Hirdetés
Fórum
- Tárolók, színek.. egyéb géptárolók.. új
- Portálfejlesztés / Gépház / Fórum használat új
- Erdőgazdálkodás, szakirányítás új
- Offtopic / Kocsma (chat minden egyéb része) új
- Mikor jön az ESŐ?! Agrármeteorológia, időjárás új
- MTZ traktor szerelési kérdések – Mindörökké Belarus! új
- Földvétel, elővásárlási jogok új
- Lamborghini traktorok új
- Minőségi alma termesztés új
- Kalászosok műtrágyázása új
Cikkajánló
![Kiszámítható támogatások: mentőöv a gazdáknak Kiszámítható támogatások: mentőöv a gazdáknak](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/8898/cikk_78898/ontozes-pixabay-lead_fill_540x300_0.jpg)
Kiszámítható támogatások: mentőöv a gazdáknak
Hogyan válhat ellenállóbbá a mezőgazdaság az éghajlati kihívásokkal szemben?![Egymillió dolgozó tűnt el az ukrán mezőgazdaságból – mi lesz így a termeléssel? Egymillió dolgozó tűnt el az ukrán mezőgazdaságból – mi lesz így a termeléssel?](https://static.agroinform.net/data/cikk/7/9234/cikk_79234/ukrajna_ind_fill_540x300_0.jpg)
282 hozzászólás
Válasz #30. hozzászólásra
Tartosan nem szabad maxon üzemeltetni a gépet mert akkor visszanyal a fagyi.Nálam akkor/addig megy max közelbe a motor amég fölétek a dombon átérek a pocsolyán stb.
Válasz #30. hozzászólásra
Képzelj el egy trakit ami huz 3 m gépet, szépen könnyedén vagy ugyanazt a trakit ahogy egy 4 m gép elött (fekete füstosztlop)szenved ugyanannál a sebességnél.
1. kicsit alulméretezett a gépkapcsolás
2.teljesen ki van hegyezve a rendszer
Ezekbe a jd be nem a motorral hanem a váltóval van így.
Válasz #29. hozzászólásra
Igen, de a sebességen mindig változtatni kell a talaj függvényében. Sokszor csak 5-6 km/h-val tudok tárcsázni, de valamikor 8 km/h-val. Egyik tábla ilyen, a másik meg olyan. És mindkettőnél a maxot hozom ki a trakiból.
Válasz #28. hozzászólásra
Ez sokkal összetettebb mint hiszed, és nem lineáris az összefüggés, rengeted paramáter a forgó alkatrészek esetében négyzetesen változik a sebesség változásával.
Amit én mondok az az, hogy kell hagyni 10-15% tartalékot a trakiban amikor megválasztod a munkagépet.
Válasz #27. hozzászólásra
Ezzel nem értek egyet.
Pl. egy 7m tárcsát húzól 7km/h-val, vagy egy 6m-t 9km/h-val, akkor a traki ugyanúgy 98%-on dolgozik.
Válasz #24. hozzászólásra
A túlméretezett gépet is viszi ugyanúgy a traki csak 1 nagysárrendel jobban igénybe van véve minden porcikája ezért fexik ki.
Válasz #24. hozzászólásra
Az a váltó nem megy el 10000 órát de nem is kell mert addigra eladja aki vette.
Válasz #22. hozzászólásra
Hát nem évi 2000 óra talajmunkára az biztos.
Válasz #23. hozzászólásra
Attól még nem kellene megadni magát a váltónak. Meg nem is sok értelme van túlméretezett gépet húzni, mert akkor nincs munkasebesség.
Válasz #22. hozzászólásra
A nagyot úgy értettem hogy nem hozzá való.
Válasz #14. hozzászólásra
Ez egy kicsit kereskedős szöveg, hogy nem arra gyártották, hogy egyfolytában nagy gépekkel dolgozzanak vele. Akkor mire gyártották?
Az majdnem mindegy hogy mekkora gépet húz, a traki a max. teljesítményét adja le és kész.
Válasz #20. hozzászólásra
Mire?
