Az Agroinform Portál adatvédelmi szabályzatának Adatfeldolgozókra vonatkozó pontja az Adatfeldolgozók személye kapcsán módosult. A módosított dokumentum ITT érhető el.
Gázolaj árak647 FtBenzin árak628 FtEUR414.42 FtUSD402.41 FtCHF440.92 FtGBP494.56 Ft
Hirdetés
Felhívjuk látogatóink figyelmét, hogy a fórumban tett bejegyzések vonatkozásában az Agroinform.hu
üzemeltetője felelősséget nem vállal. A jogi felelősség, a bejegyzés írót, hozzászólót terheli.
A fórum szabályzatáról további információ itt.
Keresek olyan szakit aki ért a John Deere C670, illetve a CTS 9780 kombájnokhoz.
beállításokkal és üzemeltetéssel kapcsolatos információkra lenne szükségem.
A gép cséplőrendszere hybrid
Keresztdob, utóverő, dupla fix fordulatú rotorok.
0630 9897090
john8370r@gmail.com
Válasz MTZ1025.3 #18441. hozzászólásáraHát persze.Sokszor még egy tipuson belül is van alvázszámtol-alvázszámig változás.
Ha már veszem a fáradságot és keresek valamit legalább azt tudjam pontosan mit.Ne csesszem a drága időm "hátha erröl van szó alaponn.
Majd hamarosan jelenkezek.
Válasz MTZ1025.3 #18438. hozzászólásáraNekünk is a 6150M-nél ,,recsegett" és kidobta az a fokozatot indulásnál ha nem tartottuk a kezünket a váltón és nyomtuk befelé induláskor!!! De épp nem sok volt a szervíz periódig megvárttuk megcsinálták és azota jó!
Válasz Vinkó75 #18434. hozzászólásáraúgy néz ki semmi gond az injektorokkal,vagyis csak eggyel volt gond.hibakód nyitott áramkör.szóval levettem az elektromos csatlakozót amin kapják a naftát,és az egyik csúszóhüvelyes érintkező nem volt rendesen a helyén(egy kis stift foglya a házba a hüvelyt)így ki sem cseréltük az injektort.bízom benne ,hogy ez volt a hiba.
Válasz Vinkó75 #18432. hozzászólásáraahol tankoltam ott sok fajta gép tankol és nincs velük gond.lukoil,shell.omw,van aki szidja van aki dicséri egyiket másikat.nem tudsz okos lenni.
Válasz Wilde #18431. hozzászólásáraVolt már hasonló, csak azért gondoltam. Agy helyi cégnél. JCB-JD-Claas,injektorok szépen kezdték beadni az unalmast. Az üzemanyag tárolással gond nem volt. Viszont mind a KITE..mind az AXI...a hozzá adott adalék anyagra terelte a dolgot. Bár a garit érvényesítették.
Válasz Wilde #18426. hozzászólásáraAkkor azon még van gari. A régi ha meg van, méresd be. Még a 6610-nél állítottam utánuk és mentek tovább. Ott alighanem 270 volt a végnyomás. Tartalékba még jól jöhetnek.
Válasz Vinkó75 #18425. hozzászólásáraGONDOLTAM VESZEk 6 gyári újat majd egy milla áfásan,és nem lesz vele problémám többet,hát tévedtem.kite építi be garival.lehet,hogy kínait kellet volna vennem ebay-ről az jobban bírná.
sziasztok! 6920 as traktornál mi lehet a probléma hogyha leállításnál őrülten remegve áll le a motor?
12 szelepes adagolós motorról van szó első rezgésfolytó jó a hátsó az már kicsit kottyan amúgy
itt bepötyögöd a 6920-at, dob két lehetőséget, kiválasztod melyik a tied, majd az "Alphabetical Index"-re klikk majd az "Alphabetical Search"-re ott beírod "command" dob két csoportot ott lehet keresgélni és akkor találhatsz ilyeneket.
De ha tudod englisül a nevit akkor még egyszerűbb megtalálni.
Mert macerás... persze megcsináltuk és az alábbi hibát adta (megnézem az ülés mögött de én nem láttam ott sem... attól még lehet hogy van)
Igen a leírásiban szépen leírták.
Miért a drágábbokhoz még macerássabb?
Az elég szégyen akkor itthon.
Ehhez az enyémhez hol lehet venni ilyen leolvasót mint a szervíznek van?????
Hogy mégis mirt kell nekem ilyen???A függetlenségért.
Jaa meg a kvarckijelző a számok alsó részét már nem mutatja és ugy kell kitalálni a számrészletekből hogy mit is írna ki
Válasz Pilátus #18404. hozzászólásáraabból miért nem tudod kiolvasni? és a használati részletes leírást is tartalmaz hogy mit jelent! Nem úgy mint az újabbakon... Amúgy van csatlakozó balra hátul az ülés mögött, de azzal csak a a szervizes tud mit kezdeni.
303055 helyzetérzékelő szenzor a hibakód
Na ja de hol találom ill ennek a cikszámát megkösszönném.
