Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
a gép egybe van nem sok időt töltöttem mellette mert rohadtul fujt a szél.Szerintem működőképes állapotban volt amikor leadták. Nem volt kivel beszélni mert mindenki agytágitón volt
Mert a honlapjukon olyan kicsi a kép róla hogy azon semmit sem látni, én meg 2003 ban voltam utoljára Derecskén.
A mezitlábas 50-est eladták már melöle?
Kösszi ha jobban álnék megvenné elbontanám a többit meg leadnám vasba, de tavaszig sz*r ára van a vasnak ddig fél milkát berakni most nemigazán akarok. A Kaszkop 500+ fáért árul 1 ikerkerekest azt inkább megvenném csak messze van.
Főtengelyhibával 320+ Fa a spanyol utánngyártott, 100 körül a köszörült használt, és még lehet a blokk is sz*r meg csapágyak rezgéskiegyenlítőtárcsa qrva sok lóvé. 500 körül még rá kéne rakni és akkor még mindig előjöhet valami más + kopottak a hátsó gumik, ha jók lennének és nem taurusz már rámozdultam volna én is.
a környéken vannak azért SISU motoros traktorok-kombájnok, régiek és újak is,de probléma még nemvolt egyikkel sem.
Van egy gazda néki két Valtra van egy kisebb 140ló körüli sisu-s,meg egy 190-es amiben az a motor van mint a mienkben. A kicsiben közel 10ezer óra van és brutál jó kis gép, a nagyban 4000körül és azis hibátlan és makulátlan.
A kombájnunk 10évet kiszolgált, nagygép, 6ládás hatalmas belső keresztmetszettel(sokkal nagyobb mint a nagy claasok) a motor benne "csak" a sisu ami nem 320lóerő mint az ilyen zöldekben,hanem 100-al kevesebb, és a lényeg,hogy olyan motor van benne akar az új!
az adagolónál lehet valami pici probléma,időnként reggel felkell pumpálni, nyomástartó szelep eleresztheti az anyagot. dehát ennyi legyen a legnagyobb gondja.
Sziasztok! Nem tudom hogy most éppen mi a téma, de érdekelne engem egy John Deere 4630-as traktor, 1.000.000. FT-ig, ami üzemképes is, de nem nagyon találok, ha van valakinek ilyen eladó, vagy ismerősének, vagy egyáltalán tud ilyen gépet, akkor legyenszíves írjon itt vissza!! Köszi
Próbálj először valami kités vagy volt ksze szerelőt keriteni hátha megtudják reparálni, a Valberteseket ne ismerem csak az áraikat (van közte korrekt és van amit sokalok).
valoszinű,hogy beszélek Varga Albertékkal püspök ladányba nagyon rendesek jd be nagyon othol vannak vagy meg kérdezem a kitét raktak-e valakinek be légrugós ülést és meg nézném valamit csinálni kell
Furcsa én úgy tudom az 55-ösben sokkal korszerűbb az ülés (oldal irányba is rugózik),
az 50-esnek 1 hidraulikus szelep a lelke, az 55-sön is ha így van akkor abban szeleben lehet hiba, de mint mondtam az 55-st nem ismerem, az 50-esen meg ezzel még nem volt gáz.
szevasz neked van 4650 es annak olyan az ülése mint a 4755ös é mit kéne neki ártani? nemakar rugózni birom állitani előre hátra magasságot de nemrugózik a farmer expón a kite árult légrugós ülést 200rugó az ára ráis szánnám a gubát csak félek,hogy nembirom belerakni elég szűk ahely
2239 hozzászólás
Válasz #188. hozzászólásra
Törpébb.
Válasz #187. hozzászólásra
Az milyen he?
Válasz #185. hozzászólásra
Neked a külsők kopottabbak vagy peresebbek?
Válasz #185. hozzászólásra
180????
Válasz #182. hozzászólásra
Ha akkora akkor sanszos hogy rámozdulok.
Válasz #177. hozzászólásra
:-))
Válasz #174. hozzászólásra
Az orrjúlyok fölött volt egy póttank?
