Hirdetés
Fórum
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Gázolaj jövedéki visszaigénylés új
- Javitó meszezés, mésziszap kijuttatása új
- Vélemények a Bobcat rakodógépekről? új
- Kalászosok műtrágyázása új
- Forgatás nélküli talajművelés új
- Agrártámogatások kifizetése új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- Tárolók, színek.. egyéb géptárolók.. új
Cikkajánló
![Támadnak az ormányosok: kulcsfontosságú az őszi repce tavaszi növényvédelme Támadnak az ormányosok: kulcsfontosságú az őszi repce tavaszi növényvédelme](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9307/cikk_79307/szarormanyos_ind_fill_540x300_0.jpg)
Támadnak az ormányosok: kulcsfontosságú az őszi repce tavaszi növényvédelme
Növekszik a kártevők aktivitása.
Sajtóközlemény
![Díjnyertes Pioneer® hibridek segítik a gazdákat a magas terméshozamok elérésében Díjnyertes Pioneer® hibridek segítik a gazdákat a magas terméshozamok elérésében](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9300/cikk_79300/corteva_ind_fill_540x300_0.jpg)
665 hozzászólás
"régebbiek modernített változatai"
Tudod Robi, lehet, hogy nekem vannak fogalom zavaraim, de csak azt nem értem, a JD vajon miért úgy reklámozza magát, hogy minden terméke 5 évnél fiatalabb fejlesztés???? De ezen kár vitatkozni.
Batka!
Azért kiforott technika, mert a 6000- es szériától kezdve folyamatosan fejlesztik, az újabb és újabb traktorok nem teljessen új konstrukciók, hanem a régebbiek modernített változatai.
115 Le, de TLT-n keresztül 120-at ad le a gép. Szerintem ekkor atejesítményű gépért a korábban már említett összeg jutányos! Majd ha már megérkezett és kipróbáltam, akkor beszámolok a tapasztalatokról! Addig csak abban bízom, hogy a JD jó traktorokat gyárt!
akinek irtam érteni fogja, mert ismer.amugy +azt vesztek a pénzetekért amit akartok .
Bocs, hogy beleugatok, de ugyan már mitől lenne kiforrott technika, attól, hogy fél éve gyártják? Majd 3 év múlva esetleg,mikor kinövi a gyerekbetegségeit. De amilyen tempoban váltja a szériákat a JD nem biztos, hogy még 3 év málva is gyártani fogják. Ez nem csak a JD-kre vonatkozik, majd mindegyik márkára. Szerintem ez a gyors tipusváltogatás nem szerencsés. A 30-as JD-nél én kicsit tartanék a rugózott hídtól,azokkal sok probléma szokott lenni.
Méta!
Gondolom ez csak poén volt???
Ha nem akkor inkább hagyjuk, hülyeséget írtál. Én eddig megpróbáltam komolyan hozzászólni a témákhoz, esetleg segíteni a gazdatársaknak, tapasztalatcsere stb.
A témához kapcsolódva:
Igen az árak egy kicsit magasak, és a külföldről behozottak se sokkal olcsóbbak. Viszont a 6330 kiforrott technika, én csak ajánlani tudom!
7900+áfa
Gyulának.Nálatok menyibe kerül a 34-es ammoniumnitrát?
Métának a bunkoságaidat fejezd be mi sem ocsmároljuk a sz@r mtz-det
Sziasztok!
A traktor választás jó de nagyon sokat kérnek nálunk ezzel a felszereléssel jóval olcsóbb.Adj egy kis idót az eladónak hogy engedjen az árból 10% minimum!
norbinak: szutykot vettél, inkább maradtál volna a landininél.vagy mtz-t az a tuti .szevasz
Mire szeretnéd használni mert szerintem ez apénz sok egy 85 lovas gépért
rugozot elsö hid,power quad váltó,széles kerekek, nagy tank250l,14db orsuly,monitor, ár14,5 millio
Mennyiért és milyen felszerelzséggel kinálják?
Szeretném véleményeteket kérni?