Nincs valami normálisabb hibakód leolvasó megoldás a JD 6920 szériánál?Olyan mint az autószervízben meg a nagyobb trakikban?Külső rácsatlakozás nem nagyon van rajta azt már látom...
Válasz .Feco. #18399. hozzászólásáraNem próbálgattuk még a kikapcsolást, csak gondoltam szólok. Meg fogja majd az csinálni előbb utóbb, remélhetőleg nem pont akkor kezdi el amikor este beáll az udvarra..
Válasz bandigh #18398. hozzászólásáranem tudom hogy az M-esnél hogy van, az R-nél ha kiveszed a pipát a kockából és leállítod a gépet majd visszaindítod újra be van pipálva az AUTO üzemmód...
25046 hozzászólás
Sziasztok!
Keresek olyan szakit aki ért a John Deere C670, illetve a CTS 9780 kombájnokhoz.
beállításokkal és üzemeltetéssel kapcsolatos információkra lenne szükségem.
A gép cséplőrendszere hybrid
Keresztdob, utóverő, dupla fix fordulatú rotorok.
0630 9897090
john8370r@gmail.com
Válasz papa53 #18445. hozzászólásáramrterdik@gmail.com
Válasz Pilátus #18443. hozzászólásáraElnézést kérek!Rájöttem miröl van szó!
Én csak JD be tudok segiteni.Sajnálom!!!
Válasz MTZ1025.3 #18441. hozzászólásáraAdj Privát e-mailt!ott fojtathatjuk.
Válasz Pilátus #18443. hozzászólásáraBocsi!Miröl lenne szó?
Papa tx 63-ban tudsz segíteni?
Válasz MTZ1025.3 #18441. hozzászólásáraHát persze.Sokszor még egy tipuson belül is van alvázszámtol-alvázszámig változás.
Ha már veszem a fáradságot és keresek valamit legalább azt tudjam pontosan mit.Ne csesszem a drága időm "hátha erröl van szó alaponn.
Majd hamarosan jelenkezek.
Válasz papa53 #18440. hozzászólására6170m
Ha ez valtoztat valamin
Válasz MTZ1025.3 #18436. hozzászólásáraMiért nem lehet pontosan beirni a tipust?
Válasz MTZ1025.3 #18438. hozzászólásáraNekünk is a 6150M-nél ,,recsegett" és kidobta az a fokozatot indulásnál ha nem tartottuk a kezünket a váltón és nyomtuk befelé induláskor!!! De épp nem sok volt a szervíz periódig megvárttuk megcsinálták és azota jó!
Válasz MTZ1025.3 #18436. hozzászólásáraMar megvan, de nem jartam sikerrel mivel egy bowdenen van a B vel ha eltekerem akkor az nem lesz jo
Válasz Wilde #18435. hozzászólására
6m es trakin lehet allitani a valto bowdenjen? Es hol?
Amikor A csoportba teszem nem mindig veszi be hiaba tolom utkozesig a kart.
Válasz Vinkó75 #18434. hozzászólásáraúgy néz ki semmi gond az injektorokkal,vagyis csak eggyel volt gond.hibakód nyitott áramkör.szóval levettem az elektromos csatlakozót amin kapják a naftát,és az egyik csúszóhüvelyes érintkező nem volt rendesen a helyén(egy kis stift foglya a házba a hüvelyt)így ki sem cseréltük az injektort.bízom benne ,hogy ez volt a hiba.
Válasz Wilde #18433. hozzászólásáraEz igaz !
Válasz Vinkó75 #18432. hozzászólásáraahol tankoltam ott sok fajta gép tankol és nincs velük gond.lukoil,shell.omw,van aki szidja van aki dicséri egyiket másikat.nem tudsz okos lenni.
Válasz Wilde #18431. hozzászólásáraVolt már hasonló, csak azért gondoltam. Agy helyi cégnél. JCB-JD-Claas,injektorok szépen kezdték beadni az unalmast. Az üzemanyag tárolással gond nem volt. Viszont mind a KITE..mind az AXI...a hozzá adott adalék anyagra terelte a dolgot. Bár a garit érvényesítették.
Válasz Vinkó75 #18430. hozzászólásáranem kérték.tankot levettem kristálytisztára volt mosva,vettem egy új üzemanyagszivattyút is.
Válasz Wilde #18429. hozzászólásáraA gari érvényesítésekor,gondolom az üzemanyagot is bekérik.
Válasz Vinkó75 #18428. hozzászólásárakitének adtam cserébe a beszerelésért,de sz.r volt mind .
Válasz Vinkó75 #18427. hozzászólásáraBocs 6110
Válasz Wilde #18426. hozzászólásáraAkkor azon még van gari. A régi ha meg van, méresd be. Még a 6610-nél állítottam utánuk és mentek tovább. Ott alighanem 270 volt a végnyomás. Tartalékba még jól jöhetnek.