Az ikerkeráknek milyen felnije volt?
/teli, vagy üres/
18.4-r38 a gyári gumija de 20,8-r38 al is használják(pl.:én is)
A képen levőnek legalább 20.8-as a gumimérete igy szemre.
Válasz #179. hozzászólásra
igen
Válasz #176. hozzászólásra
Ennek a roncsnak mi a típusa?
És a tieidnek mi is?
A Kaszcoopnál volt?
Válasz #176. hozzászólásra
Akkor kellet volna megvenni mikor 110ft volt egy kg ó.vas, a gép olyan 56-58q .
Válasz #175. hozzászólásra
meg kéne ...,lehet meg is volt majd megfagytam ma, nemvót nekem kedvem gumiméretet nézni:-)))))))))))))))))
500
Most nézem a kémény vége nincs letakarva a sliffentyű meg hiányzik róla, a hengerjej hüvejek dugók tuti kampó.
Meg kéne h. legyen a 18,4.
Válasz #173. hozzászólásra
nem néztem a gumi méretet de szeintem kissebb mint 18.4. Mit kértek ezért?
Válasz #172. hozzászólásra
A hátsó gumi méretére nem emléxel?
Majd 10 éve ott rohad tuti halott a motorja.
Válasz #169. hozzászólásra
a gép egybe van nem sok időt töltöttem mellette mert rohadtul fujt a szél.Szerintem működőképes állapotban volt amikor leadták. Nem volt kivel beszélni mert mindenki agytágitón volt
Válasz #170. hozzászólásra
Ez már csak donor.
160 lo volt egykoron a tltjén.
Válasz #168. hozzászólásra
Ezér mit kérnek? Hány lovas?
Válasz #168. hozzászólásra
Köszi.
Válasz #167. hozzászólásra
felteszem a képet avatarnak-nak.
Válasz #161. hozzászólásra
Nagyon ramatyul néz ki?
Mert a honlapjukon olyan kicsi a kép róla hogy azon semmit sem látni, én meg 2003 ban voltam utoljára Derecskén.
A mezitlábas 50-est eladták már melöle?
Válasz #165. hozzászólásra
A 70-es években már tudták mi feelinges :)
Válasz #164. hozzászólásra
a Piedonés filmekben voltak ilyen figurák:-))))))))))))
Válasz #163. hozzászólásra
ja tuti egy métert nem ment vele
Válasz #162. hozzászólásra
925,935,942 közül valamelyik, tetszik a csávó ahogy feszit a fehér vászonnadrágba
Válasz #161. hozzászólásra
Hanyas a kombájn a képeden mert az idősnek volt anno egy 400 vagy 600 valahányas ki jd-je
Válasz #160. hozzászólásra
voltam,láttam,fényképeztem, beszélni nem volt kivel
Válasz #159. hozzászólásra
Ha nem nagy fáradtság rákérdezhetsz mi van vele.
Válasz #158. hozzászólásra
én holnap mek a K-coophoz nézzem meg ?
Válasz #157. hozzászólásra
Kösszi ha jobban álnék megvenné elbontanám a többit meg leadnám vasba, de tavaszig sz*r ára van a vasnak ddig fél milkát berakni most nemigazán akarok. A Kaszkop 500+ fáért árul 1 ikerkerekest azt inkább megvenném csak messze van.
Válasz #156. hozzászólásra
én nem értek hozzá csak láttam és szóltam. Te vagy a 4630 majszter
Válasz #155. hozzászólásra
Főtengelyhibával 320+ Fa a spanyol utánngyártott, 100 körül a köszörült használt, és még lehet a blokk is sz*r meg csapágyak rezgéskiegyenlítőtárcsa qrva sok lóvé. 500 körül még rá kéne rakni és akkor még mindig előjöhet valami más + kopottak a hátsó gumik, ha jók lennének és nem taurusz már rámozdultam volna én is.
520-ért árulnak 1-et az expresszen
Válasz #152. hozzászólásra
Mostmár senki nem b*szogathat rágalmazás miatt...
