Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak628 FtBenzin árak608 FtEUR411.52 FtUSD394.94 FtCHF442.09 FtGBP495.05 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Mi a véleményetek a JD 6830 Premium trakiról? Nézegetek egy ilyent újonnan, de kíváncsi lennék, hogy mennyi üzemóra után és milyen meghibásodások fordultak elő? Vagy azért komoly gondok nincsenek vele?
De legalább a Bunkó JD-zik!Én csak azét szólom le aki az enyémet is leszólja!És aki az enyémet leszólja annak általába vagy semmi gépe nincs vagy sokkal gyengébb minőség!De inkább beszéljünk arról kinek milyen tapasztalatai vannak.
Szezonban k..va nehéz kamiont szerezni mert leszerzödnek fuvarszervezőkhöz, és nem merik otthagyni öket mert holtszezonban nem kap munkát ,én is ezért vettem a verdákat
te is szoktad szivatni az ügyfeleket a kamionokkal?
délre igértek 2 kamiont és délután 3-ra 1 jött
tegnap 2-t igért a csávó reggelre a második délutánra ért ide
tegnapelött délutánra igért 2-t és egy jött
egy másik meg mára eligérkezett hozzám és egy haverhoz is mára egész napra
Akkor arra adjatok választ(tanácsot),hogy a 6920-asnak, egy Landini Legend 165 Top-ot kellene kiváltani. Egy Gregoire Besson RB47 4 fejes váltvaforgató ekét kellene vinnie,meg szállításba egy 12 tonnás pótot. A Landini ezeket szépen teljesíti.
Na így már jó!Akkor mostmár egyet értünk!Csak nem értettem mert másként fogalmaztál.Hát a magnum így van más kategória.Bocs az előbb t171-et írtam.Nincs Myviped?
Tehát ő azt mondta, hogy a magnum jobban viszi a 4 m-es Horschot mint a T 190-es valtra. Én erre azt válaszoltam, hogy ez természetes is mivel a magnum nagyobb kategória kb. a mostani S valtra sulycsoportja. Na ebben egyetértünk?
Ez a beszólás mit jelent, mi lenne az értelme? Ja és kinek szól? Én csak anyit tudtam kivenni belőle, hogy öreg vagy, a szüleid nem tanitottak meg rendesen beszélni és volt case magnumod.
Haver én nem akárki vagyok a szakmában!Nem tom te hány éves vagy de nem is érdekel!De a kolléga a T szériáról beszél bazmeg!Nem az S-ről!És én tudom melyik melyik mert volt Magnum 8940 esünk és ismerem amúgyis mindet!
De a magnumnak kicsit nagyobbb ám a súlya is!De sztem se egy erőgép a Valtra.Tájegységen változik a vélemény de pl. fejér megyében nálunk rengeteg a JD.
313 hozzászólás
A 30-as sorozattal semmi gond nincs,a 20-asokkal sok gondunk volt.
Sziasztok!
Mi a véleményetek a JD 6830 Premium trakiról? Nézegetek egy ilyent újonnan, de kíváncsi lennék, hogy mennyi üzemóra után és milyen meghibásodások fordultak elő? Vagy azért komoly gondok nincsenek vele?
Válasz #148. hozzászólásra
De legalább a Bunkó JD-zik!Én csak azét szólom le aki az enyémet is leszólja!És aki az enyémet leszólja annak általába vagy semmi gépe nincs vagy sokkal gyengébb minőség!De inkább beszéljünk arról kinek milyen tapasztalatai vannak.
Válasz #159. hozzászólásra
Szezonban k..va nehéz kamiont szerezni mert leszerzödnek fuvarszervezőkhöz, és nem merik otthagyni öket mert holtszezonban nem kap munkát ,én is ezért vettem a verdákat
Válasz #157. hozzászólásra
szerencsére a kombájnos intézte a fuvart, mert rutinos vagyok és csak úgy kapta meg a melót
3 nap alatt 22 ha-t vágott a szállítás miatt
Ugyanmár! Most tényleg az megy, hogy ez a gyártmány jó, az meg szar! Ehhh!
Válasz #154. hozzászólásra
Ha elküldeném máshova a kamionjaimat a kombájnjaim állnának,nálam a kinondott szó szent dolog
Válasz #155. hozzászólásra
én is dicsérem a sajátomat ezt te is tudod, de semmi rosszat nem mondtam más márkárol sőt támogattam a más ianyba történő érdeklődésed
Válasz #151. hozzászólásra
Néztem több tip,a gazdák dicsérik a saját gépeiket.
Válasz #153. hozzászólásra
te is szoktad szivatni az ügyfeleket a kamionokkal?
délre igértek 2 kamiont és délután 3-ra 1 jött
tegnap 2-t igért a csávó reggelre a második délutánra ért ide
tegnapelött délutánra igért 2-t és egy jött
egy másik meg mára eligérkezett hozzám és egy haverhoz is mára egész napra
Válasz #152. hozzászólásra
palika már tanult a dolgokból
Válasz #151. hozzászólásra
az ares a király!
