutik rajat a gumik(4 db ), meg akkor ki kell találnom valamit mivel vegyeszerezzek.
Az a gond, hogy én az 1,2-ben a szállítást is szeretném letudni, mert az a 260 az nem olcsó tréler szempontjából. Egyébként vannak papírjai vagy rendszáma?
Válasz #244. hozzászólásra
Ikerkerék ha kell van az ár azon még nem gondolkodtam öszintén(sok mindentől függ pl. mennyi lesz a motor). De reális áron akarom majd eladni (az 1.2 az nem hangzik rosszul amit írtál).
Válasz #246. hozzászólásra
És erre a méretre jók-e az ikerkerekek, valamint így felújítással és mindennel együtt kb mennyibe kerülne, de egyébként én is szerelő vagyok, foglalkozom rengeteg géppel, de mivel a környéken nincs ilyen, nem tudok róla csak 1-2 dolgot, tehát felújítás meg ilyesmi nekem sem lene gond.
Válasz #244. hozzászólásra
Tegezödjünk, váltó jó, hidraulikája jó, motor az kopott, de ha eladom akkor elötte fel lesz újítva. most 20.8*R38-as van rajta és az ikeragyak le vannak véve róla.
Válasz #242. hozzászólásra
Én a lazítóval jártam így.
Nagyon nem sürgős, de akkor pedig az öné érdekelne, hogy ön milyen árban adná, és az milyen állapotban van, vannak-e ikerkerekei?
Válasz #238. hozzászólásra
Hidrós eleje van(többet átszereltem már simára) és az orsúly is hiányzik róla.
Nem egyszerű jót találni, mennyire sürgüs?
Tavasszal lehet megválok az egyiktől, mert az 50 -es kitujra valamelyiket.
De az a baj a kisebbel, hogy nem bírja a saját szélességben a grúbert, és így ebben az évben is volt 20Ha amit fel kellett volna húzni, de napi 3 Ha megállítja, és ha még mást is kell akkor nem megy vele, meg ha meglenne a nagy, akkor azzal lehetne még egy kicsit plusszba is vállalni.
30 Ha, de szoktam még mellette másnak is vállalni ezt- azt.
Ebbe meg ha nem olyan nagy gondja van akkor szállítással lehet beleférne ebbe mindenestől az 1,2-be.