Most sincs és megvagyok nélküle.
Válasz #19. hozzászólásra
Semmi 80-as 100-as nem kell??????????
Válasz #18. hozzászólásra
Nem kéne mellé kicsi nincs állat se zöldség-gyűmi.
Válasz #17. hozzászólásra
És kicsibe mi kéne???
Válasz #15. hozzászólásra
Nem valamelyik Szabi/Norbi (már nem emléxem).
Ha én vennék akkor 8130-ast vennék. Egyébbként jd honlapján amerikaiként kell bejelentkezni, akkor ilyen kihegyezet trakikat nem is látsz.
Válasz #12. hozzászólásra
nincs 8200 én arra értettem hogy nekem is van 8000-em
Válasz #13. hozzászólásra
Akkor Te vagy az a bajtárs!!!!!!!!!!! :-)))))
Most akkor mit vegyek???
A 7000-esek már bírják a nyüsztölést?
Elég erős mindenük?
A nagyokra gondolok.
Válasz #11. hozzászólásra
A másik probléma amikor dögnagy gépet raknak utánna és éjjel nappal hajtják, ezeket nem arra találták ki, hanem az eus farmergazdaságokba.
Válasz #11. hozzászólásra
4650-es hez hasonlította, ezek a trakik eu piacra készültek, pl usaban nem is árulják, nagy motor telj. kicsi erőátvitel nem ép az örök élet titka, én biztos nem vennék ilyet.
Válasz #4. hozzászólásra
Most akkor ez is van???? 8200 + 8110???
Akkor ez már 400ló jd-ban!!
De mi a maradék? 1 MTZ meg vlm. román ragya???
Válasz #7. hozzászólásra
A 6920-asról írta itt vlmelyik bajtárs a múltkor, h. vlm. ismerősének is beszart pár évesen ( 2-3) a váltója.
Az meg csak lesett, h. mi ez!!!!!
Megkérdezte a szervizesét az meg megmutatta neki 1 öreg Jd fogaskerekét meg a 69-eséét.
Ez fele széles volt!!! Valami ilyen sztorira emlékszem.
Szóval ezek ma már nem örökéletűnek vannak legyártva.
Válasz #9. hozzászólásra
Nekem mindenre vann gépem 220-170-100-85le ezekel a mélylazítástól a vegyszerezésig mindent meg tudok oldani!!!!!
A samét meg ilyesmi trakikat meg se vedd!!!
Mire akarnád pontosan használni???
Válasz #8. hozzászólásra
Neked jd- mennyi lovas? Miért nem közép orrsúlyat? Nekem milyen jobb 150-160 lovas használt traktort? Láttam hirdetésnél egy van Same '97-es évjárat 150 lovas. Jó gépe?
Válasz #7. hozzászólásra
Vagy mert akkor jötek rá.hogy nem a legmegfelelőbb kategoriát választoták!!!!
Válasz #5. hozzászólásra
Tudod JD 6920 és 6920 TLS, NW-TM190-esek sok eladtak 2-5 éves a gépe. Miért sok eladtak? Szar? nem?
Válasz #4. hozzászólásra
Van neked lószar!!!! :-)))))
Nálunk is van 1.
A traktoros dícsérte mikor beszéltem vele 1x régebben. Azt mondta különb mint a 20-as (8220).
A többi melós szidja a Jd-ket mind1ik azt mondja, h. túl sokat kellett idáig rájuk költeni.
De mi a sok ez a kérdés?????
Amúgy meg műszakozott éjjel nappal 2 emberrel keményen talajon.
Válasz #1. hozzászólásra
Nekem van.
Válasz #1. hozzászólásra
Tavalyon itt volt, bérlet trakort volt. 3-5 szer eltört első meghajtás fogaskereket, másik nem volt bajat.
Válasz #1. hozzászólásra
Nekem nincs (sajnos), a helyi szövetkezetben van egy és nagyon jó. 10000 óra fölött van. Baja még nem igen volt de azért kissebbek előfordultak.
kinek van? tetszik e?