Válasz #150. hozzászólásra
Ez a végzetem, ha csak az a jó ami a fönökömnek van, ö méég nem ült Valtrába de szar ,meg nálunk a Jd menő
Keressetek nekik egy uj témát ,hátha egymásra találnak !
:-)
látom egyre több bunkó kezd forumozni
567-es ares
Válasz #145. hozzászólásra
Pali neked milyen Klászod van?
Rábás meg Edu azért én ennyire nem szólom le a valtrát,jó gép az de van nála jobb is.A jd sem éppen fénykorát éli
Válasz #143. hozzászólásra
Na hát szégyelheti is magát ha ez nem megy neki. Ezt minden gond nélkül el kell vigye.
Akkor arra adjatok választ(tanácsot),hogy a 6920-asnak, egy Landini Legend 165 Top-ot kellene kiváltani. Egy Gregoire Besson RB47 4 fejes váltvaforgató ekét kellene vinnie,meg szállításba egy 12 tonnás pótot. A Landini ezeket szépen teljesíti.
Válasz #141. hozzászólásra
Hát az nincs.
Válasz #140. hozzászólásra
Na így már jó!Akkor mostmár egyet értünk!Csak nem értettem mert másként fogalmaztál.Hát a magnum így van más kategória.Bocs az előbb t171-et írtam.Nincs Myviped?
Válasz #138. hozzászólásra
Tehát ő azt mondta, hogy a magnum jobban viszi a 4 m-es Horschot mint a T 190-es valtra. Én erre azt válaszoltam, hogy ez természetes is mivel a magnum nagyobb kategória kb. a mostani S valtra sulycsoportja. Na ebben egyetértünk?
Válasz #137. hozzászólásra
Mert mindig a jd-t mondja és megy is velük(8430,8530)
Válasz #135. hozzászólásra
Hát figyelj én is a t171-ről beszélek.Te mondtad az S szériát.
Válasz #133. hozzászólásra
És ezt te honnan tudod? Alig egy perce regisztrált ez a nagy szagértő.
Válasz #134. hozzászólásra
És miért?
Válasz #125. hozzászólásra
Ő aról beszélt de te miről beszéltél?
A John Deere fasza gép, a Valtra az meg nem való semmire se
csak papir tartora
Válasz #132. hozzászólásra
Tudom te szerelmes vagy beléjük csak JD legyen.
Ezek a fasza gépek ám
Válasz #129. hozzászólásra
Az az jó barátom.A 8530,8430.
Én se láttam!Végülis nem próbáltam még a Valtrát de sok gazdával beszéltem akinek van és azt mondta hogy nem jó.De nem tom.
felénk a John Deere a menő
Nem is beszél még senki se az S szériárol
Felétek is van Valtra ?Felénk van egy kettő putri.
Na most itt a haver ő is elmondja a véleményt.
De az előbbi gyerek az nem a T szériáról és a magnum 7130-ról beszélt?????
Válasz #123. hozzászólásra
Ez a beszólás mit jelent, mi lenne az értelme? Ja és kinek szól? Én csak anyit tudtam kivenni belőle, hogy öreg vagy, a szüleid nem tanitottak meg rendesen beszélni és volt case magnumod.
Haver én nem akárki vagyok a szakmában!Nem tom te hány éves vagy de nem is érdekel!De a kolléga a T szériáról beszél bazmeg!Nem az S-ről!És én tudom melyik melyik mert volt Magnum 8940 esünk és ismerem amúgyis mindet!
Válasz #118. hozzászólásra
Neked van valami fogalmad a traktorkategóriákról? A magnum az S valtrával egy kategória.
Válasz #117. hozzászólásra
A T durvább mint egy 6000-es és kisebb mint egy 7000-es. A két széria közé van belőve. De itt most ha jól tudom, akkor a 6920-ról van szó.
Válasz #116. hozzászólásra
Amit megmértünk fronthidraulikával 6100 kg volt. Pótsuly nélkül.
Válasz #118. hozzászólásra
De a magnumnak kicsit nagyobbb ám a súlya is!De sztem se egy erőgép a Valtra.Tájegységen változik a vélemény de pl. fejér megyében nálunk rengeteg a JD.
Felénk a t190-es alig vitte a 4m-es horsch terranót a 7130-as magnum meg száguldott vele pedig csak 10 lóerő a különbség ha jól tudom.
Hallod még a 6000-sel némikéb felveszi a versenyt a valtra na de a 7000-resnek mellett labdába sem rúgnak
Te Szabi mekkora a súlya a t131-esednek
Válasz #113. hozzászólásra
Különben meg nem is egy kategória a két traki. A 6920-as jó ha tud anyit mint egy T 131-es.
Válasz #113. hozzászólásra
Mondjuk én ezzel nem értek egyet. A Sisu motor szerintem jobb és erősebb és maga a traktor is keményebb, robusztusabb