Válasz #151. hozzászólásra
Én a traktorosokra gondoltam, de ismersm eskszik rá hogy nincs gond velük, én meg hiszek neki.
Válasz #147. hozzászólásra
igen
Válasz #150. hozzászólásra
persze, de akkor is valaminek lennie kell hogy ennyire szélsőséges helyzet alakúl ki.
mert errefelé tényleg 10-ből 10 fasza.
a LAverda kombájban és a Challengerekben milyen motorokat tesznek?
Válasz #149. hozzászólásra
Amit ember alkot az (márkától függetlenül) söhasem tökéletes.
Válasz #147. hozzászólásra
nem tudom elhinni,hogy ilyen is van...
a környéken vannak azért SISU motoros traktorok-kombájnok, régiek és újak is,de probléma még nemvolt egyikkel sem.
Van egy gazda néki két Valtra van egy kisebb 140ló körüli sisu-s,meg egy 190-es amiben az a motor van mint a mienkben. A kicsiben közel 10ezer óra van és brutál jó kis gép, a nagyban 4000körül és azis hibátlan és makulátlan.
A kombájnunk 10évet kiszolgált, nagygép, 6ládás hatalmas belső keresztmetszettel(sokkal nagyobb mint a nagy claasok) a motor benne "csak" a sisu ami nem 320lóerő mint az ilyen zöldekben,hanem 100-al kevesebb, és a lényeg,hogy olyan motor van benne akar az új!
az adagolónál lehet valami pici probléma,időnként reggel felkell pumpálni, nyomástartó szelep eleresztheti az anyagot. dehát ennyi legyen a legnagyobb gondja.
Válasz #146. hozzászólásra
Olyan 1.5-2 körul volna a reális ára a használhatóknak.
Válasz #146. hozzászólásra
Nézted az MF videót?
Válasz #144. hozzászólásra
Árul egy 74-es gyártásu mezitlábast egy svájci gazda 14500 juróért(zsir állapot).
Válasz #144. hozzászólásra
Tudok egyet 700 körül de az a még gurul kategória, rossz az 1. hátsó gumija és a motorja is elég beteg.
Jóállapotut nemigen találsz 1 misiért szerintem(én annyiért nem adnám a sajátom) úgyanis egy rendes motorgenerál ára majnem ennyi.
Sziasztok! Nem tudom hogy most éppen mi a téma, de érdekelne engem egy John Deere 4630-as traktor, 1.000.000. FT-ig, ami üzemképes is, de nem nagyon találok, ha van valakinek ilyen eladó, vagy ismerősének, vagy egyáltalán tud ilyen gépet, akkor legyenszíves írjon itt vissza!! Köszi
Válasz #142. hozzászólásra
Próbálj először valami kités vagy volt ksze szerelőt keriteni hátha megtudják reparálni, a Valberteseket ne ismerem csak az áraikat (van közte korrekt és van amit sokalok).
Válasz #141. hozzászólásra
valoszinű,hogy beszélek Varga Albertékkal püspök ladányba nagyon rendesek jd be nagyon othol vannak vagy meg kérdezem a kitét raktak-e valakinek be légrugós ülést és meg nézném valamit csinálni kell
Válasz #140. hozzászólásra
Furcsa én úgy tudom az 55-ösben sokkal korszerűbb az ülés (oldal irányba is rugózik),
az 50-esnek 1 hidraulikus szelep a lelke, az 55-sön is ha így van akkor abban szeleben lehet hiba, de mint mondtam az 55-st nem ismerem, az 50-esen meg ezzel még nem volt gáz.
Válasz #139. hozzászólásra
szevasz neked van 4650 es annak olyan az ülése mint a 4755ös é mit kéne neki ártani? nemakar rugózni birom állitani előre hátra magasságot de nemrugózik a farmer expón a kite árult légrugós ülést 200rugó az ára ráis szánnám a gubát csak félek,hogy nembirom belerakni elég szűk ahely