Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR413.74 FtUSD403.55 FtCHF440.33 FtGBP492.37 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Konkrétan Baksán van a gép egy 4630-as, nevet nem tudok, vagyis vmi rodolfo01@vipmail... az e-mail címe, ez 1MFt, azért érdeklőtem azt mondta semmi gondja. És aki vállal fuvarozást annak kb mennyi kilómétere? Vagy neked milyen távolságból volt 70?
Kinél lenne gép? (hátha tudok róla plusz infót)
A sztáda 92 nek vannak nagy kamionjaik ha nem sürgös a fuvar korrekt áron dolgoznak, legutobb 1 50-est hoztak nekem 70 eter körül.
Én Szolnok mellett lakom, de érdeklődtem én ott Pécs mellett John Deere traktorokért, ott van sok, de messze van, és tréler is kellene, de az felénk nem nagyon van, esetleg olyat lehetne e a környéken intézni, vagy tudsz-e ha véletlenül arra járok?
Olyanra, hogy műszaki adatok, motorról, váltórl, szóval magáról a gépről, valami hasonló mint a gépkatalógus, mert én a tractordata.com-on szoktam nézni, de nem vagyok benne biztos, hogy ott minden pontos, és azért érdeklődnék, mivel látom neked is 4630-asod van, hogy az kb hány kg?
1-et a figyelmedbe ajánlanék azért, ha kopott a motor, akkor a főtengelyt is kell köszörülni és vonalba kell furni a blokkot(ha ezt elhagyod nagyon hamar mrgszorul, ezzel mi is megégettük majdnm magunk), és a hajtókart is illik felújítani.
Ez fél milla alatt nem áll meg ha új hüvelykészlettel és csapágyal rakod össze.
Valamint olyan kérdésem lenne, hoyg ti hol szoktatok nézni eladó mezőgazdasági gépeket, ha néztek, valamint hogy hol lehet ezekről a john deere traktorokról bővebb infót kapni, milyen oldalakon?
A hirdető azt mondja, hogy egyik napról a másikra elkezdett enyhén füstölni, és én arra gondoltam, hogy valószínű gyűrű tört vagy esetleg turbós lett, de konkrétan ő sem tudja mi lehet.
30-as 40-es hüvely dugó egyezik, tudok is akciós újat,
Készletben van:
hüvely
dugó
ggyürűk
gyürűk
csapszeg
1 db kb 20000 ft, de mi a pontos baja a gépnek?
Sziasztok, megint hozzátok fordulok segítségül, hogy valaki nem tudja-e véletlenül, hogy mennyibe kerül komplett új hüvely, dugattyú, gyűrű készlet John Deere 4630-as és 4640-es tipusokhoz, valamint hogy mi ezek között a különbség, mert csak 4630-asét találtam, 4640-esét nem, hogy ugyanaz lehet-e a méret, és mástól erősebb a 40-es, mert épp egy beteget akarok vennei és ez a baja, előre is köszi annak aki válaszol!:)
2239 hozzászólás
Válasz #236. hozzászólásra
mekkora birtokra?
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/95080/John_Deere.html
Ezt nézd meg, ezt nézegetem, csak ez füstöl, de ezt szeretném megvenni, főleg az ára miatt, mert 1,2M nál nem szeretnék/ nem tudok többet adni érte.
http://www.agroinform.com/aprohirdetes/95080/John_Deere.html
Ezt nézd meg, ezt nézegetem, csak ez füstöl, de ezt szeretném megvenni, főleg az ára miatt, mert 1,2M nál nem szeretnék/ nem tudok többet adni érte.
Talajmunkázni kellene, mert mivel látni a képemen van egy szuper kisebb is, de szántani, meg grúberezni kicsi, és arra kellene.
Válasz #234. hozzászólásra
Mire kell a gép?
Köszi megkaptam, el is olvastam, mindent értettem:)
Válasz #231. hozzászólásra
Most ment.
Válasz #228. hozzászólásra
1 millára tarja?
Majd írj ha elküldted, mert még nem kaptam meg.
Oké, mindjárt megnézem.
Válasz #226. hozzászólásra
mindját kapsz 1 levelet.
Rendben. A Baksai gépről mi a véleményed?
Válasz #224. hozzászólásra
Erről nem tudok de fél misi a motor felújítás szűken.
Ha ki lehet próbálni akkor tedd meg, és figyeld melegen az olajnyomást ha kicsit is esik akkor generálozni kell.
gepkereso@citromail.hu
Válasz #223. hozzászólásra
Nágocsról Csányoszróra.
Ismerem a gépet.
Meg a tulajával is jóba vagyok.
Mi az emil címed?
Érdeklődtem még egy 4640-esért, arra mondták, hogy elkezdett pipálni, de azon kívül nincs gondja, ez Patalmon volt.
Konkrétan Baksán van a gép egy 4630-as, nevet nem tudok, vagyis vmi rodolfo01@vipmail... az e-mail címe, ez 1MFt, azért érdeklőtem azt mondta semmi gondja. És aki vállal fuvarozást annak kb mennyi kilómétere? Vagy neked milyen távolságból volt 70?