Válasz Vinkó75 #18425. hozzászólásáraGONDOLTAM VESZEk 6 gyári újat majd egy milla áfásan,és nem lesz vele problémám többet,hát tévedtem.kite építi be garival.lehet,hogy kínait kellet volna vennem ebay-ről az jobban bírná.
Válasz Wilde #18424. hozzászólásáraNincs lehetetlen. De nem is jellemző.
cseréltem 6db injektort(6620)-ban azóta nem ment 100órát és már a második lesz cserés.gyári eredeti.VAN ILYEN????
Válasz alfacsabi #18421. hozzászólásáraFotengely rezgesfolyto, volt mar cserelve?
porlasztó okozhatja ezt a remegő jelenséget?
sziasztok! 6920 as traktornál mi lehet a probléma hogyha leállításnál őrülten remegve áll le a motor?
12 szelepes adagolós motorról van szó első rezgésfolytó jó a hátsó az már kicsit kottyan amúgy
Válasz papa53 #18416. hozzászólásáraKöszönöm!
Válasz Claassic #18413. hozzászólásáraEgyenlőre úgy fest a dolog, hogy orvosoltuk, de tegnap este/ma reggel egy kicsit elkeserítő volt a helyzet.
Sziasztok!
Ha szükség van valami alkatrészre írjatok rám nyugodtan, viszonteladói áron tudok beszerezni akár már másnapra.
Moderálási elveink miatt törölve: 2017-06-28 12:47:40
Válasz Pilátus #18409. hozzászólásáraKüldtem anyagot a G mailos cimedre.Ha gond van vele jelezz.megoldjuk
Válasz Ákos87 #18411. hozzászólásáraVarga Albert Püspökladány
06302577934
Válasz Ákos87 #18411. hozzászólásáraVan több bontott gép az országban.
Válasz Ákos87 #18411. hozzászólásáraTeljesen menthetetlen?
Válasz Claassic #18410. hozzászólására
Sziasztok!
Keresek JD Z 5 ládás kombájnhoz ( AZ41834 ) magemelő asztalt . A képen az 1-es tétel.
Köszönöm a segítséget.
Oké fiúk...
Válasz Pilátus #18406. hozzászólásáraEgy laptop,rá egy szoftver úgy 600000e
+kábelkészlet szintén 5-600000e.A szoftverek negyedévente frissültek,persze komoj pénzekért.Küldtem privát e-mailt.Többit ott!
Válasz Pilátus #18404. hozzászólására- JD Parts Catalog
itt bepötyögöd a 6920-at, dob két lehetőséget, kiválasztod melyik a tied, majd az "Alphabetical Index"-re klikk majd az "Alphabetical Search"-re ott beírod "command" dob két csoportot ott lehet keresgélni és akkor találhatsz ilyeneket.
De ha tudod englisül a nevit akkor még egyszerűbb megtalálni.
-kép
Mert macerás... persze megcsináltuk és az alábbi hibát adta (megnézem az ülés mögött de én nem láttam ott sem... attól még lehet hogy van)
Igen a leírásiban szépen leírták.
Miért a drágábbokhoz még macerássabb?
Az elég szégyen akkor itthon.
Ehhez az enyémhez hol lehet venni ilyen leolvasót mint a szervíznek van?????
Hogy mégis mirt kell nekem ilyen???A függetlenségért.
Jaa meg a kvarckijelző a számok alsó részét már nem mutatja és ugy kell kitalálni a számrészletekből hogy mit is írna ki
Válasz Pilátus #18404. hozzászólásáraabból miért nem tudod kiolvasni? és a használati részletes leírást is tartalmaz hogy mit jelent! Nem úgy mint az újabbakon... Amúgy van csatlakozó balra hátul az ülés mögött, de azzal csak a a szervizes tud mit kezdeni.
303055 helyzetérzékelő szenzor a hibakód
Na ja de hol találom ill ennek a cikszámát megkösszönném.
Nincs valami normálisabb hibakód leolvasó megoldás a JD 6920 szériánál?Olyan mint az autószervízben meg a nagyobb trakikban?Külső rácsatlakozás nem nagyon van rajta azt már látom...
Válasz lala1 #18392. hozzászólásáraKöszi.Tudunk erről cikkszámot?Megrendelem a potit akkor.
Kitenek kötelező bizonyos mennyiséget rendelni évente .....a hulladékabb.... jds vasakból a cégtől???
Válasz .Feco. #18399. hozzászólásáraNem próbálgattuk még a kikapcsolást, csak gondoltam szólok. Meg fogja majd az csinálni előbb utóbb, remélhetőleg nem pont akkor kezdi el amikor este beáll az udvarra..
Válasz .Szabi #18394. hozzászólásáraNezd meg hogy kezi vagy automata uzemmodban van,nekem is minden 100 eget.
Válasz bandigh #18398. hozzászólásáranem tudom hogy az M-esnél hogy van, az R-nél ha kiveszed a pipát a kockából és leállítod a gépet majd visszaindítod újra be van pipálva az AUTO üzemmód...