Válasz #221. hozzászólásra
Kinél lenne gép? (hátha tudok róla plusz infót)
A sztáda 92 nek vannak nagy kamionjaik ha nem sürgös a fuvar korrekt áron dolgoznak, legutobb 1 50-est hoztak nekem 70 eter körül.
Én Szolnok mellett lakom, de érdeklődtem én ott Pécs mellett John Deere traktorokért, ott van sok, de messze van, és tréler is kellene, de az felénk nem nagyon van, esetleg olyat lehetne e a környéken intézni, vagy tudsz-e ha véletlenül arra járok?
Válasz #218. hozzászólásra
Jó kérdés merre laksz?
Mert én Pécsi vagyok.
Vagy megrendelni?
Akkor még egy kérdés, azt hol lehet megtekinteni?
Köszönöm szépen az infókat, megyek én is aludni, ha van valami problémám, még kereslek, addig is mégegyszer köszi, jóéjszakát.
Szia!
Válasz #214. hozzászólásra
Van 1 KSZE kiadványunk, van Op. manual, és aklatrészkatalógus is hozzá.
Válasz #214. hozzászólásra
6-8 között, de ez sok mindentől függ.
Olyanra, hogy műszaki adatok, motorról, váltórl, szóval magáról a gépről, valami hasonló mint a gépkatalógus, mert én a tractordata.com-on szoktam nézni, de nem vagyok benne biztos, hogy ott minden pontos, és azért érdeklődnék, mivel látom neked is 4630-asod van, hogy az kb hány kg?
1-et a figyelmedbe ajánlanék azért, ha kopott a motor, akkor a főtengelyt is kell köszörülni és vonalba kell furni a blokkot(ha ezt elhagyod nagyon hamar mrgszorul, ezzel mi is megégettük majdnm magunk), és a hajtókart is illik felújítani.
Ez fél milla alatt nem áll meg ha új hüvelykészlettel és csapágyal rakod össze.
Válasz #211. hozzászólásra
Milyen infóra gondolsz?
Én az expressen nézek/hirdetek.
Valamint olyan kérdésem lenne, hoyg ti hol szoktatok nézni eladó mezőgazdasági gépeket, ha néztek, valamint hogy hol lehet ezekről a john deere traktorokról bővebb infót kapni, milyen oldalakon?
Válasz #209. hozzászólásra
Törött gyűrűt még nem láttam pedig volt párral dolgom.
Turbó lehet, vagy csak simán kopott a motor.
A hirdető azt mondja, hogy egyik napról a másikra elkezdett enyhén füstölni, és én arra gondoltam, hogy valószínű gyűrű tört vagy esetleg turbós lett, de konkrétan ő sem tudja mi lehet.
Válasz #205. hozzászólásra
Adagoló porlasztó más a kettőben.
30-as 40-es hüvely dugó egyezik, tudok is akciós újat,
Készletben van:
hüvely
dugó
ggyürűk
gyürűk
csapszeg
1 db kb 20000 ft, de mi a pontos baja a gépnek?
Pont menni készültem de akkor még ennyit maradok.
Sziasztok, megint hozzátok fordulok segítségül, hogy valaki nem tudja-e véletlenül, hogy mennyibe kerül komplett új hüvely, dugattyú, gyűrű készlet John Deere 4630-as és 4640-es tipusokhoz, valamint hogy mi ezek között a különbség, mert csak 4630-asét találtam, 4640-esét nem, hogy ugyanaz lehet-e a méret, és mástól erősebb a 40-es, mert épp egy beteget akarok vennei és ez a baja, előre is köszi annak aki válaszol!:)
Válasz #203. hozzászólásra
:-)
Válasz #202. hozzászólásra
Hát néha kell is vlm. fiatalosat vinni a házhoz. :-)))
Válasz #201. hozzászólásra
Na jó az utsó 50-es én hoztam a házhoz.
Válasz #200. hozzászólásra
Azt mire mondják?
Felénk ilyen kif. nincs.
Ő szedegette őket?
Válasz #199. hozzászólásra
Az apám sara.
Válasz #194. hozzászólásra
Most már tudom mi vagy Te!
1 ősember lehetsz!
Még folytatod a gyűjtögető életmódot. :-))))
Válasz #197. hozzászólásra
ja
Válasz #196. hozzászólásra
4650téé
Válasz #194. hozzászólásra
És a jympás az milyen?
Vlm. 4.50-es?
Már írtad , figyeltem is, de ezek a béna számozások...
Válasz #193. hozzászólásra
A képen is ilyen van csak az megjárta a hadak útját.
A miénk jobban egyben van ha jön a jóidő szépen lepingálom.
Válasz #193. hozzászólásra
Ja van még 2 ilyen a sarokban.
Válasz #191. hozzászólásra
Na az világos merthát ez a neved is.:-)))
A képen is ez van?
És a másik tr.od is ue?
Válasz #187. hozzászólásra
Belső Taurusz Point7
külső GY /némileg kopottabb és kissebb a nyomás benne/
mindkettő 20.8-R38-as
Válasz #186. hozzászólásra
4630
Válasz #183. hozzászólásra
<---itt a tank